Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 9 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Leiden

Bekijk meer leraren

18 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

9 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 9 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leiden!

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Volg een taalcursus Frans voor beginners op Superprof

Volg je cursus Frans met een expert in Leiden

Woon je in Leiden en ben je op zoek naar een Frans leraar bij jou in de buurt? Wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar Frans les, een cursus Frans, Frans bijles, training, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur en leven in Frankrijk, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, een cursus of training aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, training aan groepen, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, een week, een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, lessen aan leerlingen in het voortgezet onderwijs, lessen aan studenten op het MBO, HBO of universiteit, een taalcursus gericht op Engels, Nederlands, Duits, Frans cursussen online, Frans bijles online, taaltraining online, een proefles of iets dergelijks in de buurt van Leiden? Vind snel een geschikte Frans leraar bij jou in de buurt!

De beste Frans leraren bij jou in de buurt

Waar je ook naar op zoek bent, in Leiden hebben wij meerdere leraren gespecialiseerd in de Franse taal en het geven van hulp met het leren van Frans. Onze leraren hebben veel kennis, ervaring en diverse specialisaties op het gebied van de Franse taal. Zij bieden verschillende soorten lessen en cursussen aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Onze leraren geven Frans lessen zowel aan beginners als intermediates en gevorderden. Ook bieden onze Frans leraren in Leiden les aan leerlingen van alle leeftijden, van kinderen tot jongeren en volwassenen. Verder zijn meerdere van onze leraren in Leiden in staat om Franse lessen te geven aan groepen van meerdere personen tegelijk. De meeste van onze leraren hebben al vele jaren ervaring met het geven van Frans lessen. Zij hebben in de afgelopen jaren veel leerlingen geholpen met het leren van de Franse taal en/of het leren van specifieke onderwerpen zoals het beheersen van de Franse grammatica, spelling, woordenschat, uitspraak, Franse accenten, de Franse cultuur en meer. Alle leerlingen die Franse les hebben gevolgd met onze Frans leraren in Leiden raden het volgen van lessen met onze leraren aan iedereen aan.

Ga aan de slag met een leraar naar keuze

Bij ons heb je tientallen voordelen waar je van kunt profiteren. Ten eerste heb je bij ons meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om leraren gespecialiseerd in de Franse taal in Leiden. Het is van groot belang dat je zelf kunt bepalen met wie jij aan de slag wilt en dat de leraar waarvoor jij hebt gekozen voldoet aan al jouw eisen en doelen om zoveel mogelijk uit je leerervaring te kunnen halen. Aan de slag gaan met een Frans leraar naar keuze zorgt ervoor dat jij je prettig voelt. Daarnaast zal de leraar alle tijd en aandacht alleen aan jou hoeven te besteden. Dit zorgt ervoor dat je leerproces veel sneller gaat en dat je binnen een korte tijd een goede beheersing hebt van de Franse taal en/of de onderwerpen die jij graag wilt leren. Op deze pagina van Frans leraren in Leiden kun je alle advertenties vinden van Frans leraren in Leiden. Vind zo snel mogelijk een geschikte leraar. Op de advertenties van onze Frans leraren in Leiden kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de Frans lessen en cursussen die zij bieden, aan wie zij Frans lessen bieden, informatie over hun kennis, ervaring, specialisaties, opleidingen, werk, tarieven, locaties, tijden en meer.

Volg je tijden op jouw gewenste locatie

Naast alle voorgenoemde voordelen kun je ook profiteren van het feit dat je lessen kunt volgen op jouw gewenste locatie binnen Leiden. Je hebt meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om locaties. De meeste van onze leraren staan open voor het geven van lessen op verschillende locaties. Kies er bijvoorbeeld voor om je Franse lessen te volgen op de locatie van de leraar of op de locatie bij jou thuis. Als je een andere locatie in gedachten hebt, overleg dit dan met de leraar. Verder kun je er ook voor kiezen om je Frans les online te volgen via je PC. Op de advertenties van onze leraren staan de locaties vermeld waarop zij in staat zijn om jou te helpen. naast een locatie naar keuze kun je ook bepalen op welke tijden je lessen plaats moeten vinden.

Start vandaag nog met je eerste Frans les in Leiden!

Al woon je in Leiden en ben je op zoek naar een Frans leraar bij jou in de buurt, wil je graag de Franse taal leren en/of zoek je naar Frans les, een cursus Frans, Frans bijles, training, een cursus gericht op de grammatica van de Franse taal, spelling, woordenschat, communicatie, uitspraak, het verbeteren van je accent, hulp met het opdoen van kennis en informatie over de Franse cultuur en leven in Frankrijk, een cursus Frans aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Frans aan intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, een cursus of training aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, training aan groepen, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, een week, een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, lessen aan leerlingen in het voortgezet onderwijs, lessen aan studenten op het MBO, HBO of universiteit, een taalcursus gericht op Engels, Nederlands, Duits, Frans cursussen online, Frans bijles online, taaltraining online, een proefles of iets dergelijks in de buurt van Leiden, vind snel een geschikte Frans leraar in Leiden. Bekijk alle advertenties, lees alle informatie goed door en neem een juiste beslissing. Maak contact en boek snel je eerste Frans les in Leiden!

FAQ

✒️ Hoe worden docenten Frans uit Leiden beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde rating van uit 5 op een meting van reviews.

 

Een advies op afstand is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, de hele week in het geval van vragen omtrent een privécursus.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👨🏼‍⚖️Hoeveel tutors zijn beschikbaar om lessen in de Franse taal te geven in Leiden en omgeving?

9 privé leraren in de Franse taal geven privé lessen Frans in Leiden en omgeving.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan kiezen welke bijlesleraar in Leiden, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen Frans in Leiden uit 9 lesadvertenties.

👴🏼Waarom zou je lessen Frans gaan beginnen?

Bijles Frans met een bijles leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je kiest je leraar en je boekt in real life of online je privélessen Frans, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je bijlessen in de Franse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 9 privé leraren Frans in Leiden.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een cursus in de Franse taal gemiddeld in Leiden en omgeving ?

De gemiddelde prijs van een privéles in de Franse taal in Leiden is €18.

 

De ervaring van de leraar Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.