Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Duits

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 136 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Duits leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Duits

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

đź’° Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Duits?

De gemiddelde prijs van lessen Duits is €20.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

đź’ˇ Waarom lessen Duits nemen?

Privé lessen Duits met een bijles leraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel leren.

 

Je richt je blik op je bijlesleraar en je plant in real life of online je privélessen in de Duitse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Laat je steenkolen Duits achter je, en ontdek het echte Duits. "Der Auto", "Die Stuhl" of "Das Lampe", welk woord past het beste? Superprof helpt je verder zodat je nooit meer tegen je zakenpartners zult zeggen; "Der Auto ist schön". Duits leren bij Superprof daarentegen, dat is wel "schön".

 

Behalve business gerelateerde aspecten zijn er vanzelfsprekend nog veel meer argumenten om je te bekwamen in het Duits. De Duitse geschiedenis, muziek en cultuur is wijdverspreid, geliefd en vooral geweldig interessant.

 

Denk maar aan de val van de Berlijnse muur, de Oktoberfeesten, Heidi Klum en Peter Maffay. En van Tatort, tot Bratwurst tot documentaires en boeken over de Tweede Wereldoorlog, het Duits komt overal terug. En dat hebben we het nog niet eens over de waarde van Duitsland en het Duits in de Europese Unie gehad.. Moeten we doorgaan?

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je privélessen Duits in vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

đź’» Kan je op Superprof ook online bijles Duits volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Duits aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Duits meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Duits bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Duits?

Er zijn momenteel 692 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Duits lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 692 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Duits beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 136 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Duits?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Duits!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een priveles Duits op Superprof!

Bijles Duits op alle niveaus

Het leren van een taal wordt veel onderschat, het is niet iets dat je zomaar onder de knie krijgt. Het leren of studeren van een taal is veel moeilijker dan het leren van andere vakken. Na een studie kan je veel sneller zeggen dat je een expert bent in bijvoorbeeld wiskunde of biologie dan een expert in een taal na het leren van een taal. Het leren van een taal is over het algemeen zeer complex. Hoe goed je het ook beheerst, er zijn altijd aspecten die je kan verbeteren.

Niet alle talen zijn even moeilijk om te leren, dit hangt erg af van welke talen je hiernaast nog meer spreekt. Voor een Nederlands spreker is het bijvoorbeeld gemakkelijker om Duits te leren dan iemand met Frans of Engels als moedertaal. Voor Nederlands sprekers is het leren van de Duitse taal minder moeilijk aangezien er taalkundig gezien best veel overeenkomsten zijn tussen de twee talen.

Ben je van plan om Duits te leren? Via Superprof is Duits leren nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts een paar klikken vind je een privéleraar bij jou in de buurt! Superprof beschikt over veel Duits docenten door heel Nederland die je een cursus Duits en begeleiding kunnen geven. De docent kan je helpen om snel vooruitgang te boeken in de Duitse taal, ongeacht je niveau.

De Duitse taal leren

Het is zeer mogelijk dat je nog geen Duits spreekt en je nog op een beginnersniveau bevindt. Veel mensen moeten Duits leren op de middelbare school of op het hoger onderwijs. Als je moeite hebt met het leren van Duits, maak je geen zorgen. Wat je situatie ook is, Duits leren kan heel snel en eenvoudig door het volgen van een cursus Duits met een docent deskundig in dit vak.

De cursussen gegeven door onze leraren zijn ook vrij goedkoop, bijna gratis vergeleken met externe Duits cursussen. Dankzij het volgen van bijlessen met een Duits docent zal je leerproces veel sneller gaan. De docent zal al je sterke en zwakke punten herkennen en weet alles tot in de details goed uit te leggen. Hij/zij zal je aanmoedigen en zorgen dat je gemotiveerd blijft om de basis van Duits goed onder de knie te krijgen. Ga snel aan de slag met privéles Duits en leer de taal spreken als een pro!

Duits bijles aan leerlingen op school

Niet alleen kun je bij ons aan de slag met privéles, onze Duits leraren bieden ook bijles aan leerlingen op school. Duits is een vak dat de meeste leerlingen in Nederland op school krijgen. Helaas is niet iedereen weggelegd voor talen, veel leerlingen melden zich jaarlijks aan voor het volgen van bijles Duits. Ben jij een leerling op school en heb jij hulp nodig met dit vak? Laat je dan helpen door een van onze enthousiaste Duits docenten. Zij weten als geen ander hoe zij jou moeten helpen! Onze docenten zullen ervoor zorgen dat jij beter presteert dan ooit tevoren in dit vak!

Les op de locatie die voor jou het beste uitkomt

Bij ons kun jij profiteren van het feit dat je zelf kunt kiezen op welke locatie je lessen plaats moeten vinden. Je kunt Duits docenten vinden door heel Nederland; van Amsterdam tot Groningen, Leeuwarden, Utrecht, waar dan ook. Kijk welke Duits docenten beschikbaar zijn in jouw omgeving door jouw locatie aan te geven. Kijk vervolgens welke van onze docenten in jouw omgeving in staat zijn om jou te helpen op de door jou gewenste plek. Kies er bijvoorbeeld voor om je les te volgen bij jou thuis!

Volg jij je cursus of bijles Duits liever online? Bij ons kun jij je lessen ook online volgen. Het grootste deel van onze Duits docenten op Superprof is in staat om jou online te helpen via de webcam. Waar jij ook aan de slag wilt, zorg snel dat jij een geschikte Duits docent vindt en neem contact op. Start vandaag nog met je eerste les Duits!

Wat wil je leren?