Homepagina
Lessen geven

Volg een taalcursus Duits via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 320 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Waar zoek je naar duits lessen?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Duits

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 58 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur

01

Vind je ideale leraar Duits

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Duits en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen)

02

Organiseer je lessen Duits

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Duits

Bekijk ons aanbod van lessen Duits

Vind je Duits cursus met Superprof

Bijles Duits op alle niveaus

Het leren van een taal wordt veel onderschat, het is niet iets dat je zomaar onder de knie krijgt. Het leren of studeren van een taal is veel moeilijker dan het leren van andere vakken. Na een studie kan je veel sneller zeggen dat je een expert bent in bijvoorbeeld wiskunde of biologie dan een expert in een taal na het leren van een taal. Het leren van een taal is over het algemeen zeer complex. Hoe goed je het ook beheerst, er zijn altijd aspecten die je kan verbeteren.

Niet alle talen zijn even moeilijk om te leren, dit hangt erg af van welke talen je hiernaast nog meer spreekt. Voor een Nederlands spreker is het bijvoorbeeld gemakkelijker om Duits te leren dan iemand met Frans of Engels als moedertaal. Voor Nederlands sprekers is het leren van de Duitse taal minder moeilijk aangezien er taalkundig gezien best veel overeenkomsten zijn tussen de twee talen.

Ben je van plan om Duits te leren? Via Superprof is Duits leren nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts een paar klikken vind je een privéleraar bij jou in de buurt! Superprof beschikt over veel Duits docenten door heel Nederland die je een cursus Duits en begeleiding kunnen geven. De docent kan je helpen om snel vooruitgang te boeken in de Duitse taal, ongeacht je niveau.

 

De Duitse taal leren

Het is zeer mogelijk dat je nog geen Duits spreekt en je nog op een beginnersniveau bevindt. Veel mensen moeten Duits leren op de middelbare school of op het hoger onderwijs. Als je moeite hebt met het leren van Duits, maak je geen zorgen. Wat je situatie ook is, Duits leren kan heel snel en eenvoudig door het volgen van een cursus Duits met een docent deskundig in dit vak.

De cursussen gegeven door onze leraren zijn ook vrij goedkoop, bijna gratis vergeleken met externe Duits cursussen. Dankzij het volgen van bijlessen met een Duits docent zal je leerproces veel sneller gaan. De docent zal al je sterke en zwakke punten herkennen en weet alles tot in de details goed uit te leggen. Hij/zij zal je aanmoedigen en zorgen dat je gemotiveerd blijft om de basis van Duits goed onder de knie te krijgen.

Onze docenten zijn experts in het vak Duits, zij spreken zelf vloeiend Duits. Daarnaast zijn ze goed getraind in lesgeven en hebben ze meerdere jaren ervaring. Als je al gevorderd bent en persoonlijk meer Duits wilt leren is dat zeker mogelijk. De docent zal aan de hand van de eerste les beoordelen wat je niveau van Duits is om zich voor te bereiden op de komende lessen.

Om de Duitse taal goed te leren spreken is het belangrijk dat je veel oefent, vooral met mensen die vloeiend Duits spreken. Er is dus niets beter dan het volgen van een taalcursus Duits met een privéleraar die vloeiend is in de Duitse taal. De docent zal veel met je oefenen en aangezien hij/zij alles weet over de taal, grammatica, fonetiek, uitspraak, accenten, spelling, etc., zal de docent alles precies kunnen uitleggen en jouw zwakke punten herkennen om deze te verbeteren.

 

Waarom aan de slag gaan met onze docenten?

Als je Duits op school krijgt en moeite hebt met dit vak kan een privéleraar ervoor zorgen dat je niet langer vastloopt en dat je zult slagen met dit vak op school en goede cijfers zal halen. Al zit je op de middelbare school of op het hoger onderwijs. Wat je ook nodig hebt, de docent zal je overal mee kunnen helpen, ze staan open voor het helpen met huiswerkbegeleiding, examentraining, een cursus gericht op grammatica of uitspraak en veel meer.

Als je een Duitse cursus volgt omdat je Duits wilt leren op welk niveau dan ook, kan je docent zorgen dat je de taal leert op een snel tempo. De docent zal helpen om je Duits niveau op alle aspecten te verbeteren, hij/zij zal tijd en aandacht met je besteden aan onder andere grammatica, woordenschat, spelling, verbuigingen, werkwoordvervoeging, syntaxis, bijwoorden, voorzetsels, idiomatische uitdrukkingen, accent, en meer. Zoals we al zeiden is het belangrijk dat je veel oefent. Tijdens de Duitse cursus zal je docent proberen zoveel mogelijk met je te oefenen. Het is belangrijk dat je voldoende tijd besteedt aan het oefenen van spreken, schrijven en luisteren als je een goede beheersing wilt krijgen van de Duitse taal.

Het leren van Duits met een docent vloeiend die is in de Duitse taal geeft je een completer overzicht, de docent zal niet alleen de taal leren maar kan je ook wat bijleren over de Duitse cultuur, tradities, geografie en mogelijk wat geschiedenis. Lessen volgen met een docent die vloeiend is in Duits zorgt ervoor dat je snel vertrouwd raakt op alle gebieden van de taal.

Dankzij onze docenten kan je een goede beheersing ontwikkelen zonder noodzakelijk naar een Duitstalig land te gaan. Veelvoorkomende doelen van mensen die Duits leren zijn van plan om naar een Duitstalig land te verhuizen of omdat hun werk vereist dat ze de taal leren. Regelmatig kiezen mensen voor een cursus zakelijk Duits of een cursus Duits gericht op een specifiek vakgebied.

We beschikken over docenten door heel Nederland, van Amsterdam tot Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Haarlem, etc. We hebben docenten op Superprof gespecialiseerd in alle vakken, zoals Duits, Nederlands, Engels, Frans, wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, economie, biologie, geschiedenis, Latijn, en veel meer. Onze docenten zijn goed voorbereid op het geven van een taalcursus Duits aan leerlingen van alle leeftijden, niveaus en categorieën, aan kinderen van de basisschool, leerlingen op de middelbare school, vmbo, havo, vwo, mbo, hbo, universiteit en meer.

Al onze Duits leraren zijn staan open voor het geven van een cursus Duits, bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining, een cursus zakelijk Duits, en veel meer. Ze kunnen je overal mee helpen. Lessen volgen kan op de locatie die jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld bij jou thuis, bij de docent of mogelijk online. Wacht niet langer, vind een Duits docent en neem contact op!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Duits?

De gemiddelde prijs van lessen Duits is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Duits nemen?

Met de hulp van een leraar Duits kun je goed worden in Duits.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Duits volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Duits aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Duits meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Duits bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Duits?

Er zijn momenteel 320 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Duits lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 320 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Duits beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 58 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.8 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.