Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Duits in Den Haag

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Duits leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Duits reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Aan de slag gaan met Duits in Den Haag is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Duits in Den Haag

Overleg met je leraar Duits en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Den Haag.

FAQ

✒️ Hoe worden tutors Duitse les uit Den Haag beoordeeld?

Uit 1 cijfers geven de studenten een gemiddeld cijfer van 5.0 van de vijf.

Een advies op afstand staat tot je beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, vijf dagen per week in het geval van problemen omtrent onze diensten.

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om les Duits te geven in Den Haag?

In Den Haag en in aangrenzende gebieden, bieden 15 bijles leraren een cursus Duits aan.

Je kunt hun vaardigheden checken en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Den Haag, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

Selecteer je bijles in de Duitse taal in Den Haag uit 15 privé leraren.

💻 Kan je op Superprof ook online cursussen Duits volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de bijlesleraren bieden ook lessen lessen duits aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Duits meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

Online bijlessen Duits bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Met welke intentie kies je een cursus Duits in Den Haag?

Privélessen Duits met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel leren.

Je kiest je leraar en je boekt in real life of online je bijlessen in de Duitse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

Of het je nou te doen is om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, om je zakelijke contacten in Duitsland beter te kunnen onderhouden of om simpelweg je Duitse toets te kunnen halen. Superprof helpt.

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om thuislessen in de Duitse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 15 leraren Duits in Den Haag.

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een cursus Duits gemiddeld in Den Haag en omgeving ?

In Den Haag is de prijs van een les in de Duitse taal €22.

De ervaring van de tutor Duits, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

97% van de bijlesleraren biedt het eerste lesuur aan.

Veel docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de docenten).

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

Zin om aan de slag te gaan met Duits in Den Haag?

Check ons geweldige aanbod van leraren Duits in Den Haag!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Cursus Duits Den Haag kan je vinden via Superprof.

Het volgen van bijles Duits in Den Haag

 

Voor veel mensen is het een uitdaging om een nieuwe taal te leren. Het vereist veel toewijding, tijd en aandacht. Je moet te allen tijde gemotiveerd blijven, het is niet iets dat je zomaar doet. Het leren van Duits is zeer complex, het heeft onder andere een zeer uitgebreide grammatica, woordenschat, spelling en een complexe uitspraak. Duits heeft meer regels dan Nederlands en het vereist veel tijd om het goed te leren.

 

Het leren van Duits is voor sprekers van de Nederlandse taal over het algemeen een stuk eenvoudiger dan voor mensen met andere moedertalen zoals Engels, Frans, Italiaans en Grieks. De Nederlandse taal en Duits hebben redelijk veel taalkundige overeenkomsten, voornamelijk in de grammatica en woordenschat. Zowel Nederlands als Duits behoren tot de West-Germaanse taalfamilie en hebben een vergelijkbare afkomst.

 

Redenen voor het volgen van Duitse cursus in Den Haag

 

Steeds meer mensen kiezen voor het volgen van een taalcursus Duits omdat dit hun leerproces opmerkelijk kan versnellen. Als je van plan bent om naar Duitsland te verhuizen of als je beroep een algemene kennis van Duits vereist, kan een Duitse cursus je ongetwijfeld helpen om een goede basis te vormen. Met de juiste Duits docent kun je Duits snel en gemakkelijk leren. Je kunt met je Duits docent zoveel oefenen als je maar wilt, hij/zij zal van alles op een duidelijke manier uitleggen en alle tijd en aandacht aan jou besteden.

 

Als je totaal geen kennis hebt van de taal kan de Duits leraar zich hierop voorbereiden, je zal een geschikte cursus Duits krijgen op een beginnersniveau. Als je al een basis hebt van de Duitse taal zal je docent zich richten op wat je sterke en zwakke punten zijn, hij/zij zal ervoor zorgen dat je je zwakke punten verbetert en je Duits brengen naar een hoger niveau. Je Duits docent zal zich focussen op jouw vooruitgang en kan je mogelijk opdrachten en huiswerk geven. De docent zal zoveel mogelijk met je oefenen totdat je een goede basis hebt.

 

Als leerling kom je vaak voor het eerst in aanraking met het vak Duits op de middelbare school, zowel op de vmbo, havo als vwo. Duits is een onmisbaar vak in het onderwijs, het wordt ook vaak gegeven op het hoger onderwijs, het vak Duits komt regelmatig voor op het mbo, hbo en wo. In sommige gevallen kom je als leerling al te maken met Duits op de basisschool. Dagelijks komen we in contact met leerlingen die moeite hebben met Duits en wat extra hulp nodig hebben. Onze Duits leraren kunnen leerlingen helpen door het geven van bijles Duits, huiswerkbegeleiding, examentraining, en veel meer. Ze zullen alle tijd en aandacht aan jou besteden en tijdens de les al je mogelijke vragen beantwoorden.

 

Na het leren van de Duitse taal gaan er veel deuren voor je open. Veel bedrijven stellen sprekers van meerdere talen zoals Duits, Frans en Engels zeer op prijs. Als je kunt bewijzen dat je Duits spreekt zal je kans op het vinden van werk toenemen ten opzichte van mensen die niet in staat zijn om Duits te spreken. Daarnaast is Duits een veel gezochte vaardigheid. Veel bedrijven zijn op zoek naar mensen die Duits spreken, hoe vloeiender hoe beter. Maar met een basiskennis van Duits kun je al behoorlijk ver komen.

 

Als je Duits leert moet je beseffen dat je niet alleen een taal aan het leren bent. Door het leren van de Duitse taal zal je automatisch veel meer van de cultuur leren kennen en de tradities van Duitstalige landen. Je zal jezelf in staat stellen om nieuwe dingen te leren door met mensen uit andere culturen te kunnen communiceren.

 

Verbeter je Duits op een speciaal vakgebied

 

Misschien heb je al een redelijke beheersing van de Duitse taal maar wil je je verdiepen op een specifiek vakgebied. Dit is een reden waarvoor leerlingen regelmatig beginnen aan een Duits cursus. Duits kan essentieel zijn voor je professionele carrière. Ben je van plan om met je bedrijf zaken te doen met Duitstalige bedrijven? Of werk je bijvoorbeeld voor een exportbedrijf? Dan is het niet alleen belangrijk dat je een goede basis vormt van de Duitse taal, het kan ook verstandig zijn om een cursus zakelijk Duits te volgen. Je kunt je ook richten met je Duits leraar op een specifiek vakgebied. Als je bijvoorbeeld werkt in de biologische sector kan het voorkomen dat je Duits wilt leren gericht op dit gebied. Je leraar Duits kan je helpen om Duitse kennis op bepaalde gebieden op te doen.

 

Waarom aan de slag gaan met onze Duits leraren?

 

Dankzij Superprof kun je een cursus Duits Den Haag volgen bij jou in de buurt. We beschikken over meerdere Duits leraren over heel Den Haag die jou vol met enthousiasme graag een cursus Duits of bijles willen geven. Kijk wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt en neem contact op. Je kan ervoor kiezen om Duits lessen te volgen op de locatie van de Duits docent, als hij/zij bij jou in de buurt woont hoef je niet meer ver te reizen.

 

Je hoeft ook niet meer noodzakelijk de deur uit, veel van onze Duits leraren staan open voor het lesgeven bij jou thuis. Bespreek dit van tevoren met de Duits leraar en kom tot een besluit. Als je liever een Duitse cursus online volgt is dat geen probleem. Onze Duits docenten zijn erop voorbereid om Duitse les te geven via de computer. Op deze manier hoef je alleen je computer op te starten om aan de slag te gaan. Dit kan bijvoorbeeld de beste optie zijn als je veel onderweg bent.

 

Waar je ook woont, je kan overal docenten van Superprof vinden in Nederland, van Den Haag tot Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Utrecht, etc. We beschikken over experts in alle vakken, zoals Duits, Nederlands, Frans, Engels, wiskunde, rekenen, economie, natuurkunde, scheikunde, biologie, geschiedenis, aardrijkskunde, Grieks, Latijn en veel meer. Vind een Duits leraar bij jou in de buurt en neem zo snel mogelijk contact op!

Wat wil je leren?