Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Duits in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Duits leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 12 beoordelingen.

24 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 24euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Duits reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Wil je starten met Duitse les?

2. Organiseer je cursus Duits in Amsterdam

Overleg met je leraar Duits en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam.

FAQ

✒️ Hoe worden bijles leraren Duitse les uit Amsterdam beoordeeld?

De leerlingen geven een gemiddelde score van 4.9 uit 5 op een sample van 12 reviews.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent een bepaalde cursus, staat onze klantenservice open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, van maandag tot en met vrijdag.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️Hoeveel docenten zijn beschikbaar om thuislessen in de Duitse taal te geven in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam en in aangrenzende gebieden, geven 54 privéleraren een Duitse cursus aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan bepalen welke leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles in de Duitse taal in Amsterdam uit 54 privéleraren.

💻 Kunnen we vanuit huis via Skype of Zoom lessen Duits te volgen via Superprof?

80% van de leraren bieden ook cursussen lessen duits aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen Duits meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Duits bieden bovendien alle handvaten om snel vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat kost een thuisles in de Duitse taal gemiddeld in Amsterdam en omgeving ?

De gemiddelde prijs van een privé les Duits in Amsterdam is €24.

 

De ervaring van de tutor Duits, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Veel docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Duits!

Check ons lerarenaanbod Duits in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Cursus Duits Amsterdam via Superprof

De beste manieren om Duits te leren

 

Ben je van plan om Duits te leren? Het is belangrijk dat als je een taal wilt leren, dat je er 100% voor gaat. Het leren van een nieuwe taal vereist veel toewijding en motivatie. Als je een gebrek hebt aan motivatie kan dit er al snel voor zorgen dat je de taal niet volledig onder de knie krijgt. Talen bestaan uit veel verschillende elementen en regels die je moet leren. Enkele belangrijke elementen zijn de grammatica, woordenschat, spelling, verbuigingen, werkwoordvervoeging, syntaxis, bijwoorden, voorzetsels, idiomatische uitdrukkingen en veel meer. Duits is erg uniek en heeft veel regels die alleen in deze taal voorkomen.

 

Het leren van een taal is over het algemeen zeer complex, het is niet iets dat je zomaar doet. Als je al een redelijke basis hebt in de taal zorgt dit er al snel voor dat je de taal in een korte tijd leert beheersen. Als je nog helemaal niets weet dan is dat geen probleem, iedereen die ervoor kiest om veel tijd en aandacht te besteden aan het leren van een taal zal de taal kort of laat op een goed niveau kunnen spreken.

 

In Nederland komen we vroegtijdig al in aanraking met de Duitse taal. Op de middelbare school krijgen we al Duitse lessen. In sommige gevallen kunnen kinderen ook Duitse les krijgen op de basisschool. Dit gaat meestal om speciale basisscholen. Daarnaast komt het vak Duits veel voor op het hoger onderwijs, bij opleidingen op het mbo, hbo en wo.

 

Er zijn veel factoren die Duits een belangrijke taal maken. Duitsland is ons buurland en we komen constant in contact met mensen uit dit land. Duitsland is een belangrijke handelspartner voor Nederland, zij dragen veel bij aan de Nederlandse economie. Duits wordt onderwezen op school om ons beter in staat te stellen om te communiceren met Duitstaligen en om het feit dat dit de samenwerking tussen Nederland en Duitsland versterkt. Online cursussen voor beginners kan je vinden via Superprof.

 

 

Wat maakt het leren van Duits moeilijk en hoe pak je dit aan?

 

Het leren van talen is over het algemeen niet altijd gemakkelijk. Elke taal bestaat uit verschillende regels. Het kost al veel tijd om de basis onder de knie te krijgen. Maar met veel toewijding en door veel te oefenen is het mogelijk om binnen een korte tijd een redelijke basis te vormen. Nederlands lijkt in verschillende aspecten redelijk veel op Duits, als spreker van Nederlands is het zonder twijfel de moeite waard om te overwegen om de basis van Duits te leren.

 

Iedereen heeft zijn eigen capaciteiten, talenten en interesses. Elk persoon heeft een vak waar hij/zij goed in is. Voor sommige personen is dit het leren van talen. Zo zijn er personen die een vreemde taal binnen een korte tijd volledig beheersen, anderen doen er soms langer over. Heb jij een natuurlijk talent voor talen? Als dit niet het geval is vergeet dan niet dat het alsnog mogelijk is om Duits op een goed niveau te leren. Blijf gemotiveerd en neem de tijd die je nodig hebt! Lessen of cursussen voor beginners en gevorderden kan je vinden via Superprof.

 

Het tempo van jouw leerproces hangt af van verschillende factoren. Het is niet hetzelfde om een taal te leren door tijd door te brengen in een Duitstalig land dan het leren van Duits op school. Als je je in een land bevindt waar de taal die je wilt leren gesproken wordt zal je de taal al veel sneller onder de knie krijgen dan wanneer je alleen met dit vak te maken krijgt op school. Mensen die dichtbij Duitsland wonen hebben over het algemeen ook wat meer kennis van de taal.

 

Hoe vroeger je met de taal te maken krijgt, hoe beter. Kinderen leren een taal over het algemeen met veel minder moeite dan volwassenen. Dit betekent niet dat het onmogelijk is om op een oudere leeftijd een taal volledig te beheersen. Als je er vol voor gaat kun je al snel vloeiend worden, ongeacht je leeftijd.

 

Zoals we al zeiden kom je als leerling al vroeg in aanraking met Duits op de middelbare school. Als je goede cijfers haalde in dit vak en al wat kennis hebt zal dit je leerproces al snel positief beïnvloeden. Als je totaal geen kennis hebt van de taal maar Duits graag wilt leren of moet leren op school, heeft dit automatisch ook een effect op je leertempo. Daarnaast hangt je leertempo af van het aantal tijd dat je beschikbaar hebt. Hoe meer tijd je besteedt aan je leerproces, hoe sneller je de taal zal leren. Wat je niveau, leeftijd en condities ook zijn, de beste manier om snel en gemakkelijk Duits te leren is door het volgen van een cursus Duits Amsterdam via Superprof!

 

 

Ga aan de slag met een Duits docent

 

De beste manier om Duits te leren is door middel van het volgen van een taalcursus of bijles Duits met een van onze privéleraren. De prijs betaal je per uur.  Je leerproces zal als een speer gaan als je aan de slag gaat met een Duits docent die alle tijd en aandacht aan jou kan besteden. Onze docenten hebben veel kennis van Duits, taalkunde en lesgeven. De docent weet precies hoe hij/zij een geschikte les kan voorbereiden op basis van het niveau van Duits dat je spreekt en de onderwerpen waar jij je in wilt verdiepen. Daarnaast is het verstandig om bijles Duits te volgen als je last hebt met het vak Duits op school. De docent weet precies hoe hij/zij je kan helpen. De docent zal zonder moeite herkennen wat jouw mogelijke problemen zijn in dit vak.

 

We beschikken over docenten door heel Nederland, van Amsterdam tot Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Den Haag, etc. We hebben docenten gespecialiseerd in alle vakken, zoals Duits, Nederlands, Frans, Engels, economie, natuurkunde, geschiedenis, scheikunde, biologie, aardrijkskunde, wiskunde, rekenen, Latijn, en veel meer. Onze Duits docenten staan open voor het geven van een cursus Duits, bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining, een cursus zakelijk Duits, en veel meer.

 

Het voordeel is dat je een Duitse cursus kan volgen op de plek die jou het beste uitkomt. Onze Duits docenten in Amsterdam staan open om jou te ontvangen bij hen thuis, daarnaast kun je ze bij jou thuis laten komen of op een andere locatie die jou goed uitkomt. Onze Duits docenten kunnen ook een Duits cursus online geven via de computer. Ze staan overal voor open. Vind wie er bij jou in de buurt is in Amsterdam en neem zo snel mogelijk contact op!

Wat wil je leren?