Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Duits in Rotterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Duits leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 8 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Duits reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met Duitse les?

2. Organiseer je cursus Duits in Rotterdam

Overleg met je leraar Duits en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam.

FAQ

✒️ Hoe worden docenten Duitse les uit Rotterdam beoordeeld?

De studenten geven een gemiddelde rating van 4.9 van de vijf op een meting van 8 scores.

 

Een advies op afstand is voor je beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, van maandag tot en met vrijdag in het geval van een vraag omtrent een privécursus.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om lessen Duits te geven in Rotterdam en omgeving?

36 bijlesleraren Duits geven bijlessen Duits in Rotterdam en omgeving.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen checken en op basis daarvan selecteren welke prof in Rotterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen Duits in Rotterdam uit 36 docenten.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online cursussen Duits volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de docenten bieden ook bijlessen lessen duits aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Duits meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Duits bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Waarom zou je privélessen Duits gaan doen?

Privé lessen Duits met een bijles leraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel leren.

 

Je richt je blik op je privé leraar en je plant in real life of online je bijlessen Duits, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Laat je steenkolen Duits achter je, en ontdek het echte Duits. "Der Auto", "Die Stuhl" of "Das Lampe", welk woord past het beste? Superprof helpt je verder zodat je nooit meer tegen je zakenpartners zult zeggen; "Der Auto ist schön". Duits leren bij Superprof daarentegen, dat is wel "schön".

 

Behalve zakelijk nut zijn er natuurlijk nog veel meer argumenten om je te bekwamen in het Duits. De Duitse geschiedenis, muziek en cultuur is wijdverspreid, geliefd en bovenal ontzettend interessant. Denk maar aan de val van de Berlijnse muur, de Oktoberfeesten, Heidi Klum en Peter Maffay. En van Tatort, tot Bratwurst tot documentaires en boeken over de Tweede Wereldoorlog, het Duits komt overal terug. En dat hebben we het nog niet eens over de waarde van Duitsland en het Duits in de Europese Unie gehad.. Moeten we doorgaan?

 

Via Superprof kun je rechtstreeks communiceren met de begeleider van jouw keuze om bijlessen Duits te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 36 leraren in de Duitse taal in Rotterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een privéles Duits in Rotterdam?

De gemiddelde kosten van een bijles in de Duitse taal in Rotterdam is €18.

 

De ervaring van de tutor Duits, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Veel docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor bijles leraren bij jou in de buurt.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Duits!

Check ons lerarenaanbod Duits in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Een Cursus Duits Rotterdam kan je vinden via Superprof

De vele voordelen van het volgen van een Duits cursus met Superprof

 

 Ben je op zoek naar een cursus Duits Rotterdam? Dan ben je hier bij het juiste adres! Wij beschikken over een groot aantal Duits docenten in Rotterdam en andere omstreken in Zuid-Holland. Duits is een interessante taal als je doorhebt hoe je het moet spreken. Duits heeft veel in gemeen met de Nederlandse taal, als we het hebben over de structuur, grammatica, woordenschat, en meer. Dit komt onder andere door het feit dat Nederlands en Duits een vergelijkbare afkomst hebben, zowel Nederlands als Duits behoren tot de West-Germaanse taalfamilie.

In het begin zal je waarschijnlijk moeten wennen aan het leren van de Duitse taal. Duits is in het algemeen zeer complex en kent veel verschillende regels. De grammatica en woordvolgordes zijn in de Duitse taal een stuk moeilijker om te begrijpen en kennen veel variaties. Om de Duitse taal goed te begrijpen is het van groot belang dat je je verdiept in alle grammaticale regels van Duits, probeer de theorie te begrijpen en breng je kennis zoveel mogelijk in praktijk door veel te oefenen. Alleen op deze manier kun je Duits op een goed niveau leren spreken.

 

Redenen waarom mensen een cursus Duits volgen

 

 Wij komen dagelijks in contact met meerdere leerlingen die Duits willen leren of bijlessen nodig hebben in het vak Duits. Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om aan de slag te gaan met onze Duits leraren op Superprof. Veel leerlingen van Duits willen kennis opdoen van Duits aangezien ze dit nodig hebben voor hun professionele carrière. Zij zijn bijvoorbeeld van plan om zaken te doen of te handelen met Duitstalige bedrijven of gaan voor een periode naar een Duitstalig land voor hun beroep. Het is belangrijk om de Duitse taal te kennen om goed te communiceren met Duitstaligen.

 

Daarnaast komt het vaak voor dat leerlingen moeite hebben met dit vak op school. Dit gaat meestal om leerlingen op de middelbare school, op de vmbo, havo of vwo, maar ook om leerlingen op het mbo, hbo en wo. In sommige gevallen kan het voorkomen dat je als leerling al in aanraking komt met het vak Duits op de basisschool, dit gaat meestal om speciale basisscholen.

 

We komen ook veel in contact met mensen die Duits willen leren omdat ze van plan zijn om te emigreren naar Duitsland of een ander Duitstalig land. Het is belangrijk dat je een goede voorbereiding hebt en de taal voldoende beheerst om goed te kunnen communiceren in het land waar je naartoe gaat.

 

 Volg een Duitse cursus op tijden die jou het beste uitkomen

 

 De beste manier om Duits te leren is om aan de slag te gaan met onze Duits leraren op Superprof. De leraar Duits zal zonder moeite alle tijd en aandacht aan jou besteden tijdens het lesuur. Veel leerlingen hebben een volle agenda en hebben vaak niet de kans om een Duitse cursus te volgen op vaste tijden en een verre locatie. Onze Duits leraren staan open voor het geven van lessen op de tijden die jou het beste uitkomen, bespreek van tevoren met de Duits leraar of hij/zij les kan geven op de tijden die jij beschikbaar hebt.

 

 Het volgen van een cursus Duits bij jou in de buurt in Rotterdam

 

 We beschikken over leraren Duits met veel kennis van taalkunde en lesgeven. Zij weten precies hoe ze je op weg kunnen helpen en ervoor zorgen dat je de Duitse taal snel begrijpt. Het voordeel van aan de slag gaan met Superprof is dat we over een groot aantal docenten beschikken in Rotterdam en alle omstreken. Je hoeft alleen contact op te nemen en te bespreken waar je je taalcursus Duits wilt volgen, onze Duits leraren staan open om je te ontvangen bij hun thuis, daarnaast staan ze vaak ook open om bij jou thuis te komen. Er is niets beter dan een cursus Duits te volgen zonder je deur uit te hoeven.

 

 Taalcursus Duits online

 

 Wil je een cursus Duits volgen en doe je dat het liefst online? Dan is dat geen enkel probleem. Onze Duits leraren zijn goed voorbereid op het geven van Duits lessen online via de computer. De leraren weten precies hoe ze een online les moeten voorbereiden en ervoor zorgen dat de les net zo duidelijk overkomt als een fysieke les Duits. Dit stelt je in staat om lessen te volgen, waar je je ook bevindt, je hoeft alleen maar je computer op te starten.

 

 Onze docenten Duits kunnen je overal mee helpen

 

 Met welke docent je ook aan de slag gaat, hij/zij zal je overal mee kunnen helpen. Je hoeft alleen te laten weten welke dagen en uur van de dag jou het beste uitkomen. Het kan het geval zijn dat je maar een paar lessen nodig hebt of misschien wel meerdere dagen per week voor een jaar. Onze Duits lessen zijn over het algemeen zeer goedkoop, bijna gratis vergeleken met de meeste Duits cursussen buiten Superprof. Onze Duits leraren zijn overal op voorbereid, ze geven begeleiding, bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining, een cursus zakelijk Duits, en veel meer. Je hoeft alleen contact te maken en je Duits leraar staat al snel voor je klaar.

 

Waarom aan de slag gaan met de Duits docenten van Superprof?

 

 We beschikken over docenten op Superprof met kennis van alle vakken. Dit kan gaan om Duits, Engels, Nederlands, Frans, wiskunde, rekenen, natuurkunde, economie, scheikunde, biologie, geschiedenis, aardrijkskunde, m&o, en veel meer. Het is onmogelijk om geen expert te vinden met veel ervaring en kennis in het vak waar jij naar op zoek bent. Daarnaast hebben onze docenten veel ervaring met lesgeven aan mensen op verschillende niveaus. Je kunt docenten vinden waar dan ook in Nederland, we hebben docenten in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Nijmegen, Groningen en veel meer. Vind een Duits leraar bij jou in de buurt en neem zo snel mogelijk contact op!

Wat wil je leren?