Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Duits

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 114 beoordelingen.

21 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €21

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen duits online

Overleg met je leraar duits en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen duits online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

531 leraren bieden

online lessen duits.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen duits te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 531 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen duits te geven ?

531 leraren duits bieden aan om je te helpen met duits.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 531 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen duits?

De gemiddelde prijs voor online lessen duits is 21 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar duits
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren duits krijgen?

Gemeten over een totaal van 114  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


531 leraren duits  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Online Cursus Duits via Superprof

De vele redenen waarom steeds meer leerlingen online bijles Duits nemen

Het volgen van Duits bijles of een Duitse cursus online wordt steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen voor het volgen van een cursus online in plaats van een fysieke en klassikale cursus. Dit komt mede door het feit dat we steeds meer vooruitgang maken, de technologie heeft ervoor gezorgd dat we ons gemakkelijk via de computer kunnen opleiden op allerlei verschillende gebieden. Het verkrijgen van informatie op welk gebied dan ook is veel toegankelijker. Je kan veel eenvoudiger kennis opdoen en in contact komen met experts van over de hele wereld.

 

Dit geldt ook voor het opdoen van kennis van de Duitse taal. Dankzij online lessen Duits kun je binnen no-time gemakkelijk een goede basis ontwikkelen van de Duitse taal. Online lessen stellen je ook in staat om gemakkelijker Duits bijles te volgen als je moeite hebt met dit vak op school. Duits behoort over het algemeen tot de moeilijkere talen om te leren, het is niet iets dat je zomaar leert. Het heeft een zeer uitgebreide grammatica die veel tijd kost om goed te kunnen leren. Als je Nederlands spreekt zal het aan de andere kant wel een stuk eenvoudiger zijn om Duits te leren vanwege de vele overeenkomsten tussen de twee talen.

 

Duits is een belangrijke taal

De Duitse taal is een van de belangrijkste talen in Europa, in totaal heeft het rond de 105 miljoen sprekers die Duits spreken als hun moedertaal. Dit betekent dat rond 20% van alle EU-inwoners Duits spreken als moedertaal. De meeste sprekers zijn afkomstig uit Duitsland, daarnaast is Duits de officiële taal in Oostenrijk, Liechtenstein, Zwitserland, Luxemburg. Het wordt ook gesproken in sommige delen van België, Denemarken, Italië, Frankrijk, sommige plaatsen van Oost-Europa en Namibië.

 

In Nederland wordt Duits al vroeg onderwezen op school, voornamelijk op de middelbare school. Het vak Duits komt ook regelmatig voor in het hoger onderwijs, leerlingen kunnen Duits krijgen op verschillende mbo, hbo en wo-opleidingen waar dit vak van belang is. Duits wordt ook in sommige gevallen onderwezen op de basisschool. In Nederland zijn we omringd door Duitsland, we komen dagelijks in contact met mensen uit Duitsland, zowel met reizigers als mensen die komen voor handel en zakendoen met Nederlandse bedrijven. Dit zijn enkele van de vele redenen die de Duitse taal van groot belang maken voor de Nederlandse maatschappij.

 

De voordelen van het volgen van een taalcursus Duits online

Leerlingen kiezen steeds meer voor een cursus Duits online, dit is om veel verschillende redenen. Online Duits leren wordt steeds gemakkelijker, we beschikken steeds meer over allerlei moderne software en tools die het leerproces eenvoudiger maken. Tijdens een online les Duits kun je met je leraar gebruik maken van tools zoals een digitaal whiteboard, de leraar zal gemakkelijk bestanden en links kunnen delen met belangrijke informatie en veel meer.

 

Verder is een groot voordeel van het volgen van Duitse les online dat het zeer flexibel is. Je kunt je laten lesgeven op de tijden die jou het beste uitkomen. Je hoeft geen Duitse les te volgen op dagen en tijden die jou niet uitkomen. Je online bijlesleraar zal voor je klaar staan op de dagen en het uur van de dag die jou het beste uitkomen. De meeste mensen die kiezen voor online bijles presteren over het algemeen een stuk beter, dit komt door het feit dat ze hun lessen zonder haast hoeven te volgen op praktische tijden en locaties. Het volgen van een cursus online is ook veel voordeliger. Je zal geen reiskosten hoeven te betalen. Alles is online, je zal je bijlesdocent niet in het echt hoeven te ontmoeten.

 

Online lessen volgen kan overal waar je maar wilt. Je hoeft niet meer naar een specifieke locatie te reizen, met online lessen kun je comfortabel thuis aan de slag gaan. Online lessen zijn ook geschikt voor mensen die veel op reis zijn. Je hebt daarnaast veel meer opties om uit te kiezen als het gaat om Duits leraren. Je hoeft niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een bijlesdocent bij jou in de buurt, je kan starten met welke Duits leraar dan ook, al bevindt hij/zij zich aan de andere kant van het land. Het volgen van een Duits cursus online is veel persoonlijker dan het volgen van een fysieke en klassikale cursus, je Duits docent zal alle tijd en aandacht aan jou besteden.

 

Het is niet alleen gunstig om een online cursus Duits te volgen, je kan ook onze Duits leraren raadplegen voor hulp met dit vak op school. Je Duits docent zal je alles gemakkelijk uit kunnen leggen waar en wanneer je maar wilt. Onze Duits docenten op Superprof staan open voor het geven van bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining, een cursus zakelijk Duits en veel meer.

 

Als je liever een Duitse cursus of bijles volgt op een fysieke locatie samen met een Duits docent dan is dat geen probleem. In sommige gevallen kan dit ook erg handig zijn. Een fysieke cursus of bijles thuis bij een leraar of bij jou kan veel persoonlijker zijn, sommige leerlingen vinden dit prettiger en begrijpen op deze manier de les beter. Je hoeft alleen te zoeken welke Duits leraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt en te bespreken welke tijden en locatie jou het beste uitkomen. Je hebt veel opties om uit te kiezen.

 

Ga aan de slag met een van onze Duits leraren op Superprof!

Superprof wordt steeds populairder, steeds meer leerlingen kiezen voor het nemen van lessen online met onze docenten. Al onze docenten zijn goed getraind in lesgeven en hebben veel kennis en ervaring in verschillende vakken, waaronder wiskunde, economie, rekenen, taal, Duits, Engels, Nederlands, Frans, natuurkunde, scheikunde, biologie, geschiedenis, Latijn, aardrijkskunde, m&o en veel meer. Superprof heeft docenten in alle steden en provincies, van Amsterdam tot Rotterdam, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Haarlem, Leiden, Groningen, Den Haag, etc. Vind nu een Duits docent en neem contact op!

Wat wil je leren?