Homepagina
Lessen geven

Neem een Cursus Duits via Superprof in Utrecht

🥇 De crème de la crème
🇩🇪 14 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Duits in Utrecht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Duits leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

11 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Duits reageren gemiddeld binnen 11 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Duits in Utrecht

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Duits en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Duits in Utrecht

Overleg met je leraar Duits en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht.

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Duits

Cursus Duits Utrecht kan je vinden bij Superprof

Duits leren met onze docenten in Utrecht

 

Welke taal je ook leert, de voordelen van het leren van een taal zijn moeilijk te ontkennen. Het leren van een taal is over het algemeen zeer complex, talen bestaan uit veel verschillende elementen. Het gaat over veel meer dan alleen het vervoegen van werkwoorden, uit het hoofd leren van woordenschat en het leren van deelwoorden en voorzetsels, het gaat over het ontwikkelen van een begrip van een cultuur en samenleving die veel verschillen van die van je eigen land. Dit zijn aspecten die je moet leren bij het leren van een taal. Het helpt je ook om je horizon te verbreden, nieuwe perspectieven te begrijpen en meer te leren over de wereld waarin we leven. Als je een goede basis hebt weten ontwikkelen in een taal zal je al snel merken dat je zonder moeite communicatie kan afleggen met sprekers van die taal.

 

Dat je in staat bent om te communiceren in een nieuwe taal is niet het enige voordeel van het leren van een taal. Het leren van een taal geeft je hersenen een geweldige training, het verbetert je geheugen en je luister, spreek, lees en schrijfvaardigheden. In het begin kan het vertalen van je gedachten in een andere taal en het begrijpen van iemand anders aanvoelen als een grote puzzel, het vereist dat je creatief moet zijn wanneer je ideeën probeert te communiceren als ze zich niet letterlijk laten vertalen.

 

Als je goed je best doet zullen je communicatieve vaardigheden steeds meer verbeteren, je zal steeds scherper worden in het oplossen van problemen binnen de taal en je zal steeds meer bekend raken met de manieren die je helpen om de taal te leren. Je zal herkennen welke leermethoden voor jou het beste werken. Door het leren kennen van de elementen waaruit een taal bestaat, zoals de werkwoorden, zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, bijwoorden, voorzetsels, etc., leer je automatisch ook meer over je moedertaal, je bouwt ongemerkt meer vocabulaire op.

 

 

Redenen om Duits te leren

 

Duits is een veel gesproken taal, voornamelijk in Europa. Het wordt gesproken in onder andere Duitsland, Oostenrijk, Liechtenstein, Zwitserland, Luxemburg, ook in kleine delen van België, Denemarken, Italië en Namibië. Duits is de meest gesproken moedertaal in de EU, ongeveer 20% van de burgers binnen de EU spreekt Duits als moedertaal. Daarnaast is Duitsland de belangrijkste handelspartner van Nederland, een groot deel van alle Nederlandse export gaat naar Duitsland.

 

Een goede beheersing van de Duitse taal is cruciaal voor het versterken van de handelsrelaties. Dit is een van de redenen waarom je Duits krijgt als leerling op de middelbare school, zowel op de vmbo, havo als op het vwo. Daarnaast komt het vak Duits veel voor op mbo, hbo en wo-opleidingen. In sommige gevallen kan je als kind al te maken krijgen met het vak Duits op de basisschool, dit gaat vaak om speciale basisscholen.

 

Als je een goede beheersing hebt van de Duitse taal heb je automatisch veel meer kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Bij veel beroepen is het beheersen van andere talen zoals Engels, Duits en Frans een pre, als je kunt bewijzen dat je meerdere talen spreekt zal je veel sneller aangenomen dan iemand die dit niet kan. Het gaat niet alleen om de Nederlandse maar ook om de internationale arbeidsmarkt. Als spreker van Nederlands en Duits heb je veel kansen om te werken voor Duitse bedrijven en ook in Duitstalige landen.

 

Voor mensen die Nederlands als moedertaal hebben is het leren van Duits minder moeilijk. Er zijn veel taalkundige overeenkomsten tussen Nederlands en Duits, het zijn beiden West-Germaanse talen met een soortgelijke structuur en grammatica. Besef dat je dit als Nederlands spreker in je voordeel hebt.

 

 

 

Vind een geschikte Duits docent in Utrecht

 

Als je goed Duits wilt leren is de beste beslissing die je kan nemen om aan de slag te gaan met een privéleraar Duits die alles weet over de Duitse taal, taalkunde en lesgeven. Door het volgen van een cursus Duits met een Duits docent zal je de taal binnen een korte tijd op een goed niveau leren beheersen. De docent Duits zal alle tijd en aandacht persoonlijk aan jou kunnen besteden, hierdoor zal je als leerling van Duits al snel een goed begrip krijgen van de Duitse taal. Als je moeite hebt met het vak Duits op de middelbare school of op het hoger onderwijs is het een verstandige keuze om bijles Duits te nemen met een deskundige Duits docent met veel ervaring. De docent zal precies herkennen waar je moeite mee hebt en kan alles op een duidelijke manier uitleggen.

 

Onze Duits docenten staan overal voor open. Je kan ervoor kiezen om Duits cursus of bijles te volgen op de locatie van de Duits docent, daarnaast kun je een Duitse cursus ook volgen bij jou thuis door een Duits docent over te laten komen. Cursus Duits Utrecht volgen kan ook online als dit beter uitkomt, al onze Duits docenten zijn hierop voorbereid en goed getraind om online cursussen te geven. De docenten staan daarnaast open voor het geven van les, begeleiding, bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining, een cursus zakelijk Duits en veel meer. Elke docent Duits weet precies hoe hij/zij de lessen moet voorbereiden, ongeacht je leeftijd en niveau. Al gaat het om bijles aan leerlingen op de havo, vwo, mbo, hbo, of mensen die vrije lessen nemen om de Duitse taal in het algemeen te leren.

 

Je Duits docent kan je overal mee helpen. Je hoeft alleen te communiceren welke dagen en uur van de dag jou het beste uitkomen om zo tot een besluit te komen. Daarnaast kan het voorkomen dat je maar een paar lessen nodig hebt of misschien meerdere dagen per week gedurende een jaar. Leerlingen stellen ons zeer op prijs, het volgen van een taalcursus Duits is vrij goedkoop, bijna gratis vergeleken met de meeste externe Duits cursussen.

 

Je kunt docenten van Superprof vinden door heel Nederland, van Utrecht tot Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Leiden, etc. Onze docenten zijn gespecialiseerd in alle vakken, waaronder Duits, Engels, Nederlands, Frans, wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, economie, geschiedenis, biologie, aardrijkskunde, Latijn, en meer. Vind wie er bij jou in de buurt is in Utrecht en neem zo snel mogelijk contact op!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen studenten hun bijlesleraren Duits in Utrecht?

Uit 2 beoordelingen geven de cursisten een gemiddelde review van 5.0 van de vijf.

 

In het geval van vragen omtrent een cursus, staat onze klantenservice open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, op werkdagen.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om privé lessen Duits te geven in Utrecht?

14 privéleraren in de Duitse taal bieden de mogelijkheid tot bijlessen Duits in Utrecht en omgeving.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan bepalen welke leraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jebijles Duits uit meer dan 14 verschillende profielen.

💻 Kun je op afstand via Skype of Zoom een cursus Duits te volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren bieden ook bijlessen Duits les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles Duits meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Duits bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Met welke intentie neem je bijles Duits in Utrecht?

Privélessen Duits met een bijles leraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel leren.

 

Je selecteert je professor en je organiseert in real life of online je lessen in de Duitse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou te doen is om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, om je zakelijke contacten in Duitsland beter te kunnen onderhouden of om simpelweg je Duitse toets te kunnen halen. Superprof helpt.

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de tutor van jouw keuze om thuislessen Duits te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 14 privé leraren in de Duitse taal in Utrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een bijles Duits gemiddeld in Utrecht en omgeving ?

In Utrecht is de gemiddelde prijs van lessen Duits €22.

 

De ervaring van de docent Duits, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Veel tutors bieden de eerste gratis les aan (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.