Homepagina
Lessen geven

Neem een Cursus Duits in Eindhoven

🥇 De crème de la crème
🇩🇪 11 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Duits in Eindhoven

Bekijk meer leraren

4.5 /5

Onze Duits leraren hebben een gemiddelde rating van 4.5 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Duits reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Duits in Eindhoven

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Duits en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Duits in Eindhoven

Overleg met je leraar Duits en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Eindhoven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Eindhoven.

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Duits

Neem een Taalcursus Duits in Eindhoven

Snel en gemakkelijk Duits leren in Eindhoven

 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een cursus Duits te volgen. Duits is altijd een belangrijke taal geweest in Nederland, mede door het feit dat we zijn omringd door Duitsland. We komen voortdurend in contact met mensen uit Duitsland. Daarnaast is Duits de meest gesproken moedertaal in de EU, rond de 20% van alle EE-inwoners spreekt Duits als een moedertaal. De Duitse taal wordt niet alleen in Duitsland gesproken maar ook in Oostenrijk, Liechtenstein, Zwitserland, Luxemburg en op sommige plaatsen in België, Denemarken, Italië, Frankrijk en Namibië.

 

Voor veel Nederlanders is het interessant om de Duitse taal te leren om het feit dat Nederlands en Duits veel taalkundige overeenkomsten hebben. Nederlands en Duits hebben meerdere woorden in gemeen met een soortgelijke spelling. Daarnaast hebben Nederlands en Duits meerdere overeenkomsten als het gaat om grammatica. Dit maakt het voor sprekers van Nederlands eenvoudiger om de Duitse taal te leren ten opzichte van mensen met een andere moedertaal, zoals Engels of Frans.

 

Zoals we al zeiden, Duits is erg belangrijk voor Nederland. Daarom dat het vak Duits onmisbaar is in het onderwijs. Het vak Duits wordt vroeg als onderwezen aan leerlingen op de middelbare school, zowel op de vmbo, havo als vwo. Studenten kunnen het vak Duits ook tegenkomen op het hoger onderwijs, Duits komt regelmatig voor op mbo, hbo en wo-opleidingen. Duits is een zeer complexe taal, het is niet iets dat je zomaar leert. Het komt regelmatig voor dat leerlingen en studenten moeite hebben met het vak Duits op school. Vooral als je niet goed bent in talen kan dit er als snel voor zorgen dat je vastloopt in dit vak.

 

Duitse cursussen zijn erg populair

 

Dagelijks komen we in contact met leerlingen die een cursus Duits of bijlessen nodig hebben. Als je Duitse lessen nodig hebt dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over een grote hoeveelheid Duits docenten met veel kennis en ervaring. Ze staan overal voor open, ze kunnen begeleiding geven, een uitgebreide cursus Duits Eindhoven, bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining, een cursus zakelijk Duits, en veel meer. Onze Duits leraren kunnen je overal mee helpen.

 

Het volgen van een Duitse cursus is daarnaast erg populair onder mensen die graag een basis willen vormen van Duits of hun taal op een hoger niveau willen brengen. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Als je van plan bent om te emigreren naar een Duitstalig land is het belangrijk dat je een goede basis hebt van de taal om te kunnen communiceren. Het kan ook voorkomen dat je beroep of opleiding een basis van Duits vereist. Het beheersen van Duits is een vaardigheid waar veel naar gevraagd wordt op de Nederlandse en internationale arbeidsmarkt. Als je kunt bewijzen dat je Duits spreekt geeft dit je een grote voorsprong op anderen bij het vinden van werk.

 

Ga aan de slag met een leraar Duits in Eindhoven

 

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een Duits leraar te vinden bij jou in de buurt. Dankzij Superprof kun je gemakkelijk en flexibel Duits lessen volgen op de locatie en tijden die jou het beste uitkomen. We beschikken over veel leraren in Eindhoven en de rest van de provincie die vol met enthousiasme Duitse lessen geven van hoge kwaliteit. Onze experts hebben veel ervaring en kennis als het gaat om Duits, taalkunde en lesgeven. Zij weten alles precies tot in de details uit te leggen. Duits leren is zo een stuk eenvoudiger. Je Duits docent zal alle tijd en aandacht aan jou besteden en al je mogelijke twijfels en vragen beantwoorden.

 

Je kan nu aan de slag gaan met een leraar Duits bij jou in de omgeving. Kijk wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Als je een leraar Duits hebt gevonden kun je met hem/haar bespreken welke dagen en uur van de dag het beste uitkomen om zo tot een besluit te komen. Dankzij Superprof hoef je niet meer ver te reizen door aan de slag te gaan met een Duits leraar bij jou in de omgeving. In sommige gevallen kun je je Duits docent ook bij jou thuis laten komen als dit beter uitkomt.

 

Volg je Duitse cursus online

 

Als je liever een cursus Duits online volgt, is dat geen enkel probleem. Het volgen van een online Duits cursus wordt steeds populairder, steeds meer leerlingen kiezen ervoor om een cursus of bijlessen te volgen via de computer. Het volgen van een cursus Duits online brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste kun je je Duits cursus of bijles volgen waar je ook wilt, als je niet thuis bent betekent dit niet dat je geen les kan volgen. Je zal ook je cursus Duits kunnen volgen op flexibelere tijden, bijvoorbeeld in de avond als je Duits docent hiervoor open staat. Je hoeft niet rekening te nemen met reistijden. Als je een Duits cursus online volgt hoeft geen van beiden te reizen naar speciale locaties.

 

Een ander voordeel van online Duits lessen volgen is dat je Duits docent mogelijk kennis hebt van bepaalde software die het leerproces kunnen vergemakkelijken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een online whiteboard. Je Duits docent zal ook gemakkelijk tools en links kunnen sturen. Daarnaast heb je als je kiest voor het volgen van een online taalcursus Duits veel meer Duits docenten om uit te kiezen. Je kan gemakkelijk aan de slag gaan met Duits docenten van over heel Nederland. We beschikken over Duits docenten in alle Nederlandse steden en provincies, van Eindhoven tot Amsterdam, Den Haag, Nijmegen, etc.

 

De beste cursussen die er zijn!

 

Veel leerlingen stellen Superprof erg op prijs. Alle cursussen zijn van hoge kwaliteit en onze docenten beschikken over veel kennis en ervaring. Op ons platform kun je docenten vinden met ervaring in alle vakken, zoals wiskunde, natuurkunde, taal, Duits, Nederlands, Engels, Frans en veel meer. Naast de kennis en ervaring zijn onze docenten goed getraind en hebben de juiste ervaring met lesgeven. Als je een Duits cursus start met een van onze leraren zal je al snel ontdekken dat je de taal binnen no-time onder de knie hebt. Wacht niet langer, vind een Duits leraar en ga aan de slag!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun leraren Duits in Eindhoven?

De studenten geven een gemiddelde rating van 4.5 uit 5 op een meting van 2 cijfers.

 

In het geval van vragen omtrent een cursus, staat onze klantenservice open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, elke werkdag.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel teachers zijn beschikbaar om lessen Duits te geven in Eindhoven?

In Eindhoven en in aangrenzende gebieden, bieden 11 docenten Duitse les aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties doorlezen en op basis daarvan bepalen welke privé leraar in Eindhoven, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles in de Duitse taal in Eindhoven uit 11 bijlesleraren.

💻 Kun je op Superprof ook online privélessen Duits volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de docenten bieden ook cursussen Duits les aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Duits meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Duits bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Om welke redenen zou je een opleiding Duits gaan starten?

Thuislessen Duits met een thuisleraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel leren.

 

Je richt je blik op je privéleraar en je plant in real life of online je bijlessen in de Duitse taal, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou te doen is om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, om je zakelijke contacten in Duitsland beter te kunnen onderhouden of om simpelweg je Duitse toets te kunnen halen. Superprof helpt.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je privélessen Duits in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 11 privéleraren in de Duitse taal in Eindhoven.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een cursus in de Duitse taal gemiddeld in Eindhoven en omgeving ?

De gemiddelde kosten van een cursus Duits in Eindhoven is €20.

 

De ervaring van de leraar Duits, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Veel leraren bieden de eerste gratis les aan (97% van de hen).

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.