Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands (schoolvak)

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 425 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Nederlands (schoolvak) leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Nederlands (schoolvak)

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Nederlands (schoolvak)

Rianne

Leraar Nederlands (schoolvak)

Rianne is great with my 8 years old son. She is very patient and always prepared for the lesson with new websites and materials. My son enjoys his class and he is even looking forward for his next lesson. Thank you, Rianne.

Charlotte

Leraar Nederlands (schoolvak)

Het was een leerzame eerste les. Charlotte kan erg duidelijk uitleg geven over bepaalde onderdelen van de taal, Ik heb nog zin om met haar nog veel meer te leren!

Prajit sai, 2 maanden geleden

Tessa

Leraar Nederlands (schoolvak)

Tessa geeft een goed gestructureerde les over zoom. Ze is vriendelijk, geduldig en houdt de lessen levendig. Ze geeft Nederlandse les op de middelbare school, waardoor ze precies weet wat relevant is. We zijn super blij dat we haar gevonden hebben.

Frances, 3 maanden geleden

Cinder

Leraar Nederlands (schoolvak)

Cinder is working perfectly fine for Ram. The only challenge we have is availability of cinder and ram for more days else she had been outstanding with her way of teaching

Babita, 3 maanden geleden

Joylean

Leraar Nederlands (schoolvak)

Joylean is een ervaren en kundige lesgever, een prettige, rustige, super vriendelijke persoon. Haar lessen, afgestemd op je wensen en niveau, zijn leuk en doeltreffend. Wij zijn heel blij met Joylean!

Lena, 3 maanden geleden

Hans

Leraar Nederlands (schoolvak)

Hans is een zeer ervaren docent die graag met je meedenkt en heldere feedback geeft. Verder is hij zeer geduldig en vriendelijk.

Simone, 4 maanden geleden

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Nederlands (schoolvak)?

De gemiddelde prijs van lessen Nederlands (schoolvak) is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Nederlands (schoolvak) nemen?

Met de hulp van een leraar Nederlands (schoolvak) kun je goed worden in Nederlands (schoolvak).

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Nederlands (schoolvak) volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Nederlands (schoolvak) aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Nederlands (schoolvak) meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Nederlands (schoolvak) bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Nederlands (schoolvak)?

Er zijn momenteel 3021 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Nederlands (schoolvak) lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 3021 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Nederlands (schoolvak) beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 425 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Nederlands (schoolvak)?

We hebben een enorm aanbod aan leraren voor Nederlands bijles

Bekijk meer leraren Aan de slag

Nederlands (schoolvak) met persoonlijke begeleiding van een privéleraar

De Nederlands bijles die jij nodig hebt

Nederlands is zonder twijfel één van de belangrijkste vakken op school. Nederlands is de taal die wij dagelijks gebruiken om te communiceren. Het is belangrijk dat wij vanaf een jonge leeftijd al leren hoe wij de Nederlandse taal foutloos kunnen spreken en schrijven. Vanaf de basisschool krijgen wij al te maken met het vak Nederlands. Daarnaast krijgen we het vak op de middelbare school en velen zelfs in het hoger onderwijs.

Niet iedereen is weggelegd voor talen, Nederlands is voor velen een zeer moeilijk vak. Zit jij op school en heb jij moeite met Nederlands? Maak je dan niet druk. Denk niet langer na en ga aan de slag met een professionele privéleraar gespecialiseerd in het vak Nederlands!

Op Superprof bieden wij de bijles die jij nodig hebt. Wij beschikken namelijk over een enorm aantal zeer enthousiaste en ervaren Nederlands leraren die jou graag willen om beter te presteren in het vak Nederlands. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen om alle moeilijke onderwerpen op een efficiënte manier aan te pakken. Zorg ervoor dat jij alles waar jij moeite mee hebt kunt begrijpen.

Nederlands leraren in jouw omgeving

Bij Superprof kun je een enorme hoeveelheid Nederlands leraren vinden verspreid over heel Nederland. Je kunt leraren vinden in bijna elke stad en regio van Nederland. Je kunt bijlesleraren vinden van Amsterdam tot Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Tilburg, Utrecht, Leiden en veel meer plaatsen in Nederland. Je kunt erachter komen welke van onze Nederlands bijlesleraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt door jouw locatie aan te geven.

Bovenaan deze pagina kun jij de leslocatie aangeven. Schrijf de naam van jouw locatie, bijvoorbeeld 'Amsterdam' en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties zien van Nederlands leraren bij jou in de buurt. Kijk vervolgens welke van onze Nederlands leraren bij jou in de buurt voldoen aan jouw eisen en doelen!

Vind de lessen die jij nodig hebt!

Bij ons kun je bijles vinden gericht op verschillende niveaus. Ben jij een kind op de basisschool, een middelbare scholier of een student in het hoger onderwijs? Kom er via de advertenties van onze Nederlands bijlesleraren achter wie er van hen in staat zijn om les te geven op jouw schoolniveau. Ongetwijfeld is er een geschikte Nederlands leraar die in staat is om jou te helpen. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over hun kennis, ervaring en de soorten lessen die zij bieden.

Lees alle advertenties en kijk welke van onze leraren de bijles bieden die jij nodig hebt. Kun jij niet vinden waar jij naar zoekt of heb jij twijfels? Neem dan gerust contact op met een of meerdere van onze Nederlands leraren en laat je informeren over de bijles die zij bieden!

Ook kun je er bij ons voor kiezen om een eerste les gratis te nemen. De meeste van onze Nederlands leraren op Superprof bieden een eerste les gratis van een uur. Tijdens deze eerste gratis les van een uur kun je kijken of de les jou bevalt.

Bijles Nederlands online

Vind jij het fijner om je bijles Nederlands online te volgen? Bij ons is dat mogelijk! Dankzij Superprof hoef jij niet te reizen en/of reiskosten te betalen. Je kunt je bijles Nederlands super snel en eenvoudig online volgen via je webcam. Het grootste deel van onze Nederlands leraren op Superprof bieden bijles online en zijn hier goed op voorbereid. Als jij je bijles online wilt volgen, kijk dan snel welke van onze Nederlands bijlesleraren in staat zijn om jou online te helpen via je webcamAls jij online aan de slag wilt, kijk dan snel welke van onze online Nederlands leraren er voor jou klaarstaan!

Er is geen beter platform dan Superprof voor het vinden van bijles. Ben jij naast Nederlands bijles ook op zoek naar bijles gericht op een ander vak? Je kunt bij ons ook bijles vinden gericht op vakken als Engels, Frans, Duits, wiskunde, scheikunde, economie en veel meer vakken! 

Wat wil je leren?