Homepagina
Lessen geven

Neem lessen Persoonlijke Ontwikkeling in Haarlem met Superprof

🥇 De crème de la crème
👩‍🏫 4 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van coaches Persoonlijke Ontwikkeling in Haarlem

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

13 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 13euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Persoonlijke Ontwikkeling reageren gemiddeld binnen 7 uur.

01

Vind jouw coach of begeleider Persoonlijke Ontwikkeling in Haarlem

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Persoonlijke Ontwikkeling en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je cursus Persoonlijke Ontwikkeling in Haarlem

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten excelleren in Huiswerkbegeleiding

Laat een privéleraar Huiswerkbegeleiding je helpen met huiswerkbegeleiding Haarlem, vragen of examentraining in Haarlem

Huiswerkbegeleiding met een expert in Haarlem

Ben je op zoek naar een professionele bijlesleraar bij jou in de buurt van Haarlem? Heb je huiswerkbegeleiding nodig en/of zoek je naar bijles, examentraining, hulp met leren, studiebegeleiding, hulp met memoriseren, begeleiding met rekenen, wiskunde, biologie, aardrijkskunde, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, Nederlands, Engels, Frans, Duits, maatschappijleer, kunst, informatica, techniek, muziek of andere vakken op school, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een bepaald vak, begeleiding aan een kind van een jonge leeftijd, bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen op en basisschool, bijles en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de middelbare school, bijles en begeleiding met huiswerk aan studenten in het hoger onderwijs, huiswerkbegeleiding aan leerlingen op een speciale school, begeleiding met huiswerk voor een aantal uur, begeleiding voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, hulp met beter leren plannen, bijles en huiswerkbegeleiding online, examentraining online, een proefles of iets anders in de buurt van Haarlem? Ga snel aan de slag met een van onze leraren in Haarlem!

Leraren met veel kennis en ervaring in Haarlem

Al ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, hulp met leren, studiebegeleiding of iets dergelijks, dan ben je hier aan het juiste adres. In Haarlem beschikken wij over meerdere leraren gespecialiseerd in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Onze leraren hebben veel kennis, ervaring en diverse specialisaties. Zij bieden verschillende soorten lessen aan leerlingen op verschillende niveaus. We hebben leraren die leerlingen helpen op de basisschool, leerlingen op de middelbare school die zitten op het vmbo, havo of vwo, studenten in het hoger onderwijs en meer. Niet alleen geven zij les aan leerlingen op school maar ook aan mensen die kennis en informatie op willen doen over bepaalde vakken of onderwerpen. Kijk snel of je kunt vinden waar jij naar op zoek bent. Op deze pagina kun je alle bijlesdocenten vinden die momenteel beschikbaar zijn in Haarlem. Op de profielen van de docenten kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij in staat zijn om bijles te geven, hun specialisaties, kennis, ervaring, tarieven en meer.

Bekijk de profielen en lees alle informatie op de profielen van onze leraren in Haarlem goed door. Als je alle profielen hebt bekeken, kijk dan of er een geschikte leraar tussen zit die voldoet aan jouw eisen en de doelen die jij wilt bereiken. Als je een perfecte leraar hebt gevonden voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding, neem dan zo snel mogelijk contact op en boek je eerste les in Haarlem. Je kunt eenvoudig contact maken en een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te drukken op de profielen van onze leraren. Vervolgens kun je alle opties zien waarmee jij contact kunt maken. Stuur een of meerdere van onze docenten een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leraar zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven. De leraar zal jou laten weten of hij/zij in staat is om jou te begeleiden. Als je moeite hebt met bepaalde vakken op school dan is aan de slag gaan met een professionele bijlesleraar de beste beslissing die je kunt nemen. Naast Haarlem beschikken wij ook over leraren in nabije steden en regio’s.

Volg je lessen op een geschikte locatie in Haarlem

Op Superprof kun je zelf bepalen op welke locatie je bijlessen moeten plaatsvinden. Wij hebben docenten verspreid over verschillende delen van Haarlem. De meeste van onze docenten zijn in staat om les te geven op verschillende locaties. Op de profielen van onze docenten in Haarlem kun je alle informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop zij in staat zijn om bijles te geven. Als je graag je bijlessen wilt volgen op de locatie van je docent dan is dat mogelijk. Veel van onze docenten zijn in staat om lessen te geven aan leerlingen bij hen thuis. Als je liever bijles volgt bij jou thuis, vind dan een docent die open staat voor het geven van les bij jou thuis. Als je een andere locatie in gedachten hebt, overleg dit dan met de docent, de docent zal gelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding op deze locatie.

Verder kun je er ook voor kiezen om je bijles en huiswerkbegeleiding online te volgen. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid docenten die in staat zijn voor het geven van huiswerkbegeleiding online via de computer. Ontdek snel welke van onze docenten in staat zijn voor het geven van les op jouw gewenste locatie. Naast het zelf kunnen bepalen op welke locatie je bijles plaats moet vinden kun je ook kiezen op welke tijden jij aan de slag wilt. Onze docenten in Haarlem zijn beschikbaar voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding op verschillende tijden. Ontdek snel welke van onze docenten in staat is om jou te begeleiden op de tijden waarop jij vrij bent.

Vind zo snel mogelijk een geschikte bijlesleraar in Haarlem

Al ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding en/of zoek je naar bijles, examentraining, hulp met leren, studiebegeleiding, hulp met memoriseren, begeleiding met rekenen, wiskunde, biologie, aardrijkskunde, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, Nederlands, Engels, Frans, Duits, maatschappijleer, kunst, informatica, techniek, muziek of andere vakken op school, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een bepaald vak, begeleiding aan een kind van een jonge leeftijd, bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen op en basisschool, bijles en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de middelbare school, bijles en begeleiding met huiswerk aan studenten in het hoger onderwijs, huiswerkbegeleiding aan leerlingen op een speciale school, begeleiding met huiswerk voor een aantal uur, begeleiding voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, hulp met beter leren plannen, bijles en huiswerkbegeleiding online, examentraining online, een proefles of iets anders in de buurt van Haarlem, ga snel aan de slag met een leraar naar keuze. Vind een geschikte leraar en neem snel contact op!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privéles in Haarlem?

In Haarlem is de prijs van een bijles €13.

 

De ervaring van de tutor, de locatie van de lessen (online, bij de docent of bij de student thuis) en de lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de huiswerkbegeleiding beïnvloeden.

 

Vele tutors bieden de eerste gratis les aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de tarieven voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om privélessen te geven in Haarlem?

In Haarlem en in aangrenzende gebieden geven 4 privé leraren bijles en huiswerkbegeleiding.

 

Je kunt hun curriculum vitae checken en op basis daarvan kiezen welke bijlesleraar in Haarlem, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus in Haarlem uit 4 privé leraren.

👴🏼 Vanuit welk perspectief kies je huiswerkbegeleiding in Haarlem?

Doe jij al tijden je stinkende best op school, maar willen de resultaten maar niet komen? Huiswerkbegeleiding of bijles kan in dit geval de oplossing zijn. Door hulp in te schakelen van een professional kun je op een effectieve manier je minder sterke punten ontdekken, je daarop focussen, en ervoor zorgen dat je volgende proefwerk een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: bijles en huiswerkbegeleiding kan nuttig zijn voor iedereen. Als je het lastig vindt om een bepaal onderwerp te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel zin. Maar ook als je eigenlijk alles wel begrijpt in de klas, kunnen je cijfers tegenvallen: je kunt per slot van rekening nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of gedisciplineerd te werken, dan is het niet makkelijk om goede cijfers te halen. Een tutor of huiswerkbegeleider kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen te over dus om aan de slag te gaan met een privéleraar op Superprof!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de tutor van jouw keuze om privélessen Schaken te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je privélessen Schaken vol goede moed te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 4 docenten in Haarlem.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op afstand online bijles of huiswerkbegeleiding volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook bijlessen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen