Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Yoga in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Yoga leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

35 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 35euro per uur.

1 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Yoga reageren gemiddeld binnen 1 uur.

Aan de slag gaan met Yoga in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Yogalessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privélessen yoga in Amsterdam?

De gemiddelde kosten van een bijles yoga in Amsterdam is €35.

De ervaring van de tutor yoga, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Lees meer over de tarieven voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel teachers zijn beschikbaar om een cursus yoga te geven in Amsterdam?

11 privéleraren yoga bieden de mogelijkheid tot privélessen yoga in Amsterdam en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan kiezen welke tutor in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privé lessen yoga uit meer dan 11 privéleraren.

✒️ Hoe worden leraren Yoga uit Amsterdam beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde review van 5.0 van de vijf op een meting van 3 ratings.

 

Een advies op afstand is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, elke werkdag in het geval van een moeilijkheid omtrent onze diensten.

 

Extra hulp nodig?

 

👴🏼Waarom zou je yoga lessen nemen?

Bijlessen yoga met een bijlesleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren. Als je beter je energie wilt verdelen, of als je je in de nacht veiliger wilt voelen op weg naar huis, neem dan yogalessen via Superprof.

 

De term yoga is afkomstig uit het Sanskriet, een oud-Indiase taal. Het betekent zoveel als koppelen. Je verbindt je lichaam en geest door een uitgebalanceerde ademhaling.

 

Superprof helpt je deze binding in te gaan met een cursus yoga die op ons platform wordt aangeboden. En indien je de hele dag op school zit en je kan je energie niet kwijt? Dan is een yogales de oplossing. Neem yogales en wordt niet alleen gespierd en afgetraind, maar ook zen.

 

Ontdek met Superprof de filosofie en levenswijsheid van yoga. De yogahoudingenkun je leren met een begeleider van jouw keuze om lessen yoga te nemen, vol vertrouwen en veilig. Zo verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale yoga guru aan de slag gaat.

 

Je kiest je bijlesleraar op Superprof en je plant in real life of online je lessen yoga, autonoom en onafhankelijk.

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om bijlessen yoga te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je bijlessen yoga vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 11 privé leraren yoga in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kunnen we thuis via Skype of Zoom bijlessen Yoga volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook cursussen lessen yoga aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Yoga meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Yoga bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Yoga in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Yoga in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bikram Yoga Amsterdam - Neem lessen bij een privéleraar!

Yoga wordt steeds populairder

Yoga is de afgelopen eeuw populairder dan ooit geworden en wordt tegenwoordig door miljoenen mensen over de hele wereld beoefend. Velen kunnen vandaag niet meer zonder hun dagelijkse yoga en hebben hier een levensstijl van gemaakt. Dat is vrij logisch, het heeft namelijk veel verschillende voordelen voor je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Zodra je bent begonnen aan je eerste yogasessie zal je al snel merken dat je niet meer zonder zal kunnen.

 

Yoga heeft veel succes gehad in de afgelopen eeuw maar in feite is het veel ouder. Volgens sommige experts werd yoga 5 millennia geleden al uitgeoefend en vindt het zijn roots bij de Indus-Sarasvati beschaving in Noord-India. In de tweede eeuw heeft het zich ontwikkeld tot een geschreven tekst genaamd Yogasoetra’s, het werd gebruikt als hulpmiddel voor degenen die op zoek waren naar spirituele verlichting. Deze oefeningen verspreidden zich vrij snel aangezien veel mensen die het beoefenden al snel een genezend effect op hun lichaam, geest en ziel ervaarden. Tussen de 19e en 20e eeuw is het pas bekend geworden in de rest van de wereld.

 

De vele voordelen van yoga

Yoga heeft veel verschillende voordelen. Het kan je sterker en flexibeler maken. Het is een zeer effectieve manier om lenig en energiek te blijven. Het zorgt ook voor een betere focus, het maakt het veel gemakkelijker om alert te blijven. Bij het vaak beoefenen van yoga zal je je veel beter voelen en zal je beter kunnen functioneren in je dagelijkse leven. Het kan ook bepaalde condities verbeteren, zoals een slechte bloedcirculatie, ademhalingsproblemen, artritis, hoge bloeddruk, osteoporose, fysieke beperkingen, lage rugpijn, hoofdpijn, spanning en stress, depressie en meer.

 

Daarnaast kan yoga helpen bij het verminderen van stress, het vermindert risico’s op letsels, het verhoogt de cardiovasculaire gezondheid en vermindert ontstekingen, het ontwikkelt meer kracht en uithoudingsvermogen, een betere balans en stabiliteit, een betere houding en een beter uithoudingsvermogen.

 

Soorten yoga

Er bestaan tientallen soorten yoga en er zijn veel soorten die zich maar blijven ontwikkelen. We zullen hier een klein aantal van enkele van de populairste yogasoorten opnoemen. Veelvoorkomende soorten die door onze leraren worden gebruikt zijn:

 

  • Hatha Yoga: dit richt zich voornamelijk op de fysieke lichaamshouding en is zeer geschikt voor beginners aangezien het vooral op basishoudingen is gericht. Hatha is één van de populairste en meest beoefende yogasoorten. Vrijwel alle yogaleraren in Amsterdam hebben kennis van Hatha Yoga.
  • Bikram Yoga: dit is een yogasoort dat bestaat uit een reeks van 26 houdingen die zich focussen op het hele lichaam. Elke houding richt zich op een bepaalde plek van het lichaam. Het bevat ook twee ademhalingsoefeningen.
  • Hot Yoga: dit omvat grotendeels de oefeningen van Bikram Yoga. De oefeningen van Hot Yoga worden uitgevoerd in een ruimte waar de omgeving verwarmd is, meestal rond de 40 graden. Dit maakt de sessies een stuk intenser en het doel is voornamelijk om gifstoffen uit het lichaam te zweten en je lichaam en spieren zo flexibel mogelijk te maken tijdens de sessies.
  • Iyengar Yoga: deze oefeningen focussen zich op houdingen en ademhaling maar met behulp van verschillende materialen zoals doeken, riemen, zandzakken en veel meer. Het bevat meer dan 200 verschillende houdingen gebaseerd op niveaus. Dit soort is vrij populair en er zijn veel leraren gespecialiseerd in Iyengar Yoga in Amsterdam.
  • Kundalini Yoga: dit bestaat uit dynamische lichaamsoefeningen en verschillende ademtechnieken en is gefocust op het opwekken van de latente kracht van het zenuwstelsel. Dit is ook erg populair en er zijn net als voor de andere yogasoorten veel leraren op het vlak van Kundalini Yoga in Amsterdam.
  • Yoga Nidra: dit soort richt zich op het ontspannen van het lichaam, het bestaat uit comfortabele rustgevende oefeningen, houdingen en meditatie die zorgen voor een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Dit brengt innerlijke rust en geestelijke en fysieke ontspanning.
  • Vinyasa Yoga: dit bestaat uit oefeningen die proberen de ademhaling en bewegingen te synchroniseren. Deze oefeningen zijn erg afwisselend en leren je elke keer hoe je moet focussen op een ander specifiek deel van je lichaam.

 

Enthousiaste yogaleraren in Amsterdam

Ben je op zoek naar een expert als het gaat om yoga in Amsterdam? Dan ben je hier bij het juiste adres! We beschikken over een grote hoeveelheid experts die vol enthousiasme yogales en sessies geven. Er zijn veel deskundigen die je willen helpen met het verdiepen in verschillende soorten.

 

Ben je op zoek naar een specialist in Bikram Yoga in Amsterdam of mogelijk iemand die alles weet van Hot Yoga in Amsterdam? Er zijn veel leraren om uit te kiezen in jouw omgeving met kennis van Hatha, Vinyasa, Nidra, Bikram, Iyengar, Kundalini en veel meer.

 

De meeste van onze leraren in Amsterdam hebben kennis van meerdere soorten tegelijk en zullen zich verdiepen in de yogasoort die het beste bij jouw interesses past. Al weet je nog niet wat voor soort je graag wilt beoefenen, dan kun je dit overleggen met de leraar. Hij of zij zal je al snel van alles uitleggen en wat de effecten zijn van elk soort.

 

Onze deskundigen hebben veel ervaring, sommigen al meer dan 20 jaar! Ben je geïnteresseerd in het inhuren van één van onze professionals? Kijk rustig naar de vele profielen op ons platform beschikbaar in Amsterdam en neem contact op met de door jou gekozen leraar. Overleg met de leraar welke dagen en tijden het beste uitkomen en kies een geschikte locatie.

 

Er is bij het beoefenen van yoga niets belangrijkers dan een omgeving waar jij je prettig en ontspannen voelt. Je kan bijvoorbeeld vragen of de leraar bij jou thuis kan komen of op een andere locatie naar keuze, mogelijk bij de leraar thuis. Als je een gebrek hebt aan tijd is het ook mogelijk om lessen te volgen door middel van online sessies via de computer.

 

Dus waar wacht je nog op om de beste ervaringen op te doen en nieuwe yogasoorten te leren kennen? Ga nu aan de slag met één van onze leraren van Superprof!

Wat wil je leren?