Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Yoga

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 28 beoordelingen.

32 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €32 per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 3 uur.

Yoga leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Yoga

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Yoga?

De gemiddelde prijs van lessen Yoga is €32.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Yoga nemen?

Met de hulp van een leraar Yoga kun je goed worden in Yoga.

 

De term yoga is afkomstig uit het Sanskriet, een oud-Indiase taal. Het betekent zoveel als koppelen. Je hecht je lichaam en geest door een evenwichtige ademhaling.

 

Superprof helpt je deze binding in te gaan met een yogacursus die op ons platform wordt aangeboden. En indien je de hele dag thuis zit en je geen rust kan vinden? Dan is een yogales de oplossing. Neem yogales en wordt niet alleen gespierd en afgetraind, maar ook zen.

 

Ontdek met Superprof de filosofie en levenswijsheid van yoga. De yogahoudingen kun je leren met een begeleider van jouw keuze om privélessen yoga te nemen, vol vertrouwen en veilig. Zo verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale guru aan de slag gaat.

 

Je kiest je privé docent op Superprof en je organiseert in real life of online je lessen yoga, autonoom en onafhankelijk.

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de begeleider van jouw keuze om privélessen yoga te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je bijlessen yoga in vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Yoga volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Yoga aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Yoga meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Yoga bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Yoga?

Er zijn momenteel 116 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Yoga lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 116 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Yoga beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 28 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Yoga?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Yoga!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Yogalessen zijn er voor iedereen

Waarmee Yogales Je Kan Helpen

We leven in stressvolle tijden. De wereld om ons heen lijkt soms sneller te draaien dan we aankunnen en tussen de chaos van verplichtingen, hobby’s, mogelijkheden en uitdagingen vinden we haast geen moment meer om tot rust te komen.

 

Het lijkt alsof ons hoofd soms niet stopt met denken! Ieder mens heeft af en toe behoefte aan rust, om te zorgen dat die enorme tol van ronddraaiende gedachten even tot stilstand komt en dat we even lekker nergens aan denken. Maar juist met onze drukke levens is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Het is daarom goed te verklaren dat yoga de afgelopen jaren enorm in populariteit is toegenomen. Mensen van jong en oud, van allerlei achtergronden, met de meest uiteenlopende beroepen, zijn fan geworden van de van oorsprong Aziatische bewegingstherapie, waarbij zowel lichaam als geest helemaal tot ontspanning komen, terwijl je weinig meer nodig hebt dan een yogamat, en uiteraard de kennis van yoga-oefeningen.

 

Omdat je met yoga uitsluitend met je eigen lichaam bezig bent is het toegankelijk voor iedereen: er is yoga voor beginners en yoga voor gevorderden en hoe meer je het doet, hoe beter je zult leren ontspannen, hoe flexibeler je lichaam wordt en hoe evenwichtiger je in dat drukke dagelijkse leven zal komen te staan. Maar als je niet weet hoe je yoga-oefeningen moet doen, dan kan je een cursus yoga je goed op weg helpen.

 

Yogalessen in Nederland

Als je veel goeds hebt gehoord over yoga en denkt dat dit precies is wat je nodig hebt om je lichaam beter te leren kennen, om voor meer mentale rust en stabiliteit te zorgen en tegelijkertijd sterker te worden, fysiek en mentaal, dan kunnen we je zeker aanraden yogalessen te nemen.

 

Of je nou helemaal niets weet van yoga of al behoorlijk gevorderd bent en de volgende stap op het gebied van yoga wil maken, je bent hoe dan ook gebaat bij een professionele yogaleraar die precies weet hoe hij of zij je kan helpen.

 

En het mooie nieuws is dat je, waar je ook woont in Nederland, weinig moeite zal hebben een yogaleraar te vinden. Yoga is namelijk enorm populair, en dat heeft gezorgd voor een grote toename aan yogastudio’s, privéleraren en andere mogelijkheden om yogales te volgen. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent kun je yogales op maat krijgen.

 

Wil je bijvoorbeeld privéles zodat je alle aandacht krijgt die je verdient? Of wil je liever groepsles krijgen, zodat je naast de motivatie van anderen ook het sociale aspect meepikt? Of voel je je comfortabeler bij online yogales? De mogelijkheden zijn vandaag de dag talrijk en je kan helemaal gaan voor de les waar jij je het best bij voelt.

 

Ga ook voor jezelf na hoeveel dagen per week je les wilt hebben en hoeveel geld je ervoor over hebt. Je zult zien dat je zonder problemen een yogaleraar vindt die je aan de nieuwste vaardigheden kan helpen!

 

Nederland: Perfect voor je Yoga Cursus

Steeds meer mensen in Nederland doen aan Yoga. Sterker nog, volgens een onderzoek zouden er wel 1,6 miljoen Nederlanders op enigszins regelmatige basis aan yoga doen. Hoe is het gekomen dat dit zo ongelofelijk populair is geworden?

 

Een goede verklaring is wat we eerder al beschreven: ons dagelijks leven is een stuk drukker en chaotischer geworden dan pakweg dertig jaar geleden, en door de globalisering laten we ons ook steeds sneller beïnvloeden door stromingen uit andere culturen.

 

Tel daarbij op dat gezondheid de afgelopen jaren steeds meer een modetrend is geworden, en je begrijpt dat yoga alles in zich heeft om uit te groeien tot een van de populairste sporten in het Westen vandaag de dag. Een andere reden waarmee we de populariteit van yoga kunnen proberen te verklaren is het feit dat het enorm toegankelijk is.

 

Je hebt niet meer nodig dan een matje om je oefeningen te doen en als je zelf al enigszins een routine onder de knie hebt kan je het zelfs zonder yogadocent doen. Juist voor mensen die dus een druk leven hebben en geen tijd hebben om naar de sportschool te gaan is yoga dus een perfecte manier om én het lichaam te trainen én om mentaal tot rust te komen.

 

Want hoewel yoga er rustgevend uit ziet: het kan behoorlijk inspannend zijn en je zult er zeker sterker van worden! Kijk maar eens naar de verschillende yoga-oefeningen die er bestaan! Je zult je lichaam behoorlijk goed onder controle moeten hebben om die oefeningen te kunnen doen. En omdat te leren zijn er yogaleraren, en waar vind je die?

 

Vind een Yogaleraar op Superprof

Juist! Je vindt de beste yogaleraar in Nederland op Superprof. Door de jaren heen heeft Superprof zich ontwikkeld tot een platform waar niet alleen de “klassieke” vakken als wiskunde, natuurkunde en scheikunde onderwezen worden, maar waar ook zaken als yogales gegeven worden.

 

Vanuit het hele land hebben zich yogadocenten aangemeld op het platform omdat zij precies weten hoe je ze kunnen leren bepaalde yogaposes aan te nemen. Je hebt enorm veel keuze en afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen wij je verzekeren dat je een leraar zult vinden die bij je past.

 

Om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk de leraar vindt die past bij wat je zoekt is het belangrijk om voor jezelf te hebben bepaald wat je uit een les wilt halen? Hoe vaak per week wil je les? Op welk niveau zit je en wat voor niveau wil je behalen? Hoeveel geld ben je bereid te betalen? Geef je de voorkeur aan lessen in groep of wil je yogales privé?

 

Ben je bereid naar een studio te gaan, wil je les aan huis of geef je de voorkeur aan online lessen? Het lijken veel vragen maar hoe specifieker je bent in je voorkeuren hoe groter de kans dat de yogaleraar die je vindt past bij wat je zoekt. En zo zul je zien dat je binnen een mum van tijd je mentale en fysieke evenwicht in orde hebt en je helemaal goed voelt!

Wat wil je leren?