Homepagina
Lessen geven
Delft 
Delft 
 • Ambassadeur
 • (14 beoordelingen)
J
Julide
« Perfect! Aantal lessen gehad, erg tevreden met zijn manier van uitleg geven en... Lees meer »
J
Julide
« Perfect! Aantal lessen gehad, erg tevreden met zijn manier van uitleg geven en de communicatie. »
25€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 2u
Lessen aangeboden door Daniel
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Wiskunde A/C
Niveaus
 • VWO
 • HAVO
 • VMBO
 • MBO

Technische Wiskunde student aan de TU Delft. 5+ jaar ervaring met bijles geven aan alle leerjaren en doe dit sinds het begin met plezier!

Methodologie

Ik geef bijlessen op een manier die de leerling aangeeft fijn te vinden. Ik heb gemerkt dat het voor de meeste leerlingen het beste werkt om een visuele presentatie te krijgen van de opgave.
Vaak helpt het ook de opdracht te versimpelen en van daaruit opbouwen naar een opgave die moeilijker is dan de oorspronkelijke. Zo zorg ik ervoor dat de stof makkelijk lijkt en probeer ik samen met de leerling gelijkenissen te vinden in de opgaven.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Daniel plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Ik geef al meer dan 5 jaar bijlessen in wiskunde en de meeste andere exacte vakken. Ik heb een aantal vaste leerlingen waarvan sommigen al 3 jaar of langer bijles van mij krijgen op wekelijkse basis. Verder help ik mensen uit mijn eigen jaar af en toe met de theorie. Ik was begonnen met een laag cijfer voor wiskunde in de 3e klas, maar kreeg toen motivatie om harder te werken en heb alle stof van de 3e klas helemaal bijgewerkt en van daaruit doorgebouwd tot de theorie van de 6e klas. Hierdoor begrijp ik vaak sneller waar leerlingen op vastlopen, aangezien ik het zelf ook meegemaakt heb.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 25€/u
Tarief voor 5 lesuren : 120€
Tarief voor 10 lesuren : 230€
Lessen aangeboden door Daniel
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Wiskunde A/C
Niveaus
 • VWO
 • HAVO
 • VMBO
 • MBO

De 14 beoordelingen over Daniel
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
J
Julide

Perfect! Aantal lessen gehad, erg tevreden met zijn manier van uitleg geven en de communicatie.

F
Frieda

Perfect! Daniel heeft mijn zoon online super bijgespijkerd. Dank!

L
Luan

Perfect! Zeer vriendelijk en Flexibel. Luistert goed naar de leerling. Samen kijken ze waar de issues liggen en dan maakt hij een stappenplan om de materie zo goed mogelijk eigen te maken. Mijn zoon heeft hem als heel erg prettig ervaren. Mijn zoon stond een 3.5 voor wiskunde. Hij heeft met de laatste toetsen ( na bijles )een 6.5 en een 8.2 behaald. Daniel is top.

A
Angelique

Perfect! Daniel legt de stof goed uit en is erg geduldig. Hij is ook gewoon een hele fijne, relaxte persoon in omgang. Echt een aanrader!

J
Judith

Perfect! Wij zijn heel blij met Daniel! Hij is geduldig, aardig en weet de stof heel goed uit te leggen. Hij denkt goed na over hoe hij de bijlessen geeft en doet het met plezier. Een echte aanrader!

Y
Yvonne

Perfect! Daniël is een superfijne docent. Hij heeft veel geduld en hij werkt op tempo waardoor er veel stof behandeld wordt in korte tijd. Je kunt ervan op aan dat hij altijd verschijnt op de afgesproken tijd. Een aanrader!

O
Olivia

Excellent! De lessen heb ik voor onze zoon aangevraagd. Bij ons komt Daniel heel beleefd over. Hij is geduldig en legt de sommen goed uit en daagt je uit om een extra mijl te gaan. Onze zoon had een 4 voor voor wiskunde, maar heeft zijn cijfer met de bijlessen van Daniel opgehaald. Hij staat nu op een 6.We wachten nog een cijfer af van zijn laatste toetsweek en we verwachten wederom een voldoende. Chapeau allebei ! Ik zou deze leraar zeker aanbevelen. Bedankt Daniel! Een fijne vakantie en tot het volgend schooljaar.

R
Remco

Perfect! Geduldig, kundig & sociaal

S
Susann

Perfect! Daniel kan geduldig en duidelijk uitleg geven. De communicatie over de afspraken verliepen erg vlot en hij is flexibel om af te spreken. Mijn zoon was blij met de extra aandacht aan de leerstof en heeft een mooie voldoende gehaald.

N
Nandita

Perfect! Daniël is een sociale, bevlogen en kundige docent. Hij heeft mijn zoon voor het vak wiskunde bijles gegeven op een prettige manier. Mijn zoon beheerst de stof nu beter en is met meer zelfvertrouwen het examen in gegaan. De resultaten zijn nog niet bekend maar we verwachten wel een mooie voldoende, dankzij de hulp van Daniël.
Hartelijk dank voor je lessen Daniël!

Reactie van Daniel

Nitai was geïnteresseerd in de stof en pakte alles snel op. Wij hebben samen een oud examen gemaakt en hij maakte die goed wat een mooi cijfer voor zijn eindexamen belooft!

4 aanbevelingen

N
Noa

Daniel is mijn broer en helpt mij af en toe met wiskunde B, 5 vwo. Waar ik bij wiskunde voornamelijk moeite mee heb, is motivatie. Hier helpt Daniel mij heel erg mee, en als we bezig zijn met het hoofdstuk doornemen vind ik het zelfs leuk! Hij had me ook geholpen met mijn afgelopen schoolexamen, waar ik uiteindelijk een 7,6 voor heb gehaald! Voor een goede bijlesdocent moet je dus zeker bij Daniel zijn.

E
Eden

Geweldige tutor. Heeft gelijk door wat het probleem is en wat je niet snapt, en weet precies hoe hij je daarbij moet helpen. Heel vriendelijk en begrijpelijk maar gaat ook heel serieus met je aan de slag. 10/10

A
Arielle

Daniel is de beste bijles docent die ik tot nu toe heb gehad. Hij is altijd enthousiast als hij bijles geeft en blijft de stof uit leggen tot hij het gevoel krijgt dat je de stof ook echt begrijpt. Omdat Daniel het ook leuk vind om de bijlessen te geven, begin ik wiskunde zelf ook leuk en interessant te vinden. In tegenstelling tot andere bijles docenten maken wij naast de standaard opgaven ook de lastigere opgaven, dit helpt enorm bij het begrijpen van de stof en vooral ook op de toetsen. Ik raadt Daniel dus zeker aan als je wiskunde bijles nodig hebt.

C
Carlijn

Daniel is een goede vriend van mij die ik ken van school. Hij zit een leerjaar hoger dan ik dus met vragen kan ik altijd bij hem terecht.
Daniel is een hele lieve geduldige jongen die erg goed kan uitleggen.
Ik heb zelf moeite met wiskunde dus ik heb een paar bijlessen van Daniel gekregen. Tijdens de bijles bladeren we eerst door het hoofdstuk heen en stipt Daniel de belangrijke dingen kort aan, daarna maken we samen opdrachten en als ik ergens tegenaan loop helpt Daniel mij door het rustig op nieuw uit te leggen, een tip te geven en eventueel, als ik het dan nog niet begrijp, voor te doen. Alle bijlessen die ik tot nu toe heb gehad waren erg effectief en leidden tot goede resultaten.
Ik raad Daniel zeker aan voor Superprof omdat hij niet alleen heel goed is in wiskunde en elk onderwerp beheerst, maar ook omdat hij zo geduldig is en goed kan uitleggen. Hij is sociaal, houdt zich aan afspraken en is altijd op tijd.

Interview met Daniel

VRAAG 01 | 07
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Daniel — Mijn interesse in wiskunde is begonnen in de 3e klas toen er op mijn middelbare school een presentatie werd gegeven door 2 studenten van de TU Delft. Zij gaven voorbeelden van studies in Delft en bijna allemaal leken ze mij interessant. Het enige probleem was dat ik een 7,0 moest staan voor wiskunde op mijn eindrapport om wiskunde B te mogen doen. Hierdoor ben ik veel aan wiskunde gaan werken en begon de interesse enorm te groeien. Vanaf dat punt ben ik ook begonnen met bijlessen geven.
VRAAG 02 | 07
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Daniel — Ik geef bijles in de vakken wiskunde A, B en eventueel ook D. Af en toe heb ik ook wel iemand die hulp wil met natuurkunde, scheikunde of biologie. In deze vakken geef ik dus af en toe bijles. Ik vind zelf wiskunde het leukst om uit te leggen, vooral het algebraïsch oplossen van differentiaalvergelijkingen en toepassingen daarvan. Statistiek vind ik minder leuk.
VRAAG 03 | 07
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Daniel — Een rolmodel van mij is mijn voormalige wiskunde docent, aangezien hij een enorme interesse had in zijn vak. Het was leuk om te zien dat hij genoot van zijn vak en ik kon het dus ook goed met hem vinden.
VRAAG 04 | 07
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Daniel — Om een superprof te zijn voor het vak wiskunde is het belangrijk structuur te vinden in de hoofdstukken. En dan is het natuurlijk nog belangrijker dat je die structuur kan uitleggen aan de leerling. Het is belangrijk te merken wanneer een leerling begint af te haken op een onderwerp en het dus zo uit te leggen dat zij het wel begrijpen en ook begrijpen waar het vandaan komt. Vaak zijn dingen afgeleid van iets dat je al een keer hebt gedaan en dat is handig om te zien.
VRAAG 05 | 07
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Daniel — Ik heb zelf een wiskunde A advies gekregen in de 3e klas en er werd gelachen wanneer ik zei dat ik wiskunde B wilde gaan doen. Ik vond het dan ook wel leuk om mijn wiskunde docent van de 3e klas weer te zien en hem te vertellen dat ik technische wiskunde studeer in Delft. Daar keek hij nogal van op..
VRAAG 06 | 07
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Daniel — Ik heb in de onderbouw veel moeite gehad met wiskunde. Met moeite stond ik op een 6, ook al was het vaak ook omdat ik simpelweg te lui was om iets te doen. Die laksheid was dan ook mijn valkuil en veel docenten gaven dat ook aan bij rapportgesprekken. Door interesse in het vak te krijgen is mijn laksheid verdwenen en ben ik meer gaan werken, omdat het mij ook echt begon te boeien wat ik aan het doen was.
VRAAG 07 | 07
Wat maakt jou een Superprof? 😍
Daniel — Ik vind het belangrijk dat de leerlingen de bijlessen leuk vinden en dus niet constant alleen maar opgaven maken en hard moeten doorwerken. Er hoort een balans te zijn tussen het harde werken en dan weer reflecteren op wat we eigenlijk hebben zitten doen. Deze rustige manier van bijles geven maakt de bijlessen aangenamer. De meeste leerlingen die ik heb ken ik inmiddels ook wel redelijk goed en ik zie hun dus ook niet als 'klanten'. Ik houd mij bijvoorbeeld niet aan een vast schema die ik met elk persoon doorneem, maar kijk afzonderlijk per leerling waar zij moeite mee hebben. Omdat ik hun ook wat beter ken weet ik na een aantal lessen redelijk goed hoe ik de theorie moet aanpakken en deze het best kan overbrengen.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde B. Leren is geen probleem meer, Wiskunde A toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Examentraining Wiskunde B/D is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Delft
WO student wiskunde geeft bijles in wiskunde (A/B/C/D) of rekenen in Delft en omgeving of online.
15€
Max
1e les gratis!

Wiskunde lijkt voor veel leerlingen een onoverkomelijk obstakel, zeker voor leerlingen in de onderbouw en in CM of EM...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Hoorn
Master student Quantitative Finance geeft wiskunde bijles voor middelbare, HBO en WO.
20€
Jeroen
1e les gratis!

Ik ben er van overtuigd dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Ik zie snel wat iemand wel en niet fijn vind. En...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Wiskunde
Deskundige in het onderwijs
TU Delft student 
Bijles
Huiswerkbegeleiding
Rotterdam en Omliggende omgeving
23€
Paul
 • (16 beoordelingen)
1e les gratis!

Filosofie Bij het geven van bijles is het belangrijk dat de docent zich houdt aan een stappenplan. Het is essentieel dat dit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Hoi, ik ben een tweede jaars economie & bedrijfseconomie student aan de Erasmus universiteit. Ik geef wiskunde bijles in Delft. Ik heb daarbij Gymnasium 6 (NT+NG+M&O+Informatica) afgerond.
20€
Dave
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik ga eerst rustig door de stof heen en laat mijn leerling opdrachten maken. Aan de hand daarvan kan ik zien waar de zwakke...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Delft
Derdejaars WO Student Lucht en Ruimtevaarttechniek enthousiast en ervaren met wiskunde bijles
17€
Aman
1e les gratis!

Mijn manier van les geven is gefocust op het gestructureerd afbreken van problemen en ze dan deel voor deel aan te pakken....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Delft
Wiskunde bijles door eerstejaars technische wiskunde student aan de TU Delft.
15€
G.W.D
1e les gratis!

De manier waarop ik lesgeef is ontzettend gebaseerd op wat fijn en effectief werkt voor mijn leerling. Ieder kind leert...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Een laatste jaars technische-natuurkunde student in Delft die lessen geeft in wiskunde en natuurkunde.
17€
Kees
1e les gratis!

Ik geef al een tijdje bijles en over het algemeen is mijn methode hetzelfde. Wanneer we met een onbekend onderwerp beginnen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
4e jaars WO student lucht- en ruimtevaarttechiek (Aerospace Engineering) geeft wiskunde en natuurkunde op alle niveaus.
20€
Basthian
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik bespreek altijd eerst met de leerling wat hij of zij moeilijk vindt. Door middel van een korte uitleg gaan we samen...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
WO student bouwkunde geeft wiskunde en natuurkunde op Middelbare school klas 1, 2 en 3
15€
Marloes
1e les gratis!

Binnen mijn eigen werkstijl hou ik van een gestructureerde manier van werken. Zeker binnen wiskunde en natuurkunde zie je op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Bijles in wiskunde en calculus door een ingenieur met passie voor wiskunde
20€
Jelmer
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geloof sterk dat de leerling vaak meer weet dan hij of zij doorheeft. Als docent is het niet mijn taak om te vertellen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Ervaren Technische Wiskunde student geeft goedkope, persoonlijke wiskunde (B) bijles voor elk niveau.
15€
Karel
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef heel persoonlijk bijles. We kijken eerst wat je goeie kanten én je wat mindere kanten zijn, om dat vervolgens toe...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
WO student Civiele Techniek geeft Wiskunde B en wiskunde onderbouw bijles op middelbare school.
15€
Carmen
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methodes van lesgeven zijn gebaseerd op veel oefenen, want dat blijkt in de praktijk heel nuttig te zijn, maar ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
WO studente lucht- en ruimtevaarttechniek met ervaring en een passie voor lesgeven!
17€
Rosa
1e les gratis!

Ik pas mij altijd graag aan aan het boek dat op school wordt gebruikt. Aan de hand van die opgaven probeer ik eerst vast te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
WO Student Luchtvaart -Ruimtevaarttechniek geeft bijles Wiskunde en Natuurkunde voor middelbare school
17€
Yvar
1e les gratis!

Ik ga gestructureerd te werk. De basis van alles is het kennen van de theorie, die met voorbeelden en opdrachten in mijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
WO student Bouwkunde geeft wiskunde in Amsterdam / Delft voor middelbare school en basisschool
15€
Bente
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is vaak aan de hand van het boek, zodat ik de leerling dezelfde manier aan leert die ook in de klas...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
WO student Bouwkunde geeft Wiskunde bijles voor Havo en Vwo (alle klassen), Delft
15€
Luka
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Voor mijn lessen vraag ik de leerling welke onderwerpen hij/zij moeite mee heeft. Hier kan dan extra aandacht aan worden...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
WO Student Wis- & Natuurkunde aan de TU Delft geeft bijles Natuurkunde en Wiskunde (alle niveaus)
15€
Jelte
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven durf ik niet te zeggen, want die vinden we samen. Heb je hulp nodig met je huiswerk? Dan gaan we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Delft
Tweedejaars nominaal student Elektrotechniek aan de TU Delft met Wiskunde bijles ervaring (aan leerlingen van de brugklas VWO tot eerstejaars HBO)
15€
Daniel
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

De typische wiskunde les bij mij komt op twee manieren voor. 1. Ik heb een paar leerlingen die het liefst hun wiskunde...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar 25€ 25€
5 uur Niet beschikbaar 120€ 125€
10 uur Niet beschikbaar 230€ 250€
Boek een les