Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Tekenen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 96 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Tekenen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Tekenen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Tekenen?

De gemiddelde prijs van lessen Tekenen is €21.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Tekenen nemen?

Privé lessen Tekenen met een tutor laten je snel allerlei nieuwe skills te leren. Denk aan schetsen, 3d-tekenen, portrettekenen en meer! Er zijn allerlei verschillende manieren waarop je kan tekenen. Ga snel aan de slag op Superprof.

 

Je maakt je keuze voor je mentor en je plant in real life of online je bijlessen tekenen, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen! Voordat je het weet hebben Graf von Faber, Bruynzeel en Faber-Castell potloden geen geheimen meer voor je.

 

Of het je nou te doen is om beter je vrije tijd beter te benutten of om je creatieve knobbel stimuleren. Superprof helpt je om beter te leren tekenen. Tekenen is een schitterende hobby, waar je altijd en overal mee aan de slag kan. Of je nu in de natuur zit, aan het wachten bent op de trein of thuis in je atelier staat.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je privélessen Tekenen vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Tekenen volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Tekenen aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Tekenen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Tekenen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Tekenen?

Er zijn momenteel 581 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Tekenen lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 581 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Tekenen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 96 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Tekenen?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Tekenen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Boek vandaag nog een tekencursus

De beste tekenlessen en cursussen in Nederland

Ben je op zoek naar een privéleraar voor het leren tekenen en zoek je naar tekenles, een cursus tekenen, een workshop tekenen, bijles, begeleiding aan leerlingen op een opleiding of tekenschool, het opdoen van extra kennis en informatie, lessen gericht op schetsen, illustreren, karikatuur en striptekenen, manga, design, of lessen gericht op creatief schilderen?

 

Of lessen kunst, beeldende kunst, portret leren tekenen en schilderen, een art workshop, les tekenen aan beginners, tekenles aan intermediates en gevorderden, tekenles online, een cursus tekenen en schilderen online, een workshop online, bijles online aan leerlingen op school, tekenles aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, les tekenen aan een groep van meerdere personen, tekenles voor een aantal dagen, weken, maanden, les tekenen voor een half jaar, een volledig jaar of voor langer dan een jaar of iets dergelijks bij jou in de buurt in Nederland?

 

Op Superprof kun je alle soorten lessen, cursussen en workshops vinden.

 

Vind een geschikte privéleraar in de buurt van jouw locatie

Op Superprof beschikken we over een enorme hoeveelheid docenten verspreid over heel Nederland. Op elke locatie kun je docenten vinden gespecialiseerd in tekenen en diverse gerelateerde onderwerpen. Onze docenten in Nederland hebben veel kennis en ervaring, velen hebben een opleiding afgerond en/of werken op dit gebied.

 

Zij weten precies hoe zij lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden en jou alles zo goed en effectief mogelijk kunnen leren. Ook zorgen zij ervoor dat de lessen tekenen zo leuk mogelijk zijn voor de leerlingen.

 

Onze docenten hebben van veel leerlingen experts gemaakt. Je kunt docenten vinden op bijna elke locatie in Nederland. Boven op deze pagina kun je gemakkelijk een locatie aangeven. Als je dit doet zal je al snel alle beschikbare docenten vinden bij jou in de buurt.

 

Tekenlessen aan leerlingen van alle niveaus

Onze docenten geven tekenlessen aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Veel van onze leerlingen die zich aanmelden voor het volgen van tekenlessen met een privéleraar zijn beginners die nog weinig ervaring hebben en graag willen leren tekenen, schetsen, illustreren, karikatuur en striptekenen, het tekenen van manga, design, schilderen, kunst of iets dergelijks.

 

Onze docenten in Nederland weten precies hoe zij alles tot in de details goed kunnen uitleggen waardoor leerlingen snel kunnen leren. Daarnaast komen we ook dagelijks in contact met leerlingen die al gevorderd zijn en veel ervaring hebben maar hun kennis willen verrijken van een bepaald onderwerp.

 

Verder zijn een grote hoeveelheid van onze cursisten leerlingen die bezig zijn met een opleiding waar tekenen in voorkomt zoals de tekenschool, een opleiding tekenen en schilderen, spunst, een opleiding cartoon- en striptekenen, illustreren, zakelijk tekenen, binnenhuisarchitectuur, technisch tekenen, patroontekenen, 3D tekenen en veel meer.

 

Onze docenten kunnen leerlingen bijna overal mee helpen.

 

Zeer voordelige tekenlessen

Op Superprof werken we alleen samen met docenten die kunnen bewijzen dat zij experts zijn op het gebied van tekenen en diverse gerelateerde onderwerpen. De tekenlessen die onze docenten bieden aan leerlingen zijn van zeer hoge kwaliteit meestal voor zeer goede prijzen.

 

De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze docenten bieden is zeer voordelig vergeleken met veel externe tekenlessen en cursussen. Daarnaast geeft bijna elke teken docent zijn/haar eerste les gratis. Tijdens de gratis eerste les kun je kennismaken met de docent en zijn/haar manier van lesgeven en uiteindelijk bepalen of je verder wilt.

 

Naast een eerste gratis tekenles geven meerdere docenten in Nederland korting op hun lessen als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen te bestellen. Profiteer van de goede prijzen, een eerste les gratis en mogelijke kortingen. Neem zo snel mogelijk contact op!

 

Volg je tekenlessen op de tijden en locatie die jou het beste uitkomen

Naast voordelige tekenlessen van hoge kwaliteit heb je in je voordeel dat je lessen kunt volgen op de tijden en locatie die jou het beste uitkomen. Volg je tekenles op de tijden waarop jij tijd vrij hebt. Als je alleen de tijd hebt op een specifieke dag van de week om een bepaald uur, dan kun je ervoor kiezen om je les te volgen op deze tijden.

 

Neem contact op en bespreek op welke tijden jij graag je lessen wilt volgen, de docent zal gelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is. Bespreek ook met de docent voor hoe lang je je lessen wilt volgen. Al gaat dit om lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, tekenlessen voor een half jaar, een jaar of zelfs voor langer dan een jaar.

 

Vind een geschikte docent die beschikbaar is voor jouw gewenste periode. Daarnaast is het ook belangrijk dat je bespreekt waar je lessen moeten plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld zijn op de locatie van de docent of thuis op jouw locatie. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten aan de docent. Ook kun je je tekenles online volgen via de computer.

 

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je lessen!

Al ben je op zoek naar een privéleraar voor het leren van tekenen en zoek je naar tekenles, een tekencursus, een workshop tekenen, bijles, begeleiding aan leerlingen op een opleiding of tekenschool, het opdoen van extra kennis en informatie, lessen gericht op schetsen, illustreren, karikatuur en striptekenen, manga, design, lessen gericht op creatief schilderen, kunst, beeldende kunst, portret leren tekenen en schilderen, les tekenen aan beginners, een art workshop, tekenles aan intermediates en gevorderden, tekenles online, een cursus tekenen en schilderen online, een workshop online, bijles online aan leerlingen op school, tekenles aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, les tekenen aan een groep van meerdere personen, tekenles voor een aantal dagen, weken, maanden, les tekenen voor een half jaar, een volledig jaar of voor langer dan een jaar of iets dergelijks bij jou in de buurt in Nederland, zoek dan niet verder!

 

Vind snel een geschikte leraar in de buurt van jouw locatie. Lees alle profielen goed door en beslis met wie je aan de slag wilt. Neem snel contact op en leer vandaag nog tekenen als een expert!

Wat wil je leren?