Homepagina
Lessen geven

Neem tekenles in Rotterdam via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 38 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Tekenen in Rotterdam

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze Tekenleraren:

23 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Tekenen reageren gemiddeld binnen 4 uur.

01

Vind jouw leraar Tekenen in Rotterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Tekenen en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Tekenlessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Tekenen

Neem een tekencursus via Superprof

De beste tekenlessen in Rotterdam

Wil je graag leren tekenen en/of ben je op zoek naar tekenles, een cursus tekenen, een workshop tekenen, het opdoen van kennis en ervaring over bepaalde onderwerpen en diverse technieken, een cursus karikatuur en striptekenen, illustreren, schetsen, manga, design, een cursus schilderen, kunst, beeldende kunst, lessen in een professioneel atelier, een cursus tekenen aan beginners, een cursus aan gevorderden, een tekencursus aan een groep van meerdere personen, een cursus aan kinderen, een cursus aan volwassenen, een cursus tekenen van een paar uur, lessen voor een aantal weken, maanden, een half jaar tot een jaar of zelfs voor langer dan een jaar, een cursus, tekenlessen of workshop online of iets dergelijks in Rotterdam? Dan ben je hier bij het juiste adres!

Vind de lessen waar jij naar op zoek bent

In Rotterdam beschikken we over een grote hoeveelheid docenten die jou graag willen helpen met jouw behoeften en het bereiken van je doelen. Onze docenten in Rotterdam bieden veel verschillende lessen, cursussen en workshops aan leerlingen van alle niveaus, categorieën en leeftijden. Onze teken docenten in Rotterdam geven lessen aan leerlingen van jong tot oud. De docenten in Rotterdam bezitten veel kennis en ervaring, de meeste docenten hebben een opleiding gevolgd en/of werken op dit gebied. Op de profielen van de teken docenten in Rotterdam kun je alle relevante info vinden met betrekking tot kennis, ervaring, specialisaties, opleidingen, werk, etc.

Je zal ongetwijfeld de lessen, cursus of workshop tekenen vinden waar jij naar op zoek bent. Al zoek je naar begeleiding en hulp met tekenen op school, een cursus voor beginners die willen leren tekenen, een cursus voor intermediates en gevorderden die nieuwe dingen en technieken willen leren, het opdoen van extra kennis en info, een cursus gericht op karikatuur en striptekenen, illustreren, schetsen, manga, design, een cursus schilderen, kunst, beeldende kunst of wat dan ook, vind snel een experts die jou kan helpen met het geven van de les, cursus of workshop waar jij naar op zoek bent. Aan de slag gaan met een docent gespecialiseerd in tekenen in de beste beslissing die je kunt nemen als je goed en snel wilt leren tekenen.

Lessen, cursussen en workshops op de meest flexibele tijden

Volg je lessen, cursus of workshop tekenen op de dag en uur die jou het beste uitkomen. Als je alleen de tijd hebt op een specifieke dag van de week om een bepaald uur, kies er dan voor om je lessen te volgen op deze dag en uur van de dag. Vind een geschikte teken docent in Rotterdam die beschikbaar is voor het geven van lessen op de tijden die jou het beste uitkomen. Neem contact op door op ‘Boek een les’ te klikken en bespreek de tijden waarop jij je les wilt volgen. Je docent zal al snel laten weten of hij/zij beschikbaar is. Laat ook weten voor hoe lang je je lessen wilt volgen, bijvoorbeeld voor een aantal uur, een paar dagen, weken, een maand, een paar maanden, lessen voor een half jaar, een jaar of zelfs voor langer dan een jaar. Als je van tevoren lessen wilt plannen voor een specifieke periode, overleg dit dan met je docent. Al wil je bijvoorbeeld lessen volgen voor de hele maand van september, oktober of november, dan is dat meer dan mogelijk. Als je vragen hebt, neem dan direct contact op.

Volg je lessen op de locatie naar keuze in Rotterdam

Je kunt dankzij Superprof zelf kiezen op welke locatie je lessen, een workshop of tekencursus wilt volgen. Je hebt veel mogelijkheden om uit te kiezen als het gaat om locaties waarop je je lessen kunt volgen. Een van deze opties is het volgen van lessen op de locatie van je docent. De meeste docenten in Rotterdam staan ervoor open om lessen te geven bij hen thuis. Zij bezitten meestal een geschikte omgeving en mogelijk een eigen atelier met allerlei essentiële materialen voor het geven van geschikte lessen. Als je je lessen liever volgt op de locatie bij jou thuis dan is dat ook mogelijk. De meeste docenten staan ervoor open om lessen te geven op de locatie van de leerlingen. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten en bespreek dit met de docent. Naast het geven van les op een fysieke locatie kun je er ook voor kiezen om les tekenen online te volgen via de computer. Meerdere docenten binnen en buiten Rotterdam bieden deze mogelijkheid. Het inschrijven voor lessen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt super eenvoudig contact opnemen en een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken.

Start zo snel mogelijk!

Al wil je graag leren tekenen en/of ben je op zoek naar tekenles, een cursus tekenen, een workshop tekenen, het opdoen van kennis en ervaring over bepaalde onderwerpen en diverse technieken, een cursus karikatuur en striptekenen, illustreren, schetsen, manga, design, een cursus schilderen, kunst, beeldende kunst, een art workshop, lessen in een professioneel atelier, een cursus tekenen aan beginners, een cursus aan gevorderden, een tekencursus aan een groep van meerdere personen, lessen aan kinderen, lessen aan volwassenen, een cursus tekenen van een paar uur, lessen voor een aantal weken, maanden, een half jaar tot een jaar of zelfs voor langer dan een jaar, een cursus, tekenlessen of workshop online of iets dergelijks in Rotterdam, zoek dan niet verder. Bekijk snel wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Rotterdam, beslis met welke docent je graag aan de slag wilt en neem contact op. Begin vandaag nog met je tekenles!

FAQ

✒️ Hoe worden bijles leraren Tekenen uit Rotterdam beoordeeld?

Uit 6 waarderingen geven de leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.8 uit 5.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent onze diensten, staat onze klantenservice klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, vijf dagen per week.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om thuislessen tekenen te geven in Rotterdam en omgeving?

In Rotterdam en eromheen, bieden 38 privéleraren Tekenen aan.

 

Je kunt hun vaardigheden checken en op basis daarvan bepalen welke privéleraar in Rotterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jecursus tekenen uit meer dan 38 geverifieerde profielen.

💻Is het op Superprof mogelijk om online lessen Tekenen volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de docenten biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen tekenen meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen tekenen bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼Met welke intentie neem je bijlessen Tekenen in Rotterdam?

Privélessen Tekenen met een privéleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je privéleraar en je organiseert in real life of online je lessen tekenen onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou te doen is om beter je vrije tijd beter te benutten of om je creatieve ader te voorschijn te halen. Superprof helpt je om beter te leren tekenen.

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de tutor van jouw keuze om bijlessen Tekenen te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 38 privéleraren Tekenen in Rotterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een les tekenen gemiddeld in Rotterdam en omgeving ?

De gemiddelde prijs van een cursus tekenen in Rotterdam is €23.

 

De ervaring van de docent tekenen, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt de eerste gratis les aan.

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.