Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Tekenen in Utrecht

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze Teken leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 6 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Tekenen reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Aan de slag gaan met Tekenen in Utrecht is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Tekenlessen in Utrecht

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun leraren Tekenen in Utrecht?

De leerlingen geven een gemiddelde score van 4.8 van de vijf op een meting van 6 cijfers.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, op werkdagen in het geval van vragen omtrent een les.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel teachers zijn beschikbaar om cursussen tekenen te geven in Utrecht?

27 privé leraren tekenen bieden de mogelijkheid tot bijlessen Tekenen in Utrecht en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan bepalen welke privéleraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen tekenen in Utrecht uit 27 bijlesleraren.

💻Is het op Superprof mogelijk om online privélessen Tekenen volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de tutors biedt ook bijlessen lessen tekenen aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen tekenen meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen tekenen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼Met welke intentie volg je een les Tekenen in Utrecht?

Privélessen Tekenen met een bijlesleraar geven de mogelijkheid om snel allerlei nieuwe skills te leren. Denk aan schetsen, 3d-tekenen, portrettekenen en meer! Er zijn allerlei verschillende manieren waarop je kan tekenen. Wacht niet langer en neem je eerste les op Superprof.

 

Je kiest je leraar en je plant in real life of online je lessen tekenen, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen! Voordat je het weet hebben Graf von Faber, Bruynzeel en Faber-Castell potloden geen geheimen meer voor je.

 

Of het je nou te doen is om beter je vrije tijd beter te benutten of om je creatieve knobbel voeden. Superprof helpt je om beter te leren tekenen. Tekenen is een schitterende kunstvorm, waar je waar en wanneer dan ook mee uit de voeten kan. Of je nu in het bos zit, aan het wachten bent op de tram of thuis in je atelier staat.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je privélessen Tekenen in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 27 docenten Tekenen in Utrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een privéles tekenen in Utrecht?

De gemiddelde prijs van een privéles tekenen in Utrecht is €20.

 

De ervaring van de leraar tekenen, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beĂŻnvloeden.

 

97% van bijles leraren biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.

Zin om aan de slag te gaan met Tekenen in Utrecht?

Check ons geweldige aanbod van leraren Tekenen in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Tekencursus

Volg lessen met een professionele tekenleraar in Utrecht

Wil je graag leren tekenen en/of ben je op zoek naar tekenles, een uitgebreide cursus tekenen, een workshop tekenen, bijles tekenen, hulp met tekenen op school, het opdoen van extra kennis en informatie, het leren tekenen met speciale technieken en materialen, een cursus karikatuur en striptekenen, illustreren, schetsen, manga, design, een cursus schilderen, kunst, beeldende kunst, het tekenen en schilderen van portretten, dieren, lessen in een professioneel atelier, een cursus tekenen aan beginners, lessen aan intermediates en gevorderden, een cursus tekenen aan kinderen, een tekencursus aan jongeren en volwassenen, cursussen aan een groep van meerdere personen, een workshop tekenen voor een paar uur, tekenlessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, les voor een jaar of voor langer dan een jaar, les tekenen online of iets dergelijks in de buurt van Utrecht? Vind dan snel een leraar voor het volgen van de lessen, cursus of workshop waar jij naar op zoek bent!

Een groot aantal leraren in Utrecht

We beschikken over een groot aantal leraren verspreid over heel Utrecht die jou graag willen helpen met jouw behoeften en het bereiken van jouw doelen. Onze leraren gespecialiseerd in tekenen in Utrecht bieden veel verschillende soorten lessen, cursussen en workshops. Zeer waarschijnlijk zal je de les, cursus of workshop vinden waar jij naar op zoek bent. Alle leraren hebben veel ervaring en kennis op het gebied van tekenen, velen hebben een relevante opleiding gevolgd en/of werken op dit gebied. Op deze pagina kun je gemakkelijk zien welke teken leraren momenteel beschikbaar zijn in Utrecht. Op de profielen kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot kennis, ervaring, specialisaties, opleidingen, werk, etc. Aan de slag gaan met een leraar gespecialiseerd in tekenen (of schilderen) is de beste manier om goed en snel een expert te worden.

Kies voor een ideale locatie voor het volgen van lessen in Utrecht

Bijna al onze leraren gespecialiseerd in tekenen in Utrecht staan ervoor open om les te geven op de locatie die jou het beste uitkomt. Dit is een van de vele redenen waarom zoveel leerlingen kiezen voor Superprof, je zit niet meer vast aan lessen op een niet door jou gekozen locatie. Je hebt een vrije keuze. Op de profielen van de leraren in Utrecht kun je alle informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop de leraar in staat is om tekenles te geven. Dit kan zijn op de locatie bij jou thuis of op de locatie van je leraar. Meerdere leraren gespecialiseerd in tekenen of schilderen bezitten een eigen atelier met diverse handige materialen. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten en overleg dit met de leraar. Als je het liefst aan de slag gaat met tekenlessen online dan is dat ook een mogelijkheid. Veel van onze leraren binnen en buiten Utrecht staan ervoor open om tekenlessen online te geven via de computer.

Lessen en cursussen van hoge kwaliteit tegen lage kosten

Op Superprof werken we alleen samen experts op het gebied van tekenen. Je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een leraar met veel kennis en ervaring. Zij bieden les, cursussen en workshops van hoge kwaliteit voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze leraren bieden is zeer voordelig. Naast zeer lage kosten kun je profiteren van kortingen die meerdere van onze leraren bieden op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen bestelt. Profiteer ook van het feit dat bijna elke teken leraar in Utrecht een gratis eerste proefles biedt. Tijdens deze eerste gratis proefles kun je kijken of de les je bevalt en achteraf bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen teken leraar.

Volg je les of cursus op de dag en uur van de dag die jou het beste uitkomen

Naast het kunnen kiezen voor lessen op een geschikte locatie en voor lage kosten heb je in je voordeel dat je zelf kunt bepalen op welke tijden je les of cursus tekenen moet plaatsvinden. Al heb je bijvoorbeeld alleen de tijd op een specifieke dag in de week om een bepaald uur, bijvoorbeeld op woensdag in de avond, vind dan een leraar die beschikbaar is op deze tijden. Daarnaast is het ook belangrijk dat je laat weten voor hoe lang je ongeveer lessen, een cursus of workshop tekenen nodig hebt. Misschien zoek je naar een Ă©Ă©nmalige les van een uur of een workshop van een paar uur, of mogelijk een cursus tekenen of schilderen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of zelfs voor langer dan een jaar. Je kunt van tevoren lessen plannen voor een bepaalde maand of periode, bijvoorbeeld voor de hele maand van januari, maart, september of oktober.

Start zo snel mogelijk met je tekenles in Utrecht!

Al wil je graag leren tekenen en/of ben je op zoek naar tekenles, een uitgebreide cursus tekenen, een workshop tekenen, bijles tekenen, hulp met tekenen op school, het opdoen van extra kennis en informatie, het leren tekenen met speciale technieken en materialen, cursus karikatuur en striptekenen, illustreren, schetsen, manga, design, een cursus schilderen, kunst, beeldende kunst, het tekenen en schilderen van portretten, dieren, lessen in een professioneel atelier, een cursus tekenen aan beginners, lessen aan intermediates en gevorderden, een cursus teken aan kinderen, een tekencursus aan jongeren en volwassenen, cursussen aan een groep van meerdere personen, een workshop tekenen voor een paar uur, tekenlessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, les voor een jaar of voor langer dan een jaar, les tekenen online of iets dergelijks in de buurt van Utrecht, kijk dan snel welke leraar de lessen biedt waar jij naar op zoek bent. Wacht niet te lang en neem zo snel mogelijk contact op!

Wat wil je leren?