Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Tekenen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 78 beoordelingen.

20 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €20

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen tekenen online

Overleg met je leraar tekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen tekenen online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

418 leraren bieden

online lessen tekenen.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen tekenen te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 418 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen tekenen te geven ?

418 leraren tekenen bieden aan om je te helpen met tekenen.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 418 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen tekenen?

De gemiddelde prijs voor online lessen tekenen is 20 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar tekenen
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren tekenen krijgen?

Gemeten over een totaal van 78  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


418 leraren tekenen  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Start Vandaag nog met een Online Tekencursus

Volg je cursus tekenen online

Heb jij altijd al willen kunnen tekenen als een expert? Ben jij daarnaast op zoek naar een cursus tekenen online? Dan zit je bij ons goed! Op Superprof beschikken we over een enorme hoeveelheid online docenten gespecialiseerd in tekenen die jou graag willen helpen. Zij kunnen jou helpen met veel verschillende onderwerpen, van het maken van schetsen, illustreren tot het tekenen van strips, manga, portretten en veel meer!

Onze online docenten bieden verschillende soorten lessen, cursussen en workshops. Zeer waarschijnlijk zal je de les, cursus of workshop vinden waar jij naar op zoek bent! Als je op zoek bent naar een specifieke soort les of cursus, bekijk eerst wie er allemaal beschikbaar zijn. Lees alle advertenties nauwkeurig door. Als je een geschikte online teken docent hebt gevonden dan is de volgende stap om contact op te nemen. Bespreek wat jouw eisen en doelen zijn met de docent en vraag of hij/zij beschikbaar is. Het volgen van lessen met een professionele docent is de beste manier om snel en effectief te leren tekenen. Elke online teken docent leert jou graag alles wat jij wil leren!

Experts op het gebied van tekenen

Al onze docenten zijn experts en kunnen jou helpen met verschillende onderwerpen. De meeste leraren kunnen jou helpen met leren tekenen, schetsen, illustreren en zelfs schilderen. Zij hebben veel kennis en ervaring en diverse specialisaties. De docenten weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden die voldoen aan jouw eisen en persoonlijke doelen. Zij zullen er verder alles aan doen om de lessen zo leuk mogelijk te maken. Beleef veel plezier tijdens het leren tekenen!

Lessen en cursussen van hoge kwaliteit

Op Superprof werken wij alleen samen met professionals op het gebied van tekenen. Je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een expert. De docent zal alles jou alle belangrijke elementen leren en alles tot in detail uitleggen. We doen er alles voor om les en cursussen van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Al onze docenten bieden lessen van hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze docenten bieden is zeer betaalbaar vergeleken met de meeste externe cursussen.

Daarnaast geven de meeste online teken docenten een eerste les gratis. Tijdens deze eerste gratis tekenles kun je kijken hoe de les je bevalt en uiteindelijk kiezen of je verder wilt met de door jou gekozen docent. Naast de eerste les gratis heb je ook in je voordeel dat meerdere van onze docenten korting geven op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen bestelt. Profiteer van onze lessen van hoge kwaliteit voor zeer goede prijzen, kortingen en een gratis eerste les.

Volg je tekenlessen op de tijden jou het beste uitkomen

Een ander voordeel van het volgen van online lessen met Superprof is dat je zelf kunt kiezen hoe en wanneer je les moet plaatsvinden. Je hebt een vrije keuze als het gaat om tijden, voor elk uur van de dag is er een docent beschikbaar voor het volgen van je tekenles. Al heb je alleen de tijd op een specifieke dag van de week om een bepaald uur, vind dan een geschikte docent die beschikbaar is op deze tijden.

Neem contact op met een of meerdere van onze online docenten van Superprof en laat weten op welke tijden jij beschikbaar bent voor het volgen van lessen. De docent zal gelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is op deze tijden. Laat de docent ook weten voor hoe lang je je lessen wilt volgen. Zoek jij naar lessen voor een aantal weken, maanden, een half jaar of bijvoorbeeld een heel jaar? Geef aan hoe lang jij in gedachten hebt om je lessen te volgen. Als de docent beschikbaar is boek dan gelijk je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je cursus tekenen!

Wat wil je leren?