Homepagina
Lessen geven

Boek vandaag nog een online tekencursus via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 358 online leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Tekenen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 46 beoordelingen.

19 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €19

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind je ideale leraar zonder je te verplaatsen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen) voor een les

02

Organiseer je les online

Overleg met je leraar tekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Tekenen

Bekijk ons aanbod aan lessen Tekenen

Start Vandaag nog met een Online Tekencursus

De beste tekenlessen en cursussen online

Wil je graag leren tekenen online en ben je op zoek naar tekenles online, een cursus tekenen online, een online workshop, bijles, online hulp met tekenen op school, een cursus gericht op schetsen, illustreren, karikatuur en striptekenen, manga, design, creatief schilderen, kunst, beeldende kunst, portret leren tekenen en schilderen, hulp online met het opdoen van kennis en informatie over bepaalde technieken en materialen, een art workshop online, les aan beginners, online les aan intermediates en gevorderden, een online cursus tekenen aan een groep van meerdere personen, een cursus tekenen aan kinderen, tekenlessen online aan jongeren en volwassenen, lessen tekenen voor een paar uur, lessen voor een aantal weken, een maand, een aantal maanden, een half jaar, een tekencursus voor een jaar of voor langer dan een jaar of iets dergelijks online? Dan ben je hier bij het juiste adres!

Een enorme hoeveelheid docenten online

Op Superprof beschikken we over een enorme hoeveelheid online docenten gespecialiseerd in tekenen die jou graag overal mee willen helpen. Onze online docenten bieden veel verschillende soorten lessen, cursussen en online workshops tekenen, zeer waarschijnlijk zal je de les, cursus of workshop vinden waar jij naar op zoek bent. Als je op zoek bent naar een specifieke soort les of cursus, bekijk eerst wie er allemaal beschikbaar zijn. Lees alle profielen goed door. Als je een geschikte online teken docent hebt gevonden dan is de volgende stap om contact op te nemen, bespreek al je behoeften, eisen en doelen met de docent en vraag of hij/zij beschikbaar is. Het volgen van lessen met een professionele docent is de beste manier om effectief en snel te leren tekenen. Elke online teken docent leert jou graag alles wat je wilt leren.

Experts op het gebied van tekenen

Al onze online docenten zijn experts op het gebied van tekenen, schetsen, illustreren, schilderen, etc. Zij hebben veel kennis en ervaring, verschillende specialisaties, opleidingen en/of werken op dit gebied. Zij weten precies hoe ze lessen moeten voorbereiden die voldoen aan de behoeften, eisen en doelen van de leerlingen. Ook doen onze docenten er alles voor om de lessen zo leuk mogelijk te maken voor leerlingen waardoor ze meer plezier hebben tijdens het leren tekenen. Onze online teken docenten hebben van veel leerlingen experts gemaakt. Superprof blijft steeds meer groeien en steeds meer nieuwe leerlingen melden zich aan voor het volgen van lessen. Ga snel aan de slag met een van onze experts en leer vandaag nog tekenen als een expert.

Lessen en cursussen van hoge kwaliteit

Op Superprof werken we alleen samen met professionals op het gebied van tekenen. Dit betekent dat je gegarandeerd aan de slag zal gaan met een docent die expert is op dit gebied en die je alles tot in de details zal kunnen leren en een goede uitleg kan geven. We doen er alles voor om les en cursussen van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Al onze docenten bieden lessen van hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze docenten bieden is zeer laag vergeleken met de meeste externe cursussen. Daarnaast geven de meeste online teken docenten hun eerste les gratis. Tijdens deze eerste gratis tekenles kun je kijken hoe de les je bevalt en uiteindelijk kiezen of je verder wilt met de door jou gekozen docent. Naast de eerste les gratis heb je ook in je voordeel dat meerdere van onze docenten korting geven op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen bestelt. Profiteer van onze lessen van hoge kwaliteit voor zeer goede prijzen, kortingen en gratis eerste lessen.

Volg je tekenlessen op de tijden jou het beste uitkomen

Een ander voordeel van het volgen van online lessen met Superprof is dat je zelf kunt kiezen hoe en wanneer je les moet plaatsvinden. Je hebt een vrije keuze als het gaat om tijden, voor elk uur van de dag is er een docent beschikbaar voor het geven van tekenles. Al heb je alleen de tijd op een specifieke dag van de week om een bepaald uur, vind dan een geschikte docent voor deze tijden. Neem contact op met een of meerdere van onze online docenten van Superprof en laat weten op welke tijden jij beschikbaar bent voor het volgen van lessen. De docent zal gelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is op deze tijden. Laat de docent ook weten voor hoe lang je je lessen wilt volgen. Mogelijk ben je op zoek naar een tekencursus voor een paar uur of een aantal dagen, les tekenen voor een aantal weken, een maand, een aantal maanden, lessen voor een half jaar, een jaar of zelfs voor langer dan een jaar.

Start zo snel mogelijk met je tekenles of cursus online

Al wil je graag leren tekenen online en ben je op zoek naar tekenles online, een cursus tekenen online, een online workshop, bijles, online hulp met tekenen op school, een cursus gericht op schetsen, illustreren, karikatuur en striptekenen, manga tekening, design, creatief schilderen, kunst, beeldende kunst, portret leren tekenen en schilderen, hulp online met het opdoen van kennis en informatie over bepaalde technieken en materialen, een art workshop online, les aan beginners, online les aan intermediates en gevorderden, een online cursus tekenen aan een groep van meerdere personen, een cursus tekenen aan kinderen, tekenlessen online aan jongeren en volwassenen, creatieve lessen tekenen voor een paar uur, lessen voor een aantal weken, een maand, een aantal maanden, een half jaar, een tekencursus voor een jaar of voor langer dan een jaar of iets dergelijks online, vind dan snel een geschikte online teken docent. Bekijk wie er allemaal beschikbaar zijn online, lees het profiel van elke docent goed door en kom tot een beslissing. Maak snel contact op en leer vandaag nog tekenen als een expert!

FAQ

📒 Hoe werkt les online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

358 leraren bieden

online lessen tekenen.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 358 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

358 leraren tekenen bieden aan om je te helpen met tekenen.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 358 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 19 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar tekenen
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren tekenen krijgen?

Gemeten over een totaal van 46  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


358 leraren tekenen  zijn hier beschikbaar om je te helpen.