Homepagina
Lessen geven

Neem tekenles via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 21 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Tekenen in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze Tekenleraren:

24 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

11 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Tekenen reageren gemiddeld binnen 11 uur.

01

Vind jouw leraar Tekenen in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Tekenen en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Tekenlessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Tekenen

Start Vandaag nog met Tekenles Amsterdam via Superprof

Leer tekenen met een professionele docent in Amsterdam

Ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in tekenen en/of schilderen en zoek je naar tekenles, een uitgebreide cursus tekenen, bijles tekenen, hulp met tekenen op school, workshops, het opdoen van nieuwe kennis en informatie over het omgaan met bepaalde materialen en technieken, les tekenen in een professioneel atelier, een cursus karikatuur en striptekenen, illustreren, schetsen, manga, design, lessen gericht op creatief schilderen, kunst, beeldende kunst, een cursus tekenen aan beginners, tekenlessen aan intermediates en gevorderden, een tekencursus aan een groep van meerdere personen, lessen aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, een cursus tekenen of schilderen voor een paar uur, een cursus voor een aantal dagen, weken, maanden, les voor een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, les, een cursus of een workshop tekenen online of iets dergelijks in de buurt van Amsterdam? Vind dan snel een geschikte docent tekenen bij jou in de buurt!

Allerlei verschillende soorten lessen en cursussen in Amsterdam

In Amsterdam beschikken we over een groot aantal docenten met veel kennis op het gebied van tekenen en diverse gerelateerde onderwerpen. Onze docenten leren jou graag alles wat jij wilt leren. Zij bieden een groot aantal verschillende soorten lessen, cursussen en workshops. Ongetwijfeld zul je de lessen vinden waar jij naar op zoek bent. Je hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om docenten, mogelijk is er een geschikte teken docent bij jou in de buurt. Op Superprof gaan we alleen samenwerking aan met professionals op de gebieden waarop zij lesgeven. De docenten hebben veel kennis, ervaring, verschillende specialisaties, opleidingen en/of werken op dit gebied. Je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een expert die jou alles kan leren en lessen kan voorbereiden gericht op jouw behoeften en doelen die je graag wilt bereiken.

Vind de geschikte docent in Amsterdam

Je kunt op Superprof gemakkelijk een docent vinden en lessen boeken via de profielen van de docenten in Amsterdam. Op deze pagina kun je alle profielen zien van docenten die beschikbaar zijn. Kijk snel wie er momenteel allemaal beschikbaar zijn voor het geven van de lessen, cursus of workshop waar jij naar zoekt. Op de profielen kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, kennis, ervaring, opleidingen, werk, beschikbaarheid, prijs per uur, etc. Als je een geschikte docent hebt gevonden, neem dan snel contact op. Dit kun je doen door op ‘Boek een les’ te klikken. Als je dit hebt gedaan zul je automatisch alle opties zien waarmee je contact op kan nemen met de docent. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust tijdens het contact opnemen met de docent. Vind snel een geschikte docent in Amsterdam. Naast Amsterdam hebben we ook een enorm aantal docenten gespecialiseerd in tekenen en diverse gerelateerde onderwerpen in de rest van Nederland. Verder hebben we niet alleen experts op het gebied van tekenen maar ook professionals in allerlei andere vakken en onderwerpen.

Lessen van topkwaliteit

Zoals we al zeiden werken we bij Superprof alleen samen met docenten die experts zijn op de gebieden waarop zij lesgeven. Het is voor ons zeer belangrijk dat onze leerlingen een leerzame ervaring op kunnen doen met onze docenten en dat zij aan de slag gaan met een docent die alles weet van de onderwerpen waarin hij/zij lesgeeft. Voor welke docent je ook kiest, je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een expert op het gebied van tekenen en allerlei gerelateerde onderwerpen. Een ander groot voordeel is het feit dat onze docenten lessen, cursussen en workshops bieden voor zeer goede prijzen. De gemiddelde prijs per uur van onze lessen, cursussen en workshops is zeer voordelig, vooral voor de hoge kwaliteit. Profiteer ook van het feit dat de meeste docenten in Amsterdam korting geven op hun lessen als je een pakket van meerdere lessen bestelt. Ook geven de meeste docenten hun eerste les gratis.

Kies voor een ideale locatie voor het volgen van je lessen in Amsterdam

Dankzij Superprof kun je je lessen aanpassen aan je behoeften. Je hebt een vrije keuze als het gaat om het beslissen waar je lessen moeten plaatsvinden. De meeste docenten in Amsterdam staan ervoor open om les, een cursus of workshop te geven bij jou thuis. Ook geven veel docenten in Amsterdam les bij hen thuis. De meeste docenten bezitten een perfecte omgeving of mogelijk een atelier met geschikt materiaal voor het geven van lessen. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten aan je docent. De docent zal al snel laten weten of hij/zij in staat is om les te geven op deze locatie. Je kunt alle belangrijke info vinden op de profielen van de docenten met betrekking tot de locaties waarop zij in staat zijn om les te geven. Als je vragen hebt, neem dan direct contact op met een of meerdere van onze docenten in Amsterdam.

Start vandaag nog met je eerste les!

Al ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in tekenen en/of schilderen en zoek je naar tekenles, een uitgebreide cursus tekenen, bijles tekenen, hulp met tekenen op school, workshops, het opdoen van nieuwe kennis en informatie over het omgaan met bepaalde materialen en technieken, les tekenen in een professioneel atelier, een cursus karikatuur en striptekenen, illustreren, schetsen, manga, design, lessen gericht op creatief schilderen, kunst, beeldende kunst, een cursus tekenen aan beginners, tekenlessen aan intermediates en gevorderden, een tekencursus aan een groep van meerdere personen, lessen aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, een cursus tekenen of schilderen voor een paar uur, een cursus voor een aantal dagen, weken, maanden, les voor een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, les, een cursus of een workshop tekenen online, of iets dergelijks in de buurt van Amsterdam, kijk dan snel of je de lessen, cursus of workshop vindt waar jij naar op zoek bent. Bekijk alle profielen, lees alle info goed door en beslis met welke docent je aan de slag wilt. Neem zo snel mogelijk contact op!

FAQ

✒️ Hoe worden docenten Tekenen uit Amsterdam beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde rating van 5.0 uit 5 op een meting van 2 scores.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent onze diensten, staat onze klantenservice klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, vijf dagen per week.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om les tekenen te geven in Amsterdam?

In Amsterdam en eromheen, bieden 21 tutors een Teken cursus aan.

 

Je kunt hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan bepalen welke privé leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles tekenen in Amsterdam uit 21 privéleraren.

💻Kan je op Superprof ook online cursussen Tekenen volgen, thuis, via webcam?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen tekenen meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen tekenen bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼Om welke redenen zou je een opleiding Tekenen gaan volgen?

Privélessen Tekenen met een privédocent laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je privé docent en je plant in real life of online je privélessen tekenen onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou te doen is om beter je vrije tijd beter te benutten of om je creatieve ader te voorschijn te halen. Superprof helpt je om beter te leren tekenen.

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de begeleider van jouw keuze om bijlessen Tekenen te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 21 privéleraren Tekenen in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de prijs van privélessen tekenen in Amsterdam?

De gemiddelde prijs van een les tekenen in Amsterdam is €24.

 

De ervaring van de tutor tekenen, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

Veel leraren bieden de eerste gratis les aan (97% van de hen).

 

Lees meer over de prijzen voor bijlesleraren bij jou in de buurt.