Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Schilderen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 59 beoordelingen.

22 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €22 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Schilderen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Schilderen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Schilderen?

De gemiddelde prijs van lessen Schilderen is €22.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Schilderen nemen?

Privélessen schilderen met een thuisleraar laten je in een korte periode snel en veel te leren. Ga Géricault, Monet en Gauguin achterna met Superprof.

 

Alle stijlen kun je bij ons leren; we hebben leraren van allerlei achtergronden met allerlei specialismes. Aquarel, acryl, olie op doek... Misschien dat we niet zoveel pointillisten in huis hebben, maar kijk zeker even in ons aanbod. Een zoekopdracht uitvoeren is zo gedaan!

 

Je maakt je keuze voor je bijles leraar en je boekt in real life of online je bijlessen schilderen, autonoom en vrij van alle beperkingen! Je kunt zoveel schilders benaderen als je wilt gedurende één maand met een Student Pass.

 

Superprof helpt je om beter te leren schilderen. Het is niet zo eenvoudig om een stuk van je huis in een andere kleur te schilderen, laat staan om een portret of stilleven op een doek te krijgen. Je moet op veel aspecten letten zodat je het gewenste resultaat behaalt.

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de docent van jouw keuze om privélessen schilderen te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Schilderen volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Schilderen aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Schilderen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Schilderen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Schilderen?

Er zijn momenteel 328 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Schilderen lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 328 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Schilderen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 59 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Schilderen?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Schilderen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een schilderworkshop en start een nieuwe passie

De beste schilderlessen in Nederland

Wil je graag leren schilderen, verven, tekenen, schetsen, illustreren, schilderen met olieverf, acrylverf, aquarel en ben je op zoek naar les, een uitgebreide cursus of workshop schilderen, een workshop schilderen in een professioneel atelier, een schildercursus gericht op technieken en het gebruik van diverse materialen, portret schilderen, een art workshop, een cursus beeldende kunst, beeldhouwen, begeleiding en hulp met een opleiding, voorbereiding voor toelating aan kunstscholen en academiën, cursussen en workshops aan groepen, een cursus of workshop aan kinderen, lessen van een paar uur, een cursus of workshop schilderen voor een aantal weken of maanden, een cursus voor een jaar, een cursus of workshop schilderen online of iets anders in Nederland? Bij ons is dit allemaal meer dan mogelijk!

 

Wij beschikken over een enorme hoeveelheid docenten verspreid over heel Nederland die jou graag willen helpen met alles wat jij wilt leren. We hebben meerdere docenten in elk deel en regio van Nederland. Bovenaan deze pagina kun je gemakkelijk zoeken naar de locatie waar jij je bevindt. Al woon je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven, Alkmaar of ergens anders, schrijf de naam van je locatie en klik op zoeken.

 

Als je dit hebt gedaan zul je al snel alle beschikbare docenten vinden bij jou in de buurt. Alle belangrijke informatie kun je vinden op de profielen van de schilder docenten.

 

Onze docenten zijn experts op het gebied van schilderen

In bijna elke regio beschikken we over meerdere docenten met verschillende specialisaties. Onze docenten bezitten veel ervaring en kennis van schilderen, velen hebben een opleiding gevolgd en/of werken op het gebied van schilderen. Al onze docenten zijn experts in de onderwerpen waarin zij lesgeven.

 

Dankzij Superprof kun je aan de slag met een docent naar keuze op de plek en tijden die voor jou praktisch zijn. Je zal geen lessen meer hoeven te volgen op een onpraktische locatie en met een docent waar jij niet voor hebt gekozen.

 

Waar je ook naar op zoek bent, je kunt alle belangrijke info vinden op de profielen van de docenten met betrekking tot hun ervaring, kennis, specialisaties, opleidingen, werk, etc. Bekijk en lees alle profielen goed door en beslis met welke docent je graag aan de slag wilt.

 

Volg je lessen op de locatie die voor jou goed uitkomt

Je kunt met onze schilder docenten in Nederland je lessen, cursussen of workshops volgen op de locatie die voor jou praktisch is. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je lessen, cursus of workshop schilderen te volgen op de locatie van je docent.

 

Meerdere schilder docenten bezitten een professioneel atelier met geschikt materiaal voor het geven van een geschikte cursus of workshop schilderen. Als je liever je schilder lessen volgt bij jou thuis dan is dit ook mogelijk.

 

Veel docenten staan ervoor open om lessen te geven op de locatie van de leerlingen. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten aan je docent en bespreek of deze locatie geschikt is voor de lessen. Lees alle belangrijke info met betrekking tot de locatie waarop de docenten lessen geven op de profielen van de docenten.

 

Als je vragen hebt met betrekking tot locaties, neem dan gerust contact op.

 

Volg je lessen op de tijden die jou het beste uitkomen

Dankzij Superprof kun je zelf kiezen voor de tijd waarop je je lessen wilt volgen. Al heb je alleen de tijd op een bepaalde dag van de week om een bepaald uur dan hoeft dit geen probleem te zijn. Al heb je alleen de tijd op bijvoorbeeld dinsdag of woensdag in de avond, zoek dan een docent die beschikbaar is op deze dag en uur van de dag.

 

Laat je schilder docent weten of je lessen wilt volgen voor een paar uur of mogelijk voor een aantal weken, maanden, een half jaar tot een jaar, of misschien wel voor langer dan een jaar. Bespreek dit met je schilder docent en overleg of hij/zij beschikbaar is en open staat voor het geven van lessen voor jouw gewenste periode.

 

Je kunt van tevoren een planning maken voor hoe lang je lessen moeten duren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een cursus of workshop te plannen voor de hele maand van september.

 

Schilderlessen van hoge kwaliteit

Op Superprof gaan we alleen samenwerking aan met docenten die experts zijn en veel ervaring en kennis hebben in de onderwerpen waarin zij lesgeven. Je zal dus gegarandeerd lessen krijgen van hoge kwaliteit. Elke schilder docent weet precies hoe hij/zij lessen moet voorbereiden gericht op de behoeften en doelen van de leerlingen.

 

Naast het feit dat zij lessen van hoge kwaliteit bieden geven de meeste van onze docenten les voor zeer voordelige kosten. De gemiddelde kosten per uur zijn een stuk lager vergeleken met veel externe cursussen en workshops.

 

Ook bieden meerdere van onze schilder docenten kortingen op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen tegelijk koopt. Verder kun je profiteren van het feit dat de meeste van onze docenten hun eerste les schilderen gratis geven.

 

Tijdens je gratis eerste les kun je kennismaken met de docent en bepalen of de lessen je bevallen om vervolgens een beslissing te nemen of je verder wilt met de door jou gekozen docent.

 

Wacht niet te lang!

Al wil je graag leren schilderen, verven, tekenen, schetsen, illustreren, schilderen met olieverf, acrylverf, aquarel en ben je op zoek naar een les, een uitgebreide cursus of workshop schilderen, een workshop schilderen in een professioneel atelier, een schildercursus gericht op technieken en het gebruik van diverse materialen, portret schilderen, een art workshop, begeleiding en hulp met een opleiding, voorbereiding voor toelating aan kunstscholen en academiën, cursussen en workshops aan groepen, een cursus of workshop aan kinderen, lessen van een paar uur, een cursus of workshop schilderen voor een aantal weken of maanden, een cursus voor een jaar, een cursus of workshop schilderen online of iets anders in Nederland, zoek dan naar een geschikte docent.

 

Bekijk en lees alle profielen goed door, beslis met wie je aan de slag wilt en neem snel contact op. Leer vandaag nog schilderen als een professional!

Wat wil je leren?