Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren statistiek in Utrecht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze statistiek leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 97% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze docenten statistiek reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Aan de slag gaan met Statistiek in Utrecht is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je cursus Statistiek in Utrecht

Overleg met je leraar statistiek en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht!

FAQ

💸 Hoeveel kost een bijles statistiek in Utrecht en de omliggende gebieden?

Het gemiddelde tarief van huiswerkbegeleiding statistiek in Utrecht is €19.

 

Bijles kosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw statistiek leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren biedt het eerste uur van de les gratis aan.

 

Bekijk de prijzen van onze statistiek leraren in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar in Utrecht om statistiek cursussen te geven?

In Utrecht en de omliggende gebieden zijn 32 privé leraren statistiek beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

U kunt hun bijlesadvertentie checken en de leraar statistiek kiezen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw privé cursus uit ons aanbod van meer dan 32 leraren statistiek.

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan statistiek docent is toegeschreven in Utrecht?

Uit een steekproef van 2 scores, raten studenten hun statistiek leraren een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw cursus, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefonisch contact of e-mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

💻Kun je op afstand via de webcam een cursus Statistiek volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook cursussen lessen statistiek aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Statistiek meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Statistiek bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Statistiek in Utrecht?

Check ons geweldige aanbod van leraren Statistiek in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Statistiek bijles in Utrecht

Volg je bijles statistiek met een professionele privéleraar

Ben jij op zoek naar bijles gericht op statistiek? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over een groot aantal professionals op het gebied van statistiek die jou zeer graag willen helpen met het geven van statistiek bijles. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van statistiek en weten precies hoe zij jou moeten helpen. Als jij hulp nodig heb met statistiek, wacht dan niet langer en volg bijles met een van onze privéleraren!

Statistiek is een onderwerp dat veel voorkomt in verschillende vakken, denk aan wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie en veel meer. Krijg jij een vak op school waar statistiek in voorkomt en heb jij extra hulp nodig? Onze bijlesleraren willen jou graag helpen. Onze leraren zullen hun best doen om alle onderwerpen waar jij hulp bij nodig hebt zo goed mogelijk uit te leggen. Je zult al snel merken dat jij alle elementen van statistiek goed leert beheersen.

Statistiek is een veel voorkomend onderwerp in veel vakken die voorkomen op de middelbare school en ook in het hoger onderwijs. Wij beschikken over leraren die bijles statistiek bieden aan leerlingen op verschillende niveaus. Je kunt bij ons bijles vinden voor middelbare scholieren op het vmbo, havo en vwo. Daarnaast bieden zij ook les aan studenten op het mbo, hbo en op de universiteit.

Statistiek bijles in Utrecht

Zoek jij naar statistiek les gegeven door een leraar bij jou in de buurt van Utrecht? In Utrecht kun je meerdere zeer enthousiaste en ervaren statistiek leraren vinden die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Je kunt statistiek leraren vinden verspreid over verschillende delen van Utrecht. Ongetwijfeld is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan.

Ga aan de slag op de locatie en tijden die voor jou het beste uitkomen. Volg jij je bijles het liefst bij jou thuis? Zonder twijfel is er een geschikte statistiek leraar niet al te ver bij jou vandaan die in staat is om te reizen naar jouw thuislocatie. Ook kun je ervoor kiezen om je bijles te volgen op de locatie van de leraar. Kom er via de advertenties van onze statistiek leraren in Utrecht achter wie er in staat zijn om jou te helpen op de door jou gewenste locatie.

Naast bijles voor leerlingen op school kun je bij ons cursussen vinden. Zit jij niet op school en wil jij graag meer kennis opdoen over statistiek? Laat je dan helpen door een van onze statistiek leraren op Superprof. Meerdere leraren willen jou graag helpen met het geven van de privéles/cursus die jij nodig hebt.  

Statistiek bijles online

Veel leerlingen die zich aanmelden voor het volgen van bijles statistiek kiezen ervoor om hun lessen online te volgen. Vind jij het prettig om jouw bijles statistiek online te volgen via de webcam? Een super groot deel van onze leraren zijn in staat om jou te helpen via de webcam. Zij zijn goed voorbereid op het geven van bijles online en weten precies hoe zij online lessen moeten voorbereiden van hoge kwaliteit.

Zoek jij naast statistiek bijles ook naar bijles gericht op andere vakken? Je kunt bij ons bijles vinden gericht op veel verschillende vakken, denk aan wiskunde, natuurkunde, scheikunde, rekenen, Nederlands, Engels en veel meer. Je hoeft alleen de naam van het vak waar jij naar zoekt aan te geven. Schrijf bijvoorbeeld 'wiskunde' en druk op zoeken. In dit geval zul je al gauw alle leraren vinden gespecialiseerd in wiskunde bij jou in de buurt van Utrecht.

Waar jij ook naar zoekt, zorg gauw dat je een geschikte leraar vindt. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie zorgvuldig door tot je een geschikte leraar hebt gevonden. Neem via de advertentie van de door jou gekozen leraar contact op en boek je eerste les!

Wat wil je leren?