Homepagina
Lessen geven

Neem Bijles Natuurkunde via Superprof

🥇 Het allerbeste aanbod
💻 98 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Natuurkunde in Eindhoven

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze leraren met een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 11 beoordelingen.

16 €/u

De beste prijzen: 99% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €16/uur

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 5 uur.

01

Vind je ideale leraar Natuurkunde in Eindhoven

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Natuurkunde leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Natuurkunde

Overleg met je leraar Natuurkunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Eindhoven!

Onze leerlingen in Eindhoven
beoordelen hun leraar Natuurkunde als volgt

5.0
Jelle Leraar natuurkunde

Jelle is een hele fijne leraar met veel geduld die op verschillende manieren de stof probeert uit te leggen en duidelijk te maken. Hij ging net dat stapje verder om er zeker van te zijn dat ik het snapte door de juiste vragen te stellen. Bedankt!

5.0
Jelle Leraar natuurkunde

Ik kan Jelle zeker aanraden als bijles docent. Hij heeft mij geholpen een eerstejaars natuurkunde vak van de TU Eindhoven te halen. De bijlessen verliepen altijd fijn, hij is kalm en kan goed uitleggen. Hij helpt je ook met de goede denkstappen...

Niki, 2 maanden geleden

4.8
Koen Leraar natuurkunde

Koen is een zeer nette jongen met goede dosis zelfvertrouwen en veel capaciteiten, flexibel en heel punctueel . we hebben hem gevraagd of hij onze zoon met wiskunde wilde helpen en inmiddels helpt hij ook met andere vakken. Onze zoon van 12 jaar is...

Eneas, 5 maanden geleden

5.0
Daniël Leraar natuurkunde

‘’Daniël is een getalenteerd bijles docent gever. Hij is een spontane vriendelijke jonge. Ik heb ontzettend genoten dat die mij bijles gaf. Dankzij Daniël ben ik heel goed in rekenen geworden. als je iemand zoekt die goed is in rekenen en...

Mert, 7 maanden geleden

5.0
Job Leraar natuurkunde

Job is een aardige en geduldige bijlesdocent. Hij neemt de vragen langzaam door en moedigt mij aan om zoveel mogelijk vragen te stellen. Ik raad job zeker aan!

Marinda, Eén jaar geleden

4.0
Lucia Leraar natuurkunde

Onze dochter Lotus is erg blij met de goede en rustige aanpak van Lucia. Ze geeft een duidelijke uitleg en stimuleert daarnaast ook haar eigen zelfstandigheid.

Lotus, 2 jaren geleden

Bekijk ons aanbod aan lessen Natuurkunde in Eindhoven

Vind een Cursus Natuurkunde op maat

Steeds meer mensen zoeken naar natuurkunde bijles

 

Natuurkunde is volgens velen een interessante wetenschap, het bestudeert de materie, energie, tijd en ruimte, en al hun mogelijke interacties. Het richt zich op alle eigenschappen van het universum, alles wat er om ons heen gebeurt, hoe alles is ontstaan, alles wat we wel en niet kunnen zien, het oplossen van problemen waar we nog geen verklaring voor hebben, en veel meer. Het interpreteert alle fundamentele concepten van materie, energie, tijd en ruimte. Volgens velen is natuurkunde de moeder van bijna alle wetenschappen. Als je bijvoorbeeld wilt weten hoe scheikunde werkt is het noodzakelijk om eerst kennis op te doen van natuurkunde. Er zijn weinig wetenschappelijke en technische disciplines waar een basiskennis van natuurkunde niet belangrijk is.

 

Natuurkunde, ook bekend als fysica, is de sleutel tot het leren begrijpen hoe het universum werkt. Het geeft ons het antwoord waarom auto’s slippen op een natte weg, hoe een magnetron eten opwarmt, hoe het menselijk brein werkt en hoe de aarde om de zon draait. De natuurkunde zorgt ervoor dat we dit allemaal tot op de kleinste details kunnen verklaren.

 

Natuurkunde, een belangrijk vak op school

 

Natuurkunde is een van de belangrijkste vakken op school. Het is niet alleen belangrijk om verstand te hebben van dit vak voor een betere toekomst maar het biedt ook probleemoplossende vaardigheden. Als je succes wilt bereiken in het leven is het belangrijk dat je problemen op een intelligente manier weet te benaderen, dat je ze goed kunt analyseren, de variabelen en relaties kunt herkennen en tot slot tot een efficiënte oplossing kan komen. Het in staat zijn om problemen op te lossen is een van de belangrijkste vaardigheden. Om goed te worden in deze vaardigheid is het belangrijk dat je dit herhaaldelijk oefent op de meest uitdagende manieren. Het beschikken over kennis van natuurkunde opent onze ogen en leert de wereld om ons heen beter te begrijpen. Het creëert een verhelderend nieuw inzicht, net zoals leren lezen. Alles wordt opeens duidelijker en toegankelijker.

 

Natuurkunde is een van de onmisbare vakken op de middelbare school, net zoals wiskunde, biologie, Nederlands, Engels, economie, etc. Kinderen krijgen er vaak al mee te maken op de basisschool. Middelbare studenten krijgen natuurkunde zowel op de havo, vwo als op het vmbo. Het is belangrijk dat mensen geïnteresseerd zijn om natuurkunde te studeren aan de universiteit of een MBO of HBO-opleiding.

 

Moderne technologieën zijn gebaseerd op natuurkunde

 

Alle nieuwe technologieën en de technologieën die we in het verleden hebben ontwikkeld zijn voor het grootste deel gebaseerd op natuurkunde. Elke technologie die gebruik maakt van elektriciteit, magnetisme, mechanica, warmte, licht, geluid, optica, etc. heeft niet kunnen plaatsvinden zonder alle kennis die we vandaag beschikken over natuurkunde. Daarnaast kan de natuurkunde zoals we al zeiden worden beschouwd als de moeder van vele andere wetenschappen. Om bijvoorbeeld medicijnen, chemicaliën, plastic en kunstmest te ontdekken en creëren is veel kennis van scheikunde en biologie nodig geweest. Veel uitvindingen hadden niet kunnen bestaan zonder de geavanceerde op natuurkunde gebaseerde technologieën.

 

Alle takken van de wetenschap bevatten principes uit de natuurkunde

 

 Over het algemeen is het net als technologie moeilijk om een vakgebied van de wetenschap te vinden die geen natuurkunde gerelateerde elementen bevat. Denk bijvoorbeeld aan elektriciteit, magnetisme, mechanica, licht, geluid, warmte, optica, etc. Vooral de scheikunde is op meerdere gebieden zeer moeilijk te onderscheiden van de natuurkunde. Dit is een van de vele redenen waarom het belangrijk is om een goed basisbegrip te ontwikkelen van natuurkunde om andere wetenschappen beter te begrijpen. Veel leerlingen bij Superprof zoeken een leraar om hun kennis te verbreden in dit vak om hun eigen specialisatie beter te begrijpen.

 

De vele voordelen van het volgen van natuurkunde bijles via Superprof

 

 Het volgen van bijles natuurkunde via Superprof heeft veel verschillende voordelen. De populariteit van ons platform neemt steeds meer toe, dat is ook niet voor niets. Superprof heeft jarenlang zijn best gedaan om een uniek platform te creëren waar je in staat bent om leraren en deskundigen van alle vakken die er maar zijn te vinden, je hoeft maar een paar keer te klikken en je kunt aan de slag met een van onze vele docenten. Dankzij ons hoef je niet meer ver te reizen om traditionele klassikale lessen te volgen op onpraktische tijden en locaties. Je hoeft alleen de naam van het onderwerp van jouw interesse te zoeken en je zal al snel ontdekken wie er bij jou in de buurt beschikbaar zijn.

 

Als je iemand hebt gevonden, twijfel dan niet om contact op te nemen. Bespreek met je docent wat voor lessen of natuurkunde cursus jij precies nodig hebt. Hij of zij zal al snel voor je klaarstaan en zich voorbereiden op de lessen die je nodig hebt. Onze leraren kunnen je overal mee helpen, al ben je op zoek naar kennis van natuurkunde om andere vakken beter te kunnen begrijpen, of al ben je op zoek bent naar wat algemene kennis van dit vak, huiswerkbegeleiding of examentraining voor het voorbereiden op een natuurkunde examen. Dagelijks helpen onze leraren leerlingen met het bereiken van verschillende doelen.

 

Dankzij Superprof hoef je niet meer te reizen naar verre locaties op onpraktische tijden. Je kan ervoor kiezen om de leraar over te laten komen bij jou thuis of op een andere geschikte locatie. Sommige deskundigen beschikken over handige apparatuur, materialen en tools bij hen thuis die de lessen kunnen vergemakkelijken.

 

Waarom kiezen voor onze deskundige leraren in Eindhoven?

 

Bij Superprof vind je een grote hoeveelheid ervaren leraren die zijn getraind om les te geven over veel verschillende onderwerpen van wetenschappen en natuurkunde. Velen van onze experts zijn afgestudeerd op het hoger onderwijs en kunnen je precies vertellen hoe alles tot op de kleinste details in elkaar zit. Daarnaast hebben veel deskundigen meerdere jaren ervaring in lesgeven, zij weten precies hoe ze een kwaliteitsvolle les of cursus natuurkunde kunnen geven.

 

We beschikken over veel docenten door heel Nederland, zowel in Eindhoven als in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, etc. Onze bijlessen zijn bijna gratis vergeleken met de meeste dure traditionele natuurkunde cursussen. Wacht dus niet langer, neem contact op en ga vandaag nog aan de slag met een van onze enthousiaste leraren!

FAQ

💸 Wat is het tarief van natuurkunde bijlessen in Eindhoven?

In Eindhoven is de gemiddelde prijs van natuurkunde bijlessen €16.

 

Bijles prijzen zijn afhankelijk van:

 

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze instructeurs geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze natuurkunde leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om natuurkunde cursussen te geven in Eindhoven?

98 docenten zijn beschikbaar om natuurkundelessen te geven in Eindhoven en nabijliggende dorpen en steden.

 

U kunt hun bijlesadvertentie bekijken en de natuurkundeleraar berichten die past bij uw behoeften.

 

Kies uw privécursus in Eindhoven uit ons aanbod van meer dan 98 beschikbare docenten natuurkunde.

💻 Kan je op Superprof ook een online cursus Natuurkunde volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen Natuurkunde meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Natuurkunde bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan natuurkundeleraren is toegeschreven in Eindhoven?

Studenten beoordelen hun natuurkundedocenten gemiddeld 4.8 van de vijf in een steekproef van 11 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw cursus, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of e-mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom moet je beginnen met een privé natuurkundecursus in Eindhoven?

Eruptie, Platentektoniek, Subductiezones ... Natuurkunde is een van de moeilijkste onderwerpen op de middelbare school. Veel kinderen worstelen het hele schooljaar met natuurkunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra natuurkunde les zo gewild is.

 

Met de hulp van een tutor natuurkunde kunnen veel studenten hun angst voor natuurkunde overwinnen.

 

Alle natuurkunde privé cursussen met een gecertificeerde leraar bieden je de gelegenheid de verschillende natuurkundige concepten efficiënter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor privé natuurkundecursussen om meer te leren over de verschillende natuurkundige concepten met een ervaren leraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte gelegenheid om de verschillende natuurkundige concepten sneller te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je natuurkundelessen te boeken van huis, of neem online lessen.

 

Een berichtenservice stelt je in staat in contact te komen met je tutor om je natuurkunde lessen te organiseren vanuit het comfort van jou huis, online of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw natuurkundeleraar te vinden tussen 98 privéleraren in Eindhoven.

 

Vind je natuurkundeleraar