Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Natuurkunde in Eindhoven

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Natuurkundeleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 23 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 99% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Natuurkunde reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Aan de slag gaan met Natuurkunde in Eindhoven is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Natuurkunde in Eindhoven

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Eindhoven
beoordelen hun leraar Natuurkunde als volgt

Jelle

Leraar Natuurkunde

Jelle is een hele fijne leraar met veel geduld die op verschillende manieren de stof probeert uit te leggen en duidelijk te maken. Hij ging net dat stapje verder om er zeker van te zijn dat ik het snapte door de juiste vragen te stellen. Bedankt!

Jelle

Leraar Natuurkunde

Ik kan Jelle zeker aanraden als bijles docent. Hij heeft mij geholpen een eerstejaars natuurkunde vak van de TU Eindhoven te halen. De bijlessen verliepen altijd fijn, hij is kalm en kan goed uitleggen. Hij helpt je ook met de goede denkstappen...

Niki, 2 jaren geleden

Koen

Leraar Natuurkunde

Koen is een zeer nette jongen met goede dosis zelfvertrouwen en veel capaciteiten, flexibel en heel punctueel . we hebben hem gevraagd of hij onze zoon met wiskunde wilde helpen en inmiddels helpt hij ook met andere vakken. Onze zoon van 12 jaar is...

Eneas, 2 jaren geleden

Daniël

Leraar Natuurkunde

‘’Daniël is een getalenteerd bijles docent gever. Hij is een spontane vriendelijke jonge. Ik heb ontzettend genoten dat die mij bijles gaf. Dankzij Daniël ben ik heel goed in rekenen geworden. als je iemand zoekt die goed is in rekenen en...

Mert, 2 jaren geleden

Job

Leraar Natuurkunde

Job is een aardige en geduldige bijlesdocent. Hij neemt de vragen langzaam door en moedigt mij aan om zoveel mogelijk vragen te stellen. Ik raad job zeker aan!

Marinda, 3 jaren geleden

Lucia

Leraar Natuurkunde

Onze dochter Lotus is erg blij met de goede en rustige aanpak van Lucia. Ze geeft een duidelijke uitleg en stimuleert daarnaast ook haar eigen zelfstandigheid.

Lotus, 4 jaren geleden

FAQ

💸 Wat is het tarief van natuurkunde bijlessen in Eindhoven?

In Eindhoven is de gemiddelde prijs van natuurkunde bijlessen €17.

 

Bijles prijzen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze instructeurs geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze natuurkunde leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om natuurkunde cursussen te geven in Eindhoven?

137 docenten zijn beschikbaar om natuurkundelessen te geven in Eindhoven en nabijliggende dorpen en steden.

 

U kunt hun bijlesadvertentie bekijken en de natuurkundeleraar berichten die past bij uw behoeften.

 

Kies uw privécursus in Eindhoven uit ons aanbod van meer dan 137 beschikbare docenten natuurkunde.

💻Kan je op Superprof ook online privéles Natuurkunde volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de leraren biedt ook lessen lessen natuurkunde aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Natuurkunde meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Natuurkunde bieden bovendien alle handvaten om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan natuurkundeleraren is toegeschreven in Eindhoven?

Studenten beoordelen hun natuurkundedocenten gemiddeld 4.9 van de vijf in een steekproef van 23 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw cursus, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of e-mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom moet je beginnen met een privé natuurkundecursus in Eindhoven?

Eruptie, Platentektoniek, Subductiezones ... Natuurkunde is een van de moeilijkste onderwerpen op de middelbare school. Veel kinderen worstelen het hele schooljaar met natuurkunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra natuurkundeles zo gewild is. Want hoewel natuurkunde niet bekend staat als het meest gemakkelijke vak, is het wel heel handig om onder te knie te hebben en op je lijst te hebben. Een acht voor natuurkunde als je van de middelbare school afgaat, opent een boel deuren qua mogelijke vervolgstappen. Voor vele opleidingen - zo'n beetje alle bèta-georiënteerde opleidingen - is een basiskennis van natuurkunde een harde eis om toegelaten te worden.

 

Met de hulp van een tutor natuurkunde kunnen veel studenten hun angst voor natuurkunde overwinnen.

 

Daarnaast is het goed om aan te stippen dat Natuurkunde ook zinvol is als je niet van plan bent om je er later qua studie of werk op te richten. Natuurkunde is namelijk belangrijk om de kleinste en simpelste natuurlijke reacties te kunnen snappen. Je zal er veel aan hebben in je dagelijkse leven.

 

Alle natuurkunde cursussen met een gekwalificeerde leraar bieden je de kans de verschillende natuurkundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Neem natuurkundecursussen om meer te leren over de verschillende natuurkundige concepten met een gecertificeerde privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte gelegenheid om de verschillende natuurkundige concepten efficiënter te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je lessen te boeken in het comfort van je huis of op een externe locatie.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt afspreken met je tutor om je natuurkundeles in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw natuurkundeleraar te vinden tussen 137 privéleraren in Eindhoven.

 

Vind je natuurkundeleraar

Zin om aan de slag te gaan met Natuurkunde in Eindhoven?

Check ons geweldige aanbod van leraren Natuurkunde in Eindhoven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een Cursus Natuurkunde op maat in Eindhoven

Steeds meer mensen zoeken naar natuurkunde bijles

 

Natuurkunde is volgens velen een interessante wetenschap, het bestudeert de materie, energie, tijd en ruimte, en al hun mogelijke interacties. Het richt zich op alle eigenschappen van het universum, alles wat er om ons heen gebeurt, hoe alles is ontstaan, alles wat we wel en niet kunnen zien, het oplossen van problemen waar we nog geen verklaring voor hebben, en veel meer. Het interpreteert alle fundamentele concepten van materie, energie, tijd en ruimte. Volgens velen is natuurkunde de moeder van bijna alle wetenschappen. Als je bijvoorbeeld wilt weten hoe scheikunde werkt is het noodzakelijk om eerst kennis op te doen van natuurkunde. Er zijn weinig wetenschappelijke en technische disciplines waar een basiskennis van natuurkunde niet belangrijk is.

 

Natuurkunde, ook bekend als fysica, is de sleutel tot het leren begrijpen hoe het universum werkt. Het geeft ons het antwoord waarom auto’s slippen op een natte weg, hoe een magnetron eten opwarmt, hoe het menselijk brein werkt en hoe de aarde om de zon draait. De natuurkunde zorgt ervoor dat we dit allemaal tot op de kleinste details kunnen verklaren.

 

Natuurkunde, een belangrijk vak op school

 

Natuurkunde is een van de belangrijkste vakken op school. Het is niet alleen belangrijk om verstand te hebben van dit vak voor een betere toekomst maar het biedt ook probleemoplossende vaardigheden. Als je succes wilt bereiken in het leven is het belangrijk dat je problemen op een intelligente manier weet te benaderen, dat je ze goed kunt analyseren, de variabelen en relaties kunt herkennen en tot slot tot een efficiënte oplossing kan komen. Het in staat zijn om problemen op te lossen is een van de belangrijkste vaardigheden. Om goed te worden in deze vaardigheid is het belangrijk dat je dit herhaaldelijk oefent op de meest uitdagende manieren. Het beschikken over kennis van natuurkunde opent onze ogen en leert de wereld om ons heen beter te begrijpen. Het creëert een verhelderend nieuw inzicht, net zoals leren lezen. Alles wordt opeens duidelijker en toegankelijker.

 

Natuurkunde is een van de onmisbare vakken op de middelbare school, net zoals wiskunde, biologie, Nederlands, Engels, economie, etc. Kinderen krijgen er vaak al mee te maken op de basisschool. Middelbare studenten krijgen natuurkunde zowel op de havo, vwo als op het vmbo. Het is belangrijk dat mensen geïnteresseerd zijn om natuurkunde te studeren aan de universiteit of een MBO of HBO-opleiding.

 

Moderne technologieën zijn gebaseerd op natuurkunde

 

Alle nieuwe technologieën en de technologieën die we in het verleden hebben ontwikkeld zijn voor het grootste deel gebaseerd op natuurkunde. Elke technologie die gebruik maakt van elektriciteit, magnetisme, mechanica, warmte, licht, geluid, optica, etc. heeft niet kunnen plaatsvinden zonder alle kennis die we vandaag beschikken over natuurkunde. Daarnaast kan de natuurkunde zoals we al zeiden worden beschouwd als de moeder van vele andere wetenschappen. Om bijvoorbeeld medicijnen, chemicaliën, plastic en kunstmest te ontdekken en creëren is veel kennis van scheikunde en biologie nodig geweest. Veel uitvindingen hadden niet kunnen bestaan zonder de geavanceerde op natuurkunde gebaseerde technologieën.

 

Alle takken van de wetenschap bevatten principes uit de natuurkunde

 

 Over het algemeen is het net als technologie moeilijk om een vakgebied van de wetenschap te vinden die geen natuurkunde gerelateerde elementen bevat. Denk bijvoorbeeld aan elektriciteit, magnetisme, mechanica, licht, geluid, warmte, optica, etc. Vooral de scheikunde is op meerdere gebieden zeer moeilijk te onderscheiden van de natuurkunde. Dit is een van de vele redenen waarom het belangrijk is om een goed basisbegrip te ontwikkelen van natuurkunde om andere wetenschappen beter te begrijpen. Veel leerlingen bij Superprof zoeken een leraar om hun kennis te verbreden in dit vak om hun eigen specialisatie beter te begrijpen.

 

De vele voordelen van het volgen van natuurkunde bijles via Superprof

 

 Het volgen van bijles natuurkunde via Superprof heeft veel verschillende voordelen. De populariteit van ons platform neemt steeds meer toe, dat is ook niet voor niets. Superprof heeft jarenlang zijn best gedaan om een uniek platform te creëren waar je in staat bent om leraren en deskundigen van alle vakken die er maar zijn te vinden, je hoeft maar een paar keer te klikken en je kunt aan de slag met een van onze vele docenten. Dankzij ons hoef je niet meer ver te reizen om traditionele klassikale lessen te volgen op onpraktische tijden en locaties. Je hoeft alleen de naam van het onderwerp van jouw interesse te zoeken en je zal al snel ontdekken wie er bij jou in de buurt beschikbaar zijn.

 

Als je iemand hebt gevonden, twijfel dan niet om contact op te nemen. Bespreek met je docent wat voor lessen of natuurkunde cursus jij precies nodig hebt. Hij of zij zal al snel voor je klaarstaan en zich voorbereiden op de lessen die je nodig hebt. Onze leraren kunnen je overal mee helpen, al ben je op zoek naar kennis van natuurkunde om andere vakken beter te kunnen begrijpen, of al ben je op zoek bent naar wat algemene kennis van dit vak, huiswerkbegeleiding of examentraining voor het voorbereiden op een natuurkunde examen. Dagelijks helpen onze leraren leerlingen met het bereiken van verschillende doelen.

 

Dankzij Superprof hoef je niet meer te reizen naar verre locaties op onpraktische tijden. Je kan ervoor kiezen om de leraar over te laten komen bij jou thuis of op een andere geschikte locatie. Sommige deskundigen beschikken over handige apparatuur, materialen en tools bij hen thuis die de lessen kunnen vergemakkelijken.

 

Waarom kiezen voor onze deskundige leraren in Eindhoven?

 

Bij Superprof vind je een grote hoeveelheid ervaren leraren die zijn getraind om les te geven over veel verschillende onderwerpen van wetenschappen en natuurkunde. Velen van onze experts zijn afgestudeerd op het hoger onderwijs en kunnen je precies vertellen hoe alles tot op de kleinste details in elkaar zit. Daarnaast hebben veel deskundigen meerdere jaren ervaring in lesgeven, zij weten precies hoe ze een kwaliteitsvolle les of cursus natuurkunde kunnen geven.

 

We beschikken over veel docenten door heel Nederland, zowel in Eindhoven als in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, etc. Onze bijlessen zijn bijna gratis vergeleken met de meeste dure traditionele natuurkunde cursussen. Wacht dus niet langer, neem contact op en ga vandaag nog aan de slag met een van onze enthousiaste leraren!

Wat wil je leren?