Uitstekend
reviews

Onze selectie van Personal Trainers in Maastricht

25 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 25euro per uur.

0 h

Zo snel als het licht! Onze Personal Trainers reageren gemiddeld binnen 0 uur.

Wil je aan de slag met een Personal Trainer?

2. Organiseer je lessen voor Fitness en Personal Training in Maastricht

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Maastricht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat kost een les Fitness en Personal Training gemiddeld in Maastricht en omgeving?

In Maastricht is de prijs van een cursus Fitness en Personal Training €25.

De ervaring van de docent Fitness en Personal Training, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele leraren geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

👨🏼‍⚖️ Hoeveel trainers zijn beschikbaar om privélessen Fitness en Personal Training te geven in Maastricht en omgeving?

6 leraren Fitness en Personal Training bieden de mogelijkheid tot lessen Fitness en Personal Training in Maastricht en omgeving.

 

Je kunt hun curriculum vitae bekijken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Maastricht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privé lessen Fitness en Personal Training uit meer dan 6 leraren.

✒️ Hoe worden bijles leraren Fitness en Personal Training uit Maastricht beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde review van van de vijf op een sample van reviews.

 

In het geval van problemen omtrent onze diensten, staat onze klantenservice open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, elke werkdag.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👴🏼Waarom zou je Fitness en Personal Training les beginnen?

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de begeleider van jouw keuze om trainingen Fitness en Personal Training te nemen, vol vertrouwen en veilig. Zo verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale Personal Trainer aan de slag gaat. En dat is belangrijk, zeker bij iets fysieks als Fitness en Personal Training! Je werkt letterlijk aan jezelf, je zwakke punten inbegrepen, dus het is erg van belang dat je je op je gemak voelt en je niet beoordeeld of bekeken voelt bij het trainen.

 

Indien je aan je gewicht moet werken, je wilt deelnemen aan een hardloopwedstrijd, of gewoon beter in je vel wilt zitten: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan wonderen verrichten. We hebben ze in allerlei specialisaties, op elk niveau. Sommigen kunnen je begeleiden in Cardio en conditieopbouw, anderen kunnen je meenemen in hun expertise van fitness en krachttraining. Als je graag minder wilt wegen kunnen tevens leraren die affiniteit hebben met vechtsport een boel helpen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je lessen Fitness en Personal Training in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 6 leraren Fitness en Personal Training in Maastricht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kan je op Superprof ook online lessen Fitness en Personal Training te volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen personal trainer aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen Fitness en Personal Training meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle handvaten om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start jouw Fitness Journey vandaag nog

Bekijk ons aanbod van Personal Trainers in Maastricht

Bekijk meer leraren Aan de slag

Opzoek naar een Personal Training? Neem dan een kijkje op Superprof!

Personal training en coaching in Maastricht

Ben je op zoek naar personal training of coaching gegeven door een professionele personal trainer of coach in Maastricht? Wil je graag afvallen, fit worden, kracht opbouwen en een sterker lichaam krijgen, flexibeler worden, een betere conditie krijgen, tips en advies voor voeding, sporten, bewegen, gezondheid, manier van leven, diëten, coaching en begeleiding met fitness, een bepaalde sport, bodybuilding, trainen, hardlopen, gymnastiek, fysio, personal training aan vrouwen, training aan mannen.

Training en begeleiding aan kinderen, trainingen aan een groep, een training van een uur, een aantal uur of een dag, trainingen voor een aantal dagen, weken, maanden, een jaar, personal training op een specifieke plaats, in een studio, personal training online, bijles, hulp met opleidingen of iets dergelijks met een professionele personal trainer of coach bij jou in de buurt van Maastricht? Kijk snel of je kunt vinden waar jij naar zoekt!

De beste personal trainers in Maastricht

Op Superprof beschikken we over meerdere personal trainers verspreid door Maastricht. Onze personal trainers in Maastricht hebben veel kennis en ervaring op het gebied van personal training en weten precies hoe zij jou moeten helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen en gewenste resultaten.

Onze trainers hebben diverse specialisaties, ongetwijfeld zul je een geschikte personal trainer vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Op deze pagina van personal trainers in Maastricht kun je alle personal trainers vinden die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van personal training, coaching en begeleiding. Bijna elke personal trainer en coach geeft training aan mensen op alle niveaus en van elke leeftijd, van kinderen tot jongeren en volwassenen.

Op de profielen van onze personal trainers in Maastricht kun je alle belangrijke informatie vinden over hun kennis, ervaring, specialisaties, opleidingen, beschikbaarheid, prijs per uur, de soorten training, begeleiding en coaching die zij bieden en meer. Vind snel een geschikte personal trainer of coach in Maastricht.

Naast Maastricht beschikken we ook over personal trainers in andere regio’s van Limburg en de rest van Nederland. Als je graag snel en effectief je gewenste doelen en resultaten wilt behalen dan is aan de slag gaan met een persoonlijke trainer de beste beslissing die je kunt nemen. Kijk snel wie er momenteel beschikbaar is bij jou in de buurt van Maastricht en voldoet aan jouw eisen, bekijk alle profielen en lees alle informatie goed door. Kom tot een beslissing en neem contact op met een personal trainer naar keuze!

De beste manier om snel al je doelen te behalen

Voor welke personal trainer je ook kiest, je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een expert op het gebied van personal training. Alle personal trainers en coaches op Superprof zijn professionals met veel kennis en ervaring, zij weten precies hoe ze jou het beste kunnen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. 

Al wil je graag afvallen, fit worden, je conditie trainen, kracht en spiermassa opbouwen of heb je begeleiding en coaching nodig met een sport, fitness, bodybuilding, crossfit, hardlopen of iets anders, kijk welke trainer geschikt is om jou te begeleiden. Alle soorten personal training, coaching en begeleiding die onze trainers en coaches bieden zijn van zeer hoge kwaliteit meestal voor zeer goede prijzen.

Naast voordelige prijzen heb je ook in je voordeel dat veel van onze persoonlijke trainers op Superprof kortingen beiden op hun lessen als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen tegelijk te bestellen. Ook heb je in je voordeel dat veel van onze personal trainers een eerste les gratis bieden.

Tijdens deze eerste gratis les kun je kijken of de personal training, coaching of begeleiding je bevalt en achteraf bepalen of je wel of niet verder wilt met de door jou gekozen personal trainer of coach. Neem snel contact op en profiteer van alle voorgenoemde voordelen!

Laat weten op welke locatie jij je personal training wilt volgen

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen op welke locatie je personal training, coaching of begeleiding moet plaatsvinden. Op de profielen van de personal trainers in Maastricht kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locaties waar zij in staat zijn om personal training, begeleiding of coaching te geven.

De meeste personal trainers staan ervoor open om jou te begeleiden op verschillende locaties. Dit kan zijn bij jou thuis, op de locatie van de personal trainer of op een andere locatie naar keuze, bijvoorbeeld buiten in de vrije natuur, in de sportschool, fitness of bij een sportvereniging. Als je je personal training, begeleiding of coaching liever online volgt dan is dat ook mogelijk. Veel van onze personal trainers op Superprof staan ervoor open om cursisten te begeleiden online via de computer.

Vind een geschikte personal trainer en neem contact op!

Al ben je op zoek naar personal training of coaching met een professionele personal trainer in Maastricht en wil je graag afvallen, fit worden, kracht opbouwen en een sterker lichaam krijgen, flexibeler worden, een betere conditie krijgen, tips en advies voor voeding, sporten, bewegen, gezondheid, een gezonde manier van leven, diëten, coaching en begeleiding met fitness, een bepaalde sport, bodybuilding, trainen, hardlopen, gym, gymnastiek, fysio, personal training aan vrouwen.

Training aan mannen, training en begeleiding aan kinderen, trainingen aan een groep, een training van een uur, een aantal uur of een dag, trainingen voor een aantal dagen, weken, maanden, een jaar, personal training op een specifieke plaats, in een studio, personal training online, bijles, hulp met opleidingen of iets dergelijks, vind snel een geschikte personal trainer. Bekijk het profiel van elke trainer, lees alle informatie goed door en beslis met welke personal trainer in Maastricht je aan de slag wilt. Neem contact op en start vandaag nog met je personal training!

 

Wat wil je leren?