Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Gitaar

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 53 beoordelingen.

23 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €23

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je Gitaar les online

Overleg met je leraar gitaar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt Gitaar les online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

322 leraren bieden online lessen gitaar.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online Gitaar les te geven?

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

 

Kies jouw leraar uit 322 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen Gitaar les te geven ?

322 leraren gitaar bieden aan om je te helpen met gitaar.

 

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

 

Kies je leraar uit 322 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online Gitaar les?

De gemiddelde prijs voor online Gitaar les is 23 €.

 

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

 

  • de ervaring van een leraar gitaar
  • de duur en de frequentie van een les

 

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

 

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

 

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren gitaar krijgen?

Gemeten over een totaal van 53  beoordelingen, geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

 

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

 

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

 

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

322 leraren gitaar  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Gitaarles online op Superprof: makkelijk en snel

De vele voordelen van gitaar spelen

Zelfs als je nog geen gitaar hebt leren spelen, zul je kunnen een voordeel van gitaar leren spelen kunnen bedenken. We zouden een lijst van honderd voordelen kunnen opnoemen, van sociaal tot mentaal tot fysiek tot professioneel. Maar laten we het bij een beknopt betoog houden waarom gitaarles je zo goed kan doen.

 

Laten we eerst eens kijken naar sociale voordelen: hoeveel van je vrienden en familie luisteren wel niet naar bands of artiesten die gitaar een prominente plek in hun werk geven? Hoeveel van hen zijn niet dol op liedjes waar de gitaar een belangrijke rol speelt? Al jij kan gitaar spelen zul je al na een paar akkoorden zien dat deze liedjes en gitaristen niet moeilijk te bereiken zijn en dat je binnenkort op feestjes, in parken of gewoon in huiselijke kring een echte gangmaker zult worden.

 

Als je écht goed bent of écht serieus iets met het gitaarspelen wilt doen, kan het ook in professioneel opzicht voordelen hebben. In haast alle populaire genres, van blues tot jazz tot country tot rock tot metal en zelfs in rap worden gitaren regelmatig ingezet. Een gitarist is een van de meest gevraagde muzikanten ter wereld bij optredens of voor bands. Dus je kan er zeker geld mee verdienen!

 

Maar ook op persoonlijk vlak zitten er tal van voordelen aan gitaarlessen. Je zult je fysiek op verschillende manieren trainen, want het moeten onthouden van akkoorden en vingerzettingen vereist een training van je geheugen en daarnaast zul je je hand-oogcoördinatie verbeteren als je de noten die je leest op de bladmuziek vertaalt naar muziek.

 

Je handen zullen leniger worden, je zult creatiever worden – muziek activeert de creatieve delen van ons brein – en daarnaast zijn er nog een aantal mentale voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ontspanning die muziek je biedt? Het kunnen ontstressen, de uitlaatklep voor emoties, noem maar op: muziek zorgt ervoor dat je straks lekkerder in je vel zit. En tegelijkertijd leer je ook nog eens om alle liedjes van de bekendste artiesten ter wereld te spelen! Wat wil je nog meer?

 

Waarom online gitaar leren

Hoewel veel mensen bij gitaarles denken aan een muziekschool of een studio waar ze iedere week een aantal uur doorbrengen met hun gitaarleraar en werken aan techniek, vingerzetting, muzikaliteit en nieuwe liedjes, zijn er anno 2020 veel meer manieren om gitaarles te krijgen. Dankzij de technologie is het namelijk mogelijk om op ieder moment, op iedere plek gitaarles voor beginners of voor gevorderden te krijgen, voor jong en oud.

 

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer met webcam! We hebben het uiteraard over online les. Online onderwijs is de afgelopen jaren enorm gegroeid en je zal in Nederland genoeg leraren vinden die uitstekend in staat zijn om online gitaarles te geven. Maar het mooie is dat, dankzij het online aspect (internet kent geen grenzen) je docent niet eens in Nederland hoeft te wonen! Ook voor jou geldt, als je in het buitenland woont of op vakantie bent kan je gewoon doorgaan met je gitaarlessen!

 

Het scheelt daarnaast tijd en energie dat je je niet hoeft te verplaatsen naar een muziekschool of studio en dat je gewoon je computer kan aanzetten om les te krijgen. Daarnaast biedt het internet een hoop extra uitdagende methodes om gitaar te leren. Met spelletjes, via Youtube, met de vele bladmuziek die er te vinden is kan je een schat aan lesmateriaal vinden op het internet om je gitaarles waar mogelijk nóg leuker te maken.

 

Verder is bijvoorbeeld Youtube een uitstekende manier om je te laten inspireren door de gitaarhelden van weleer. Hele concertregistraties, jamsessies, videoclips en optredens zorgen ervoor dat je met open mond kan kijken naar wat de grootste artiesten ter wereld allemaal kunnen op een gitaar. Met een klik heb je een bron van inspiratie voor je neus! Wat heb je nog meer nodig om je te laten motiveren?

 

Vind je online gitaarleraar op Superprof

Vanwege de voordelen van het internet zit je niet aan een land gebonden als het aankomt op het vinden van een leraar. Je kan op sociale media een enorm aanbod aan gitaarleraren vinden. De uitdaging zit hem in waar je de beste gitaardocent vandaan haalt. Want juist met zoveel keuze kan het aanbod behoorlijk overdonderend zijn, zeker als het gaat om platformen die niet gespecialiseerd zijn in onderwijs.

 

Daarom is het raadzaam om je zoekopdracht te beperken tot Superprof, waar louter professionals staan ingeschreven. Je kan iedere docent op Superprof beoordelen op zijn of haar lestarief, op eerdere beoordelingen van studenten en op de vaardigheden die hij of zij in zijn of haar profiel heeft gezet. Alsnog zul je zien, zeker als het aankomt op gitaarles online die dus niet op locatie gegeven hoeft te worden, dat er heel veel gitaarleraren tot je beschikking staan.

 

Het is dus belangrijk om te zorgen dat je aan de hand van je eigen doelstellingen een gitaarleraar vindt die bij je past. Maak allereerst een onderscheidt tussen het type gitaar dat je wilt leren. Ga je voor akoestische gitaar, de elektrische gitaar, de basgitaar of toch de ukelele? Kijk vervolgens naar het genre dat een docent onderwijst. Wil je country, blues, rock, metal, pop of bluegrass leren? Kijk ook naar de ervaring van de docent? Heeft hij of zij al eerder beginners of jong of oud lesgegeven?

 

De volgende stap is kijken of het tarief van de docent past bij je budget. Je wilt immers niet dat je binnen de kortste keren blut bent! Het is soms mogelijk om te onderhandelen met een docent of een gratis les in de vorm van een proefles aan te vragen: communiceer met je docent om te kijken wat er mogelijk is.

 

Kijk ook naar jouw niveau, het niveau dat je wilt behalen en of het niveau van de docent daarbij past. Het zou toch zonde zijn als jij als student al snel de leraar overstijgt! Filter je zoekopdracht en vind de beste online gitaarleraar op Superprof!

Wat wil je leren?