Uitstekend
reviews

Onze selectie van gitaarleraren in Utrecht

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Gitaarleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 9 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 97% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze gitaardocenten reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Aan de slag gaan met Gitaar in Utrecht is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je gitaar lessen in Utrecht

Overleg met je gitaar leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht.

FAQ

💸 Wat kost een thuisles Gitaar gemiddeld in Utrecht en omgeving?

In Utrecht is de gemiddelde prijs van privélessen gitaar €22.

 

De ervaring van de Gitaar leraar , de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors zijn beschikbaar om privélessen gitaar te geven in Utrecht?

In Utrecht en in aangrenzende gebieden bieden 34 privéleraren een cursus gitaar aan.

 

Je kunt hun curriculum vitae bekijken en op basis daarvan kiezen welke privé leraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen gitaar in Utrecht uit 34 geverifieerde profielen.

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun bijlesleraren Gitaar in Utrecht?

De cursisten geven een gemiddelde rating van 4.9 uit 5 op een sample van 9 cijfers.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, elke werkdag in het geval van vragen omtrent een privécursus.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👴🏼 Waarom zou je privéles gitaar nemen?

Bijlessen gitaar met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren. Maar onthoud: échte ontwikkeling en écht leren gitaarspelen zoals je helden, dat is een kwestie van de lange termijn. Billy Gibbons, Keith Richards en Edward Van Halen hebben het ook niet in één dag geleerd!

 

De eerste fases van gitaar leren spelen kunnen lastig zijn, maar geef de moed niet op. Even doorgaan en dan trots zijn op je ontwikkeling. Wanneer je gitaar begint te spelen, zal je al snel gemotiveerd raken door je idolen en geïnspireerd raken tijdens het oefenen van je favoriete nummers. Veel bekende gitaardeuntjes kun je als beginner al leren spelen en het geeft een enorme rush van adrenaline als je voor het eerst een van je lievelingsriffjes naspeelt. Let it rock!

 

Je maakt je keuze voor je privéleraar op Superprof en je plant in real life of online je privélessen gitaar, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Er is ook een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je privélessen gitaar in vol vertrouwen te beginnen.

 

Zo zorg je ervoor dat jij exact de gitarist vindt die jij nodig hebt voor jouw doelen. Wil je rockgitaar leren? Dat kan. Wil je bluesgitaar leren? Geen probleem. Wil je je juist focussen op een specifiek onderdeel van gitaarspelen, bijvoorbeeld soleren? Je raadt het al, het kan! Op Superprof zoek je zelf naar jouw ideale tutor en stem je alles met hem of haar af, precies zoals jij dat wilt.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 34 tutors gitaar in Utrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kan je op Superprof ook online cursussen gitaar volgen, thuis, via webcam?

80% van de leraren biedt ook cursussen lessen gitaar aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen gitaar meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen gitaar bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Gitaar in Utrecht?

Check ons geweldige aanbod van leraren Gitaar in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind Eenvoudig Gitaarlessen op Maat

Waarom gitaar leren je goed doet

Er zijn in de afgelopen decennia talloze wetenschappelijke studies uitgevoerd op de effecten van muziek maken op de mens. Met name een toegankelijk instrument als gitaar, dat we terug horen in zoveel populaire muziekstijlen, is van toepassing op deze onderzoeken. De onderzoeken wijzen uit dat muziekb bijvoorbeeld zorgt voor ontspanning, emotie, creativiteit, een betere slaap en een betere mentale gezondheid. Als dat niet al een motivatie is om gitaarles te volgen, dan zijn er nog de vele muzikanten, bands en liedjes die ons zouden kunnen inspireren om meer met muziek te doen.

 

Want wat hebben bekende liedjes als Hotel California, Stairway to Heaven, Wish You Were Here, November Rain en Nothing Else Matters met elkaar gemeen? Het zijn allemaal liedjes waarbij het basisinstrument de gitaar is. Bij het ene liedje is dat de elektrische gitaar, bij het andere liedje is dat de akoestische gitaar. Wat wel meteen duidelijk is, is dat gitaar hét instrument is achter heel veel populaire muziek, terwijl die muziek weer enorm verschilt per genre.

 

Als jij graag dit soort liedjes wilt kunnen spelen, of gewoon graag muziek maakt met vrienden, of misschien juist een professionele carrière in de muziek nastreeft, dan moet je beginnen met gitaarlessen voor beginners. Misschien kan je al gitaarspelen en wil je gitaarles voor gevorderden. Hoe dan ook, je moet op zoek naar een goede gitaarleraar en het goede nieuws is dat in Utrecht veel uitstekende gitaardocenten staan te trappelen om je gitaarles te geven.

 

Gitaarlessen in Utrecht volgen

Als je in Utrecht gitaarles wilt volgen heb je heel veel verschillende opties. Als je basisniveau hebt, geen hele grote ambities en gewoon af en toe muziek wilt maken, dan zou je eraan kunnen denken om je aan te melden bij een van de muziekscholen in Utrecht.

 

Bij deze scholen vind je professionele docenten die veel ervaring hebben in het geven van gitaarlessen en je ongetwijfeld verder kunnen helpen. Als je echter privéles wilt op zo’n school kan dat best duur uitvallen, waardoor het beter kan zijn om te zoeken naar een privéleraar. Alleen, waar vind je die (tip: we vertellen je zo hoe je een gitaardocent in Utrecht vindt, zonder de deur uit te hoeven).

 

Als je een hoger niveau hebt en een serieuze loopbaan als gitarist ambieert zou je kunnen denken om je aan te melden bij de Popacademie. Bij deze academie worden studenten klaargestoomd voor het échte grote werk, leren ze liedjes schrijven, optreden en artiest zijn. Als je denkt dat jij het in je hebt om je hiervoor in te schrijven, wensen we je veel succes: het is geen makkelijke academie en alleen de beste talenten en grootste artiesten redden het uiteindelijk.

 

Maar hoe dan ook zit je in Utrecht op de juiste plek als je gitaar wilt leren. Want wist je dat de band tussen muziek en de stad Utrecht heel diep is? En dat er heel veel grote artiesten geboren zijn in deze stad? Lees hieronder meer!

 

De band tussen gitaar en Utrecht

Een van de meest succesvolle bands in Nederland van de afgelopen jaren is zonder twijfel Kensington. Sterker nog, de band heeft ver over de grens succes en tourt regelmatig in Europa. De bandleden komen allemaal uit Utrecht, wat maar weer aantoont wat voor enorm muzikaal talent deze stad voortbrengt. Een andere zeer goede artiest uit Utrecht, die met zijn dromerige teksten en gevoelige liedjes een zeer specifiek publiek bereikt, is Spinvis, die wat betreft zijn teksten ook als dichter beschouwd zou mogen worden!

 

Of wat dacht je van Henk Westbroek, een echte oud-Hollandse volkszanger, of Claudia de Breij, die wellicht bekender is vanwege haar repertoire als cabaretière maar die ook muzikaal – met de gitaar – hits heeft gescoord. Zoals je ziet heeft een relatief kleine stad als Utrecht een behoorlijke voetafdruk achtergelaten in de Nederlandse muziek.

 

En dan hebben we het alleen nog maar over de gitaar! Als we het verder uitbreiden en kijken naar muziekartiesten in het algemeen uit Utrecht dan komen – soms wereldwijd bekende – namen als  Fedde Le Grand, Pepijn Lanen aka Faberyayo van de Jeugd van Tegenwoordig en Kyteman voorbij. Artiesten die soms zelfs nog in Utrecht wonen en dus in hart en nieren de identiteit van de stad belichamen!

 

Goed, als je nu gemotiveerd en geïnspireerd bent, is het tijd om te kijken hoe je in Utrecht aan een goede gitaarleraar komt. Want die vind je namelijk niet zo een-twee-drie op straat: je vindt hem of haar op Superprof!

 

Gitaar leren spelen dankzij Superprof

Hoewel je heel veel opties hebt als het aankomt op muziekles en specifiek gitaarles in Utrecht, is de beste manier om aan een kundige gitaarleraar te komen via Superprof. Dat komt omdat iedereen die zich aanmeldt op Superprof ervaren is, vaak gekwalificeerd en omdat je via Superprof gelijk inzicht krijgt in de beoordelingen van de docent in kwestie van voorgaande leerlingen.

 

Op die manier weet je gelijk wat je te wachten staat. Daarnaast geven de docenten bij hun vaardigheden en in hun profiel aan wat voor leraren ze zijn: de een is meer begaafd met de elektrische gitaar terwijl de andere docent meer weet van de akoestische gitaar. De een is een echte jazzgitarist terwijl de andere een onvervalste rocker is. De een weet meer van lesgeven aan beginners terwijl de ander ervaring heeft met het lesgeven van jong en oud. Met andere woorden: op Superprof is er wat betreft gitaarleraren in Utrecht een enorme variatie aan gitaarleraren te vinden.

 

Je zult het zelf zien! Als je zoekt op “gitaarles Utrecht” krijg je heel veel opties te zien en jij hoeft alleen maar te zoeken naar de optie die het best bij je past. Zoek daarvoor naar de leraar die ervaring heeft met jouw niveau en leeftijd, die desgevraagd online les kan geven, die uiteraard wat betreft het lestarief past in je budget en die bij voorkeur ook weet hoe hij of zij jou favoriete genre kan spelen. Je zult zien dat je met de docent die bij je past snel stappen zult maken!

Wat wil je leren?