Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Akoestische gitaar

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 81 beoordelingen.

25 €/u

De beste prijzen: 98% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €25 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Akoestische gitaar leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Akoestische gitaar lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Akoestische gitaar

Hernan

Leraar Akoestische gitaar

Eerste les met Hernan is erg goed bevallen. Hij heeft goed in de gate wat voor gitarist ik ben en waar ik graag naar toe zou willen. Hij maakt notities en deelt die achteraf met je, inclusief huiswerk. Erg fijn allemaal.

Claudio

Leraar Akoestische gitaar

Very pleasant experience with Claudio. Knows how to personalize the lesson for what you want to learn. From music theory or giving cool new guitar licks!

Armand, 3 weken geleden

Claudio

Leraar Akoestische gitaar

Claudio is een goede leraar. Hij heeft veel kennis in huis en kan in kleine, overzichtelijke stappen uitleg geven. Hij werkt adaptief; past oefeningen aan en in mijn geval al meteen begonnen met eenvoudig Spaans gitaarspel. Geduldig, oplettend,...

Ilse, 3 weken geleden

Panagiotis

Leraar Akoestische gitaar

Panagiotis heeft een heel goed gevoel voor hoe iemand moet ontwikkelen in zijn of haar spel en weet je altijd uit te dagen om je verder te ontwikkelen. Iedere les ga je weg met met extra informatie over iets nieuws of nieuwe ideeën. Verder word...

Wessel, 2 maanden geleden

Claudio

Leraar Akoestische gitaar

Claudio is really passionate and engaging in his way of teaching, he perfectly understands what the needs of his students are and he addresses them clearly. If like me you are a beginner and would like a mentor to start your guitar journey Claudio...

Ariel, 2 maanden geleden

Panagiotis

Leraar Akoestische gitaar

Panagiotis is an amazing teacher! My two kids (8 and 10) started taking lessons with him just a while ago and they can already play music. It has become their favourite activity and they always get excited at the day of the lesson! I totally...

Sam, 2 maanden geleden

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Akoestische gitaar?

De gemiddelde prijs van lessen Akoestische gitaar is €25.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Akoestische gitaar nemen?

Met de hulp van een leraar Akoestische gitaar kun je goed worden in Akoestische gitaar.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Akoestische gitaar volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Akoestische gitaar aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Akoestische gitaar meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Akoestische gitaar bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Akoestische gitaar?

Er zijn momenteel 370 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Akoestische gitaar lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 370 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Akoestische gitaar beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 81 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Akoestische gitaar?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Akoestische gitaar!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Akoestische gitaar leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Volg akoestische gitaarles gegeven door een privéleraar

Heb jij altijd al een talent voor muziek gehad en heb je besloten dat je akoestische gitaar wilt leren spelen? Dan zit je hier goed! Op Superprof willen wij jou dolgraag helpen om jouw dromen waar te maken. Meld je aan voor het volgen van gitaarles en leer de akoestische gitaar spelen als een pro. Wij hebben een enorme hoeveelheid gitaar leraren verspreid over bijna alle delen van Nederland. Zij weten als geen ander hoe zij jou moeten helpen met het bereiken van jouw doelen.Leer gitaar spelen vanaf het begin of doe meer kennis op en breng je skills naar een hoger niveau. Wat je doelen ook zijn, kom er gauw achter welke van onze leraren op dit moment beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

Lessen van hoge kwaliteit

Je kunt bij ons alleen maar lessen vinden van hoge kwaliteit. Al onze gitaar leraren hebben veel kennis en ervaring op het gebied van akoestische gitaar en weten precies hoe zij jou het beste kunnen helpen met het leren spelen van gitaar. Je kunt bij ons gitaarles vinden op verschillende niveaus. Je kunt akoestische gitaarles vinden aan beginners, maar ook aan intermediates en gevorderde cursisten. Is dit de eerste keer dat jij in aanraking komt met dit unieke instrument en wil jij graag de basis leren? Onze gitaar leraren willen jou daar graag bij helpen. Leer hoe je noten kunt lezen, hoe je de snaren aan moet slaan, hoe je akkoorden moet spelen en veel meer.

Leer al jouw favoriete nummers spelen. Je kunt je lessen ook richten op het leren van een specifiek genre, denk aan klassieke muziek, pop of flamenco. Daarnaast kun je ook aan de slag met gevorderde lessen aan cursisten die al wat ervaring hebben met het spelen van gitaar maar graag hun skills willen perfectioneren. Wat je doelen ook zijn, kijk gauw of je een geschikte leraar kunt vinden die in staat is om jou te helpen. Naast les gericht op akoestische gitaar kun je bij ons ook lessen vinden gericht op elektrische gitaar. Veel van onze gitaar leraren op Superprof zijn in staat om jou te helpen met het geven van elektrische gitaarles. Als je zoekt naar les gericht op elektrische gitaar, kom er dan via de advertenties achter wie jou hierbij kunnen helpen.

Gitaarles bij jou in de omgeving

Kom er gauw achter of je een geschikte leraar kunt vinden die in staat is om akoestische gitaarles te geven bij jou in de buurt. Je kunt erachter komen welke leraren in staat zijn om jou te helpen bij jou in de buurt door jouw leslocatie aan te geven. Schrijf de naam van jouw woonplaats en druk op zoeken. Automatisch zullen alle advertenties verschijnen van leraren die beschikbaar zijn op deze locatie. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatievinden over hen en de soorten lessen die zij bieden.

Bekijk alle advertenties en lees alles wat staat weergegeven zorgvuldig door. Kijk of er een geschikte gitaar leraar tussen zit die voldoet aan jouw eisen en doelen. Volg jij je les het liefst op een specifieke locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis? Zorg dat je een leraar vindt die in staat is om les te geven op de door jou gewenste locatie. De meeste van onze leraren zijn in staat om les te geven zowel bij jou thuis als bij hen in huis. Ook staat een groot aantal van onze gitaar leraren ervoor open om les online te geven. Via de advertenties van onze leraren kun je erachter komen op welke locaties zij in staat zijn om les te geven. Vind gauw een geschikte leraar, neem contact op en boek je eerste akoestische gitaarles!

Wat wil je leren?