Homepagina
Lessen geven

Neem Gitaarlessen in Rotterdam via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 18 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Gitaar in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren met een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

25 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €25/uur

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 5 uur.

01

Vind je ideale leraar Gitaar in Rotterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Gitaar leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Gitaar

Overleg met je leraar Gitaar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

Bekijk ons aanbod aan lessen Gitaar in Rotterdam

Neem gitaarlessen bij Superprof!

Waarom Gitaar Leren Leuk Is

Leren gitaar spelen is een droom van veel mensen. Miljoenen mensen wereldwijd kunnen dit instrument spelen, niet omdat het zo’n makkelijk instrument is maar vooral omdat het ontzettend leuk is om te kunnen gitaar spelen. Met een paar simpele akkoorden kan je al de meest aanstekelijke en memorabele liedjes spelen! Zelfs als je beginners gitaarles neemt en je kan nog vrij weinig op een gitaar, zul je zien dat je met een aantal gitaarlessen en aan de hand van een goede gitaarleraar binnen afzienbare tijd grote stap zult zetten. Los van de snelle vooruitgang die je kan boeken met gitaar en de vele bekende liedjes die je op het instrument zal kunnen spelen als je een beetje een redelijk niveau krijgt, zijn er meerdere redenen voor het gitaar leren spelen.

Gitaar spelen, en in het algemeen muziek maken, is aantoonbaar goed voor de geestelijke gezondheid. Wie elke dag een beetje muziek speelt, zij het op de gitaar of zij het op ieder ander instrument, zal merken dat hij of zij beter in zijn of haar vel komt te zitten, een betere nachtrust krijgt en zich een stuk creatiever zal voelen. De effecten van muziek op het menselijk brein zijn talrijk! Je bent dus ook gewoon gezond bezig als je muziek maakt! Begin vandaag dus nog met je gitaarles in Rotterdam: je hebt in ieder geval opties genoeg in de havenstad.

Volg Gitaarles in Rotterdam

Rotterdam is een perfecte stad om gitaarles te volgen. Je hebt, wat je niveau ook is, voor jong en oud, talloze manieren om gitaarles te krijgen van een goede docent. Allereerst kan je je aanmelden op een van de vele muziekscholen in de stad. Op deze scholen staat het muziekonderwijs centraal en de docenten die werkzaam zijn op deze scholen weten haast altijd hoe ze je moeten motiveren, moeten onderwijzen en hebben vaak zelf ook een brede achtergrond in de muziek. Het nadeel van les krijgen op een muziekschool is dat het vaak wat prijziger is dan bijvoorbeeld via Superprof en dat je meestal les krijgt in groepen, waardoor je niet altijd de persoonlijke aandacht krijgt die je als leerling verdient.

Een andere optie is zoeken naar een privéleraar, die je in zijn of haar studio of bij jou thuis les kan geven. Het vinden van zo’n docent is niet altijd even makkelijk, maar ze zijn er wel. Als je echter een hoger niveau hebt of je wilt serieus iets gaan doen in de muziek en er je werk van maken, dan kan je denken aan een studie Popmuziek aan de CodArts Rotterdam, of eventueel aan een studie aan het Albeda College als muzikant. Let wel op dat deze studies niet zijn voor de mensen die gitaar als leuke hobby willen spelen: dit zijn de studies voor de artiesten in spé, de aanstormende professionals en de talenten van de toekomst. Hoe dan ook zitten ze goed in Rotterdam, want het is een stad die borrelt van de muziek!

Rotterdam: de perfecte stad voor gitaarlessen

Wim Kerkhof, die de oer-Rotterdamse band The Amazing Stroopwafels oprichtte, waarmee onder andere de klassieker Aan de Maasweg werd uitgebracht. Aad Klaris, die liedjes schreef voor een lange reeks Nederlandse artiesten, waaronder de geweldige liedjes van Bassie en Adriaan. Willy Langestraat, een van de eerste Nederlandse artiesten die op de sitar, een Oosterse gitaar, speelde. Bob Wander, die in haast ieder genre wel gitaarmuziek maakt en daarnaast een lange loopbaan heeft gehad als muziekdocent. Ferry van Leeuwen, die een hele reeks Nederlandstalige albums heeft gebracht. Misschien zijn het niet allemaal namen die je bekend in de oren klinken maar een ding is duidelijk: Rotterdam heeft een hele hoop getalenteerde artiesten voortgebracht die met name op de gitaar naam hebben gemaakt in binnen- en buitenland. Maar we kunnen nog wel even doorgaan!

Geen wedstrijd van Feyenoord zonder het gezang van Lee Towers. In de cafés zingen we nog graag mee met Anita Meijer en Paul de Leeuw en ook Davina Michelle is een Rotterdamse muzikant die we niet mogen vergeten. Daar komt nog bij dat DJ Paul Elstak een grote bijdrage heeft geleverd aan de elektronische muziek en je begrijpt dat Rotterdam, al dan niet altijd in de gitaarmuziek, barst van de muziek en dus een geweldige plek is om te beginnen met gitaarlessen. Als je wilt leren gitaar spelen in Rotterdam, hoef je alleen maar de stappen te volgen die hieronder staan beschreven en je zult zien dat je binnen een mum van tijd de gitaarleraar van je dromen hebt!

Vind een gitaarleraar op Superprof

We hebben eerder al gezegd dat je in Rotterdam een hele hoop gitaarleraren hebt die staan te trappelen om je de beste gitaarles in Nederland te geven. Stuk voor stuk zijn het docenten die jarenlang ervaring meebrengen, die in sommige gevallen zelf carrière hebben gemaakt met de gitaar en die allemaal in de verschillende genres die er zijn binnen de gitaarmuziek uitblinken. De een is een ster met de elektrische gitaar, voor de ander heeft de akoestische gitaar geen geheimen. Sommigen spelen op de eerdergenoemde sitar, op de ukelele of een ander type gitaar, en sommigen weten weer beter hoe ze kinderen lesgeven, terwijl anderen weer zo’n hoog niveau hebben dat ze zelfs de meest gevorderde leerlingen kunnen laten doorgroeien.

Allemaal hebben ze één ding gemeen: het zijn docenten die weten wat ze doen, die ervaring hebben en wiens beoordelingen door eerdere studenten zichtbaar zijn op hun profielen. Op die manier weet je gelijk wat andere leerlingen zeggen over deze docent en kan je op basis daarvan al een beetje een idee krijgen van wat voor les je kan verwachten. Daarnaast moet je voor jezelf bepalen wat je budget is, zodat je goed aansluit bij het lestarief van een leraar – die wellicht een gratis proefles aanbiedt om elkaar te leren kennen – en je moet zorgen dat je doelen goed te verenigen zijn met de vaardigheden van een docent in kwestie. Hoe dan ook zit er een gitaarleraar in Rotterdam bij die bij je past!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Gitaar in Rotterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Gitaar in Rotterdam is €25.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan


Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Gitaar nemen in Rotterdam ?

Met de hulp van een leraar Gitaar kun je goed worden in Gitaar.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Rotterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Gitaar ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Gitaar verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Gitaar te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Gitaar te geven in Rotterdam ?

Er zijn momenteel 18 leraren Gitaar beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Gitaar te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Rotterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 18 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Gitaar beoordeeld in Rotterdam?

Gemeten over een aantal van 1 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.