Homepagina
Lessen geven

Neem Gitaarlessen in Rotterdam via Superprof

🥇 Het allerbeste aanbod
💻 24 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van gitaarleraren in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Gitaarleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

24 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 24euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze gitaardocenten reageren gemiddeld binnen 7 uur.

01

Vind je perfecte gitaar leraar in Rotterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze gitaar leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je gitaar lessen in Rotterdam

Overleg met je gitaar leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam.

Ons advies om jou te laten excelleren in Gitaar

Neem Gitaarlessen En Start Je Avontuur

Waarom Gitaar Leren Leuk Is

Leren gitaar spelen is een droom van veel mensen. Miljoenen mensen wereldwijd kunnen dit instrument spelen, niet omdat het zo’n makkelijk instrument is maar vooral omdat het ontzettend leuk is om te kunnen gitaar spelen. Met een paar simpele akkoorden kan je al de meest aanstekelijke en memorabele liedjes spelen!

 

Zelfs als je beginners gitaarles neemt en je kan nog vrij weinig op een gitaar, zul je zien dat je met een aantal gitaarlessen en aan de hand van een goede gitaarleraar binnen afzienbare tijd grote stap zult zetten. Los van de snelle vooruitgang die je kan boeken met gitaar en de vele bekende liedjes die je op het instrument zal kunnen spelen als je een beetje een redelijk niveau krijgt, zijn er meerdere redenen voor het gitaar leren spelen.

 

Gitaar spelen, en in het algemeen muziek maken, is aantoonbaar goed voor de geestelijke gezondheid. Wie elke dag een beetje muziek speelt, zij het op de gitaar of zij het op ieder ander instrument, zal merken dat hij of zij beter in zijn of haar vel komt te zitten, een betere nachtrust krijgt en zich een stuk creatiever zal voelen. De effecten van muziek op het menselijk brein zijn talrijk! Je bent dus ook gewoon gezond bezig als je muziek maakt! Begin vandaag dus nog met je gitaarles in Rotterdam: je hebt in ieder geval opties genoeg in de havenstad.

 

Volg Gitaarles in Rotterdam

Rotterdam is een perfecte stad om gitaarles te volgen. Je hebt, wat je niveau ook is, voor jong en oud, talloze manieren om gitaarles te krijgen van een goede docent. Allereerst kan je je aanmelden op een van de vele muziekscholen in de stad.

 

Op deze scholen staat het muziekonderwijs centraal en de docenten die werkzaam zijn op deze scholen weten haast altijd hoe ze je moeten motiveren, moeten onderwijzen en hebben vaak zelf ook een brede achtergrond in de muziek. Het nadeel van les krijgen op een muziekschool is dat het vaak wat prijziger is dan bijvoorbeeld via Superprof en dat je meestal les krijgt in groepen, waardoor je niet altijd de persoonlijke aandacht krijgt die je als leerling verdient.

 

Een andere optie is zoeken naar een privéleraar, die je in zijn of haar studio of bij jou thuis les kan geven. Het vinden van zo’n docent is niet altijd even makkelijk, maar ze zijn er wel. Als je echter een hoger niveau hebt of je wilt serieus iets gaan doen in de muziek en er je werk van maken, dan kan je denken aan een studie Popmuziek aan de CodArts Rotterdam, of eventueel aan een studie aan het Albeda College als muzikant.

 

Let wel op dat deze studies niet zijn voor de mensen die gitaar als leuke hobby willen spelen: dit zijn de studies voor de artiesten in spé, de aanstormende professionals en de talenten van de toekomst. Hoe dan ook zitten ze goed in Rotterdam, want het is een stad die borrelt van de muziek!

 

Rotterdam: de perfecte stad voor gitaarlessen

Wim Kerkhof, die de oer-Rotterdamse band The Amazing Stroopwafels oprichtte, waarmee onder andere de klassieker Aan de Maasweg werd uitgebracht. Aad Klaris, die liedjes schreef voor een lange reeks Nederlandse artiesten, waaronder de geweldige liedjes van Bassie en Adriaan. Willy Langestraat, een van de eerste Nederlandse artiesten die op de sitar, een Oosterse gitaar, speelde. Bob Wander, die in haast ieder genre wel gitaarmuziek maakt en daarnaast een lange loopbaan heeft gehad als muziekdocent.

 

Ferry van Leeuwen, die een hele reeks Nederlandstalige albums heeft gebracht. Misschien zijn het niet allemaal namen die je bekend in de oren klinken maar een ding is duidelijk: Rotterdam heeft een hele hoop getalenteerde artiesten voortgebracht die met name op de gitaar naam hebben gemaakt in binnen- en buitenland. Maar we kunnen nog wel even doorgaan!

 

Geen wedstrijd van Feyenoord zonder het gezang van Lee Towers. In de cafés zingen we nog graag mee met Anita Meijer en Paul de Leeuw en ook Davina Michelle is een Rotterdamse muzikant die we niet mogen vergeten. Daar komt nog bij dat DJ Paul Elstak een grote bijdrage heeft geleverd aan de elektronische muziek en je begrijpt dat Rotterdam, al dan niet altijd in de gitaarmuziek, barst van de muziek en dus een geweldige plek is om te beginnen met gitaarlessen.

 

Als je wilt leren gitaar spelen in Rotterdam, hoef je alleen maar de stappen te volgen die hieronder staan beschreven en je zult zien dat je binnen een mum van tijd de gitaarleraar van je dromen hebt!

 

Vind een gitaarleraar op Superprof

We hebben eerder al gezegd dat je in Rotterdam een hele hoop gitaarleraren hebt die staan te trappelen om je de beste gitaarles in Nederland te geven. Stuk voor stuk zijn het docenten die jarenlang ervaring meebrengen, die in sommige gevallen zelf carrière hebben gemaakt met de gitaar en die allemaal in de verschillende genres die er zijn binnen de gitaarmuziek uitblinken.

 

De een is een ster met de elektrische gitaar, voor de ander heeft de akoestische gitaar geen geheimen. Sommigen spelen op de eerdergenoemde sitar, op de ukelele of een ander type gitaar, en sommigen weten weer beter hoe ze kinderen lesgeven, terwijl anderen weer zo’n hoog niveau hebben dat ze zelfs de meest gevorderde leerlingen kunnen laten doorgroeien.

 

Allemaal hebben ze één ding gemeen: het zijn docenten die weten wat ze doen, die ervaring hebben en wiens beoordelingen door eerdere studenten zichtbaar zijn op hun profielen. Op die manier weet je gelijk wat andere leerlingen zeggen over deze docent en kan je op basis daarvan al een beetje een idee krijgen van wat voor les je kan verwachten.

 

Daarnaast moet je voor jezelf bepalen wat je budget is, zodat je goed aansluit bij het lestarief van een leraar – die wellicht een gratis proefles aanbiedt om elkaar te leren kennen – en je moet zorgen dat je doelen goed te verenigen zijn met de vaardigheden van een docent in kwestie. Hoe dan ook zit er een gitaarleraar in Rotterdam bij die bij je past!

FAQ

💸 Wat is de gemiddelde prijs van bijlessen Gitaar in Rotterdam?

In Rotterdam is het gemiddelde bedrag van een privéles gitaar €24.

 

De ervaring van de Gitaar leraar , de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden het eerste lesuur aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren zijn beschikbaar om privélessen gitaar te geven in Rotterdam?

24 privé leraren gitaar bieden de mogelijkheid tot lessen gitaar in Rotterdam en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun vaardigheden doorlezen en op basis daarvan selecteren welke tutor in Rotterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles gitaar uit meer dan 24 advertenties.

 

✒️ Hoe worden bijlesleraren Gitaar uit Rotterdam beoordeeld?

De leerlingen geven een gemiddelde waardering van 5.0 van de vijf op een sample van 1 waarderingen.

 

Een advies op afstand staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, de hele week in het geval van een moeilijkheid omtrent een privécursus.

 

Extra hulp nodig?

👴🏼 Waarom zou je bijlessen gitaar beginnen?

Privélessen gitaar met een privéleraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren. Maar vergeet niet: échte ontwikkeling en écht leren spelen zoals je helden, dat is een kwestie van volhouden. Slash, Eric Clapton en Jimi Hendrix hebben ook veel moeten oefenen!

 

De eerste fases van gitaar spelen kunnen lastig zijn, maar geef de moed niet op. Even doorzetten en dan trots zijn op je ontwikkeling. Wanneer je begint met gitaarspelen, zal je al gauw geïnspireerd raken door je voorbeelden en geïnspireerd raken tijdens het oefenen van je favoriete nummers. Veel bekende gitaardeuntjes kun je als beginner al leren spelen en het geeft een enorme kick als je voor het eerst een van je favoriete riffjes naspeelt. Rock on!

 

Je maakt je keuze voor je privé docent op Superprof en je organiseert in real life of online je lessen gitaar, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Er is ook een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je bijlessen gitaar in vol vertrouwen te beginnen.

 

Zo ben je zeker dat jij exact de gitarist vindt die jij nodig hebt voor jouw doelen. Wil je akoestische gitaar leren? Dat kan. Wil je basgitaar leren? Geen probleem. Wil je je juist focussen op een specifiek onderdeel van gitaarspelen, bijvoorbeeld tokkelen? Je raadt het al, het kan! Op Superprof zoek je zelf naar jouw ideale gitaardocent en stem je alles met hem of haar af, precies zoals jij dat wilt.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 24 bijlesleraren gitaar in Rotterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je thuis via Skype of Zoom bijles gitaar volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen Gitaar les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen gitaar meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen gitaar bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen