Homepagina
Lessen geven

Neem Gitaarles in Amsterdam via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 40 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van gitaarleraren in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze Gitaarleraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 4 beoordelingen.

28 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 28euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze gitaardocenten reageren gemiddeld binnen 4 uur.

01

Vind je perfecte gitaar leraar in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze gitaar leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je gitaar lessen in Amsterdam

Overleg met je gitaar leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam.

Ons advies om jou te laten excelleren in Gitaar

Vind Gitaarlessen Op Maat En Start Vandaag Nog

Waarom Gitaar leren spelen?

Waar denk je aan bij gitaar? Een romantische zonsondergang waarbij je een paar akkoorden tokkelt op je ukelele? Of een ruige rockband waarbij je op je elektrische gitaar de boel volledig afbreekt? Of een countrygroep, met cowboyhoeden en liederen over stoffige saloons? Smaken verschillen en de redenen om gitaar te spelen kunnen ook per persoon verschillen.

 

Afhankelijk van je niveau zul je tijdens het nemen van lessen verschillende liedjes en genres spelen. Zelfs als je beginners gitaarles volgt en nog stappen moet maken kan je na een tijdje al wat liedjes spelen. Na een jaar les kan je al veel meer en na enkele jaren gitaarles kan je wellicht zelfs de grote Jimi Hendrix evenaren. Maar naast de vele inspiraties uit de muziekgeschiedenis zijn er nog veel meer redenen om gitaar te leren.

 

Muziek maken is goed voor het brein: je stimuleert je creativiteit ermee terwijl het daarnaast voor ontspanning zorgt. Je bent dus stiekem ook gewoon heel gezond bezig als je gitaarlessen neemt. Daarnaast kan het maken van muziek ook een helende werking hebben als je bijvoorbeeld met een bepaalde emotie kampt als verdriet, rouw of woede.

 

Muziek kan helpen je te ontspannen, hoewel als je een heel treurig liedje speelt, je er nog verdrietiger van kan worden! Kortom: muziek brengt veel teweeg en daarnaast kan het ook nog eens een hele sociale bezigheid zijn omdat gitaar zo goed werkt als instrument om mee samen te spelen. Waarom denk je dat in haast elke band de gitarist een van de belangrijkste functies vervuld?!

 

Gitaarlessen in Amsterdam

Amsterdam is een stad waar je op heel veel verschillende manieren aan een goede gitaarleraar kan komen. Te beginnen met de vele muziekscholen die er zijn in Amsterdam: als je graag gitaar wilt leren is dit een uitstekende plek om je eerste stappen of juist je gevorderde lessen te nemen. Er zijn ook heel veel kundige gitaardocenten die hun lessen vanuit huis of een eigen muziekstudio geven.

 

Een zoekopdracht op Google of op sociale media kan al veel resultaat opleveren. Het enige nadeel is dat sommige leraren behoorlijk aan de prijs zijn, en je niet altijd weet hoe ze door voorgaande leerlingen beoordeeld worden. Als je al echt een heel hoog niveau gitaar hebt en je denkt erover om je beroep van gitarist te maken, dan kan je denken aan een studie aan het Conservatorium. Maar bereid je voor, als je hier gitaar wilt spelen moet je écht heel goed zijn en daarnaast ook een topsportmentaliteit hebben, want het gaat hier om de crème de la crème van de muzikanten. Online guitar lessons can be found on Superprof. 

 

Je hebt in Amsterdam ook andere scholen die je voorbereiden op een baan in de muziek, en dus eventueel met gitaar. Zo heb je de Fontys Rockacademie of het ROC Muziek, en nog heel veel andere scholen daartussen in. Als je meer wilt weten over de achtergrond van muziek zou je ook nog muziekwetenschappen kunnen studeren. Kortom, opties genoeg!

 

Amsterdam en gitaristen

Wil je gitaar leren in Amsterdam? Wees je er dan van bewust dat je in een stad met een rijke muziekgeschiedenis gitaarles neemt. Het zijn grote schoenen die je moet vullen. Uiteraard betekent het niet dat je de ambitie moet hebben om even goed te worden als een van de illustere voorgangers uit Amsterdam, maar het kan geen kwaad bekend te zijn met de muziekgeschiedenis van Amsterdam.

 

Wat dacht je van Jan Akkerman, die in 1973 werd uitgeroepen tot beste gitarist ter wereld door lezers van het toonaangevende Engelse muziektijdschrift Melody Maker? Akkerman speelde daarnaast in bands als Focus en kreeg in Nederland in 2009 de Eddy Christiani Award vanwege zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de elektrische gitaarmuziek. Geen slecht voorbeeld, toch?

 

Of wat dacht je van Ernst Jansz, de oprichter van een van de bekendste en meest succesvolle Nederlandse bands ooit: Doe Maar? Jansz speelde ook in de hippieband CCC Inc, speelde samen met Boudewijn de Groot en maakte een Nederlandse versie van nummers van Bob Dylan. Een muzikant in hart en nieren!

 

Als we het hebben over muziek en Amsterdam dan mag de naam Herman Brood natuurlijk niet ontbreken. Brood wordt beschouwd als de grootste rockster die we ooit in Nederland gehad hebben, en hoewel velen hem herinneren aan zijn vele uitspattingen en tragische einde is zijn muzikale carrière er een die we niet moeten vergeten. Zowel solo als met de band Cuby en de Blizzards heeft Brood de hitlijsten in Nederland dikwijls aangevoerd en het is iemand die groot is geworden dankzij zijn kunsten op de gitaar!

 

Gitaarles via Superprof

Hebben de namen van Brood, Jansz en Akkerman je geïnspireerd? Of heb je een hele andere reden om gitaarles te nemen? Wat je reden ook is, je hebt al gezien dat je in Amsterdam aan het goede aders bent om gitaarles te nemen. Er zijn heel veel kundige docenten beschikbaar en jouw taak is om de docent te vinden die past bij je eisen.

 

Dat kan een behoorlijke zoektocht worden in de grote stad die Amsterdam is, en daarom kan je je beter wenden tot Superprof en daar je pijlen op richten. Door te zoeken op “Gitaarles Amsterdam” zal je een enorme lijst aan gitaarleraren zien die allemaal een achtergrond hebben in de muziek en ieder op zijn of haar eigen manier ervaring meebrengen in het geven van gitaarles.

 

Zorg ervoor dat je dus de docent vindt die past bij wat je nodig hebt. Heb je beginners gitaarles nodig? Zoek dan een docent die daar ervaring mee heeft. Wil je gitaarles voor je kind? Dan wil je een gitaarleraar met ervaring voor jong en oud. Heb je een budget? Zorg dan dat je gitaarleraar binnen dat budget past. Je kan daarnaast een gratis proefles aanvragen om te kijken of het klikt. Heb je juist een hoog niveau en wil je verder groeien, of wil je je juist focussen op een bepaald genre of een bepaald type gitaar? Het zijn allemaal verschillen en hoe dan ook zul je op Superprof de gitaarleraar in Amsterdam vinden die bij je past!

 

FAQ

💸 Wat kost een bijles Gitaar gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

De gemiddelde kosten van een les gitaar in Amsterdam is €28.

 

De ervaring van de Gitaar leraar , de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om privéles gitaar te geven in Amsterdam?

In Amsterdam en omgeving geven 40 bijlesleraren een cursus gitaar aan.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan kiezen welke leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen gitaar in Amsterdam uit 40 privéleraren.

✒️ Hoe worden bijles leraren Gitaar uit Amsterdam beoordeeld?

Uit 4 reviews geven de leerlingen een gemiddelde beoordeling van 4.8 van de vijf.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent een bepaalde cursus, staat het Superprof-team klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, de hele week.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👴🏼 Met welke intentie kies je privélessen gitaar in Amsterdam?

Privé lessen gitaar met een bijlesleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren. Maar weet ook wel: échte vooruitgang en écht leren spelen zoals je helden, dat is een kwestie van volhouden. Billy Gibbons, Keith Richards en Edward Van Halen hebben ook veel moeten oefenen!

 

De eerste fases van gitaar leren spelen kunnen lastig zijn, maar geef de moed niet op. Even doorzetten en dan trots zijn op je progressie. Wanneer je gitaar begint te spelen, zal je al gauw geïnspireerd raken door je helden en geïnspireerd raken tijdens het oefenen van je favoriete nummers. Veel bekende gitaardeuntjes kun je als beginner al proberen en het geeft een enorme rush van adrenaline als je voor het eerst een van je lievelingsriffjes naspeelt. Rock on!

 

Je selecteert je tutor op Superprof en je plant in real life of online je privélessen gitaar, autonoom en onafhankelijk!

 

Er is ook een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen gitaar vol vertrouwen te beginnen.

 

Zo verzeker je jezelf ervan dat jij precies de leraar vindt die jij nodig hebt voor jouw doelen. Wil je akoestische gitaar leren? Dat kan. Wil je popgitaar leren? Geen probleem. Wil je je juist focussen op een specifiek onderdeel van gitaarspelen, bijvoorbeeld soleren? Je raadt het al, het kan! Op Superprof zoek je zelf naar jouw perfecte docent en stem je alles met hem of haar af, zoals jij dat wilt.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 40 docenten gitaar in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op afstand via Skype of Zoom een cursus gitaar volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook lessen Gitaar les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen gitaar meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen gitaar bieden bovendien alle handvaten om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen