Uitstekend
reviews

Onze selectie van gitaarleraren in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Gitaarleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 10 beoordelingen.

28 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 28euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze gitaardocenten reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Aan de slag gaan met Gitaar in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je gitaar lessen in Amsterdam

Overleg met je gitaar leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam.

FAQ

💸 Wat kost een bijles Gitaar gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

De gemiddelde kosten van een les gitaar in Amsterdam is €28.

 

De ervaring van de Gitaar leraar , de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om bijlessen gitaar te geven in Amsterdam?

51 docenten gitaar bieden de mogelijkheid tot privé lessen gitaar in Amsterdam en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun lesadvertenties doorlezen en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles gitaar in Amsterdam uit 51 profielen.

✒️ Hoe worden tutors Gitaar uit Amsterdam beoordeeld?

Uit 10 beoordelingen geven de studenten een gemiddelde waardering van 4.9 van de vijf.

 

Onze klantenservice is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per email, de hele week in het geval van een moeilijkheid omtrent onze diensten.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

💻Kun je op afstand online een cursus gitaar volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook lessen lessen gitaar aan via de webcam.

 

En wist je dat online les gitaar meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen gitaar bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Gitaar in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Gitaar in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind gitaarlessen op maat met Superprof!

Waarom Gitaar leren spelen?

Waar denk je aan bij gitaar? Een romantische zonsondergang waarbij je een paar akkoorden tokkelt op je ukelele? Of een ruige rockband waarbij je op je elektrische gitaar de boel volledig afbreekt? Of een countrygroep, met cowboyhoeden en liederen over stoffige saloons? Smaken verschillen en de redenen om gitaar te spelen kunnen ook per persoon verschillen.

Afhankelijk van je niveau zul je tijdens het nemen van lessen verschillende liedjes en genres spelen. Zelfs als je beginners gitaarles volgt en nog stappen moet maken kan je na een tijdje al wat liedjes spelen. Na een jaar les kan je al veel meer en na enkele jaren gitaarles kan je wellicht zelfs de grote Jimi Hendrix evenaren. Maar naast de vele inspiraties uit de muziekgeschiedenis zijn er nog veel meer redenen om gitaar te leren.

Muziek maken is goed voor het brein: je stimuleert je creativiteit ermee terwijl het daarnaast voor ontspanning zorgt. Je bent dus stiekem ook gewoon heel gezond bezig als je gitaarlessen neemt. Daarnaast kan het maken van muziek ook een helende werking hebben als je bijvoorbeeld met een bepaalde emotie kampt als verdriet, rouw of woede.

Muziek kan helpen je te ontspannen, hoewel als je een heel treurig liedje speelt, je er nog verdrietiger van kan worden! Kortom: muziek brengt veel teweeg en daarnaast kan het ook nog eens een hele sociale bezigheid zijn omdat gitaar zo goed werkt als instrument om mee samen te spelen. Waarom denk je dat in haast elke band de gitarist een van de belangrijkste functies vervuld?!

Volg gitaarles in Amsterdam

Heb jij er altijd al van gedroomd om gitaar te leren spelen als een pro? Maak jouw dromen dan gauw waar met behulp van een van onze gitaar leraren van Superprof! Veel leerlingen die gitaar willen leren spelen kiezen ervoor om hun les te volgen met een privéleraar via Superprof. In Amsterdam beschikken wij over een groot aantal gitaar experts die jou graag willen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Onze leraren in Amsterdam bieden gitaarles aan cursisten op verschillende niveaus. Ben jij een beginner en kom jij pas voor het eerst in aanraking met gitaar? Onze leraren in Amsterdam helpen jou graag met het leren van de basis. Leer hoe je de gitaar vast moet houden, hoe je noten moet lezen en spelen, hoe je akkoorden speelt en veel meer. Ook kun je bij ons aan de slag met gevorderde lessen. Zoek jij naar begeleiding gegeven aan een band? Meerdere van onze leraren staan hiervoor open. Ook kun je je lessen richten op het leren spelen van een nieuw genre, denk aan jazz, rock, blues, reggae of pop.

Vind een geschikte gitaarleraar

Als jij op zoek bent naar gitaarles, zorg dan gauw dat je een geschikte leraar vindt. Op deze pagina van gitaar leraren in Amsterdam kun jij alle advertenties vinden van leraren die in staat zijn om gitaarles te geven in Amsterdam. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over hen en de lessen die zij bieden. Lees alle advertenties goed door en kijk of jij een geschikte leraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen.

Zodra jij een geschikte gitaar docent hebt gevonden, neem dan gelijk contact op. Dit kun je doen via de advertentie van de docent. Druk op de optie 'Boek een les' en schrijf de door jou gekozen docent een bericht. Laat hierin weten wat jij nodig hebt en welke doelen jij wil bereiken. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven. Kom tijdens het contact maken tot een besluit waar en wanneer de eerste gitaarles plaats moet vinden. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les!

Wat wil je leren?