Uitstekend
reviews

Onze selectie van gitaarleraren in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Gitaarleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 7 beoordelingen.

28 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 28euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze gitaardocenten reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Aan de slag gaan met Gitaar in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je gitaar lessen in Amsterdam

Overleg met je gitaar leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam.

FAQ

💸 Wat kost een bijles Gitaar gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

De gemiddelde kosten van een les gitaar in Amsterdam is €28.

 

De ervaring van de Gitaar leraar , de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om privéles gitaar te geven in Amsterdam?

In Amsterdam en omgeving geven 48 bijlesleraren een cursus gitaar aan.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan kiezen welke leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen gitaar in Amsterdam uit 48 privéleraren.

✒️ Hoe worden bijles leraren Gitaar uit Amsterdam beoordeeld?

Uit 7 reviews geven de leerlingen een gemiddelde beoordeling van 4.9 van de vijf.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent een bepaalde cursus, staat het Superprof-team klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, de hele week.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👴🏼 Met welke intentie kies je privélessen gitaar in Amsterdam?

Thuislessen gitaar met een bijlesleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren. Maar weet ook wel: échte vooruitgang en écht leren spelen zoals je helden, dat is een kwestie van volhouden. Billy Gibbons, Keith Richards en Edward Van Halen hebben ook veel moeten oefenen!

 

De eerste fases van gitaar leren spelen kunnen lastig zijn, maar geef de moed niet op. Even doorzetten en dan trots zijn op je progressie. Wanneer je gitaar begint te spelen, zal je al gauw geïnspireerd raken door je helden en geïnspireerd raken tijdens het oefenen van je favoriete nummers. Veel bekende gitaardeuntjes kun je als beginner al proberen en het geeft een enorme rush van adrenaline als je voor het eerst een van je lievelingsriffjes naspeelt. Rock on!

 

Je selecteert je tutor op Superprof en je plant in real life of online je privélessen gitaar, autonoom en onafhankelijk!

 

Er is ook een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen gitaar vol vertrouwen te beginnen.

 

Zo verzeker je jezelf ervan dat jij precies de leraar vindt die jij nodig hebt voor jouw doelen. Wil je akoestische gitaar leren? Dat kan. Wil je popgitaar leren? Geen probleem. Wil je je juist focussen op een specifiek onderdeel van gitaarspelen, bijvoorbeeld soleren? Je raadt het al, het kan! Op Superprof zoek je zelf naar jouw perfecte docent en stem je alles met hem of haar af, zoals jij dat wilt.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 48 docenten gitaar in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op afstand via Skype of Zoom een cursus gitaar volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen gitaar aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen gitaar meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen gitaar bieden bovendien alle handvaten om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Gitaar in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Gitaar in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind gitaarlessen op maat met Superprof!

Waarom Gitaar leren spelen?

Waar denk je aan bij gitaar? Een romantische zonsondergang waarbij je een paar akkoorden tokkelt op je ukelele? Of een ruige rockband waarbij je op je elektrische gitaar de boel volledig afbreekt? Of een countrygroep, met cowboyhoeden en liederen over stoffige saloons? Smaken verschillen en de redenen om gitaar te spelen kunnen ook per persoon verschillen.

Afhankelijk van je niveau zul je tijdens het nemen van lessen verschillende liedjes en genres spelen. Zelfs als je beginners gitaarles volgt en nog stappen moet maken kan je na een tijdje al wat liedjes spelen. Na een jaar les kan je al veel meer en na enkele jaren gitaarles kan je wellicht zelfs de grote Jimi Hendrix evenaren. Maar naast de vele inspiraties uit de muziekgeschiedenis zijn er nog veel meer redenen om gitaar te leren.

Muziek maken is goed voor het brein: je stimuleert je creativiteit ermee terwijl het daarnaast voor ontspanning zorgt. Je bent dus stiekem ook gewoon heel gezond bezig als je gitaarlessen neemt. Daarnaast kan het maken van muziek ook een helende werking hebben als je bijvoorbeeld met een bepaalde emotie kampt als verdriet, rouw of woede.

Muziek kan helpen je te ontspannen, hoewel als je een heel treurig liedje speelt, je er nog verdrietiger van kan worden! Kortom: muziek brengt veel teweeg en daarnaast kan het ook nog eens een hele sociale bezigheid zijn omdat gitaar zo goed werkt als instrument om mee samen te spelen. Waarom denk je dat in haast elke band de gitarist een van de belangrijkste functies vervuld?!

Volg gitaarles in Amsterdam

Heb jij er altijd al van gedroomd om gitaar te leren spelen als een pro? Maak jouw dromen dan gauw waar met behulp van een van onze gitaar leraren van Superprof! Veel leerlingen die gitaar willen leren spelen kiezen ervoor om hun les te volgen met een privéleraar via Superprof. In Amsterdam beschikken wij over een groot aantal gitaar experts die jou graag willen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Onze leraren in Amsterdam bieden gitaarles aan cursisten op verschillende niveaus. Ben jij een beginner en kom jij pas voor het eerst in aanraking met gitaar? Onze leraren in Amsterdam helpen jou graag met het leren van de basis. Leer hoe je de gitaar vast moet houden, hoe je noten moet lezen en spelen, hoe je akkoorden speelt en veel meer. Ook kun je bij ons aan de slag met gevorderde lessen. Zoek jij naar begeleiding gegeven aan een band? Meerdere van onze leraren staan hiervoor open. Ook kun je je lessen richten op het leren spelen van een nieuw genre, denk aan jazz, rock, blues, reggae of pop.

Vind een geschikte gitaarleraar

Als jij op zoek bent naar gitaarles, zorg dan gauw dat je een geschikte leraar vindt. Op deze pagina van gitaar leraren in Amsterdam kun jij alle advertenties vinden van leraren die in staat zijn om gitaarles te geven in Amsterdam. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over hen en de lessen die zij bieden. Lees alle advertenties goed door en kijk of jij een geschikte leraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen.

Zodra jij een geschikte gitaar docent hebt gevonden, neem dan gelijk contact op. Dit kun je doen via de advertentie van de docent. Druk op de optie 'Boek een les' en schrijf de door jou gekozen docent een bericht. Laat hierin weten wat jij nodig hebt en welke doelen jij wil bereiken. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven. Kom tijdens het contact maken tot een besluit waar en wanneer de eerste gitaarles plaats moet vinden. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les!

Wat wil je leren?