Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 23 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Groningen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Frans:

17 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

2 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 2 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Groningen!

Onze leerlingen in Groningen
beoordelen hun leraar Frans als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Franse les Groningen, meld je vandaag nog aan op Superprof.

De beste Frans cursussen in Groningen

Ben je op zoek naar een Frans leraar in de buurt van Groningen? Wil je graag Frans leren en zoek je naar Franse les, een Frans cursus, training, bijles en hulp met het vak Frans op school, hulp met het leren van de basis, Frans les aan leerlingen op een niveau voor beginners, Frans les aan leerlingen op een niveau voor intermedates, Frans les op een niveau voor gevorderden, een Frans cursus aan kinderen, een Frans cursus aan jongeren en volwassenen, Frans les voor een aantal uur, Frans lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, Frans lessen online, bijles online, hulp met het opdoen van kennis en informatie, een proefles of iets dergelijks gegeven door een professionele Frans docent Groningen? Kijk snel of je een perfecte Frans docent kunt vinden bij jou in de buurt!

Professionele Frans docenten in Groningen

Al wil je graag de Franse taal leren dan ben je hier aan het juiste adres. In Groningen hebben wij een enorme hoeveelheid Frans docenten die jou graag willen helpen met het leren van de Franse taal en/of het bereiken van andere specifieke doelen. Onze Frans leraren in Groningen hebben veel kennis, ervaring en diverse specialisaties. Wij hebben een groot aantal docenten die de Franse taal spreken op een native niveau en/of de Franse taal hebben gestudeerd. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Ontdek snel welke van onze vele docenten in Groningen voldoet aan jouw eisen en de doelen die jij wilt bereiken. Op deze pagina kun je alle advertenties zien van onze docenten in Groningen die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van Franse lessen. Op de advertenties van onze Frans docenten in Groningen kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de kennis en ervaring van elke docent, zijn/haar specialisaties, de soorten lessen die de docent biedt, zijn/haar tarieven, beschikbare tijden, locaties en meer.

Vind een perfecte leraar bij jou in de buurt

Bekijk alle advertenties en lees alle informatie zorgvuldig door. Kijk of je een perfecte docent kunt vinden die de lessen biedt die jij nodig hebt. Als je een geschikte docent hebt gevonden, wacht dan niet langer en neem contact op. Je kunt gemakkelijk contact maken door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de docent. Schrijf een bericht een laat weten wat voor lessen jij precies nodig hebt en waar en wanneer jij je lessen wilt volgen. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk te reageren. Als je er niet zeker van bent of onze docenten jou kunnen helpen, maak dan gerust contact en stel alle mogelijke vragen. De beste manier om snel en effectief de Franse taal te leren is om aan de slag te gaan met een professionele leraar bij jou in de buurt. Naast de Franse taal hebben wij ook leraren gespecialiseerd in het leren van andere talen, zoals Engels, Duits, Italiaans, Nederlands, Nederlands als een tweede taal, Spaans, etc.

Volg je Frans cursus op een ideale locatie

Dankzij Superprof kun je zelf beslissen welke locatie voor jou het beste uitkomt. Je hebt meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om locaties binnen Groningen. Wij beschikken over leraren die lesgeven op verschillende locaties. Je kunt ervoor kiezen om je cursus Frans te volgen bij jou thuis en je Frans docent over laten komen. Je kunt er ook voor kiezen om je Frans les te volgen op de locatie van de docent. Als je liever je Frans lessen wilt volgen op een andere locatie, kijk dan of de docent ervoor open staat om les te geven op deze locatie. Op de advertenties kun je alle informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop zij in staat zijn om les te geven.

Naast het volgen van je Frans les op een fysieke locatie kun je er ook voor kiezen om je cursus Frans online te volgen via de computer. Op Superprof hebben wij veel docenten die Franse lessen online bieden en zijn hier goed op voorbereid. Ontdek snel welke docent lessen biedt op de locatie waarop jij je lessen wilt volgen. Als je een geschikte docent hebt gevonden die lessen biedt op jouw gewenste locatie, wacht dan niet langer en boek zo snel mogelijk je eerste Frans les in Groningen. Naast het kunnen bepalen waar je lessen moeten plaatsvinden kun je ook zelf bepalen op welke tijden jij je lessen wilt volgen.

Boek zo snel mogelijk je eerste Frans les in Groningen!

Al ben je op zoek naar een Frans leraar in de buurt van Groningen, wil je graag Frans leren en/of zoek je naar les gericht op het leren van de Franse taal, een Frans cursus, training, bijles en hulp met het vak Frans op school, hulp met het leren van de basis, Frans les aan leerlingen op een niveau voor beginners, Frans les aan leerlingen op een niveau voor intermedates, Frans les op een niveau voor gevorderden, een Frans cursus aan kinderen, een Frans cursus aan jongeren en volwassenen, Frans les voor een aantal uur, Frans lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, Frans lessen online, bijles online, hulp met het opdoen van kennis en informatie, een proefles of iets dergelijks gegeven door een professionele docent in Groningen, kijk snel of je een geschikte docent kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en de doelen die jij wilt bereiken. Bekijk elke advertentie en lees alle informatie goed door. Beslis met welke leraar in Groningen jij aan de slag wilt en neem contact op!

FAQ

✒️ Hoe worden leraren Frans uit Groningen beoordeeld?

Uit 5 reviews geven de cursisten een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent een bepaalde cursus, staat het Superprof-team tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, elke werkdag.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️Hoeveel bijlesleraren staan ​​tot uw beschikking om bijlessen in de Franse taal te geven in Groningen en omgeving?

In Groningen en in aangrenzende gebieden, bieden 23 docenten een cursus Frans aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties checken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Groningen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen Frans in Groningen uit 23 privéleraren.

👴🏼Om welke redenen kies je privé lessen Frans in Groningen?

Privélessen Frans met een bijlesleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je leraar en je boekt in real life of online je privélessen in de Franse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je thuislessen in de Franse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 23 bijlesleraren in de Franse taal in Groningen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privé lessen Frans in Groningen?

De gemiddelde kosten van een privé les in de Franse taal in Groningen is €17.

 

De ervaring van de tutor Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.