Homepagina
Lessen geven

Vind een pianoles in Utrecht via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 17 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Piano in Utrecht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren met een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

25 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €25/uur

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 7 uur.

01

Vind je ideale leraar Piano in Utrecht

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Piano leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Piano

Overleg met je leraar Piano en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Utrecht!

Bekijk ons aanbod aan lessen Piano in Utrecht

Neem een piano les in Utrecht via Superprof

Volg je pianoles waar je maar wilt in Utrecht

 

Ben je op zoek naar pianoles Utrecht, een piano cursus, extra hulp met het leren spelen van piano, pianolessen voor beginners of pianolessen voor gevorderden in de buurt van Utrecht? Dan ben je hier bij het juiste adres! Wij beschikken over een groot aantal pianoles docenten verspreid over heel Utrecht en de rest van Nederland die jou vol met enthousiasme piano leren spelen op de tijden en locatie naar keuze. Je hebt ook een vrije keuze als het gaat om het kiezen van een pianoles docent voor het volgen van je lessen of piano cursus. Je kunt zo lang aan de slag gaan met je pianolessen of piano cursus als je maar wilt, al is dit voor een paar lessen, een paar weken, een maand, een half jaar of zelfs voor langer dan een jaar.

 

Voor wie zijn onze pianolessen geschikt?

 

Onze pianoles docenten geven lessen aan leerlingen van alle categorieën en niveaus. De piano docenten geven les aan leerlingen van elke leeftijd, van kinderen tot jongeren en volwassenen. Ze geven les aan leerlingen op elk niveau, van lessen aan leerlingen op een niveau voor beginners die een basis willen vormen, lessen aan leerlingen op een niveau voor gevorderden en lessen aan leerlingen op een niveau voor experts die al over veel kennis beschikken maar graag nieuwe dingen willen leren.

 

Onze pianoles docenten in Utrecht kunnen je overal mee helpen

 

Onze docenten zijn experts als het gaat om muziek en piano, zij kunnen leerlingen overal mee helpen. Van het leren van diverse technieken voor het spelen van piano, het leren van akkoorden, het leren lezen van noten, het leren spelen van diverse liedjes met de piano en veel meer.

 

Onze leerlingen zijn niet alleen beginners die een basis willen vormen en piano willen leren spelen, we komen ook dagelijks in contact met leerlingen die al experts zijn op het gebied van piano. Elke muzikant kan het hele leven door blijven ontwikkelen. Wij beschikken over meerdere piano docenten die alles weten over piano en muziek, zij kunnen jou met alles helpen en alles tot in de details uitleggen.

 

Of je een beginner of expert bent, het is altijd belangrijk om veel te oefenen. Je piano docent zal tijdens de les of piano cursus veel met je oefenen. De docent kan je tijdens de lessen ook opdrachten geven die je moet voldoen voor de volgende les. Veel leerlingen die piano les volgen met een piano docent komen er al snel achter dat ze veel vooruitgang maken binnen een korte tijd.

 

Naast het leren piano spelen kun je ook aan de slag met een docent voor het leren spelen van keyboard. We beschikken over docenten die naast piano ook veel weten van het spelen van keyboard en keyboard lessen geven aan leerlingen op verschillende niveaus. Als je naast piano of keyboard op zoek bent naar lessen gericht op een ander instrument dan is dat ook mogelijk. Op Superprof hebben we gespecialiseerde docenten voor elk instrument.

 

Ga aan de slag met je pianolessen met een docent naar keuze in Utrecht

 

Zoals we al zeiden heb je bij Superprof een vrije keuze als het gaat om het kiezen voor piano docenten. We beschikken over een groot aantal docenten gespecialiseerd in muziek en piano spelen verspreid over heel Utrecht. Zeer waarschijnlijk is er een piano docent op een kleine afstand bij jou vandaan. Er is niets beter dan je les of piano cursus kunnen volgen op een dichtbije locatie met een profession op het gebied van piano.

 

Elke docent in Utrecht bezit veel ervaring en kennis op het gebied van muziek en piano, je zal gegarandeerd lessen krijgen van hoge kwaliteit. Al onze lessen hebben een zeer betaalbare prijs, daarnaast geven veel piano docenten korting op hun lessen als je van tevoren meerdere pianolessen tegelijk besteld. Ook geven de meeste piano docenten in Utrecht hun eerste les gratis zodat je tijdens deze proefles kennis kan maken met de docent en kan bepalen of je lessen wilt blijven volgen met de door jou gekozen piano docent.

 

Volg je pianolessen op de locatie die jou het beste uitkomt in Utrecht

 

We hebben een groot aantal piano docenten in alle delen van Utrecht, mogelijk is er een docent dicht bij jou thuis. De meeste piano docenten staan ervoor open om leerlingen te ontvangen bij hen thuis voor het geven van pianolessen. Als je je lessen liever volgt bij jou thuis dan is dat geen enkel probleem. De meeste piano docenten geven met veel enthousiasme pianolessen bij jou thuis.

 

Op de profielen van de docenten kun je alle informatie vinden met betrekking tot de locaties waarop de docenten in staat zijn om lessen te geven. Door het feit dat je lessen kan volgen op een locatie naar keuze hoef je niet meer ver te reizen om lessen te volgen op een onpraktische locatie. Het volgen van je les op een prettige en niet al te verre locatie bespaart je reiskosten en veel kostbare tijd. Naast het volgen van les op een fysieke locatie kun je ook online aan de slag gaan met een online piano docent via de computer.

 

Ga aan de slag met je lessen op de meest praktische tijden

 

Naast het kunnen volgen van je lessen met een docent naar keuze op een locatie die jou goed uitkomt heb je het voordeel dat je aan de slag kunt gaan met je lessen op de voor jou meest praktische tijden. Als je alleen de tijd hebt op een specifieke dag in de week om een bepaald uur dan hoeft dit geen probleem te zijn. We beschikken over een groot aantal piano docenten, je zal ongetwijfeld een geschikte pianoles docent vinden die beschikbaar is op de tijden waarop jij je lessen of piano cursus wilt volgen. Op de profielen van de piano docenten kun je gemakkelijk contact opnemen door op ‘Boek een les’ te klikken.

 

Tijdens het contact opnemen met een piano docent is het belangrijk om aan de docent te laten weten op welke tijd jij beschikbaar bent, de docent zal al snel laten weten of hij/zij beschikbaar is op deze tijden. Als de piano docent beschikbaar is kun je al snel tot een besluit komen en plannen waar en wanneer de eerste les zal plaatsvinden. Nog nooit is het volgen van lessen zo gemakkelijk en leuk geweest. Wacht niet langer en start vandaag nog met je pianoles!

FAQ

💸 Wat kost een les Piano gemiddeld in Utrecht en omgeving?

In Utrecht is de prijs van bijlessen Piano €25.

 

De ervaring van de leraar piano, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om cursussen piano te geven in Utrecht?

Je kunt hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan bepalen welke privéleraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je cursus piano uit meer dan 17 tutoren.

 

✒️ Hoe worden leraren Piano uit Utrecht beoordeeld?

De leerlingen geven een gemiddelde rating van 5.0 uit 5 op een sample van 2 reviews.

 

Een advies op afstand is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, van maandag tot en met vrijdag in het geval van een complicatie omtrent onze diensten.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👴🏼 Met welke intentie volg je bijlessen Piano in Utrecht?

Privé lessen piano met een docent geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Heb je altijd al gedroomd om pianoconcerten te geven voor je ouders, je opa en oma of je vrienden? Zijn jouw sterren Mozart, Beethoven, Wibi Soerjadi of Giacomo Puccini? (Deze top pianisten zijn de crème de la crème als het gaat om bekende pianisten!) Wil je ook zo goed piano leren spelen als deze muzikale genieën? Met een pianoleraar bij Superprof zul je binnen de kortste keren Piano leren spelen als nooit tevoren.

 

Jazz, Pop of Rock Piano, dit zijn verschillende stijlen die je kan leren via Superprof. En ook al heb je geen piano, dan is dat geen hinderpaal. Bij de meeste pianoleraren op Superprof kan je ook afspreken om bij hen thuis te oefenen! Met een bijlesleraar van Superprof doorgrond je ieder geheim van de Piano, Piano Forte of Pianolina. En voordat je het weet geef je zelf een pianoconcert in de schouwburg of het theater, voor een geboeid publiek. Meld je vandaag nog aan.

 

Je selecteert je bijlesleraar en je organiseert in real life of online je lessen piano autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de leraar van jouw keuze om thuislessen piano te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je privélessen piano in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 17 privé leraren piano in Utrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kunnen we thuis via Skype of Zoom bijlessen piano volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles piano meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen piano bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen