Homepagina
Lessen geven

Boek een pianoles op Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 1 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Piano in Alkmaar

Bekijk meer leraren

20 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €20/uur

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 3 uur.

01

Vind je ideale leraar Piano in Alkmaar

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Piano leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Piano

Overleg met je leraar Piano en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Alkmaar!

Bekijk ons aanbod aan lessen Piano in Alkmaar

Boek een piano les in Alkmaar via Superprof

De beste pianolessen in Alkmaar

Woon je in Alkmaar en ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in muziek en piano? Wil je graag piano leren spelen en/of zoek je naar pianoles, muziekles, een piano cursus, een piano workshop, hulp met het opdoen van kennis en informatie over specifieke onderwerpen, pianoles gericht op het leren lezen van noten, pianoles aan leerlingen op een niveau voor beginners, pianoles aan leerlingen op een niveau voor intermediates, piano les aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, piano les aan groepen, pianolessen aan kinderen, pianolessen aan jongeren en volwassenen, hulp met het opdoen van ervaring, piano lessen online, een piano cursus online, muzieklessen online, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, piano lessen op een specifieke locatie, pianoles bij jou thuis, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, muziekschool of conservatorium, lessen gericht op gitaar, viool of een ander instrument, een proefles of iets dergelijks gegeven door een professionele piano docent in Alkmaar? Bekijk direct welke piano docenten momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Alkmaar!

Meerdere piano docenten in Alkmaar

Piano leren spelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, je kunt met slechts een paar klikken snel een docent vinden, contact opnemen en een eerste les boeken. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid docenten gespecialiseerd in muziek, piano en allerlei gerelateerde onderwerpen verspreid over heel Nederland. In Alkmaar kun je meerdere zeer ervaren piano docenten vinden die jou graag willen helpen met het leren spelen van piano en/of het geven van de lessen die jij nodig hebt en het bereiken van de doelen die jij graag wilt behalen met je lessen. Onze piano docenten in Alkmaar hebben veel kennis en diverse specialisaties op het gebied van muziek en piano. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Onze piano docenten in Alkmaar bieden veel verschillende soorten lessen, cursussen en workshops. Ongetwijfeld zul je de lessen, cursus of workshop vinden waar jij naar op zoek bent. Onze piano docenten in piano bieden lessen zowel aan leerlingen op een beginnersniveau als intermediates en gevorderden. Ook bieden zij lessen aan leerlingen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwasennen. Kijk snel of je de lessen kunt vinden waar jij naar op zoek bent.

Vind snel een geschikte piano docent bij jou in de buurt van Alkmaar

Vind zo snel mogelijk een perfecte piano docent voor het geven van de lessen, cursus of workshop die jij nodig hebt. Op deze pagina van piano docenten in Alkmaar kun je alle docenten vinden die momenteel beschikbaar zijn om jou te helpen met leren piano spelen en/of het geven van de lessen die jij nodig hebt. Op de advertenties van onze piano docenten in Alkmaar kun je alle relevante informatie vinden over de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij lessen bieden, informatie over hun specialisaties, kennis, ervaring, opleidingen, hun prijs per uur, beschikbare tijden, de locaties waarop zij in staat zijn om jou te begeleiden en meer.

Al ben je op zoek naar pianoles, muziekles, een piano cursus, een piano workshop, hulp met het opdoen van kennis en informatie over specifieke onderwerpen, pianoles gericht op het leren lezen van noten, hulp met het leren spelen van specifieke liedjes, les gericht op een specifieke muziekgenre, pianoles aan leerlingen op een niveau voor beginners, intermediates of gevorderden, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, muziekschool of conservatorium, een proefles of iets dergelijks, lees alle advertenties en kijk welke van onze docenten de lessen biedt die jij nodig hebt. Als je een geschikte docent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste pianoles in Alkmaar. Via de advertentie van de docent kunt je gemakkelijk contact opnemen door op ‘Boek een les’ te drukken. Kies vervolgens één van de opties waarmee jij een bericht kunt sturen. Schrijf een bericht naar de docent en laat hem of haar weten wat jij precies nodig hebt, wat jouw persoonlijke doelen zijn en wat je verwacht van de lessen. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk te reageren op jouw bericht. Bespreek alles goed met de docent en plan samen wanneer de eerste plaats moet vinden.

Ga snel van start met je eerste pianoles in Alkmaar!

Al woon je in Alkmaar en ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in muziek en piano, wil je graag piano leren spelen en/of zoek je naar pianoles, muziekles, een piano cursus, een piano workshop, hulp met het opdoen van kennis en informatie over specifieke onderwerpen, pianoles gericht op het leren lezen van noten, pianoles aan leerlingen op een niveau voor beginners, pianoles aan leerlingen op een niveau voor intermediates, piano les aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, piano les aan groepen, pianolessen aan kinderen, pianolessen aan jongeren en volwassenen, hulp met het opdoen van ervaring, piano lessen online, een piano cursus online, muzieklessen online, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, piano lessen op een specifieke locatie, pianoles bij jou thuis, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, muziekschool of conservatorium, lessen gericht op gitaar, viool of een ander instrument, een proefles of iets dergelijks gegeven door een professionele piano docent in Alkmaar, kijk gelijk wie er momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Alkmaar. Lees alle advertenties en informatie goed door en beslis met welke van onze leraren jij aan de slag wilt. Neem snel contact op en boek je eerste les in Alkmaar!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor bijlessen Piano in Alkmaar?

In Alkmaar is het gemiddelde bedrag van een bijles Piano €20.

 

De ervaring van de leraar piano, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Vele tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om privélessen piano te geven in Alkmaar?

Je kunt hun vaardigheden checken en op basis daarvan kiezen welke prof in Alkmaar, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen piano in Alkmaar uit 1 docenten.

✒️ Hoe beoordelen studenten hun bijlesleraren Piano in Alkmaar?

Uit reviews geven de studenten een gemiddelde review van uit 5.

 

Een advies op afstand staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, de hele week in het geval van een moeilijkheid omtrent een les.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👴🏼 Met welke intentie kies je bijlessen Piano in Alkmaar?

Privé lessen piano met een bijles leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Heb je altijd al gedroomd om een pianoconcert te geven voor je vader en moeder, je opa en oma of je klasgenoten? Zijn jouw sterren Schubert, Beethoven, Wibi Soerjadi of Joseph Haydn? (Deze top pianisten zijn de crème de la crème als het gaat om bekende pianisten!) Wil je ook zo goed piano leren spelen als deze muzikale genieën? Met een leraar bij Superprof zul je binnen de kortste keren Piano leren spelen als nooit tevoren.

 

Jazz, Pop of Rock Piano, dit zijn verschillende stijlrichtingen die je kan leren via Superprof. En ook al heb je geen piano, dan is dat geen dilemma. Bij de meeste leraren op Superprof kan je ook afspreken om bij hen thuis te oefenen! Met een bijles leraar van Superprof doorgrond je ieder mysterie van de Piano, Piano Forte of Pianolina. En voordat je het weet geef je zelf een pianoconcert in de schouwburg of het theater, voor een geboeid publiek. Meld je vandaag nog aan.

 

Je richt je rechtstreeks op je privé leraar en je plant in real life of online je privélessen piano autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de begeleider van jouw keuze om bijlessen piano te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je lessen piano vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 1 tutors piano in Alkmaar.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je thuis via Skype of Zoom privéles piano volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen piano meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen piano bieden bovendien alle mogelijkheden om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen