Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Piano in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Pianoleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 7 beoordelingen.

31 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 31euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Piano reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Aan de slag gaan met Piano in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Pianolessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat is de prijs van een les Piano in Amsterdam?

In Amsterdam is de prijs van een les Piano €31.

 

De ervaring van de Piano leraar , de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden het eerste lesuur aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren staan ​​tot je beschikking om cursussen piano te geven in Amsterdam en omgeving?

Je kunt hun cursusaanbiedingen checken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus piano in Amsterdam uit 38 geverifieerde profielen.

✒️ Hoe worden docenten Piano uit Amsterdam beoordeeld?

Uit 7 waarderingen geven de studenten een gemiddelde waardering van 5.0 van de vijf.

 

Onze klantenservice is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, op werkdagen in het geval van een complicatie omtrent onze diensten.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👴🏼 Met welke intentie kies je een thuiscursus Piano in Amsterdam?

Privé lessen piano met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Heb je altijd al gedroomd om een pianoconcert te geven voor je ouders, je grootouders of je klasgenoten? Zijn jouw sterren Schubert, Beethoven, Wibi Soerjadi of Joseph Haydn? (Deze top pianisten zijn de crème de la crème als het gaat om bekende pianisten!) Wil je ook zo goed piano leren spelen als deze muzikale genieën? Met een bijlesleraar bij Superprof zul je binnen de kortste keren Piano leren spelen als nooit tevoren.

 

Blues, Ragtime of Rock Piano, dit zijn verschillende stijlrichtingen die je kan leren via Superprof. En ook al heb je geen vleugel, dan is dat geen hinderpaal. Bij de meeste pianomeesters op Superprof kan je ook afspreken om bij hen thuis te oefenen! Met een privéleraar van Superprof doorgrond je ieder mysterie van de Piano, Piano Forte of Pianolina. En voordat je het weet geef je zelf een pianoconcert in de schouwburg of het theater, voor een geboeid publiek. Meld je vandaag nog aan.

 

Je richt je blik op je professor en je plant in real life of online je lessen piano autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de begeleider van jouw keuze om bijlessen piano te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je thuislessen piano vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 38 docenten piano in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kan je op Superprof ook online privélessen piano volgen, thuis, via webcam?

80% van de tutors biedt ook bijlessen lessen piano aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen piano meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen piano bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Piano in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Piano in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Pianolessen Amsterdam: zoek niet verder

Waarom pianoles volgen met een docent van Superprof in Amsterdam?

Steeds meer leerlingen die op zoek zijn naar pianoles melden zich aan voor het volgen van pianoles Amsterdam, een piano cursus in Amsterdam, pianolessen voor beginners, pianoles voor gevorderden, wat extra hulp met het leren spelen van piano of iets dergelijks met een expert op het gebied van piano en muziek in Amsterdam. Nog nooit is piano leren spelen zo gemakkelijk en leuk geweest in Amsterdam. Dankzij Superprof kun je aan de slag met een pianoles docent naar keuze op de plek die jou het beste uitkomt in Amsterdam en op de meest prettige tijden.

Alle soorten lessen en piano cursussen in Amsterdam

We beschikken over een groot aantal pianoles docenten in de buurt van Amsterdam die allemaal experts zijn en veel ervaring hebben op het gebied van piano, muziek en het geven van pianolessen. Onze pianoles docenten in Amsterdam kunnen je overal mee helpen, ongeacht je niveau of leeftijd. Elke piano docent is in staat om je te helpen met het geven van piano les, een uitgebreide piano cursus, extra hulp bij het leren spelen van piano, een uitgebreide piano uitleg, bepaalde liedjes leren spelen en veel meer.

Daarnaast geven onze pianoles docenten lessen aan leerlingen op alle niveaus, van lessen aan leerlingen op een niveau voor beginners, lessen aan leerlingen op een niveau voor gevorderden tot lessen aan leerlingen op een niveau voor experts die extra hulp nodig hebben of nieuwe kennis willen opdoen. Onze docenten geven lessen aan leerlingen van elke leeftijd, van kinderen tot jongeren en volwassenen. Tijdens de lessen zal de pianoles docent je voorzien van alle belangrijke informatie, van het leren van akkoorden, hoe je noten moet lezen, hoe je bepaalde technieken moet toepassen en veel meer. Sommige docenten op Superprof hebben ook ervaring en kennis met het spelen van keyboard en zijn bereid om keyboard lessen te geven.

Om een expert te worden in piano spelen is het belangrijk om veel te oefenen. Je docent zal veel met je oefenen en er alles voor doen zodat je piano spelen snel onder de knie zal krijgen, dat je noten kunt lezen en weet hoe je akkoorden moet spelen. Je piano docent kan je per les verschillende opdrachten geven en liedjes om te oefenen. Je zal al snel ontdekken dat je piano leert spelen op een zeer hoog tempo.

Lessen volgen met een pianoles docent naar keuze

Superprof heeft het mogelijk gemaakt voor leerlingen om zelf een pianoles docent te kiezen. We beschikken over een groot aantal pianoles docenten in Amsterdam. Je zal ongetwijfeld een geschikte docent vinden voor het volgen van pianolessen of een piano cursus. Je kunt alle docenten zien op de profielen op deze pagina. Op het profiel van elke pianoles docent kun je zien of de docent beschikbaar is en alle informatie met betrekking tot zijn/haar specialisaties, kennis, ervaring, kwalificaties en prijs per uur. Als je een geschikte pianoles docent hebt gevonden in Amsterdam, neem dan snel contact op. Veel piano docenten geven korting op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Daarnaast geven veel docenten hun eerste piano les gratis. Je kunt alle belangrijke informatie vinden op de profielen van de piano docenten.

Volg je les op een locatie naar keuze in Amsterdam

Een ander groot voordeel van het volgen van lessen met Superprof is dat je met een piano docent naar keuze aan de slag kunt gaan op de locatie die jou het beste uitkomt in Amsterdam. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om les te volgen op de locatie van de piano docent. Als je liever les volgt bij jou thuis dan kun je ervoor kiezen om je pianoles docent over te laten komen bij jou thuis. Op de profielen van de docenten kun je informatie vinden over de locaties waar de docent in staat is om lessen te geven. Je zit niet meer vast aan lessen op een onpraktische locatie op vaste tijden. Er is niets beter dan het zelf kunnen kiezen voor een locatie voor het leren spelen van piano.

Als je liever geen fysieke piano les volgt met een pianoles docent in Amsterdam kun je er ook voor kiezen om online aan de slag te gaan. Meerdere pianoles docenten staan ervoor open om les te geven online via de computer. Je docent zal tijdens de les alles uitleggen wat je nodig hebt, het is meestal belangrijk dat je piano zichtbaar is tijdens de online les en dat je goed te horen bent.

Lessen volgen op de tijden die jou het beste uitkomen

Je kan lessen volgen en piano leren spelen op de tijden die jou het beste uitkomen. Onze docenten staan open voor het geven van les aan leerlingen op de tijden die voor hen het meest praktisch zijn. Als je alleen tijd beschikbaar hebt op een specifieke dag van de week om een bepaald uur dan is dat geen probleem. Je zal ongetwijfeld een pianoles docent vinden die beschikbaar is op de tijden waarop jij je les wilt volgen. Je kunt via de profielen gemakkelijk contact opnemen met de docenten. Vind een docent die jou interesseert, neem contact op en bespreek met de docent op welke tijden jij graag lessen wilt volgen. De docent zal gelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is op deze tijden. Als de docent beschikbaar is kun je al snel tot een besluit komen en plannen wanneer de eerste les zal plaatsvinden.

Ga vandaag nog aan de slag met je pianolessen

Superprof heeft in de afgelopen jaren een geweldige reputatie opgebouwd. Leerlingen stellen onze pianolessen erg op prijs. Onze docenten hebben veel leerlingen geholpen en van beginners experts gemaakt in het spelen van piano. Wacht dus niet te lang en ga snel aan de slag met een docent naar keuze. Bij ons kun je lessen vinden van hoge kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs, dit is een van de vele redenen waarom leerlingen kiezen voor het volgen van pianolessen of een piano cursus bij ons. Vind snel een docent en ga vandaag nog aan de slag met je pianolessen!

Wat wil je leren?