Homepagina
Lessen geven

Neem een Pianoles op Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 9 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Piano in Leiden

Bekijk meer leraren

19 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €19/uur

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 5 uur.

01

Vind je ideale leraar Piano in Leiden

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Piano leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Piano

Overleg met je leraar Piano en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leiden!

Bekijk ons aanbod aan lessen Piano in Leiden

Piano les in Leiden, neem lessen op Superprof.

Leer piano spelen met een van onze experts in Leiden

Woon je in Leiden en ben je op zoek naar een professionele docent gespecialiseerd in muziek en piano bij jou in de buurt van Leiden? Wil je graag piano leren spelen en/of zoek je naar pianoles, een piano cursus, een piano workshop, piano lessen gericht op het leren lezen van noten, les gericht op het leren van specifieke liedjes, hulp met ervaring opdoen, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een specifiek onderwerp, hulp met het leren van de basis, muziek en pianolessen aan leerlingen op een niveau voor beginners, muziek en pianolessen aan leerlingen op een niveau voor intermediates, muziek en pianoles aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, les aan groepen, lessen aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, les bij jou thuis, pianoles online, een piano cursus online, een workshop online, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, muziekschool of conservatorium, lessen gericht op gitaar, viool of een ander instrument, een proefles of iets dergelijks gegeven door een piano docent in Leiden? Bekijk snel wie er momenteel allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Leiden!

De beste pianolessen en cursussen in Leiden

Al ben je op zoek naar pianoles of een piano cursus van hoge kwaliteit in Leiden dan ben je hier aan het juiste adres! Wij beschikken over meerdere piano docenten verspreid over verschillende delen van Leiden die jou graag willen helpen met het leren spelen van piano en het geven van de lessen of cursus die jij nodig hebt. Onze piano docenten in Leiden hebben veel kennis en meerdere specialisaties op het gebied van muziek, piano en het geven van pianolessen aan leerlingen op alle niveaus. Zij geven lessen zowel aan leerlingen op een beginnersniveau als intermediates en gevorderden. Naast lessen aan leerlingen op elk niveau bieden onze piano docenten in Leiden lessen aan leerlingen van elke leeftijd, zowel aan kinderen als jongeren en volwassenen. Aan de slag gaan met een piano expert bij jou in de buurt van Leiden is de beste beslissing die je kunt nemen om snel en effectief piano te leren spelen en/of al je specifieke persoonlijke doelen te bereiken. Naast Leiden kun je ook een grote hoeveelheid piano docenten vinden in andere steden en regio’s van Zuid-Holland en de rest van Nederland. Je kunt muziek en piano docenten vinden van Den Haag tot Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Groningen, etc.

Vind een geschikte piano docent in Leiden

Waar je ook naar op zoek bent, wij beschikken over meerdere piano docenten. Ongetwijfeld zul je de lessen vinden waar jij naar op zoek bent bij jou in de buurt. Hier kun je alle advertenties vinden van docenten gespecialiseerd in muziek en piano die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van pianoles. Op de advertenties van onze piano docenten in Leiden kun je alle belangrijke informatie vinden over hun specialisaties, kennis, ervaring, de opleidingen die zij hebben gevolgd, de soorten lessen, cursussen en workshops die zij bieden, aan wie zij in staat zijn om les te geven, hun prijs per uur, beschikbare tijden, de locaties waarop zij in staat zijn om jou te begeleiden en meer. Al zoek je naar pianoles, een piano cursus, een piano workshop, piano lessen gericht op het leren lezen van noten, les gericht op het leren van specifieke liedjes, hulp met ervaring opdoen, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een specifiek onderwerp, hulp met het leren van de basis, muziek en pianolessen aan beginners, lessen aan intermediates, lessen aan gevorderden of iets anders met een piano docent, kijk snel welke van onze docenten de lessen biedt waar jij naar op zoek bent.

Bepaal hoe, waar en wanneer je pianolessen plaats moeten vinden

Bij ons heb je te veel voordelen om op te noemen. Je kunt dankzij Superprof zelf bepalen hoe, waar en wanneer je lessen plaats moeten vinden. Je zit niet langer vast aan lessen op een locatie waar jij niet zelf voor hebt gekozen. Je hebt meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om locaties in Leiden. De meeste van onze piano docenten zijn in staat om lessen te geven op verschillende locaties, dit kan zijn op de locatie van de piano docent, bij jou thuis of op een andere locatie als de docent hiervoor open staat. Je kunt er ook voor kiezen om je pianolessen online te volgen via de computer. Kijk ook of de docent beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste pianoles in Leiden!

Al woon je in Leiden en ben je op zoek naar een professionele docent gespecialiseerd in muziek en piano bij jou in de buurt van Leiden, wil je graag piano leren spelen en/of zoek je naar pianoles, een piano cursus, een piano workshop, piano lessen gericht op het leren lezen van noten, les gericht op het leren van specifieke liedjes, hulp met ervaring opdoen, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een specifiek onderwerp, hulp met het leren van de basis, muziek en pianolessen aan leerlingen op een niveau voor beginners, muziek en pianolessen aan leerlingen op een niveau voor intermediates, muziek en pianoles aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, les aan groepen, lessen aan kinderen, lessen aan jongeren en volwassenen, een les van een uur, lessen voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, les bij jou thuis, pianoles online, een piano cursus online, een workshop online, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, muziekschool of conservatorium, lessen gericht op gitaar, viool of een ander instrument, een proefles of iets dergelijks gegeven door een piano docent in Leiden, bekijk snel wie er momenteel allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Leiden. Neem contact op met een docent naar keuze en start vandaag nog met je eerste les in Leiden!

FAQ

💸 Wat kost een privéles Piano gemiddeld in Leiden en omgeving?

De gemiddelde kosten van een privé les piano in Leiden is €19.

 

De ervaring van de Piano leraar , de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel teachers zijn beschikbaar om een cursus piano te geven in Leiden?

Je kunt hun cursusaanbiedingen bekijken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Leiden, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen piano in Leiden uit 9 privéleraren.

✒️ Hoe worden bijlesleraren Piano uit Leiden beoordeeld?

Uit waarderingen geven de leerlingen een gemiddelde waardering van van de vijf.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, de hele week in het geval van vragen omtrent een cursus.

 

Extra hulp nodig?

👴🏼 Waarom kies je een les Piano in Leiden?

Lessen piano met een tutor geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Heb je al een gedroomd om pianoconcerten te geven voor je ouders, je opa en oma of je vrienden? Zijn jouw meesters Mozart, Rubinstein, Chopin of Giacomo Puccini? (Deze top pianisten zijn de crème de la crème als het gaat om bekende pianisten!) Wil je ook zo goed piano leren spelen als deze muzikale genieën? Met een bij Superprof zul je binnen een mum van tijd Piano leren spelen als nooit tevoren.

 

Jazz, Ragtime of Rock Piano, dit zijn verschillende stijlrichtingen die je kan leren via Superprof. En ook al heb je geen piano, dan is dat geen probleem. Bij de meeste leraren op Superprof kan je ook afspreken om bij hen thuis te oefenen! Met een tutor van Superprof doorgrond je ieder geheim van de Piano, Piano Forte of Pianolina. En voordat je het weet geef je zelf een pianoconcert in de schouwburg of het theater, voor een geboeid publiek. Meld je vandaag nog aan.

 

Je richt je rechtstreeks op je privé docent en je boekt in real life of online je bijlessen piano autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om privélessen piano te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je thuislessen piano vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 9 tutors piano in Leiden.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op Superprof ook online bijlessen piano volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen piano meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen piano bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen