Homepagina
Lessen geven

Neem online pianoles met Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 203 online leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Piano

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 22 beoordelingen.

26 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €26

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind je ideale leraar zonder je te verplaatsen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen) voor een les

02

Organiseer je les online

Overleg met je leraar piano en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Piano

5.0
Bryan Leraar piano

Bryan is super enthousiast en zijn manier van communiceren en leren is heel prettig en flexibel voor zowel professionals als beginners. Kan me geen betere piano leraar wensen! Zeker een aanrader.

5.0
Kai Leraar piano

De lessen met Kai zijn er leuk en leerzaam. Kai is een goede leraar omdat hij goed kan inschatten welk niveau je heb en daarbij persoonlijke oefeningen maakt die je specifiek verder helpen. Kortom hij past zijn lessen aa

E, 2 maanden geleden

5.0
Isabel Leraar piano

Isabel is really nice and creative, her classes were always enjoyable! She helped me with basic music theory so that I can have a better understanding of scores, and to creating different atmospheres while playing. The way of practice she taught was...

Zixuan, 3 maanden geleden

5.0
Bryan Leraar piano

Bryan is een geweldige leraar. Hij luistert geduldig. Je kan hem altijd iets over de les vragen. Hij vraagt van jou motivatie om beter te leren spelen. Het is altijd een feestje.

Paul, 4 maanden geleden

5.0
Bryan Leraar piano

Bryan is een zeer ervaren en betrokken docent. Hij weet zich goed in te leven en de les aan te passen om het je zo begrijpelijk mogelijk te maken! Zeer tevreden!

Agit, 5 maanden geleden

4.5
Imanol Leraar piano

I have had Imanol as a piano teacher for nearly a year. He is extremely patient and friendly , puts you at ease. I have never played an instrument before so have learnt to read the music too. Imanol makes the lessons fun , but is very...

Judith, 10 maanden geleden

Bekijk ons aanbod aan lessen Piano

Online pianoles te vinden via Superprof.

Volg pianoles online met onze online piano docenten

 

Steeds meer leerlingen schrijven zich in voor het volgen van pianoles online, een online piano cursus, extra hulp bij het leren spelen van piano, het opdoen van kennis en informatie over bepaalde onderwerpen, het leren spelen van diverse liedjes, het leren spelen van akkoorden, het leren lezen van noten, het leren van de juiste technieken voor het spelen van piano, het leren stemmen van piano’s en veel meer. Op Superprof beschikken we over een zeer groot aantal online piano docenten gespecialiseerd in alles wat met piano en muziek te maken heeft. Onze piano docenten kunnen leerlingen overal mee helpen en geven lessen aan leerlingen op alle niveaus.

 

Onze online piano docenten geven lessen aan leerlingen die voor het eerst te maken krijgen met piano en muziek die graag een basis willen vormen en piano willen leren spelen. Daarnaast geven onze docenten pianoles aan leerlingen die al een goede basis hebben en graag hun kennis en ervaring naar een hoger niveau willen tillen. De online docenten geven lessen aan leerlingen van elke leeftijd, van kinderen tot jongeren en volwassenen. De meeste leerlingen die op zoek zijn naar pianoles online kiezen voor het volgen van online lessen met Superprof om verschillende redenen.

 

Kennis opdoen van piano online

 

Het is steeds eenvoudiger om aan informatie te komen over veel verschillende onderwerpen. Tegenwoordig is veel informatie online te vinden, je kunt overal informatie vinden over hoe je piano kan leren spelen. Op verschillende websites en platformen kun je informatie verkrijgen over muziek en piano, er zijn veel video’s die je kunnen helpen met het leren spelen van piano. Toch is het als je piano wilt leren spelen of extra informatie op wilt doen een verstandige keuze om aan de slag te gaan met een piano docent. Wij hebben het mogelijk gemaakt om lessen te volgen online met een piano docent naar keuze, het enige wat je nodig hebt voor het volgen van online pianoles is een computer, webcam, internetverbinding en natuurlijk een piano. Gebruik je tijd en internet voor het volgen van online pianolessen!

 

Allerlei soorten online pianolessen en cursussen

 

Elke online piano docent op Superprof kan je helpen met het geven van de soort pianoles of cursus die jij nodig hebt. Al gaat dit om een pianoles voor beginners die een basis willen vormen, gevorderden die al een basis hebben of experts die graag meer kennis willen opdoen over specifieke onderwerpen. Onze online piano docenten kunnen je voorzien van alle theorie en belangrijke informatie die jij nodig hebt.

 

Als je piano wilt leren spelen of je pianovaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen is het belangrijk om veel te oefenen. Je piano docent zal zo veel mogelijk met je oefenen. De docent zal je ook piano opdrachten geven om te doen in je vrije tijd en waarop je je moet voorbereiden voor het volgende les. Als je al gevorderd bent op het gebied van piano en muziek maar graag extra kennis opdoet dan is dat meer dan mogelijk met onze piano experts.

 

Een groot aantal piano docenten

 

Superprof beschikt over een groot aantal piano docenten verspreid over heel Nederland. We hebben veel docenten gespecialiseerd in muziek en piano die zowel fysieke als online piano les geven. Je kunt op Superprof gemakkelijk een online piano docent vinden voor het volgen van pianolessen. Op deze pagina kun je alle profielen zien van piano docenten die beschikbaar zijn om pianoles online te geven via de computer. Er is een groot aantal piano docenten voor het geven van online pianoles, je hebt dus veel opties om uit te kiezen. Er is niets beter dan het zelf kunnen kiezen voor een piano docent naar keuze.

 

Onze piano docenten van Superprof bieden lessen van hoge kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs. De meeste van onze piano docenten online geven korting op hun lessen als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Daarnaast geven de meeste piano docenten hun eerste les gratis zodat je tijdens deze proefles kunt bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen docent.

 

Volg je lessen op de tijden die jou het beste uitkomen

 

Dankzij Superprof kun je je pianoles volgen op de dagen en tijd van de dag waarop jij je les wilt volgen. Als je alleen de tijd hebt op een specifieke dag om een bepaald uur dan is dat geen probleem. Je zult ongetwijfeld een online piano docent vinden die beschikbaar is voor het geven van lessen op deze tijden. Vind een piano docent, neem contact op en bespreek met de docent of hij/zij beschikbaar is op de tijden waarop jij je lessen wilt volgen. Als de piano docent beschikbaar is kunnen jullie al snel tot een besluit komen en plannen wanneer de eerste les zal plaatsvinden. Je kunt ook zelf kiezen voor de duur van de piano cursus. Sommige leerlingen hebben maar een paar lessen nodig, andere leerlingen kiezen voor het volgen van pianoles gedurende een paar weken, maanden, half jaar of zelfs voor meer dan een jaar.

 

Veel leerlingen stellen ons enorm op prijs. We hebben in de afgelopen een geweldige reputatie opgebouwd. Steeds meer leerlingen melden zich aan voor allerlei verschillende pianolessen en cursussen. Waar je ook naar op zoek bent, onze online piano docenten kunnen je overal mee helpen, al gaat het om pianoles online, een online piano cursus, extra hulp bij het leren spelen van piano, het opdoen van kennis en informatie over bepaalde onderwerpen, het leren spelen van diverse liedjes, het leren spelen van akkoorden, het leren lezen van noten, het leren van de juiste technieken voor het spelen van piano of iets dergelijks. Maak zo snel mogelijk contact op met een of meerdere van onze piano docenten en laat de docent weten wat voor lessen of cursus je nodig hebt en voor hoe lang, al gaat dit om een paar weken, maanden of een jaar. Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met online pianoles met een piano docent naar keuze!

FAQ

📒 Hoe werkt online les ?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

203 leraren bieden

online lessen piano.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 203 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

 

203 leraren piano bieden aan om je te helpen met piano.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 203 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 26 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar piano
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren piano krijgen?

Gemeten over een totaal van 22  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

203 leraren piano  zijn hier beschikbaar om je te helpen.