Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Piano

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 67 beoordelingen.

29 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €29

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen piano online

Overleg met je leraar piano en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt online lessen piano ?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

351 leraren bieden

online lessen piano.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen piano te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 351 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen piano te geven ?

 

351 leraren piano bieden aan om je te helpen met piano.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 351 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen piano?

De gemiddelde prijs voor online lessen piano is 29 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar piano
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren piano krijgen?

Gemeten over een totaal van 67  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

351 leraren piano  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Pianoles Online: een geweldig idee!

Volg pianoles online met een professionele piano leraar

Heb jij een grote passie voor piano? Heb jij daarnaast een talent voor muziek en wil jij hier graag gebruik van maken? Dan zit je bij ons goed! Op Superprof beschikken we over een zeer groot aantal online piano docenten gespecialiseerd in alles wat met piano te maken heeft. Onze piano docenten kunnen leerlingen overal mee helpen en geven lessen aan leerlingen op alle niveaus.

Onze online piano docenten geven lessen aan leerlingen die voor het eerst te maken krijgen met piano en muziek die graag een basis willen vormen en piano willen leren spelen. Daarnaast geven onze docenten pianoles aan leerlingen die al een goede basis hebben en graag hun kennis en ervaring naar een hoger niveau willen tillen. De online docenten geven lessen aan leerlingen van elke leeftijd, van kinderen tot jongeren en volwassenen. De meeste leerlingen die op zoek zijn naar pianoles online kiezen voor het volgen van online lessen met Superprof om verschillende redenen.

Kennis opdoen van piano online

Het is steeds eenvoudiger om aan informatie te komen over veel verschillende onderwerpen. Tegenwoordig is veel informatie online te vinden, je kunt overal informatie vinden over hoe je piano kan leren spelen. Op verschillende websites en platformen kun je informatie verkrijgen over muziek en piano, er zijn veel video’s die je kunnen helpen met het leren spelen van piano. Toch is het als je piano wilt leren spelen of extra informatie op wilt doen een verstandige keuze om aan de slag te gaan met een piano docent. Wij hebben het mogelijk gemaakt om lessen te volgen online met een piano docent naar keuze, het enige wat je nodig hebt voor het volgen van online pianoles is een computer, webcam, internetverbinding en natuurlijk een piano. Gebruik je tijd en internet voor het volgen van online pianolessen!

Allerlei soorten online pianolessen en cursussen

Elke online piano docent op Superprof kan je helpen met het geven van de soort pianoles of cursus die jij nodig hebt. Al gaat dit om een pianoles voor beginners die een basis willen vormen, gevorderden die al een basis hebben of experts die graag meer kennis willen opdoen over specifieke onderwerpen. Onze online piano docenten kunnen je voorzien van alle theorie en belangrijke informatie die jij nodig hebt.

Als je piano wilt leren spelen of je pianovaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen is het belangrijk om veel te oefenen. Je piano docent zal zo veel mogelijk met je oefenen. De docent zal je ook piano opdrachten geven om te doen in je vrije tijd en waarop je je moet voorbereiden voor het volgende les. Als je al gevorderd bent op het gebied van piano en muziek maar graag extra kennis opdoet dan is dat meer dan mogelijk met onze piano experts.

Volg je lessen op de tijden die jou het beste uitkomen

Dankzij Superprof kun je je pianoles volgen op de dagen en tijd van de dag waarop jij je les wilt volgen. Als je alleen de tijd hebt op een specifieke dag om een bepaald uur dan is dat geen probleem. Je zult ongetwijfeld een online piano docent vinden die beschikbaar is voor het geven van lessen op deze tijden. Vind een piano docent, neem contact op en bespreek met de docent of hij/zij beschikbaar is op de tijden waarop jij je lessen wilt volgen.

Als de piano docent beschikbaar is kunnen jullie al snel tot een besluit komen en plannen wanneer de eerste les zal plaatsvinden. Je kunt ook zelf kiezen voor de duur van de piano cursus. Zoek jij naar lessen voor een aantal weken, maanden, een half jaar of bijvoorbeeld een heel jaar? Geef aan voor hoe lang jij ongeveer jouw lessen wilt volgen. Kom samen met de docent tot een besluit en start vandaag nog met je eerste les!

Wat wil je leren?