Homepagina
Lessen geven

Vind een huiswerkbegeleiding in Utrecht via Superprof

🥇 Alleen het allerbeste aanbod
💻 23 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van coaches Persoonlijke Ontwikkeling in Utrecht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 4 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Persoonlijke Ontwikkeling reageren gemiddeld binnen 4 uur.

01

Vind jouw coach of begeleider Persoonlijke Ontwikkeling in Utrecht

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Persoonlijke Ontwikkeling en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je cursus Persoonlijke Ontwikkeling in Utrecht

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Utrecht
beoordelen hun leraar Huiswerkbegeleiding als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Huiswerkbegeleiding

Laat een privéleraar je helpen met huiswerkbegeleiding Utrecht via Superprof

Volg je huiswerkbegeleiding met een leraar naar keuze in Utrecht

 

 
Ben je woonachtig in Utrecht en zoek je naar een privéleraar bij jou in de buurt voor het geven van huiswerkbegeleiding? Of ben je op zoek naar bijles, examentraining, hulp met bepaalde vakken op school, hulp met het opdoen van kennis of info over specifieke onderwerpen met een privéleraar in Utrecht? Bij ons is dit allemaal mogelijk. Wij hebben een enorme hoeveelheid leraren verspreid over alle regio’s van Utrecht. Vind snel een leraar in Utrecht gespecialiseerd in het vak waarin jij je wilt verdiepen.
 
 

Leraren met diverse specialisaties in Utrecht

 
Wij beschikken over een enorme hoeveelheid privéleraren verspreid over alle delen van Utrecht met diverse specialisaties die jou graag willen helpen met het geven van bijles, begeleiding met huiswerk, het leren voor een toets, tentamen, examen, hulp met leren plannen en meer. Onze privéleraren in Utrecht staan open voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van alle categorieën. Zij bieden bijles en begeleiding aan leerlingen op de basisschool, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de middelbare school en begeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs. Ook bieden onze privéleraren in Utrecht begeleiding aan mensen die niet op school zitten maar zich simpelweg willen verdiepen in specifieke vakken of onderwerpen met een expert op het gebied wat zij willen leren. Het maakt niet uit of je een kind bent of volwassene, de meeste van onze privéleraren in Utrecht staan open voor het geven van leerlingen van elke leeftijd. Als jij bijles en/of huiswerkbegeleiding wilt volgen in een groep van meerdere leerlingen dan is dat ook mogelijk. Meerdere van onze leraren in Utrecht staan open voor het geven van begeleiding aan les aan groepen.
 
 

Bijles en huiswerkbegeleiding van de hoogste kwaliteit

 

 
De bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining, etc. die onze leraren in Utrecht bieden zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij werken alleen samen met experts in de vakken waarin zij lesgeven. Al ben je een leerling in het onderwijs en heb je moeite met een bepaald vak, bijvoorbeeld wiskunde, biologie, scheikunde, aardrijkskunde of economie, kijk snel welke van onze leraren gespecialiseerd is in de vakken waar jij hulp mee nodig hebt. Met wie jij ook besluit om aan de slag te gaan, je zult gegarandeerd lessen volgen met een professional. Naast lessen van hoge kwaliteit bieden de meeste van onze leraren in Utrecht lessen voor zeer betaalbare tarieven. Het gemiddelde tarief per uur van de lessen die onze leraren in Utrecht bieden is zeer voordelig vergeleken met de meeste externe lessen en cursussen.
 
 
Verder kun je profiteren van mogelijke kortingen. Meerdere leraren in Utrecht bieden korting op hun lessen als je ervoor kiest om meerdere lessen tegelijk te boeken. Daarnaast biedt bijna elke leraar in Utrecht een eerste les gratis. Tijdens deze eerste les gratis kun je beter kennismaken met de leraar en zijn of haar manier van lesgeven. Kijk tijdens de eerste gratis les of de les je bevalt en besluit of je verder wilt met de door jou gekozen leraar. Neem snel contact op met een leraar naar keuze en profiteer van lessen van hoge kwaliteit voor zeer voordelige tarieven, mogelijke kortingen en een eerste les gratis!
 
 

Volg je bijles en huiswerkbegeleiding op een locatie in Utrecht die voor jou praktisch is

 
Bij ons heb je meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om locaties in Utrecht. Ontdek snel welke van onze leraren in Utrecht beschikbaar is voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding bij jou op de locatie. Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van leraren in Utrecht. Bovenaan kun je aangeven waar jij precies naar zoekt, schrijf het vak of onderwerp waar jij hulp mee nodig hebt en druk op zoeken. Automatisch zul je alle advertenties vinden van leraren gespecialiseerd in dit vak of onderwerp in Utrecht. Op de advertenties kun je alle belangrijke info vinden met betrekking tot hun specialisaties, kennis, ervaring, de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, aan wie zij in staat zijn om lessen te geven, etc. Je kunt ook info vinden over hun beschikbare tijden en locaties.
 
 
Zorg dat je een leraar vindt die beschikbaar is voor het geven van les op jouw gewenste locatie. Je kunt ervoor kiezen om je bijles en huiswerkbegeleiding te volgen bij jou thuis en je leraar over laten komen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je bijles en huiswerkbegeleiding te volgen op de locatie van de leraar. Bijna elke leraar in Utrecht beschikt over een ideale omgeving voor het geven van lessen. Als je liever je bijles en huiswerkbegeleiding volgt op een andere locatie, laat dit dan weten aan de leraar. De leraar zal in de reactie laten weten of hij of zij beschikbaar is voor het geven van les op deze locatie. Naast het volgen van bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining of dergelijke lessen op een fysieke locatie kun je er ook voor kiezen om je lessen online te volgen. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid online leraren die jou kunnen helpen met het geven van bijles online, huiswerkbegeleiding online of examentraining online gegeven door een online privéleraar.
 
 

Volg je lessen op de tijden die jou het beste uitkomen

 

 
Laat tijdens het contact opnemen weten op welke tijden jij je bijles en huiswerkbegeleiding wilt volgen. Als jij alleen vrije tijd hebt op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op dinsdagavond of vrijdagochtend, zorg dan dat je een leraar vindt die beschikbaar is voor het geven van les op deze tijden en dagen. Bespreek met de privéleraar ook voor hoe lang jij je bijles en/of huiswerkbegeleiding wilt volgen. Of dit gaat om begeleiding voor een uur, begeleiding voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar. Geef snel aan met welk vak of onderwerp jij bijles of begeleiding nodig hebt en kijk welke leraren in Utrecht beschikbaar zijn voor het geven van les in dit onderwerp. Bekijk alle advertenties en lees alle info op de advertenties van onze leraren goed door. Neem een juist beslissing, neem contact op en boek snel je eerste les in Utrecht!

FAQ

💸 Wat is de prijs van bijlessen in Utrecht?

De gemiddelde prijs van een cursus in Utrecht is €18.

 

De ervaring van de leraar, de locatie van de lessen (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de huiswerkbegeleiding beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om huiswerkbegeleiding te geven in Utrecht en omgeving?

23 leraren   bieden de mogelijkheid tot bijlessen Utrecht en omgeving.

 

Je kunt hun vaardigheden doorlezen en op basis daarvan selecteren welke leraar in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen in Utrecht uit 23 tutors.

👴🏼Waarom zou je huiswerkbegeleiding beginnen?

Doe jij al tijden je best op school, maar willen de goede resultaten maar niet komen? Bijles of huiswerkbegeleiding kan in dit geval de oplossing zijn. Door hulp in te schakelen van een professional kun je op een goede manier je minder sterke punten ontdekken, je daarop concentreren, en ervoor zorgen dat je volgende toets een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: huiswerkbegeleiding en bijles is er voor iedereen. Als je het lastig vindt om een bepaal onderwerp te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel nut. Maar ook als je eigenlijk alles wel begrijpt in de les, kunnen je cijfers tegenvallen: je kunt immers nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of met discipline te werken, dan is het niet makkelijk om goede cijfers te halen. Een tutor of bijlesdocent kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen genoeg dus om aan de slag te gaan met een bijlesleraar op Superprof!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de begeleider van jouw keuze om thuislessen Schaken te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je lessen Schaken vol goede moed te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 23 leraren in Utrecht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kunnen we op afstand via Skype of Zoom bijles of huiswerkbegeleiding volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen