Homepagina
Lessen geven

Vind een huiswerkbegeleiding in Den Haag op Superprof

🥇 Alleen het allerbeste aanbod
💻 21 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van coaches Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 4 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Persoonlijke Ontwikkeling reageren gemiddeld binnen 6 uur.

01

Vind jouw coach of begeleider Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Persoonlijke Ontwikkeling en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je cursus Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Den Haag
beoordelen hun leraar Huiswerkbegeleiding als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Huiswerkbegeleiding

Laat een privéleraar je helpen met huiswerkbegeleiding Den Haag via Superprof

Volg je bijles en huiswerkbegeleiding met een leraar naar keuze in Den Haag

 

Zoek je naar huiswerkbegeleiding gegeven door een privéleraar bij jou in de buurt van Den Haag? Of mogelijk ben je op zoek naar bijles, hulp met het leren voor een toets, tentamen, examen of de cito met een expert gespecialiseerd in het vak waar jij hulp mee nodig hebt? Bij ons is dit allemaal mogelijk. Wij beschikken over een enorm aantal leraren gespecialiseerd in alle vakken en onderwerpen. Zeer waarschijnlijk is er een professionele leraar bij jou in de buurt gespecialiseerd in het vak waarin jij je wilt verdiepen.

 

De beste lessen in Den Haag

 

Onze leraren in Den Haag geven bijles en huiswerkbegeleiding op alle niveaus en aan leerlingen van alle categorieën. Zij bieden bijles en begeleiding aan leerlingen op de basisschool, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de middelbare school, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs en les aan mensen die niet op school zitten maar zich simpelweg willen verdiepen in een specifiek vak of onderwerp. Al wil jij graag een nieuw vak leren, kijk dan welke van onze leraren hierin gespecialiseerd zijn. Al ben je een kind of volwassene, onze privéleraren zijn in staat om iedereen te helpen. Of misschien ben je een ouder van een kind, zorg ervoor dat je een geschikte leraar vindt voor het geven van de lessen die jouw kind nodig heeft. De meeste van onze leraren hebben veel ervaring met het geven van bijles en begeleiding met huiswerk aan kinderen.

 

Vind een geschikte leraar bij jou in de buurt van Den Haag

 

Waar je ook naar op zoek bent, bovenaan deze pagina kun je aangeven met welk vak of onderwerp jij begeleiding nodig hebt. Schrijf de naam van dit vak of onderwerp en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties van leraren zien gespecialiseerd in dit vak of onderwerp die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van bijles of huiswerkbegeleiding in Den Haag. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie op de advertenties goed door. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de specialisaties, kennis en ervaring van elke leraar, op welke niveaus zij lesgeven, hun beschikbare tijden, locaties. Kijk welke van onze leraren in Den Haag voldoen aan jouw eisen en behoeften. Besluit met wie jij aan de slag wilt, neem contact op en boek je eerste les in Den Haag. Naast Den Haag beschikken wij ook over leraren met diverse specialisaties in ander steden en regio's van Zuid-Holland en de rest van Nederland. Je kunt leraren vinden van Rotterdam tot Leiden, Amsterdam of Utrecht.

 

Bijles en begeleiding met huiswerk van hoge kwaliteit

 

De bijlessen, begeleiding met huiswerk, hulp met het leren voor een examen, of training. die onze leraren in Den Haag bieden zijn van zeer hoge kwaliteit. Op Superprof werken wij namelijk alleen samen met professionals in de vakken waarin zij lesgeven. Het is belangrijk dat zij dit kunnen bewijzen met genoeg kennis en ervaring. Al onze leraren in Den Haag weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden die voldoen aan al jouw eisen en de doelen die jij wilt bereiken. Naast lessen van hoge kwaliteit bieden onze leraren bijles en huiswerkbegeleiding voor zeer goede tarieven. De gemiddelde tarieven van de lessen die onze leraren in Den Haag bieden zijn zeer voordelig vergeleken met de meeste externe lessen.

 

Naast voordelige tarieven kun je profiteren van het feit dat meerdere van onze leraren op Superprof kortingen bieden op hun lessen als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen tegelijk te boeken. Profiteer ook van een eerste les gratis. Bijna elke leraar in Den Haag biedt een eerste les gratis. Tijdens deze eerste gratis les kun je kijken of de les je bevalt en of je verder wilt met de door jou gekozen leraar. Neem snel contact op met een leraar naar keuze en profiteer van bijles en huiswerkbegeleiding van de hoogste kwaliteit, voordelige tarieven, mogelijke kortingen en een eerste les gratis.

 

Volg je bijles en huiswerkbegeleiding op de tijden die jou het beste uitkomen

 

Het kan voorkomen dat je een strakke agenda hebt en dat je alleen vrije tijd hebt op een bepaalde dag van de week om een specifieke tijd. Dat hoeft niet langer een probleem te zijn, wij beschikken over een groot aantal leraren verspreid over heel Den Haag die in staat zijn om jou te begeleiden op verschillende tijden. Zorg dat je een geschikte leraar vindt gespecialiseerd in het vak waar jij begeleiding mee nodig hebt op de dagen en tijden waarop jij vrij bent. De beschikbare tijden van meerdere van onze leraren in Den haag staan vermeld op hun advertenties. Als je een geschikte leraar hebt gevonden en zijn of haar beschikbare tijden staan niet vermeld, neem dan contact op en vraag of hij of zij beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent, bijvoorbeeld op maandagochtend of op zondag in de avond. De leraar zal zo snel mogelijk laten weten of hij of zij beschikbaar is op deze tijden of dat een andere tijd beter uitkomt voor hem of haar. Kom samen tot een besluit en plan wanneer de eerste les plaats moet vinden. Laat ook weten voor hoe lang jij bijles en/of huiswerkbegeleiding nodig hebt. Dit kan gaan om bijles en huiswerkbegeleiding van een uur, begeleiding voor een aantal uur, een  aantal dagen, weken, maanden, lessen voor een half jaar, lessen voor een jaar of voor langer dan een jaar.

 

Bijles en begeleiding met huiswerk op een perfecte locatie

 

Naast het zelf kunnen kiezen voor de tijden waarop jouw bijles en/of begeleiding met huiswerk plaats moet vinden kun je ook bepalen op welke locatie jij aan de slag wilt met je leraar. Je hebt meerdere locaties om uit te kiezen in Den Haag. De meeste van onze experts staan open voor het geven van bijles en begeleiding met huiswerk op verschillende locaties. Kies er bijvoorbeeld voor om je bijles en huiswerkbegeleiding te volgen bij jou thuis, op de locatie van je leraar of op een andere locatie als de leraar hiervoor open staat. Naast fysieke locaties kun je er ook voor kiezen om je bijles en huiswerkbegeleiding online te volgen. Als jij online aan de slag wilt, vind dan een leraar die in staat is om lessen online te geven via de computer. Waar je ook naar op zoek bent, vind snel een perfecte leraar bij jou in de buurt van Den Haag, neem contact op en start vandaag nog met je eerste les!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor bijlessen in Den Haag?

In Den Haag is de gemiddelde prijs van een bijles €21.

 

De ervaring van de tutor, de locatie van de lessen (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de huiswerkbegeleiding beïnvloeden.

 

Vele leraren bieden het eerste lesuur aan (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor privéleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om les te geven in Den Haag?

21 docenten   bieden de mogelijkheid tot bijlessen Den Haag en omgeving.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen checken en op basis daarvan kiezen welke bijlesleraar in Den Haag, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je lessen bijles uit meer dan 21 advertenties.

👴🏼Waarom zou je bijlessen proberen?

Doe jij al tijden je best op school, maar willen de resultaten maar niet komen? Huiswerkbegeleiding of bijles kan in dit geval de oplossing zijn. Door hulp in te schakelen van een professional kun je op een effectieve manier je minder sterke punten ontdekken, je daarop focussen, en ervoor zorgen dat je volgende examen een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: huiswerkbegeleiding en bijles is er voor iedereen. Als je het lastig vindt om een bepaal vak te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel nut. Maar ook als je eigenlijk alles wel begrijpt in de klas, kunnen je cijfers tegenvallen: je kunt immers nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of gedisciplineerd te werken, dan is het niet makkelijk om goede cijfers te halen. Een tutor of huiswerkbegeleider kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen genoeg dus om aan de slag te gaan met een bijlesleraar op Superprof!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de docent van jouw keuze om bijlessen Schaken te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je bijlessen Schaken vol goede moed te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 21 tutors in Den Haag.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kan je op Superprof ook online privélessen te volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de docenten biedt ook cursussen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen