Homepagina
Lessen geven

Neem lessen Persoonlijke Ontwikkeling in Leiden met Superprof

🥇 De crème de la crème
👩‍🏫 6 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van coaches Persoonlijke Ontwikkeling in Leiden

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Persoonlijke Ontwikkeling reageren gemiddeld binnen 6 uur.

01

Vind jouw coach of begeleider Persoonlijke Ontwikkeling in Leiden

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Persoonlijke Ontwikkeling en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je cursus Persoonlijke Ontwikkeling in Leiden

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten excelleren in Huiswerkbegeleiding

Laat een privéleraar je helpen met huiswerkbegeleiding Leiden, vragen of examentraining in Leiden

Huiswerkbegeleiding in Leiden

Heb je begeleiding nodig met een bepaald vak op school waar jij moeite mee hebt? Zoek je naar huiswerkbegeleiding en/of bijles, hulp met leren, studiebegeleiding, examentraining, hulp met memoriseren, begeleiding met biologie, rekenen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, geschiedenis, taal, Nederlands, Engels, Duits, Frans, maatschappijleer, economie, muziek of andere vakken op school, bijles en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de basisschool, bijles en hulp aan leerlingen op de middelbare school, huiswerkbegeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op speciale scholen, huiswerkbegeleiding voor een aantal dagen, huiswerkbegeleiding voor een aantal weken, maanden, begeleiding voor een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een bepaald vak of onderwerp, hulp met beter leren plannen, huiswerkbegeleiding online of iets dergelijks gegeven door een professionele bijlesleraar bij jou in de buurt van Leiden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Meerdere leraren in Leiden

In Leiden beschikken wij over meerdere leraren gespecialiseerd in het geven van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, studiebegeleiding en meer. Al onze leraren zijn professionals en weten precies hoe hij jou moeten helpen met het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Onze leraren hebben veel kennis, ervaring en diverse specialisaties. Als je problemen hebt met bepaalde vakken op school, kijk snel welke van onze bijlesleraren jou kan helpen. Wij beschikken over leraren die lesgeven aan leerlingen van verschillende niveaus, categorieën en leeftijden. Wij hebben leraren die leerlingen helpen die op de basisschool zitten, leerlingen op de vmbo, havo of vwo, studenten die een opleiding volgen in het MBO, HBO of aan de universiteit, en veel meer. Kijk snel of je de bijlesleraar kunt vinden waar jij naar op zoek bent.

Op deze pagina kun je alle advertenties zien van leraren die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding in Leiden. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij begeleiding bieden, informatie over hun kennis, ervaring, tarieven en meer. Kijk snel welke van onze bijlesleraren voldoet aan jouw eisen, behoeften en de doelen die jij wilt bereiken. Bekijk alle advertenties, lees alle informatie goed door en kom tot een beslissing. Als je een geschikte bijlesleraar hebt gevonden, wacht dan niet langer, neem contact op en boek snel je eerste les. Dit kun je doen door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de docent. Schrijf een bericht naar de docent en laat weten wat jij precies nodig hebt. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk te reageren. Naast Leiden beschikken we ook over leraren gespecialiseerd in muziek en gitaar in andere steden en regio’s van Zuid-Holland en de rest van Nederland. Je kunt leraren met diverse specialisaties vinden van Den Haag tot Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Arnhem, Amersfoort, etc.

Kies voor een geschikte locatie in Leiden

Dankzij Superprof kun je zelf beslissen welke locatie voor jou geschikt is. Je hebt meerdere locaties om uit te kiezen. Wij beschikken over meerdere docenten die beschikbaar zijn voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding op verschillende locaties. Op de advertenties van de docenten staan de locaties vermeld waar zij in staat zijn om jou te begeleiden. Ontdek snel welke van onze docenten in staat is om jou te helpen op de locatie die jij in gedachten hebt. Je kunt ervoor kiezen om je lessen te volgen op de locatie van je docent. Als je liever lessen volgt bij jou thuis, dan is dat ook mogelijk. Veel van onze docenten zijn in staat om jou te begeleiden bij jou thuis. Als je liever je lessen volgt op een andere locatie, overleg dit dan met de docent. Verder kun je ervoor kiezen om je huiswerkbegeleiding online te volgen. Op Superprof beschikken wij over een enorm aantal docenten die in staat zijn om huiswerkbegeleiding online te geven en zijn hier goed op voorbereid. Kijk snel welke van onze docenten lesgeeft op jouw gewenste locatie en neem contact op. Als je in een andere regio of stad woont, bijvoorbeeld in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Arnhem, Amersfoort of elders, kijk dan wie er beschikbaar zijn in jouw regio.

Laat weten welke tijden voor jou het beste uitkomen

Naast het zelf kunnen bepalen op welke locatie je lessen moeten plaatsvinden kun je ook kiezen op welke tijden deze plaats moeten vinden. Als je alleen vrije tijd hebt op specifieke tijden en dagen, vind dan een docent die beschikbaar is op deze tijden. De beschikbare tijden van veel docenten staan vermeld op hun advertenties. Als dit niet staat vermeld, neem dan contact op en laat weten op welke tijden je lessen moeten plaatsvinden. De docent zal snel laten weten of hij/zij beschikbaar is op deze tijden. Neem snel contact op, kom samen een besluit en plan wanneer de eerste les plaats moet vinden. Profiteer ook van het feit dat de meeste leraren in Leiden een eerste les gratis bieden. Tijdens deze eerste les gratis kun je kennismaken met de docent en kijken of de les je bevalt.

Neem snel contact op en boek je eerste les in Leiden!

Al heb je begeleiding nodig met bepaalde vakken op school waar jij moeite mee hebt, zoek je naar huiswerkbegeleiding en/of bijles, hulp met leren, studiebegeleiding, examentraining, hulp met memoriseren, begeleiding met biologie, rekenen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, geschiedenis, taal, Nederlands, Engels, Duits, Frans, maatschappijleer, economie, muziek of andere vakken op school, lessen aan een kind van een jonge leeftijd, bijles en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de basisschool, bijles en hulp aan leerlingen op de middelbare school, huiswerkbegeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs, huiswerkbegeleiding aan leerlingen op speciale scholen, huiswerkbegeleiding voor een aantal dagen, huiswerkbegeleiding voor een aantal weken, maanden, begeleiding voor een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een bepaald vak of onderwerp, hulp met beter leren plannen, huiswerkbegeleiding online of iets dergelijks gegeven door een professionele docent bij jou in de buurt van Leiden wacht dan niet langer en vind een perfecte leraar die de lessen biedt die jij nodig hebt. Lees alle advertenties en beslis met wie jij aan de slag wilt. Neem snel contact op en boek je eerste les in Leiden!

FAQ

💸 Wat kost een privéles huiswerkbegeleiding gemiddeld in Leiden en omgeving?

In Leiden is de prijs van een bijles €17.

 

De ervaring van de docent, de locatie van de lessen (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de huiswerkbegeleiding beïnvloeden.

 

97% van leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om huiswerkbegeleiding te geven in Leiden?

In Leiden en in aangrenzende gebieden bieden 6 privéleraren bijles en huiswerkbegeleiding.

 

Je kunt hun vaardigheden checken en op basis daarvan kiezen welke leraar in Leiden, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus in Leiden uit 6 geverifieerde profielen.

👴🏼Waarom zou je bijlessen proberen?

Doe jij al tijden je best op school, maar willen de goede resultaten maar niet komen? Huiswerkbegeleiding of bijles kan in deze situatie de oplossing zijn. Door begeleiding in te schakelen van een professional kun je op een effectieve manier je zwakke punten ontdekken, je daarop focussen, en ervoor zorgen dat je volgende proefwerk een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: bijles en huiswerkbegeleiding is er voor iedereen. Als je het lastig vindt om een bepaal onderwerp te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel zin. Maar ook als je eigenlijk alles wel snapt in de les, kunnen je cijfers tegenvallen: je kunt per slot van rekening nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of gedisciplineerd te werken, dan is het niet makkelijk om goede cijfers te halen. Een tutor of bijlesleraar kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen genoeg dus om aan de slag te gaan met een bijlesdocent op Superprof!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de leraar van jouw keuze om lessen Schaken te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je privélessen Schaken vol goede moed te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 6 privé leraren in Leiden.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je thuis via de webcam bijles of huiswerkbegeleiding volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen