Homepagina
Lessen geven

Neem lessen Persoonlijke Ontwikkeling in Amersfoort met Superprof

🥇 De crème de la crème
👩‍🏫 5 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van coaches Persoonlijke Ontwikkeling in Amersfoort

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

15 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 15euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Persoonlijke Ontwikkeling reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind jouw coach of begeleider Persoonlijke Ontwikkeling in Amersfoort

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Persoonlijke Ontwikkeling en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je cursus Persoonlijke Ontwikkeling in Amersfoort

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten excelleren in Huiswerkbegeleiding

Laat een privéleraar Huiswerkbegeleiding je helpen met huiswerkbegeleiding Haren, vragen of examentraining in Amersfoort

De beste huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Heb je moeite met bepaalde vakken op school en zoek je naar een professionele privéleraar om jou te helpen in Amersfoort? Zoek je naar huiswerkbegeleiding en/of bijles, hulp met leren, examentraining, hulp met memoriseren, begeleiding met rekenen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, geschiedenis, economie, aardrijkskunde, maatschappijleer, muziek of een ander vak op school, bijles en hulp met huiswerk aan leerlingen op de basisschool, hulp en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de middelbare school, huiswerkbegeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs, hulp aan leerlingen op speciale scholen, huiswerkbegeleiding voor een aantal dagen, een week, begeleiding met huiswerk voor een aantal weken, maanden, begeleiding voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een specifiek onderwerp, hulp met beter leren plannen of iets anders in de buurt van Amersfoort? Zoek dan niet verder en ga zo snel mogelijk aan de slag met een van onze leraren in Amersfoort!

Meerdere privéleraren die jou graag willen helpen

Al ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, hulp met leren of iets dergelijks met een ervaren docent in Amersfoort, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij beschikken over meerdere docenten met veel kennis, ervaring en diverse specialisaties verspreid over verschillende delen van Amersfoort. Onze docenten weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Onze docenten bieden verschillende soorten lessen, kijk snel welke van onze docenten de lessen biedt die jij nodig hebt. Wij beschikken over privéleraren die lesgeven aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Ook geven onze leraren les aan leerlingen van verschillende leeftijden, van kinderen tot jongeren en volwassenen.

Zoals we al zeiden hebben we docenten in verschillende delen van Amersfoort, ongetwijfeld is er een geschikte docent bij jou in de buurt. Op deze pagina van docenten in Amersfoort kun je alle docenten vinden die momenteel in staat zijn om jou te begeleiden in Amersfoort. Op de profielen van de docenten kun je alle belangrijke informatie vinden, zoals hun specialisaties, de soorten lessen die zij bieden, kennis, ervaring, locaties, tijden en meer. Als je niet kunt vinden waar jij naar zoekt, neem dan gerust contact op en stel alle mogelijke vragen aan een of meerdere van onze privéleraren in Amersfoort. Naast Amersfoort kun je ook leraren met diverse specialisaties vinden in andere steden en regio’s van Utrecht en de rest van Nederland. Je kunt leraren vinden van de stad Utrecht tot Leiden, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, etc.

Lessen van hoge kwaliteit voor zeer voordelige prijzen

De lessen die onze docenten geven zijn van zeer hoge kwaliteit meestal voor zeer voordelige prijzen. Ons gemiddelde tarief per lesuur is zeer betaalbaar voor de hoge kwaliteit van de lessen. Op Superprof werken wij alleen samen met professionals in de vakken waarin zij lesgeven. Je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een expert die precies weet hoe hij/zij jou moet helpen mt het geven van huiswerkbegeleiding. Profiteer ook van een eerste les gratis. Bijna elke docent in Amersfoort biedt een eerste les gratis. Tijdens deze gratis les kun je kijken of de les je bevalt en uiteindelijk bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen docent. Verder kun je profiteren van het feit dat meerdere docenten op Superprof kortingen bieden op hun les als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen tegelijk te bestellen.

Huiswerkbegeleiding op een locatie naar keuze

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen hoe, waar en wanneer je huiswerkbegeleiding plaats moet vinden. Je hebt een vrije keuze als het gaat om het kiezen voor een ideale locatie. Onze docenten in Amersfoort geven les op verschillende locaties. Ontdek snel welke van onze docenten in staat is om jou te begeleiden op jouw gewenste locatie. Op de profielen van de docenten staat vermeld op welke locaties zij in staat zijn om jou te begeleiden. Je kunt ervoor kiezen om je te laten begeleiden bij jou thuis en de docent over laten komen. Meerdere van onze docenten zijn in staat om les te geven op de locatie van de leerling. Je kunt er ook voor kiezen om je huiswerkbegeleiding te volgen op de locatie van de docent. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten aan de docent, de docent zal gelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is op deze locatie.

Naast het volgen van huiswerkbegeleiding op een fysieke locatie met je docent kun je er ook voor kiezen om je huiswerkbegeleiding online te volgen. Veel van onze docenten geven les online en zijn hier goed op voorbereid. Neem snel contact op en laat weten op welke locatie jij aan de slag wilt. Kijk ook of de docent jou kan begeleiden op de tijden waarop jij je lessen wilt volgen. Als je alleen vrije tijd hebt op specifieke dagen van de week om een bepaald uur, kijk dan wie er beschikbaar is op deze tijden. Laat ook weten voor hoe lang jij je huiswerkbegeleiding wilt volgen, of dit gaat om een les van een uur, huiswerkbegeleiding voor een aantal dagen, een week, begeleiding met huiswerk voor een aantal weken, maanden, begeleiding voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar.

Ga zo snel mogelijk aan de slag met een van onze privéleraren in Amersfoort!

Al heb je moeite met bepaalde vakken op school en zoek je naar een professionele privéleraar in Amersfoort om jou te helpen met huiswerkbegeleiding en/of het geven van bijles, hulp met leren, examentraining, hulp met memoriseren, begeleiding met rekenen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, geschiedenis, economie, aardrijkskunde, maatschappijleer, muziek of een ander vak op school, bijles en hulp met huiswerk aan leerlingen op de basisschool, hulp en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de middelbare school, huiswerkbegeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs, hulp aan leerlingen op speciale scholen, huiswerkbegeleiding voor een aantal dagen, een week, begeleiding met huiswerk voor een aantal weken, maanden, begeleiding voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een specifiek onderwerp, hulp met beter leren plannen, een proefles van een uur of iets anders in de buurt van Amersfoort, kijk snel wie er voldoet aan jouw eisen. Bekijk elk profiel en lees alle informatie goed door. Kom tot een besluit en boek je eerste les!

FAQ

💸 Wat is de prijs van bijlessen in Amersfoort?

De gemiddelde prijs van een les in Amersfoort is €15.

 

De ervaring van de docent, de locatie van de lessen (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de bijles beïnvloeden.

 

97% van de bijlesleraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om huiswerkbegeleiding te geven in Amersfoort en omgeving?

In Amersfoort en omgeving bieden 5 privé leraren bijles en huiswerkbegeleiding.

 

Je kunt hun werkervaring checken en op basis daarvan selecteren welke prof in Amersfoort, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles bijles uit meer dan 5 advertenties.

👴🏼 Met welke intentie volg je een les huiswerkbegeleiding in Amersfoort?

Doe jij al weken je stinkende best op school, maar willen de goede resultaten maar niet komen? Huiswerkbegeleiding of bijles kan in dit geval de oplossing zijn. Door begeleiding in te schakelen van een professional kun je op een goede manier je minder sterke punten ontdekken, je daarop concentreren, en ervoor zorgen dat je volgende examen een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: bijles en huiswerkbegeleiding kan nuttig zijn voor iedereen. Als je het lastig vindt om een bepaal onderwerp te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel zin. Maar ook als je eigenlijk alles wel begrijpt in de les, kunnen je resultaten tegenvallen: je kunt immers nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of gedisciplineerd te werken, dan is het niet makkelijk om voldoendes te halen. Een tutor of privéleraar kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen genoeg dus om aan de slag te gaan met een bijlesleraar op Superprof!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de begeleider van jouw keuze om thuislessen Schaken te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je privélessen Schaken vol goede moed te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 5 privéleraren in Amersfoort.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op Superprof ook online lessen te volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de tutors biedt ook cursussen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online privélessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen