Homepagina
Lessen geven

Vind de ideale huiswerkbegeleiding in Amsterdam via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 47 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van coaches Persoonlijke Ontwikkeling in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 9 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Persoonlijke Ontwikkeling reageren gemiddeld binnen 7 uur.

01

Vind jouw coach of begeleider Persoonlijke Ontwikkeling in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Persoonlijke Ontwikkeling en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je cursus Persoonlijke Ontwikkeling in Amsterdam

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Huiswerkbegeleiding als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Huiswerkbegeleiding

Vind een Huiswerkbegeleiding Amsterdam, via Superprof

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

 

Ben je op zoek naar een leraar of begeleider in Amsterdam om jou te helpen met het geven van huiswerkbegeleiding en/of bijles, examentraining, hulp met leren, begeleiding met rekenen, wiskunde, biologie, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, Nederlands, Engels, Duits, Frans, economie, maatschappijleer, aardrijkskunde, muziek of een ander vak, bijles en hulp met huiswerk aan leerlingen op de basisschool, hulp en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de middelbare school, huiswerkbegeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs, hulp aan leerlingen op speciale scholen, begeleiding met huiswerk voor een aantal dagen, een week, begeleiding met huiswerk voor een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar,  hulp met het opdoen van extra kennis en informatie over een bepaald vak of onderwerp, hulp met beter leren plannen of iets dergelijks in de buurt van Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij beschikken over enorm aantal begeleiders verspreid over heel Amsterdam.

 

De beste leraren en begeleiders bij jou in de buurt van Amsterdam

 

Al ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining of iets dergelijks in Amsterdam, zoek dan niet verder en ga aan de slag met een van onze vele leraren in Amsterdam. Wij beschikken over meerdere leraren verspreid over verschillende delen van Amsterdam die jou graag willen helpen met het geven van huiswerkbegeleiding. Onze leraren en begeleiders hebben veel kennis en ervaring met het begeleiden van leerlingen met veel verschillende vakken. We beschikken over leraren die lesgeven aan leerlingen op verschillende niveaus, van kinderen op de basisschool, leerlingen op de middelbare school, studenten in het hoger onderwijs en meer. Al heb je moeite met bepaalde vakken op school, wil je graag bijleren over bepaalde vakken of onderwerpen of iets dergelijks, kijk snel welke van onze leraren voldoet aan jouw eisen en de doelen die jij wilt bereiken.

 

Op deze pagina kun je alle advertenties zien van de leraren die beschikbaar zijn voor het geven van huiswerkbegeleiding in Amsterdam. Op de advertenties van de leraren in Amsterdam kun je alle belangrijke informatie vinden, zoals hun specialisaties, de soorten begeleiding die zij bieden, kennis, ervaring, tarieven, tijden, locaties en meer. Bekijk elke advertentie en lees alle informatie zorgvuldig door. Je zult ongetwijfeld een geschikte leraar vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Als je een perfecte leraar of begeleider hebt gevonden, wacht dan niet langer, neem contact op en boek je eerste les in Amsterdam. Je kunt eenvoudig een eerste les boeken en/of contact opnemen door op 'Boek een les' te drukken op de advertentie van de leraar. Vervolgens zul je alle opties zien waarmee je contact kunt maken. Kies één van deze opties en stuur de leraar een bericht. De leraar zal zo snel mogelijk een antwoord geven.

 

Een leraar naar keuze

 

Er is niets beter dan aan de slag gaan met een leraar waar jij zelf voor hebt gekozen. Je zit niet langer vast aan lessen met een niet door jou gekozen leraar of begeleider. In Amsterdam heb je veel verschillende opties om uit te kiezen als het gaat om leraren en begeleiders. Onze leraren weten precies hoe ze jou moeten helpen met de doelen die jij wilt bereiken. Kijk welke van onze vele leraren de soorten lessen biedt waar jij naar zoekt. Het is zeer belangrijk dat je zelf kunt bepalen met wie jij aan de slag wilt en dat de leraar voldoet aan al jouw eisen. Dit zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk uit je leerervaring kunt halen en dat jij je zeker en comfortabel voelt tijdens de les.

 

Onze leraren bieden lessen en begeleiding voor zeer goede tarieven. De gemiddelde prijs per uur van de lessen en begeleiding die onze leraren bieden is zeer voordelig. Ook bieden veel van onze leraren op Superprof kortingen op hun lessen als je van tevoren een pakket bestelt van meerdere lessen. Ontdek op de profielen van de leraren of zij kortingen bieden. Daarnaast heb je ook in je voordeel dat bijna elke leraar in Amsterdam een eerste les gratis biedt. Profiteer van de eerste les gratis en kijk tijdens deze eerste les of de les je bevalt en of je verder wilt met de door jou gekozen leraar.

 

Bepaal waar en wanneer je huiswerkbegeleiding plaats moet vinden

 

Je kunt naast het bepalen voor een geschikte leraar ook kiezen op welke locatie en tijden je huiswerkbegeleiding moet plaatsvinden. Wij beschikken over leraren over heel Amsterdam, zeer waarschijnlijk zal je een geschikte leraar vinden dicht bij jou thuis. De meeste leraren in Amsterdam zijn in staat om jou te begeleiden op verschillende locaties. Bijna elke leraar staat open om jou te ontvangen bij hen thuis, veel leraren zijn ook in staat om jou te begeleiden bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Als je in plaats van huiswerkbegeleiding op een fysieke locatie liever online aan de slag wilt, dan is dat ook mogelijk. Veel van onze begeleiders staan open voor het geven van huiswerkbegeleiding online. Op de profielen van de leraren in Amsterdam kun je alle locaties zien waarop zij in staat zijn om jou te begeleiden. Ontdek snel welke van onze leraren beschikbaar is op de locatie waarop jij je lessen wilt volgen. Kijk ook of de leraar in staat is om jou te begeleiden op de tijden waarop jij je les wilt volgen.

 

Laat je zo snel mogelijk helpen!

 

Al ben je op zoek naar een leraar of begeleider in Amsterdam om jou te helpen met het geven van huiswerkbegeleiding en/of bijles, examentraining, hulp met leren, begeleiding met rekenen, wiskunde, biologie, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, Nederlands, Engels, Duits, Frans, economie, maatschappijleer, aardrijkskunde, muziek of een ander vak, bijles en hulp met huiswerk aan leerlingen op de basisschool, hulp en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de middelbare school, huiswerkbegeleiding aan leerlingen in het hoger onderwijs, hulp aan leerlingen op speciale scholen, begeleiding met huiswerk voor een aantal dagen, een week, begeleiding met huiswerk voor een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar,  hulp met het opdoen van extra kennis en informatie over een bepaald vak of onderwerp, hulp met beter leren plannen of iets anders in Amsterdam, vind zo snel mogelijk een geschikte leraar. Neem een juiste beslissing, neem contact op en start vandaag nog met je huiswerkbegeleiding!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privéles in Amsterdam?

In Amsterdam is de gemiddelde prijs van een bijles €19.

 

De ervaring van de leraar, de locatie van de lessen (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de bijles beïnvloeden.

 

Vele tutors bieden het eerste lesuur aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om privé lessen te geven in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam en eromheen geven 47 docenten bijles en huiswerkbegeleiding.

 

Je kunt hun curriculum vitae bekijken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen in Amsterdam uit 47 lesadvertenties.

👴🏼 Om welke redenen volg je een les huiswerkbegeleiding in Amsterdam?

Doe jij al maanden je stinkende best op school, maar willen de goede resultaten maar niet komen? Bijles of huiswerkbegeleiding kan in dit geval de oplossing zijn. Door begeleiding in te schakelen van een professional kun je op een effectieve manier je zwakke punten ontdekken, je daarop concentreren, en ervoor zorgen dat je volgende examen een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: bijles en huiswerkbegeleiding kan nuttig zijn voor iedereen. Als je het lastig vindt om een bepaal vak te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel nut. Maar ook als je eigenlijk alles wel snapt in de les, kunnen je resultaten tegenvallen: je kunt per slot van rekening nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of met discipline te werken, dan is het niet makkelijk om goede cijfers te halen. Een tutor of huiswerkbegeleider kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen te over dus om aan de slag te gaan met een privéleraar op Superprof!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de begeleider van jouw keuze om lessen Schaken te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je thuislessen Schaken vol goede moed te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 47 docenten in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je thuis online bijles of huiswerkbegeleiding volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook lessen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen