Homepagina
Lessen geven

Vind huiswerkbegeleiding in Leeuwarden bij Superprof

🥇 De crème de la crème
👩‍🏫 4 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van coaches Persoonlijke Ontwikkeling in Leeuwarden

Bekijk meer leraren

14 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 14euro per uur.

01

Vind jouw coach of begeleider Persoonlijke Ontwikkeling in Leeuwarden

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Persoonlijke Ontwikkeling en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je cursus Persoonlijke Ontwikkeling in Leeuwarden

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten excelleren in Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding Leeuwarden te vinden via Superprof in in Leeuwarden

Huiswerkbegeleiding met een professionele bijlesleraar in Leeuwarden

 

Ben je woonachtig in Leeuwarden en heb je begeleiding nodig met bepaalde vakken op school of wil jij je graag verdiepen in een nieuw vak met een professionele bijlesleraar bij jou in de buurt? Bij ons is dit allemaal mogelijk! Wij hebben een enorme hoeveelheid docenten verspreid over heel Leeuwarden die jou graag willen helpen met het geven van bijles, huiswerkbegeleiding, training, studiebegeleiding, examentraining, hulp met plannen en veel meer. Wij hebben docenten met tientallen verschillende specialisaties, zij willen jou met veel enthousiasme helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt en het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Kijk snel welke van onze docenten in Leeuwarden de lessen bieden waar jij naar zoekt!

 

De beste bijles en huiswerkbegeleiding in Leeuwarden

 

In Leeuwarden hebben wij meerdere docenten met veel kennis en ervaring die precies weten hoe zij jou moeten helpen met het voorbereiden van de lessen die jij nodig hebt. Zij bieden bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op alle niveaus en van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je een kind, jongere of volwassene bent, wij hebben docenten die lesgeven aan leerlingen van elke leeftijd. Al ben je de ouder van een kind en jouw zoon of dochter heeft moeite met bepaalde vakken op school, ontdek dan welke van onze docenten in Leeuwarden bijles bieden in dit vak aan kinderen. Wij hebben docenten die lesgeven aan leerlingen die bijles en begeleiding nodig hebben met bepaalde vakken op de basisschool. Daarnaast hebben wij ook docenten die bijles en huiswerkbegeleiding bieden aan leerlingen op de middelbare school die moeite hebben met bepaalde vakken op het vmbo, havo of vwo. Naast lessen aan leerlingen op de middelbare school kun je ook experts vinden gespecialiseerd in het geven van lessen aan studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen op de mbo, hbo of aan de universiteit. Naast bijles aan leerlingen op school geven onze docenten ook les aan mensen die niet op school zitten maar graag een nieuw vak willen leren of extra kennis en informatie op willen doen over specifieke onderwerpen.

 

Er is niets beter dan aan de slag gaan met bijles gegeven door een expert in het vak waar jij hulp mee nodig hebt. Al onze lessen zijn van hoge kwaliteit, wij werken namelijk alleen samen met professionals in de vakken waarin zij lesgeven. Het is belangrijk dat zij kunnen bewijzen dat zij experts zijn. Ontdek snel welke van onze docenten in Leeuwarden gespecialiseerd zijn in het vak of onderwerp waar jij hulp mee nodig hebt. Wij hebben docenten gespecialiseerd in veel verschillende vakken, waaronder bijvoorbeeld wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, Engels, Nederlands, Frans, Duits en veel meer. Zoek naar het vak of onderwerp waar jij je in wilt verdiepen en kijk wie er beschikbaar zijn in Leeuwarden. Naast Leeuwarden kun je ook docenten met diverse specialisaties vinden in andere steden en regio’s van Friesland en de rest van Nederland. Je kunt experts in diverse vakken vinden van Sneek tot IJlst, Arnhem, Enschede, Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, etc.

 

Bijles en hulp met huiswerk op een door jou gekozen locatie

 

Je kunt dankzij Superprof zelf bepalen op welke locatie jouw bijles en hulp met huiswerk plaats moet vinden. Ontdek gauw welke van onze docenten in staat zijn om jou te begeleiden op de locatie die jij in gedachten hebt. Op de advertenties van onze bijlesdocenten in Leeuwarden staan de locaties vermeld waarop zij in staat zijn om bijles en huiswerkbegeleiding te geven. Je kunt ervoor kiezen om je bijles en begeleiding met huiswerk te volgen op de locatie van je docent. De meeste docenten beschikken over een ideale omgeving voor het geven van bijles. Al wil jij liever je huis niet uit voor het volgen van bijlessen, kies er dan voor om je bijles te volgen bij jou thuis en laat de docent overkomen. Al wil jij graag je bijles en huiswerkbegeleiding volgen op een andere locatie, bespreek dit dan met de docent. Ga jij liever aan de slag met jouw bijles online via de computer? Bij ons kun je ook lessen online volgen. Wij hebben een gigantische hoeveelheid docenten verspreid over heel Nederland die jou graag willen helpen met het geven van bijles online, huiswerkbegeleiding online, studiebegeleiding online, examentraining online en veel meer. In het geval dat je een gebrek aan tijd hebt of geen geschikte docent kunt vinden bij jou in de buurt van Leeuwarden, is het aan te bevelen om jouw bijles online te volgen.

 

Vind een geschikte docent in Leeuwarden en neem contact op!

 

Je kunt op een eenvoudige manier aangeven naar welk vak of onderwerp jij op zoek bent. Schrijf bovenaan deze pagina de naam van het vak of onderwerp waar jij begeleiding mee nodig hebt, bijvoorbeeld wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, Engels, Nederlands, Frans, Duits of andere vakken. Als je dit hebt gedaan, klik dan op zoeken en vervolgens kun je alle advertenties vinden van docenten gespecialiseerd in dit vak in Leeuwarden. Lees elke advertentie en alle informatie goed door, ontdek of er een docent tussen zit die voldoet aan jouw eisen en de lessen biedt die voldoen aan jouw persoonlijke doelen. Wanneer je een geschikte docent hebt gevonden, neem dan direct contact op.

 

Neem contact op door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van een docent naar keuze in Leeuwarden. Schrijf de docent naar keuze een bericht en laat hem of haar weten wat voor lessen jij nodig hebt, wat jouw redenen zijn voor het volgen van de lessen en wat jouw persoonlijke doelen zijn. Als je op school zit, laat de docent dan weten of jij een leerling op de basisschool bent, een leerling op de middelbare school of een student in het hoger onderwijs. De docent zal zo snel mogelijk een reactie geven. Plan samen met de docent waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Neem snel contact op, boek je eerste les en ga vandaag nog aan de slag met een docent naar keuze in Leeuwarden!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor huiswerkbegeleiding in Leeuwarden?

In Leeuwarden is de prijs van een privéles huiswerkbegeleiding €14.

 

De ervaring van de tutor, de locatie van de lessen (online, bij de docent of bij de student thuis) en de lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de bijles beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om lessen te geven in Leeuwarden en omgeving?

In Leeuwarden en omgeving geven 4 tutors bijles en huiswerkbegeleiding.

 

Je kunt hun curriculum vitae checken en op basis daarvan selecteren welke tutor in Leeuwarden, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privélessen bijles uit meer dan 4 privé leraren.

👴🏼Waarom zou je bijles nemen?

Doe jij al weken je best op school, maar willen de goede cijfers maar niet komen? Bijles of huiswerkbegeleiding kan in deze situatie de oplossing zijn. Door begeleiding in te schakelen van een professional kun je op een effectieve manier je zwakke punten ontdekken, je daarop concentreren, en ervoor zorgen dat je volgende proefwerk een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: huiswerkbegeleiding en bijles is er voor iedereen. Als je het moeilijk vindt om een bepaal vak te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel nut. Maar ook als je eigenlijk alles wel begrijpt in de klas, kunnen je cijfers tegenvallen: je kunt immers nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of met discipline te werken, dan is het heel moeilijk om goede cijfers te halen. Een tutor of bijlesdocent kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen te over dus om aan de slag te gaan met een tutor op Superprof!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om bijlessen Schaken te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen Schaken op de best mogelijke manier te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 4 privé leraren in Leeuwarden.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kunnen we op afstand online bijles of huiswerkbegeleiding volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook cursussen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen