Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Den Haag

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 15 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met bijlessen Nederlands?

2. Organiseer je lessen Nederlands in Den Haag

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Den Haag!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Nederlands (schoolvak) in Den Haag ?

De gemiddelde prijs van lessen Nederlands (schoolvak) in Den Haag is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Nederlands (schoolvak) nemen in Den Haag ?

Met de hulp van een leraar Nederlands (schoolvak) kun je goed worden in Nederlands (schoolvak).

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Den Haag en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Nederlands (schoolvak) ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Nederlands (schoolvak) verzorgt

lessen nederlands (schoolvak) online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Nederlands (schoolvak) te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Nederlands (schoolvak) te geven in Den Haag ?

Er zijn momenteel 89 leraren Nederlands (schoolvak) beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Nederlands (schoolvak) te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Den Haag om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 89 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Nederlands (schoolvak) beoordeeld in Den Haag?

Gemeten over een aantal van 15 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Start vandaag nog met het verbeteren van je niveau Nederlands

Check ons lerarenaanbod Nederlands in Den Haag!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem lessen Nederlands in Den Haag via Superprof

Nederlands bijles met een professionele privéleraar in Den Haag

Ben jij woonachtig in Den Haag en ben jij op zoek naar een professionele Nederlands leraar bij jou in de buurt? Zoek jij naar Nederlands bijles, huiswerkbegeleiding, hulp met het leren voor een toets, examentraining, lessen gericht op de Nederlandse grammatica, spelling, lezen en/of schrijven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, wij beschikken over een groot aantal leraren die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt in Den Haag. Onze Nederlands leraren in Den Haag hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de Nederlandse taal, taalkunde en het geven van bijles. Zij geven bijles aan leerlingen van alle niveaus, categorieën en leeftijden. Kijk snel welke van onze Nederlands experts in staat zijn om jou te helpen bij jou in de omgeving van Den Haag!

De beste Nederlands bijles in Den Haag

Krijg jij Nederlands op school en heb jij moeite met dit vak? Onze leraren willen jou graag helpen met het begrijpen van moeilijke onderwerpen en om beter te presteren in dit vak. Wij hebben een groot aantal Nederlands leraren verspreid over heel Den Haag, zonder twijfel is er een geschikte docent die in staat is om jou te helpen niet al te ver bij jou vandaan. Onze Nederlands leraren hebben veel kennis en ervaring, zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Wij hebben leraren die lesgeven aan leerlingen op de basisschool, leerlingen op de middelbare school die het vak Nederlands krijgen op het vmbo, havo en vwo en aan studenten op het mbo, hbo en aan de universiteit. Niet alleen geven onze leraren les aan leerlingen op school maar ook aan mensen die graag hun Nederlands kennis uit willen breiden. Als jij graag je Nederlands naar een hoger niveau wilt tillen, dan willen onze leraren in Den Haag jou daar graag mee helpen.

Kies voor een geschikte locatie om aan de slag te gaan

Bij Superprof heb je te veel voordelen om op te noemen. Een van deze voordelen is dat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer je bijles plaats moet vinden. Je zit niet langer vast aan lessen op een vaste locatie en tijden die voor jou niet praktisch uitkomen. Kies ervoor om je les te volgen met je bijlesleraar op de locatie die voor jou het beste uitkomt. Volg jij je bijles Nederlands het liefst bij jou thuis? Veel van onze Nederlands leraren in Den Haag staan open om jou te begeleiden bij jou thuis. Als jij het prettiger vindt om aan de slag te gaan op de locatie van de leraar, kies er dan voor om aan de slag te gaan op de locatie van de leraar. De meeste leraren staan open om jou te ontvangen bij hen thuis. Woon jij niet in Den Haag? Naast Den Haag kun je ook leraren vinden in andere steden en regio’s van Zuid-Holland en de rest van Nederland. Je kunt Nederlands leraren vinden van Rotterdam tot Leiden, Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Breda, Amersfoort, Nijmegen en veel meer plaatsen in Nederland.

 

Nederlands bijlesleraren online

Mogelijk vind jij het prettiger om je bijles Nederlands online via de webcam te volgen. Je hoeft niet noodzakelijk je bijles te volgen op een fysieke locatie, wij beschikken over een grote hoeveelheid Nederlands leraren verspreid over heel Nederland die jou graag willen helpen via de webcam. Al zoek jij naar bijles online, huiswerkbegeleiding online, examentraining online of andere soorten lessen, zorg dat je een leraar vindt die in staat is om de online lessen te geven waar jij naar zoekt.

Volg je Nederlands bijles op de tijden waarop jij vrij bent

Het is van groot belang dat jij in staat bent om je bijles Nederlands te volgen op de tijden en dagen van de week waarop jij vrij bent. Als jij alleen vrije tijd hebt op bepaalde dagen van de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op dinsdagavond of op donderdag in de ochtend, zorg dan dat je een docent vindt die beschikbaar is op deze tijden. De beschikbare tijden van meerdere van onze leraren in Den Haag staan vermeld op hun advertenties. Als je een geschikte docent hebt gevonden wiens tijden niet staan vermeld, neem dan gerust contact op en vraag of de docent beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt.

Vind de les waar jij naar op zoek bent in Den Haag

Vind de lessen die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar bijles, begeleiding met huiswerk, hulp met het leren voor een toets, tentamen, examen, les gericht op op de Nederlandse grammatica, spelling, lezen, schrijven, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een specifiek onderwerp of andere soorten lessen? Zorg dat je een bijlesleraar vindt die de lessen biedt waar jij naar op zoek bent in Den Haag. Hierboven kun je alle advertenties vinden van Nederlands leraren die in staat zijn om jou te begeleiden in de omgeving van Den Haag. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden over hun specialisaties, de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij bijles geven, hun prijs per uur, beschikbare tijden en de locaties waarop zij lesgeven. Naast Nederlands kun je bij ons ook lessen vinden gericht op andere talen zoals Engels, Frans, Duits, Latijn en Grieks. Naast talen kun je bij ons experts vinden in andere vakken, waaronder wiskunde, economie, rekenen, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, biologie, m&o, aardrijkskunde en veel meer vakken.

Boek je eerste les in Den Haag

Lees alle advertenties en vermelde informatie goed door. Kijk of je een bijlesleraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Als je een perfecte leraar hebt gevonden, wacht dan niet langer en neem contact op. Stuur de docent een bericht en laat hem of haar weten waar jij naar op zoek bent. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk te reageren. Plan samen met de docent waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Als jij in plaats van Nederlands op zoek bent naar les gericht op een ander vak zoals Engels, Duits, Frans, wiskunde, economie, rekenen, natuurkunde of scheikunde, geef dit vak dan aan en kijk wie jou kunnen helpen met dit vak bij jou in de buurt. Waar jij ook naar zoekt, zorg dat je een geschikte docent vindt en neem contact op. Start vandaag nog met je eerste les in Den Haag!

Wat wil je leren?