Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Heerlen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 15 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

2 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 2 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je huiswerk begeleiding in Heerlen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Heerlen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Heerlen?

De gemiddelde prijs van lessen in Heerlen is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Heerlen ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Heerlen.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Heerlen?

Er zijn momenteel 122 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Heerlen.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 122 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Heerlen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 15 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Heerlen?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Heerlen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in Heerlen

Presteer beter op school dankzij een bijlesleraar in Heerlen

Heb je moeite met een bepaald vak op school of misschien wel met meerdere vakken tegelijk? Als je worstelt met bepaalde vakken op school en het gevoel hebt dat je begeleiding nodig hebt, twijfel dan niet om aan de slag te gaan met een bijlesleraar bij jou in de buurt. Het goede nieuws is dat we in Heerlen beschikken over een groot aantal zeer ervaren bijlesdocenten gespecialiseerd in diverse vakken. Zij hebben veel kennis en weten precies hoe zij jou het beste kunnen helpen om beter te presteren in de vakken waar jij mee worstelt. Kom er snel achter welke van onze bijlesleraren momenteel in staat zijn om jou te helpen in Heerlen!

Bijles van hoge kwaliteit in Heerlen

Waar jij ook naar zoekt, ongetwijfeld zul je de lessen vinden waar jij naar op zoek bent. Wij hebben leraren gespecialiseerd in veel verschillende vakken. Enkele voorbeelden zijn wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, economie, Nederlands, Engels en veel meer vakken. De bijlesdocent kan jou helpen met veel verschillende dingen. Laat je helpen en neem alle lesstof goed door met behulp van de leraar. De leraar zal alle lastige onderwerpen zo goed mogelijk uitleggen. Ook kan de leraar jou helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, een tentamen, examentraining en veel meer. Je kunt in Heerlen bijles vinden aan leerlingen op verschillende niveaus. Wij hebben leraren die les bieden aan leerlingen op de basisschool tot leerlingen op het vmbo, havo en vwo en zelfs aan studenten op het mbo, hbo en wo. Op de advertenties van onze leraren kun je zien op welke niveaus zij lesgeven.

Vind een juiste bijlesdocent

Zorg gauw dat je een juiste bijlesdocent vindt. Kijk welke van onze leraren in Heerlen lesgeven in het vak waar jij hulp bij nodig hebt. Je kunt bovenaan deze pagina de naam van dit vak aangeven. heb je hulp nodig met wiskunde. Schrijf dan de naam wiskunde en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle wiskunde leraren vinden bij jou in de buurt van Heerlen. Kijk op hun advertenties en lees alles over elke leraar. Vergeet niet te kijken welke van onze leraren lesgeven op de locatie waar jij je bijles het liefst volgt. Ga je het liefst aan de slag bij jou thuis of liever in het huis van de leraar? Kom er via de advertenties achter op welke locaties zij in staat zijn om jou te helpen. Volg jij je bijles om bepaalde redenen liever online via de webcam? Kies er dan gerust voor om je bijles online te volgen. De meeste van onze bijlesleraren op Superprof zijn in staat om bijles online te geven.

Neem contact op en boek je eerste les

Scroll door de advertenties en lees alle informatie over onze leraren. Kijk welke van onze leraren de bijles bieden die jij nodig hebt. Zodra je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, wacht dan niet langer en neem contact op. Je kunt contact maken en je eerste les boeken door op Boek een les te drukken. Deze optie kun je vinden op de advertentie van de docent. Schrijf de docent een bericht en laat hierin weten waar jij hulp bij nodig hebt. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven op jouw bericht. Kom samen met de docent tot een besluit waar en wanneer de eerste bijles plaats moet vinden. Zijn er specifieke dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt? Laat dit dan weten en vraag of de leraar beschikbaar is op deze dagen en tijden. Boek snel je eerste les en start vandaag nog!

Wat wil je leren?