Homepagina
Lessen geven

Privéles, cursus of bijles in Maastricht

🥇 De crème de la crème
💻 378 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat wil je leren?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van privéles en bijles leraren
in Maastricht

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Goede reviews: onze leraren hebben een gemiddelde beoordeling van 4.9, gemeten over meer dan 38 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 5 uur.

01

Vind je ideale leraar in Maastricht

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren in Maastricht en neem contact op met de beste van hen die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuis/webcamlessen)

02

Organiseer je lessen in Maastricht

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Maastricht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen in Maastricht
beoordelen hun leraar

Bekijk ons aanbod aan lessen en bijles in de buurt van
Maastricht

Laat een privé leraar je helpen met je huiswerk, vragen of examentraining in Maastricht.

Huiswerkbegeleiding en bijles in Maastricht

 

Al ben je woonachtig in Maastricht, heb je moeite met bepaalde vakken op school en/of wil jij je graag verdiepen in een nieuw vak of onderwerp met een docent gespecialiseerd in het vak of onderwerp waar jij hulp mee nodig hebt, bij ons is dit allemaal mogelijk! Wij beschikken over een groot aantal docenten met diverse specialisaties die jou met veel enthousiasme willen helpen met het geven van bijles, begeleiding met huiswerk, training, studiebegeleiding, examentraining, hulp met het leren voor een toets, tentamen en veel meer. Wij hebben docenten verspreid over alle delen van Maastricht met tientallen verschillende specialisaties. Zoek gauw naar het vak waar jij hulp mee nodig hebt en ontdek welke van onze docenten in staat zijn om jou te helpen met dit vak bij jou in de buurt van Maastricht!

 

Bijles en begeleiding met huiswerk van de hoogste kwaliteit in Maastricht

 

Waar jij ook naar op zoek bent en wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, wij beschikken over een grote hoeveelheid docenten gespecialiseerd in tientallen verschillende vakken met veel kennis en ervaring. Onze docenten in Maastricht weten precies hoe zij jou moeten helpen met het voorbereiden van de lessen die jij nodig hebt. Zij zullen er tijdens de lessen alles voor doen om jou op een goede en effectieve manier te helpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Wij hebben docenten in Maastricht gespecialiseerd in het geven van lessen aan leerlingen van verschillende leeftijden. Al ben je een kind of de ouder van een kind, vind dan een docent die in staat is om les te geven aan kinderen. Veel van onze docenten hebben ervaring met het geven van bijles en begeleiding aan leerlingen van jonge leeftijden. Zij geven bijles en begeleiding aan leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken en/of achterlopen op de basisschool. Daarnaast hebben wij ook een grote hoeveelheid docenten in Maastricht die lesgeven aan leerlingen op de middelbare school die hulp nodig hebben met bepaalde vakken op de vmbo, havo of vwo. Verder bieden zij bijles aan studenten in het hoger onderwijs.

 

Naast leerlingen op school kiezen veel mensen er ook voor om aan de slag te gaan met onze docenten om andere redenen. Veel mensen willen zich bijvoorbeeld verdiepen in een bepaald vak of onderwerp of willen extra kennis en informatie opdoen omdat zij dit nodig hebben voor hun werk, voor een hobby of simpelweg omdat zij geïnteresseerd zijn in het leren van dit vak. Vind snel een geschikte docent gespecialiseerd in het vak waar jij hulp mee nodig hebt, bijvoorbeeld met wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, biologie, economie, Nederlands, Engels of andere vakken. Naast Maastricht kun je ook een groot aantal docenten met diverse specialisaties vinden in andere steden en regio’s van Limburg en de rest van Nederland. Je kunt docenten gespecialiseerd in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding vinden van Venlo tot Heerlen, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam, etc.

 

Laat weten waar jij je bijles wilt volgen

 

Bij ons kun je zelf bepalen wanneer en op welke locatie jouw bijles en huiswerkbegeleiding plaats moet vinden. Op de advertenties van onze docenten in Maastricht kun je zien op welke locaties zij in staat zijn om jou te begeleiden. Bekijk de advertenties van onze docenten en kijk welke van onze docenten in staat zijn om jou te begeleiden op de locatie die jij in gedachten hebt. Je kunt ervoor kiezen om je bijles en huiswerkbegeleiding te volgen op de locatie van de docent. De meeste docenten staan open om jou te ontvangen bij hen thuis en beschikken over een ideale omgeving voor het geven van lessen van hoge kwaliteit. Wil jij liever je huis niet uit voor het volgen van je bijles? Veel docenten staan er ook voor open om les te geven bij jou thuis. Als je een andere locatie in gedachten hebt, neem dan contact op en bespreek dit met de docent.

 

Volg jij je bijles liever niet op een fysieke locatie met je docent en heb je een voorkeur voor het volgen van bijles online? Dan kun je daar ook voor kiezen. Al zoek je naar bijles online, huiswerkbegeleiding online, studiebegeleiding online, examentraining online of iets dergelijks, bij ons is dit allemaal mogelijk. Wij hebben een gigantische hoeveelheid online docenten verspreid over het hele land die in staat zijn om lessen online te geven via de computer. Ga snel aan de slag op een locatie naar keuze in Maastricht of online. Al woon jij in een andere stad of regio, bijvoorbeeld in Venlo, Heerlen, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam of ergens anders, geef jouw woonplaats dan aan en kijk wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Zorg ook dat je een docent vindt die beschikbaar is voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding op de tijden en dagen waarop jij vrij bent. Laat verder weten voor hoe lang jij ongeveer aan de slag wilt, of jij zoekt naar een les van een uur, les voor een aantal uur, bijles voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar.

 

Vind een geschikte docent, neem contact op en start zo snel mogelijk met je eerste les

 

Kijk snel of je een docent kunt vinden gespecialiseerd in het vak waar jij hulp mee nodig hebt. Geef het vak aan waar jij naar op zoek bent, bijvoorbeeld wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, biologie, economie, Nederlands, Engels of andere vakken. Schrijf de naam van het vak of onderwerp, klik op zoeken en vervolgens zul je alle docenten zien gespecialiseerd in dit vak of onderwerp in Maastricht. Op de advertenties van onze docenten kun je alle belangrijke informatie vinden over de soorten lessen die zij bieden, hun specialisaties, kennis, werkervaring, tarieven, beschikbare tijden, de locaties waarop zij lesgeven en meer. Lees alle advertenties van onze docenten goed door. Als je een geschikte docent hebt gevonden, neem dan gelijk contact op en schrijf de docent maar keuze een bericht. Laat de docent weten wat jij precies nodig hebt, in welke lessen jij geïnteresseerd bent en welke persoonlijke doelen jij wilt bereiken door middel van je lessen. Neem contact op en start vandaag nog met je eerste les!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Maastricht?

De gemiddelde prijs van lessen in Maastricht is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Maastricht ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Maastricht.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Maastricht?

Er zijn momenteel 378 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Maastricht.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 378 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Maastricht beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 38 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.