Homepagina
Lessen geven
Inti Cheveyo - Prof fitness - Rotterdam

Inti Cheveyo

Geverifieerd lerarenprofiel

 • Uurtarief 18€
 • Reactietijd 24h
Boek een les

1e les gratis!

1e les gratis!

De enige personal trainer met een eigen (mini) gym thuis. Je betaald NIET per uur maar voor een complete sessie! let wel de kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend, de eerste les is NIET gratis

  • Rotterdam

Over deze les

Wil je starten met bodybuilding/fitness en toch normaal begeleid worden door je workout te doen zonder enige beperkingen in de corona periode.

Ik ben de enige personal trainer met een eigen (mini) gym thuis, waar ik in alle rust mensen train en begeleid, (ook begeleid ik mensen in de gym) aangezien het corona gebeuren in de wereld alle aanpassingen in de sportscholen, 1 uur max trainen en 1.5 meter afstand etc etc, is bij mij thuis trainen voor mensen die toch willen starten met fitness/bodybuilding en/of onzeker zijn een prima uitkomst.

Bij mij kost een volledige sessie 18 euro per persoon.
Kennismaking en eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend om alle dingen rustig te bespreken en wat de mogelijkheden zijn.

Als je een beginner of semi-beginner bent dan kan je ook een eenmalige sessie doen, dan kan ik zien hoe jij traint, wat je workout schema, je lichaamshouding, uitvoering van de oefeningen, het waarom, wanneer, waar etc etc.
Zodat ik je advies, tips, aanpassingen en of veranderingen of een nieuw sportschema kan geven zodat jij weer verder kan in de gym.

Visie en werkwijze:
Mijn visie is dat ik je wil begeleiden met trainen door het leggen van een goede basis, een juiste blueprint neerleggen voor jouw lichaam op de door jouw gestelde doelen. Ik wil niet alleen werken aan je fitness progressie maar ook aan je motivatie, zelfvertrouwen en mentale kracht.
Een van de belangrijkste punten van fitness is ‘’genetics’’ en ik vind zelf dat dit eerst goed aan mensen moet worden uitgelegd, helaas een onderdeel die door veel personal trainers totaal wordt vergeten.
Ik doe niet aan fancy trend en acrobatische crossfit oefeningen etc wat jij krijgt is puur fitness/ bodybuilding, ik leg iets meer de focus op workouts met losse gewichten.
De combinatie die ik wil maken is een goede afwisseling tussen trainen bij mij thuis en de gym, een goede afwisseling tussen losse oefeningen en machines.
Ik heb een eigen mini prive gym thuis waar ik ook mijn eigen full body workouts doe, het is makkelijker en goedkoper dan de gym, Voor starters, beginners en begin-gevorderden heeft het veel meer voordelen zeker als het gaat om uiterlijke onzekerheid en lichaam De drempel ligt veel lager omdat het in een rustige privé setting is.

De 6 meest gemaakte fouten bij nieuwkomers, beginners en begin-gevorderden zijn:

1: Te zwaar trainen met gewichten.
2: Alleen maar dezelfde oefeningen blijven doen.
3: De illusie binnen een paar maanden het perfecte gespierde lichaam hebben.
4: Niet weten waarom ze een oefening doen, welke spiergroep, hoelang, wanneer, etc etc.
5: hun energie en kracht verkeerd verdelen tijdens een workout.
6: kopiëren elke oefening die ze zien.

Het klinkt heel simpel maar 95% van de mensen die in de gym traint doet dit volop ook de gevorderden.

Een andere veel gemaakte fout is een trend die al wat jaren speelt op Social Media en met name Youtube en Instagram, waar je de meeste flashy gespierde jongens en meiden de meest spectaculaire oefeningen laten zien en de hoe jij het ook kan bereiken en nadoen. Maar de meeste (acrobatische)oefeningen zijn niet fitness waardig en voegen niks toe, noch zijn de oefeningen op jouw van toepassing. Maar het gevaarlijkste is dat de mensen die het zien het overgaan nemen met alle gevolgen van dien, ook hier is goede voorlichting en advies echt nodig.

Bij het woord ‘’Bodybuilding’’ haken veel mensen af, en met name de vrouwen….de reden, het eenzijdige beeld wat men heeft van bodybuilders, de grootste angst van vrouwen is dat ze denken dat als ze veel trainen net zo gespierd gaan worden als vrouwelijke Pro-bodybuilders… En dat antwoord is nee, wil je dat bereiken dan is dat een proces van jaren trainen, anders leven, enorme opofferingen maken, sponsors, supplementen en nog veel meer.
Bodybuilding is eigenlijk het samenvattende woord voor alles wat met fitness te maken heeft. Voor iedereen die minder bekend is met de bodybuilding wereld en in dit geval bijvoorbeeld de Mr Olympia, wat het hoogste podium is van de professionele IFBB bodybuilding wereld.
De Mr Olympia heeft meerdere categorieën zowel voor dames als heren. De vrouwen hebben 5 categorieën: bikini, figure, fitness, physique en bodybuilding
De mannen hebben 4 categorieën: men’s physique, classic physique, Olympia en open division.
Zoals je ziet de bodybuilding wereld is enorm groot en gevarieerd en bestaat niet alleen uit super gespierde mannen en vrouwen.

Iedereen die fitnesst en een klein beetje gespierd is, is niet gelijk een bodybuilder, in de sportschool kan je makkelijk het kaf van het koren scheiden, er zijn er maar een handvol die echt toegewijd zijn aan hun doel en de sport zelf. Dus wees niet bang binnen no time een hulk type te worden en die richting op gaan als je ooit gaat starten met trainen, tenzij dat je passie en droom is natuurlijk….
Het is een prachtige sport om uit te oefenen of het nou professioneel is of als hobby.
De mentale en lichamelijke overwinningen die je ermee kan behalen zijn de beste ervaringen die je kan hebben voor een gezond leven en doelen die je gesteld hebt.
De weg erna toe is alleen ontzettend lang, ongeacht je doel en dat is waar heel veel mensen zich enorm in vergissen en uiteindelijk afhaken als ze in de gym zijn.

Elk jaar na oud en nieuw, gaat opeens iedereen naar de gym en allemaal met de meest geweldige doelen…..en tussen 1-3 maanden, 1-3 weken en meestal 1-3 dagen zijn ze opeens verdwenen en zie je ze nooit meer terug, en dat is enorm jammer, maar daar zie je wel het verschil tussen pure motivatie, kracht en vastberadenheid en het niet serieus nemen van je doelen.
Ik leg de drempel met alles wat ik beschrijf altijd iets hoger, omdat je daaronder nog kan passen en meten, omdat ook de mensen ook die al een jaar bezig zijn het nog te vaak onderschatten en uiteindelijk ook afhaken.

Onthoud goed, fitness is een fysieke zware sport, en in elke contact sport, zoals bijvoorbeeld voetbal, tennis, rugby, atletiek kunnen blessures voorkomen, zo ook bij fitness en bodybuilding. Als je begint met fitness moet je accepteren dat dit kan gebeuren, dit gebeurd bij de pro's dus ook bij jou.
Iedereen die voor het eerst begint met fitness start helemaal onderaan, maar zo zijn wij allemaal begonnen.

De legendarische bodybuilder Ronnie Coleman zei altijd:

‘’Everybody wants be a bodybuilder, but nobody want to lift no heavy-ass weights….’’

Ik hoop op korte termijn dit uit te breiden met een vrouwelijke collega’s en iemand die fitness en bodybuilding als haar passie heeft en die bedrijfsmatig iets op wil zetten, zodat we meerdere mensen tegelijk te trainen en begeleiden. Ook nieuwkomers, starters en beginners die hier hun werk van willen maken mogen zeker reageren. Graag wel iemand uit Rotterdam of omgeving.

onderwerpen

 • Fitness
 • Bodybuilding

talen

 • Nederlands

niveaus

 • Beginner
 • Intermediate
 • Kind

Over Inti Cheveyo

Ik onderscheid me door:
1:
Goedkoper dan alle andere personal trainers, je betaald NIET per uur maar per sessie, maar we kunnen ook een totaal trainingspakket samenstellen, alle mogelijkheden zijn te bespreken.
2:
Ik wil me voornamelijk richten op de mensen die financieel minder te besteden hebben en toch serieus willen starten met fitness en/of bodybuilding, zodat iedereen een gelijke kans en mogelijkheid krijgt in deze maatschappij.
3:
Workout bij mij thuis, zodat je alle aandacht, tijd en rust krijgt die je nodig hebt.
4:
Trainen zonder de drukte van allerlei mensen om je heen, dit legt de drempel een stuk lager voor veel nieuwkomers en beginners die vaak onzeker zijn om hun workout in de gym te doen.
5:
Werken vanuit visie zoals de professionals ooit zijn begonnen, advies, voorlichting en het bouwen van een goede basis.
6:
Supplementen voorlichting en advies (indien nodig)
7:
Open voor nieuwkomers, beginners en semi-beginners.
8:
Een goede overgang van thuis naar de gym toe, zodat ik je op een gegeven moment kan loslaten en je zelfstandig de weg vind in de gym mbt je workout.
9:
Ook jongens en meiden vanaf 12 jaar kunnen starten en kennismaken met fitness wereld, met de juiste begeleiding en aangepaste schema’s.
Er zijn op het internet genoeg artikelen te vinden over jongens en meiden vanaf 12 jaar die gestart zijn met bodybuilding en fitness als hobby alsmede professioneel.

Voor iedereen ik richt me puur op bodybuilding, fitness en motivatie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belangrijk!:

1:
Heb je teveel lichamelijk klachten en/of wordt je door artsen niet geadviseerd om te fitnessen?
2:
Doe je het puur alleen voor vrouwelijke of mannelijke aandacht?
3:
Telefoon en of Social Media verslaafd tijdens je workout en geen focus?
4:
Alleen squatten en/of billen en heupen wil trainen (woman only)
5:
Crossfit en andere nutteloze acrobatische circus oefeningen?
6:
Eind resultaat willen bereiken binnen 1 tot 3 maanden?
7:
Je levensstijl niet durven om te gooien?
8:
Mentaal en lichamelijk een lage pijngrens hebben?
9:
Langer bezig zijn met omkleden, opmaken en er netjes uitzien dan je work-out?

Fitness en bodybuilding is een lifestyle en vergt 1000% inzet, wil je dit niet dan niet aan beginnen.

Tarieven

pakketten

 • 5u: 90€
 • 10u: 180€

gratis lessen

 • 1uur

Vind je leraar Fitness; 402 leraren beschikbaar

 • Personalized, Customised, Dedicated Basketball Trainer with 100% attention to the client.

  Cedinio

  Rotterdam

  5 (14 beoordelingen)
  • 45 €/u
 • Powerliften? Bodybuilden? Met 10 jaar ervaring help ik je direct op weg!

  Joost

  Amsterdam

  5 (5 beoordelingen)
  • 30 €/u
  • 1uur gratis
 • Echte persoonlijke begeleiding speciaal op maat gemaakt op basis van uw voorkeuren en doelen.

  Aziz

  Rotterdam

  5 (5 beoordelingen)
  • 40 €/u
  • 1uur gratis
 • Online fitness coaching for anyone who wants to get fitter and healthier. Bespoke plans, 1-2-1 coaching, accountability, motivation, and amazing results. Internationally Certified Personal Trainer

  Barbara

  Rotterdam

  5 (1 beoordelingen)
  • 45 €/u
  • 1uur gratis
 • Personal coaching richting bodybuilding en powerlifting 5 jaren lang ervaring İk ben er voor jou!

  Enis

  Den Haag

  • 30 €/u
  • 1uur gratis
 • Fitnessprofessional met Ereps level 5 kwalificatie en 15 jaar praktijkervaring. Hier voor gewichtsverlies, spiergroei en conditionering.

  Serdar

  Rotterdam

  • 80 €/u
  • 1uur gratis
 • Ik ben een jonge, ervaren en gemotiveerde personal trainer. Naast pt's geef ik ook groeplessen en bokstrainingen. Met mijn passie en ervaring help je naar een beter versie van jezelf!

  Jor

  Rotterdam

  • 35 €/u
  • 1uur gratis
 • Fitness trainer, advies voor eten, en meer over fitness cardio, hiit trainen

  Firidaus

  Rotterdam

  • 20 €/u
  • 1uur gratis
 • Personal trainer/medical exercise specialist/functional trainer Basic-Fit Westzeedijk 387, Rotterdam/Brauwweg 47 Schiedam

  Bodyformation

  Rotterdam

  • 50 €/u
  • 30min. gratis
 • Ervaren Personal trainer gespecialiseerd in calisthenics en postuur & houding, geeft training in regio Rotterdam

  Bryan

  Rotterdam

  • 30 €/u
  • 1uur gratis
 • Biotech student with 5+ years experience in the fitness world gives personal training and/or nutrition guidance to people who want to get in shape.

  Marko

  Rotterdam

  • 15 €/u
  • 1uur gratis
 • Personal training in vele fitness aspecten door ervaren sport en bewegen student.

  Ralph

  Rotterdam

  • 20 €/u
  • 1uur gratis
 • Sporten is voor mij iets wat ik erg graag doe. Ik fitness daarom ook gemiddeld 5 keer per week. De technieken die ik de afgelopen 6 jaar dat ik train heb geleerd zou ik dan ook graag over willen breng

  Armando

  Schiedam

  • 8 €/u
  • 1uur gratis
 • HBO Student geeft personal training/fitness les aan iedereen die ondersteuning wilt

  Ricardo

  Schiedam

  • 18 €/u
  • 1uur gratis
 • Moeite met motivatie om te (blijven) sporten of sportschema’s te maken? Heb je weinig of geen idee wat je moet doen? Ik help je graag met sporten en een schema te maken op basis wat jij graag wilt!

  Jeroen

  Ridderkerk

  • 10 €/u
  • 1uur gratis
 • Lifestyle- en vitaliteitscoach geeft personal training bij KopFit in Den Haag Scheveningen

  Luuk

  Den Haag

  • 65 €/u
  • 1uur gratis
 • Voetballer westlandia Onder 21, 1 op 1 training, gedreven om resultaat te boeken maar met een goede sfeer. Alle soorten training die u maar wilt.

  Mert

  Den Haag

  • 40 €/u
  • 1uur gratis
 • Based on my education and experience I can teach all range of ages in particular elderlies for corrective exercises and youth for shaping their body and loosing weight also, I am able to teach and hol

  Elnaz

  Apeldoorn

  • 20 €/u
  • 1uur gratis
 • Personal trainer biedt persoonlijke coaching en begeleiding bij een gezondere leefstijl (voeding, gezondheid, bewegen)

  Noël

  Apeldoorn

  • 30 €/u
  • 30min. gratis
 • Student Sport, Bewegen en Gezondheid biedt personal training/coaching/begeleiding aan binnen fitness/voetbal en meer.

  Chendo

  Capelle aan den IJssel

  • 60 €/u
  • 1uur gratis
 • Bekijk meer leraren