Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Inti Cheveyo - Prof fitness - Rotterdam
18€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Inti Cheveyo
 • Individueel
Onderwezen onderwerpen
 • Fitness
 • Bodybuilding
Niveaus
 • Beginner
 • Intermediate
 • Kind

De enige personal trainer met een eigen (mini) gym thuis. Je betaald NIET per uur maar voor een complete sessie! let wel de kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend, de eerste les is NIET gratis

Methodologie

Wil je starten met bodybuilding/fitness en toch normaal begeleid worden door je workout te doen zonder enige beperkingen in de corona periode.

Ik ben de enige personal trainer met een eigen (mini) gym thuis, waar ik in alle rust mensen train en begeleid, (ook begeleid ik mensen in de gym) aangezien het corona gebeuren in de wereld alle aanpassingen in de sportscholen, 1 uur max trainen en 1.5 meter afstand etc etc, is bij mij thuis trainen voor mensen die toch willen starten met fitness/bodybuilding en/of onzeker zijn een prima uitkomst.

Bij mij kost een volledige sessie 18 euro per persoon.
Kennismaking en eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend om alle dingen rustig te bespreken en wat de mogelijkheden zijn.

Als je een beginner of semi-beginner bent dan kan je ook een eenmalige sessie doen, dan kan ik zien hoe jij traint, wat je workout schema, je lichaamshouding, uitvoering van de oefeningen, het waarom, wanneer, waar etc etc.
Zodat ik je advies, tips, aanpassingen en of veranderingen of een nieuw sportschema kan geven zodat jij weer verder kan in de gym.

Visie en werkwijze:
Mijn visie is dat ik je wil begeleiden met trainen door het leggen van een goede basis, een juiste blueprint neerleggen voor jouw lichaam op de door jouw gestelde doelen. Ik wil niet alleen werken aan je fitness progressie maar ook aan je motivatie, zelfvertrouwen en mentale kracht.
Een van de belangrijkste punten van fitness is ‘’genetics’’ en ik vind zelf dat dit eerst goed aan mensen moet worden uitgelegd, helaas een onderdeel die door veel personal trainers totaal wordt vergeten.
Ik doe niet aan fancy trend en acrobatische crossfit oefeningen etc wat jij krijgt is puur fitness/ bodybuilding, ik leg iets meer de focus op workouts met losse gewichten.
De combinatie die ik wil maken is een goede afwisseling tussen trainen bij mij thuis en de gym, een goede afwisseling tussen losse oefeningen en machines.
Ik heb een eigen mini prive gym thuis waar ik ook mijn eigen full body workouts doe, het is makkelijker en goedkoper dan de gym, Voor starters, beginners en begin-gevorderden heeft het veel meer voordelen zeker als het gaat om uiterlijke onzekerheid en lichaam De drempel ligt veel lager omdat het in een rustige privé setting is.

De 6 meest gemaakte fouten bij nieuwkomers, beginners en begin-gevorderden zijn:

1: Te zwaar trainen met gewichten.
2: Alleen maar dezelfde oefeningen blijven doen.
3: De illusie binnen een paar maanden het perfecte gespierde lichaam hebben.
4: Niet weten waarom ze een oefening doen, welke spiergroep, hoelang, wanneer, etc etc.
5: hun energie en kracht verkeerd verdelen tijdens een workout.
6: kopiëren elke oefening die ze zien.

Het klinkt heel simpel maar 95% van de mensen die in de gym traint doet dit volop ook de gevorderden.

Een andere veel gemaakte fout is een trend die al wat jaren speelt op Social Media en met name Youtube en Instagram, waar je de meeste flashy gespierde jongens en meiden de meest spectaculaire oefeningen laten zien en de hoe jij het ook kan bereiken en nadoen. Maar de meeste (acrobatische)oefeningen zijn niet fitness waardig en voegen niks toe, noch zijn de oefeningen op jouw van toepassing. Maar het gevaarlijkste is dat de mensen die het zien het overgaan nemen met alle gevolgen van dien, ook hier is goede voorlichting en advies echt nodig.

Bij het woord ‘’Bodybuilding’’ haken veel mensen af, en met name de vrouwen….de reden, het eenzijdige beeld wat men heeft van bodybuilders, de grootste angst van vrouwen is dat ze denken dat als ze veel trainen net zo gespierd gaan worden als vrouwelijke Pro-bodybuilders… En dat antwoord is nee, wil je dat bereiken dan is dat een proces van jaren trainen, anders leven, enorme opofferingen maken, sponsors, supplementen en nog veel meer.
Bodybuilding is eigenlijk het samenvattende woord voor alles wat met fitness te maken heeft. Voor iedereen die minder bekend is met de bodybuilding wereld en in dit geval bijvoorbeeld de Mr Olympia, wat het hoogste podium is van de professionele IFBB bodybuilding wereld.
De Mr Olympia heeft meerdere categorieën zowel voor dames als heren. De vrouwen hebben 5 categorieën: bikini, figure, fitness, physique en bodybuilding
De mannen hebben 4 categorieën: men’s physique, classic physique, Olympia en open division.
Zoals je ziet de bodybuilding wereld is enorm groot en gevarieerd en bestaat niet alleen uit super gespierde mannen en vrouwen.

Iedereen die fitnesst en een klein beetje gespierd is, is niet gelijk een bodybuilder, in de sportschool kan je makkelijk het kaf van het koren scheiden, er zijn er maar een handvol die echt toegewijd zijn aan hun doel en de sport zelf. Dus wees niet bang binnen no time een hulk type te worden en die richting op gaan als je ooit gaat starten met trainen, tenzij dat je passie en droom is natuurlijk….
Het is een prachtige sport om uit te oefenen of het nou professioneel is of als hobby.
De mentale en lichamelijke overwinningen die je ermee kan behalen zijn de beste ervaringen die je kan hebben voor een gezond leven en doelen die je gesteld hebt.
De weg erna toe is alleen ontzettend lang, ongeacht je doel en dat is waar heel veel mensen zich enorm in vergissen en uiteindelijk afhaken als ze in de gym zijn.

Elk jaar na oud en nieuw, gaat opeens iedereen naar de gym en allemaal met de meest geweldige doelen…..en tussen 1-3 maanden, 1-3 weken en meestal 1-3 dagen zijn ze opeens verdwenen en zie je ze nooit meer terug, en dat is enorm jammer, maar daar zie je wel het verschil tussen pure motivatie, kracht en vastberadenheid en het niet serieus nemen van je doelen.
Ik leg de drempel met alles wat ik beschrijf altijd iets hoger, omdat je daaronder nog kan passen en meten, omdat ook de mensen ook die al een jaar bezig zijn het nog te vaak onderschatten en uiteindelijk ook afhaken.

Onthoud goed, fitness is een fysieke zware sport, en in elke contact sport, zoals bijvoorbeeld voetbal, tennis, rugby, atletiek kunnen blessures voorkomen, zo ook bij fitness en bodybuilding. Als je begint met fitness moet je accepteren dat dit kan gebeuren, dit gebeurd bij de pro's dus ook bij jou.
Iedereen die voor het eerst begint met fitness start helemaal onderaan, maar zo zijn wij allemaal begonnen.

De legendarische bodybuilder Ronnie Coleman zei altijd:

‘’Everybody wants be a bodybuilder, but nobody want to lift no heavy-ass weights….’’

Ik hoop op korte termijn dit uit te breiden met een vrouwelijke collega’s en iemand die fitness en bodybuilding als haar passie heeft en die bedrijfsmatig iets op wil zetten, zodat we meerdere mensen tegelijk te trainen en begeleiden. Ook nieuwkomers, starters en beginners die hier hun werk van willen maken mogen zeker reageren. Graag wel iemand uit Rotterdam of omgeving.

Ervaring

Ik onderscheid me door:
1:
Goedkoper dan alle andere personal trainers, je betaald NIET per uur maar per sessie, maar we kunnen ook een totaal trainingspakket samenstellen, alle mogelijkheden zijn te bespreken.
2:
Ik wil me voornamelijk richten op de mensen die financieel minder te besteden hebben en toch serieus willen starten met fitness en/of bodybuilding, zodat iedereen een gelijke kans en mogelijkheid krijgt in deze maatschappij.
3:
Workout bij mij thuis, zodat je alle aandacht, tijd en rust krijgt die je nodig hebt.
4:
Trainen zonder de drukte van allerlei mensen om je heen, dit legt de drempel een stuk lager voor veel nieuwkomers en beginners die vaak onzeker zijn om hun workout in de gym te doen.
5:
Werken vanuit visie zoals de professionals ooit zijn begonnen, advies, voorlichting en het bouwen van een goede basis.
6:
Supplementen voorlichting en advies (indien nodig)
7:
Open voor nieuwkomers, beginners en semi-beginners.
8:
Een goede overgang van thuis naar de gym toe, zodat ik je op een gegeven moment kan loslaten en je zelfstandig de weg vind in de gym mbt je workout.
9:
Ook jongens en meiden vanaf 12 jaar kunnen starten en kennismaken met fitness wereld, met de juiste begeleiding en aangepaste schema’s.
Er zijn op het internet genoeg artikelen te vinden over jongens en meiden vanaf 12 jaar die gestart zijn met bodybuilding en fitness als hobby alsmede professioneel.

Voor iedereen ik richt me puur op bodybuilding, fitness en motivatie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belangrijk!:

1:
Heb je teveel lichamelijk klachten en/of wordt je door artsen niet geadviseerd om te fitnessen?
2:
Doe je het puur alleen voor vrouwelijke of mannelijke aandacht?
3:
Telefoon en of Social Media verslaafd tijdens je workout en geen focus?
4:
Alleen squatten en/of billen en heupen wil trainen (woman only)
5:
Crossfit en andere nutteloze acrobatische circus oefeningen?
6:
Eind resultaat willen bereiken binnen 1 tot 3 maanden?
7:
Je levensstijl niet durven om te gooien?
8:
Mentaal en lichamelijk een lage pijngrens hebben?
9:
Langer bezig zijn met omkleden, opmaken en er netjes uitzien dan je work-out?

Fitness en bodybuilding is een lifestyle en vergt 1000% inzet, wil je dit niet dan niet aan beginnen.

Tarieven

Tarief voor 1 lesuur : 18€/u
Lessen aangeboden door Inti Cheveyo
Individueel
Onderwezen onderwerpen
 • Fitness
 • Bodybuilding
Niveaus
 • Beginner
 • Intermediate
 • Kind

Inti Cheveyo's achtergrond

Een korte kennismaking over mijzelf:

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen, Ik ben volbloed Native Indigenous ´´Tawantinsuyu´´
Mijn naam Inti Cheveyo, betekent letterlijk: Sun spirit warrior
Ik woon nu bijna 8 jaar in Rotterdam, mijn kinderjaren en jeugd liggen in de buurt van Arnhem.
Ik rook niet, ik gebruik geen drugs en ik drink geen alcehol, en met niet drinken bedoel ik dat ik NIET weet hoe alcehol smaakt, dit is niet vanwege enig geloof of iets, maar meer een bewuste keuze, omdat ik zelf altijd zeg, ik kan evenveel lol en plezier maken als mensen die wel drinken, dus waarom er geld aan besteden.

Ik ben van kinds af aan altijd enorm sportief geweest, bij de gymlessen op basis en middelbare school was ik altijd in mijn element, ik heb tot mijn 12e tennis gespeeld op competitie niveau, en daarna ben ik overgegaan op voetbal waar ik blijkbaar meer talent voor had.
Zelf heb ik het CIOS in 1997 afgerond met een specialisatie in voetbal, dit was omdat het Vitesse jeugdplan interesse in mij had om de overstap te maken naar het jeugd prof niveau, tijdens een wedstrijd in 1995 kreeg ik een enorme enkel blessure, die helaas het einde was van mijn voetballoopbaan ik heb nog door gevoetbald tot begin 1997 en toen ben ik definitief gestopt met sporten omdat ik nooit meer mijn oude niveau haalde.
Mijn eerste kennismaking met de Bodybuilding en Fitness wereld was begin 2009 door een voormalig goede vriend die zelf aan full time bodybuilding deed en uiteindelijk de stap heeft gezet naar professioneel bodybuilding en ook heeft getraind met Roelly Winklaar en William Bonac, beiden Professionals en Mr olympia deelnemers.

Een andere grote reden was dat ik een enorm ongezonde eet en leefgewoonte had ontwikkeld, ik bewoog nauwelijks en at alleen junkfood, in deze jaren ontwikkelde ik behoorlijke gezondheidsklachten voornamelijk lichamelijk.
In 2011 werd bij mij een zware hernia geconstateerd die alleen nog maar operatief verholpen kon worden, dat was een enorme waarschuwing en ik werd gedwongen mijn ongezonde levensstijl veranderen. Op mijn dieptepunt woog ik bijna 118 kilo.
Na mijn hernia operatie moest ik aan fysiotherapie doen om weer te leren lopen en bewegen, krachttraining was een belangrijk onderdeel hiervan, en dan start je met gewichten van 0.20 kilogram die enorm zwaar zijn.
Terwijl de fysiotherapeut zorgde voor mij revalidatie, leerde mijn goede vriend mij de regels en wetten van de bodybuilding en fitness wereld, door mij te helpen en begeleiden, sportschema's op te stellen, voeding aan te passen en leren hoe je moest trainen.
Mijn motivatie was afvallen, een gezonde levensstijl en een gezond lichaam.

Ook adviseerde mijn goede vriend mij om veel video’s te kijken van hoe de professionele bodybuilders trainden, wat hun workouts waren, tips en adviezen voor beginners en motivatie video's etc.
Toen ik eenmaal wat opgebouwd had en enorm trots was op het resultaat, kreeg ik in 2013 enorme schouder breuk, mijn schouder was letterlijk gebroken en er was een enorme bult op mijn rug van het bot dat tegen mijn huid aanzat.
ik werd voor de tweede keer gedwongen te stoppen met trainen, ook deze schouderbreuk moest operatief verholpen worden.
tijdens deze operatie kreeg ik een metalen plaatje in mijn schouder, en werd het bot weer op zijn plek gezet. zodat het weer kon aanhechten.
Na deze operatie moest ik 6 maanden met het plaatje lopen en een brace, na deze 6 maanden moest ik weer een operatie ondergaan om het plaatje te verwijderen, daarna begon een 6 maanden revalidatie om mijn schouder weer te leren bewegen.
Ik begon weer startend met 0.20 kilogram, maar mijn doel en visie was om niet op te geven, ondanks de pijn en het feit weer onderaan de ladder te moeten beginnen.
De vriendschap tussen mijn goede vriend en mij was ondertussen verwaterd ook omdat hij en andere goede vrienden aan de andere kant van land woonden en ik in Rotterdam, uiteindelijk is het uit elkaar gegroeid.
En zo verstreken de jaren, ik trainde en ik werd steeds sterker en bouwde weer een goede conditie op.
Ik verloor gewicht en mijn lichaam begon gespierder te worden. Op het einde van mijn doel die ik gesteld ging ik van 118 kilo naar 79 kilo, wel met die twee grote operaties tussendoor.
Sinds januari 2018 ben ik langzamerhand (ex)-collega´s, vrienden, kennissen en mensen die ik via via ontmoette gaan trainen en begeleiden in de gym waar ik ook trainde, in eerste instantie voor de lol, maar toen het einde van 2018 naderde werd dit steeds serieuzer, en vroegen ook de mensen in de gym mij steeds vaker om advies en hulp bij oefeningen.
Nu train en begeleid ik al bijna 2 jaar mensen uit alle delen van het land zowel in de gym als thuis, en uiteindelijk kwam bij mij het idee om van mijn passie meer mijn werk te maken en een wens om hier bedrijfsmatig iets mee te doen.

Een deel van mijn opleidingen en scholing ligt in de hulpverlening met ruim 21 jaar werkervaring, ik ben oa afgestudeerd als pedagogisch medewerker, sociaal maatschappelijk werker en psycholoog en aanvullend door veel levenservaring als ervaringsdeskundige op tal van expertises.
Een belangrijk onderdeel van mijn werk mensen te begeleiden en motiveren, en ook binnen de fitness wereld is dit een prioriteit, de meeste personal trainers die aan een sport of fysiotherapeutisch bedrijf zijn aangesloten, zijn vaak gespecialiseerd in een ding.
Daarnaast hebben ze hun collega’s die de andere specialisaties verzorgen, zoals voeding, psychologische ondersteuning etc. Dus wat als je beide dingen beheerst, bodybuilding en hulpverlening?
En dat is wat ik doe, deze twee samenvoegen en het voor iedereen toegankelijk maken.

Het is een ideale combinatie: Sport, hulpverlening en rust of te wel: mind, body and spirit together.
Als ik terugkijk naar 7 en 9 jaar geleden ben ik ontzettend trots dat ik nooit heb opgegeven en dat die lange reis het meer dan waard is geweest.
Gezien mijn leeftijd ben ik te oud voor de professionele wereld, maar dat is ook nooit mijn doel geweest, ook ben ik NIET het showboating type en maak ik 100 foto’s per dag om mezelf maar te bewonderen etc.
De liefde voor bodybuilding/fitness en de levensstijl erom heen, heeft mijn leven en gezondheid op een positieve manier veranderd en beïnvloed en dat is mijn reden waarom ik ervoor koos die wereld in te stappen.

Eindelijk kan ik vandaag de dag wat terugdoen voor iedereen die wil beginnen met fitness en of bodybuilding en op dat punt staan waar ik 9 jaar geleden stond, starten met een lange reis naar een doel daar ik ooit hoopte te behalen, en dat is gelukt.

Inti Cheveyo

Vergelijkbare leraren

Fitness in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Bodybuilding.

Rotterdam
Begeleiding/coach nodig voor jouw fysieke doelen? Stop met uitstellen en stuur een bericht!
25€
Niek
1e les gratis!

We moeten natuurlijk eerst even weten wat jouw doelen precies zijn. Hebben we dit in kaart? Dan gaan we kijken hoe we deze...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Personal training in Rotterdam om jouw doelen te halen bij Trainen Met Thijs
40€
Thijs
1e les gratis!

Als personal trainer snap ik maar al te goed dat iedereen behoefte heeft aan een ander soort training. Daarom bied ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
(Medical) Fitness expert en hardlooptrainer die jou fitter en sterker maakt en blessure’s behandeld.
30€
Lemuël
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn trainingen zijn altijd doelgericht en specifiek afgestemd op de behoeftes van de cliënt. Ik kan zowel recreanten als...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Fitness trainer, advies voor eten, en meer over fitness cardio, hiit trainen
20€
Firidaus
1e les gratis!

Ik sta graag voor de klas en motiveert mijn groep en doet ook zelf wel mee om ze aan te moedigen en steunen. Ik zet graag...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Personal trainer/medical exercise specialist/functional trainer Basic-Fit Westzeedijk 387, Rotterdam/Brauwweg 47 Schiedam
50€
Bodyformation
1e les gratis!

Ik ben recht door zee en duidelijk, maar vriendelijk. Ik pas mijn werkwijze aan op de persoonlijkheid van de client. Waar de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ervaren Personal trainer gespecialiseerd in calisthenics en postuur & houding, geeft training in regio Rotterdam
30€
Bryan
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven omschrijf ik als ''Sustainable Fitness''. Ik maak gebruik van wetenschappelijk onderbouwde...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Capelle aan den IJssel
Student Sport, Bewegen en Gezondheid biedt personal training/coaching/begeleiding aan binnen fitness/voetbal en meer.
60€
Chendo
1e les gratis!

Elk plan of methode die ik toepas verschilt per persoon. Ik als coach zal altijd kijken wat het beste is voor de sporter....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Get fit !! Personal trainer in Rotterdam. Blijf ook tijdens deze lockdown gezond en sterk !
35€
Edwardo
1e les gratis!

Wij gaan doelgericht aan de slag, dus wij stellen samen een doel vast en gaan vervolgens in fases aan de slag. Om op een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Personalized, Customised, Dedicated Basketball Trainer with 100% attention to the client.
25€
Cedinio
 • (14 beoordelingen)
1e les gratis!

I base my training on what the client needs. I always begin with a conversation to get an understanding of the client, then...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
HBO Student geeft personal training/fitness les aan iedereen die ondersteuning wilt
18€
Ricardo
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is als volgt, ik geef voornamelijk 1 op 1 les. Dan staan we samen in de sportschool en training we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ridderkerk
Moeite met motivatie om te (blijven) sporten of sportschema’s te maken? Heb je weinig of geen idee wat je moet doen? Ik help je graag met sporten en een schema te maken op basis wat jij graag wilt!
10€
Jeroen
1e les gratis!

Ik help je eerst om je doel te bepalen en na te gaan wanneer je wilt sporten. Daarna gaan we samen op zoek naar de juiste...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Fitness & Conditietraining + Motiverende Coach: wat jouw niveau ook is, ik krijg jou wel in beweging!
15€
Alexander
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn trainingen baseer ik op de huidige, meest relevante wetenschap. Alleen de meest beproefde en effectieve methoden zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Online coaching provides diet plans for big transformations for 4 weeks (Bodybuilding, physique, Athletics, fat loss, weight gain, summer body).
60€
Modar
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Diet plans will be provided online with specific and explained steps by the trainer. There will be a first meeting between...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Steenbergen
Personal training, gegeven door een student fysiotherapie en fitness instructeur niveau A
12€
Niels
1e les gratis!

Mijn doel is om na een aantal maanden of weken mensen dusdanig te hebben getraind, dat zij zelfstandig een gezonde leefstijl...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Oegstgeest
Breng je sport prestateis naar een volgend level. Doormiddel van beteren oefeningen, beteren voeding en een beteren lifestyle.
20€
Julian
1e les gratis!

De manier van lesgeven is een hele persoonlijke manier waar jij centraal staat. Daardoor is er niet één bepaald manier van...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar
Boek een les