Homepagina
Lessen geven
Eindhoven 
Eindhoven 
 • (9 beoordelingen)
E
Elisa
« Perfect! Jelle is een hele fijne leraar met veel geduld die op verschillende... Lees meer »
E
Elisa
« Perfect! Jelle is een hele fijne leraar met veel geduld die op verschillende manieren de stof probeert uit te leggen en duidelijk te maken. Hij ging net dat stapje verder om er zeker van te zijn dat ik het snapte door de juiste vragen te stellen. Bedankt! »
19€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Jelle
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Calculus
Niveaus
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • HBO
 • WO Bachelor
 • Afgestudeerd HBO

WO master student Technische Natuurkunde geeft wiskunde, natuurkunde en scheikunde bijles op middelbare school, HBO en bachelor WO niveau

Methodologie

Ik geef privéles, waarbij ik mijn leswijze aanpas op de benodigdheden van de student. Per geval bekijken we samen waar de onderliggende problemen liggen, welke van deze we het meest dringend aandacht aan moeten besteden en hoe dat het beste te doen op een consistente en constructieve wijze die past bij de leerstijl van de student.

Ervaring

Ik heb een BSc. diploma behaald in Advanced Technology aan de Universiteit Twente, 3.5 jaar ervaring met het geven van bijles aan onderbouw middelbare school studenten vmbo, havo en vwo niveau, 2 jaar ervaring als Student Assistent aan eerste en tweedejaars universitaire bachelor studenten en één jaar ervaring met het geven van bijles via Superprof aan middelbare scholieren van alle niveau's.

Tarieven

Reiskosten : 10€
Tarief voor lessen via de webcam : 19€/u

Specificaties

Standaard lestarief €20/uur
Reiskosten buiten Eindhoven; alles boven de 15 minuten wordt in rekening gebracht volgens standaard lestarief
De eerste les is volledig vrijblijvend, en wordt alleen in rekening gebracht in het geval er een vervolgafspraak wordt ingepland

Lessen aangeboden door Jelle
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Calculus
Niveaus
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • HBO
 • WO Bachelor
 • Afgestudeerd HBO

Jelle's achtergrond

Ik heb mijn vwo met dubbel NT en NG profiel in 5 jaar doorlopen, en vervolgens een BSc. Advanced Technology aan de Universiteit Twente nominaal afgerond. Mijn bachelor opdracht heb ik in de Physics of Fluids groep gedaan. Inmiddels volg ik een dubbele master in Science and Technology of Nuclear Fusion en Applied Physics (Technische Natuurkunde) aan de Technische Universiteit Eindhoven.
Gedurende mijn drie jaar bovenbouw middelbare school heb ik bijles wiskunde, natuurkunde en scheikunde gegeven aan onderbouw vmbo, have en vwo scholieren. De laatste twee jaar van mijn bachelor heb ik als student assistent gewerkt, waarbij ik eerste- en tweedejaars studenten begeleide in laboratoria. Daarnaast ben ik sinds mijn tweede studiejaar actief bij een studenten ingenieursbureau start-up uit Enschede als projectmanager. Ik ben ook tot twee zomers toe als betaald studentonderzoeker bij wetenschappelijk onderzoek betrokken geweest en geef inmiddels al een jaar via Superprof les.

De 9 beoordelingen over Jelle
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
E
Elisa

Perfect! Jelle is een hele fijne leraar met veel geduld die op verschillende manieren de stof probeert uit te leggen en duidelijk te maken. Hij ging net dat stapje verder om er zeker van te zijn dat ik het snapte door de juiste vragen te stellen. Bedankt!

Reactie van Jelle

Elisa is een hele fijne, gemotiveerde student. Ze pakt dingen snel op en is geïnteresseerd en daarme een hele leuke student om les te geven.

N
Niki

Perfect! Ik kan Jelle zeker aanraden als bijles docent. Hij heeft mij geholpen een eerstejaars natuurkunde vak van de TU Eindhoven te halen. De bijlessen verliepen altijd fijn, hij is kalm en kan goed uitleggen. Hij helpt je ook met de goede denkstappen maken. Daarnaast lette hij ook op de planning, zodat we alles hadden behandeld voor het tentamen. Kortom, een topdocent!

Reactie van Jelle

Niki is een vlotte, enthusiaste en gemotiveerde leerlinge. Ze pakt aanwijzingen snel op. Een fijn iemand om les te geven!

7 aanbevelingen

N
Natalie

Jelle is een zeer betrouwbare, aardige leraar. Hij weet op een rustige en kundige manier met oa voorbeelden de stof beter inzichtelijk te maken.

S
Saida

Altijd fijne en duidelijke uitleg! Ik volgde bijlessen in natuurkunde, scheikunde en wiskunde en het heeft me zeker geholpen. We gingen heel rustig door de stof heen en hij was heel geduldig wat ook fijn was.

Y
Yannick

Jelle is een hele fijne bijles docent. Hij geeft erg fijn les en geeft hele fijne realistische voorbeelden en dat hielp me heel erg met natuurkunde begrijpen. Hij is geduldig en blijft rustig, ook als je er niks van snapt.
Kortom, jelle was een fijne bijles leraar natuurkunde en blijft altijd rustig en blijft uitleggen totdat je het begrijpt.
Bedankt jelle!

J
Jan-Willem

Jelle is uitermate geschikt om prive les te geven. Dit is vooral omdat hij zijn uitgebreide kennis combineert met het geven van praktische voorbeelden om de stof toegangkelijk te maken. Ook is hij in staat om dezelfde stof vanuit verschillende perspectieven te belichten, als een voorbeeld niet (meteen) duidelijk is. Verder is Jelle uitermate makkelijk in de omgang en in staat mensen gerust/op hun gemak te stellen.

H
Hinte

Jelle is een erg aardige en geduldige leraar. Hij gaat actief op zoek naar de beste manier om iemand de stof zo goed mogelijk uit te leggen, en zorgt voor voldoende uitdaging door het stellen van vragen en het geven van opdrachten. Ook als het even niet lukt bij de leerling blijft hij positief en gaat hij samen met de leerling op zoek naar een andere creatieve manier om toch de stof voldoende onder de knie te krijgen. Jelle is dus erg aan te raden als je op zoek bent naar een nieuwe, creatieve en frisse manier op stof aangeboden te krijgen!

M
Maria

I know Jelle personally for more than 1 year in a daily life basis. Definitively what stand out about him immediately is his continuous curiosity about everything that surrounds him and his concern to transmit his thoughts as clear as possible. Both of us are in different fields of Engineering but having discussions with Jelle always help me to be more critical and exigent with the work I need to do. I believe that he has all the skills and experience to help you with your study as a Superprof.

I
Imanda

Jelle heeft bijles gegeven aan onze dochter (vwo). Hij legde het net even iets anders uit waardoor ze het wel begreep, en deed dat met creatieve voorbeelden en humor. Hierdoor werd natuurkunde niet alleen makkelijker voor haar, maar ook leuker. Jelle is zeker aan te raden als bijles-leraar!

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Natuurkunde. Leren is geen probleem meer, Scheikunde (Chemie) toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in NaSk (Natuur Scheikunde) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Eindhoven
Master student Sustainable Energy Technology geeft wiskunde en natuurkundeles in regio Eindhoven
20€
Jelle
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen het liefst op een planning die wordt gegeven door de school om vervolgens gestructureerd door de stof...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Master student econometrie geeft wiskunde b bijles aan vwo leerlingen in omgeving eindhoven
20€
Jasper
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is veel opgaves maken. Ik denk namelijk dat je wiskunde alleen kan leren door veel te oefenen....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
HBO student wilt wiskunde geven voor VMBO en onderbouw Havo en Vwo
10€
Mila
1e les gratis!

Ik pas mijn manier van lesgeven aan op de leerling. Ik ben er vooral om te helpen met waar de leerling op vastloopt of...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
(online) Hulp met wiskunde en natuurkunde (vwo/havo/vmbo) huiswerk en extra uitleg tot je het begrijpt!
7€
Ilse
1e les gratis!

Bij mijn bijlessen help ik met het huiswerk van de leerling. De leerling probeert eerst het opgegeven huiswerk zelf, zodat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Eindhoven
Afgestudeerd HBO Elektrotechniek geeft bijles Wiskunde B, Natuurkunde op alle middelbare school niveaus
15€
Lorenzo
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik vind het belangrijk om in mijn lessen de studenten zoveel mogelijk zelf aan het werk te hebben. Door de studenten eerst...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Eindhoven
Wiskundeles van HBO-docente met een technische WO-opleiding van de Technische Universiteit Eindhoven
20€
Carolien
1e les gratis!

Ik pas mijn manier van lesgeven op jouw wensen aan. Ik probeer me aan te passen op jouw leerstijl. Ik heb les gegeven aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
WO student Bio-Farmaceutische Wetenschappen geeft les in wiskunde, scheikunde, natuurkunde, biologie en diverse talen.
15€
Elise
1e les gratis!

Ik ga door de stof met de leerling op basis van de methode die zij aangeleverd krijgen. Ik geef anekdotes en ezelsbruggen,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Ervaren bijles docent die de vakken wiskunde en natuurkunde op alle niveaus geeft, in eindhoven
20€
Ngozi
1e les gratis!

Ik bereid mijn lessen altijd voor indien mogelijk, ik ben 24/7 beschikbaar voor mijn leerlingen. Dus ook buiten de bijlessen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Enthousiaste student Technische Natuurkunde aan TU/e helpt graag online met bèta vakken!
30€
Koen
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef het liefst individueel en gefocust les. De eerste (gratis) les wil ik de leerling graag beter leren en samen een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Doe jij Havo en heb je moeite met Wiskunde B/D, Natuurkunde of Scheikunde? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Dan help ik je snel naar die voldoende toe!
9€
Romario
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is dat ik kijk naar wat de leerling nodig heeft en stof op verschillende manieren uitleg waardoor...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Eindhoven
Master wiskunde student die jou verder wil helpen met jouw wiskunde vragen
15€
Wietse
1e les gratis!

In eerste instantie is mijn doel om mijn manier van lesgeven zoveel mogelijk op de methode te laten lijken. Mocht dit niet...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
WO student Biomedical Sciences geeft bijles en uitleg voor wiskunde B en D. Ook de reguliere vmbo wiskunde!
10€
Samai
1e les gratis!

We beginnen met je studiestof te bekijken, daarna zal ik nagaan, samen met jou, wat de problemen zijn en wat je wilt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
WO Student Econometrie die bijles geeft in Wiskunde A/B/D voor middelbare scholieren in Eindhoven en Tilburg
17€
Luc
1e les gratis!

Mijn bijles is gefocust op het maken van opdrachten om de leerling de stof te laten beheersen. Dit doe ik door eerst de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Financieel consultant en part-time docent geeft graag in zijn vrije tijd bijles!
20€
Evert
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Wat volgens mij het allerbelangrijkste is, is dat leerlingen de materie echt gaan begrijpen. Zelden geeft ik het antwoord op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Altijd al wiskunde bijles gegeven op de middelbare school (Mavo, Havo en VWO), ik maak het makkelijk voor je alsof het niets is
20€
Atal
1e les gratis!

Ik versimpel het gewoon. Het probleem ligt niet bij de leerlingen, maar bij de manier waarop het ze verteld wordt. Wiskunde...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Wiskunde / rekenen bijles door een ervaren student uit Eindhoven voor jou thuis of online
15€
Nora
1e les gratis!

Ik leer de leerlingen de theorie goed te snappen om dit te kunnen toepassen. En natuurlijk maak ik zelf ook opdrachten die...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 19€ 29€ 19€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.