Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Yoga in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Yoga leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

31 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 31euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Yoga reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Aan de slag gaan met Yoga in Rotterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Yogalessen in Rotterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een privé les yoga in Rotterdam?

In Rotterdam is het gemiddelde bedrag van privélessen yoga €31.

De ervaring van de tutor yoga, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele tutors bieden de eerste gratis les aan (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren staan ​​tot je beschikking om cursussen yoga te geven in Rotterdam en omgeving?

5 docenten yoga bieden de mogelijkheid tot privélessen yoga in Rotterdam en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan selecteren welke privéleraar in Rotterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles yoga in Rotterdam uit 5 privéleraren.

✒️ Hoe worden leraren Yoga uit Rotterdam beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde waardering van 5.0 van de vijf op een sample van 2 reviews.

 

In het geval van problemen omtrent een les, staat ons team Klantrelaties klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, vijf dagen per week.

 

Extra hulp nodig?

 

💻Kan je op Superprof ook online lessen Yoga volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de bijlesleraren biedt ook bijlessen lessen yoga aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les Yoga meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Yoga bieden bovendien alle mogelijkheden om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Yoga in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Yoga in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Hot Yoga Rotterdam: laat een privéleraar je lesgeven

De toenemende populariteit van yoga

Yoga is niet nieuw, tegenwoordig kent bijna iedereen het wel of hebben er veel over gehoord. Yoga wordt door velen gezien als iets unieks, het bestaat voornamelijk uit fysieke oefeningen die ontelbare verschillende voordelen hebben op je fysieke en mentale gezondheid.

 

De populariteit van yoga is in de afgelopen eeuw op een hard tempo toegenomen. Deze oefeningen komen oorspronkelijk uit Azië, maar nadat het bekend werd in de Westerse wereld heeft het zich al snel verspreid over de hele wereld. Tegenwoordig wordt yoga uitgeoefend in alle continenten. Veel mensen kunnen vandaag de dag niet meer zonder yoga en hebben er een eigen levensstijl van gemaakt.

 

Maar waarom is het zo populair? Zoals we al noemden, het heeft veel verschillende voordelen op je gezondheid. Velen die ooit zijn begonnen met yoga zijn het de rest van hun leven blijven doen omdat ze al snel merkten dat ze zich veel beter voelden, de oefeningen gingen alle soorten pijn tegen, ze voelden zich sterker, fitter, flexibeler, jonger en attenter.

 

Yoga werkt als een positieve verslaving, als je het al een tijdje doet zal je lichaam vanzelf vragen om meer oefeningen. Veel mensen zijn dol op het continu leren kennen van nieuwe yogasoorten en alle oefeningen die daarbij horen.

 

Waar komt yoga eigenlijk vandaan? 

Yoga is in de afgelopen eeuw razend populair geworden over de hele wereld, maar eigenlijk is het veel ouder. Er zijn veel experts die beweren dat yoga al 5 duizend jaar oud is. Het gaat zo ver tot de Indus-Sarasvati beschaving in het noorden van India. Het werd daar duizenden jaren lang beoefend en het is langzamerhand over het hele land verspreid.

 

In de tweede eeuw zijn de zogenaamde Yogasoetra’s ontstaan, dit bestond uit geschreven teksten voor de volgers die op zoek waren naar spirituele verlichting en innerlijke rust. Het is pas tussen de 19e en 20e eeuw bekend geworden in het Westen en kort daarna heeft het zich verspreid naar de rest van de wereld.

 

De vele voordelen van yoga

Er zijn zoveel voordelen dat het moeilijk is om ze allemaal op te noemen. Yoga zorgt voor veel ontspanning en heeft een verjongend effect op je lichaam en geest. Zelfs in de meest stressvolle tijden en locaties helpt yoga om je lichaam en ademhaling onder controle te houden en je hoofd leeg te maken van alle stressvolle gedachten.

 

Hierdoor ontstaat al snel een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning. Bij yoga is de ontspanning net zo belangrijk als de oefeningen zelf. Tijdens het beoefenen van yoga moet je tussen elke houding tot volle rust komen zodat je lichaam zich rustig kan herstellen.

 

Met yoga kun je je gewicht beter reguleren. Bij yoga hoort een goed dieet, het goed uitoefenen van de houdingen, een goede ademhaling, volledige ontspanning en meditatie. Dit maakt allemaal een verbinding met de gemoedsrust en de gezondheid van je lichaam en dit heeft een positief effect op je gewicht. Daarnaast verbetert yoga je resistentie tegen bepaalde ziektes.

 

Door de diverse posities en bewegingen die je tijdens de sessies uitvoert stimuleer je een betere bloedcirculatie door alle organen van je lichaam. Dit is een van de vele redenen waardoor yoga je risico op ziektes vermindert. Het helpt om bepaalde condities te verbeteren zoals een slechte bloedcirculatie, ademhalingsproblemen, artritis, hoge bloeddruk, osteoporose, fysieke beperkingen, lage rugpijn, hoofdpijn, spanning en stress, depressie en meer.

 

Yoga kan ook helpen bij het verminderen van stress, het vermindert risico’s op letsels, het verhoogt de cardiovasculaire gezondheid en vermindert ontstekingen, het ontwikkelt meer kracht en uithoudingsvermogen, een betere balans en stabiliteit, een betere houding en een beter uithoudingsvermogen. Yoga verhoogt je niveau van dagelijkse energie en productiviteit aanzienlijk. Na elke sessie zal je al snel merken hoe je lichaam wordt gevuld met energie.

 

Maak kennis met een groot aantal soorten yoga 

Er bestaan veel verschillende soorten yoga. Sommigen zijn al decennia oud, anderen hebben zich in de laatste decennia pas ontwikkeld. Elk soort yoga bestaat uit verschillende oefeningen, houdingen en posities. Daarnaast heeft elk soort ook verschillende doelen. De één is bijvoorbeeld geschikt om tot volledige rust en ontspanning te komen en bestaat uit bepaalde houdingen maar ook veel meditatie. Andere soorten zijn geschikt voor gewichtsverlies, een betere flexibiliteit, ademhaling, meer kracht, en nog veel meer. Veelvoorkomende soorten zijn Hatha, Bikram, Hot Yoga, Iyengar, Kundalini, Nidra en Vinyasa.

  

Kies voor de privéleraren van Superprof!

Ben je op zoek naar een expert als het gaat om yoga in Rotterdam? Dan ben je hier bij het juiste adres! Als het gaat om yoga Rotterdam beschikken we over meerdere privéleraren die vol enthousiasme yogales en sessies geven. Je hoeft alleen te zoeken naar het soort yoga waar jij interesse in hebt en mogelijk is er een leraar bij jou in de regio. Er zijn meerdere leraren die kennis hebben van allerlei soorten yoga in Rotterdam. Zoek bijvoorbeeld naar Bikram Yoga Rotterdam, Hot Yoga Rotterdam, Hatha, Iyengar of yoga Rotterdam Zuid. Je zal al snel alle opties zien in de buurt!

 

Dankzij ons platform hoef je alleen maar contact op te nemen met een van de vele enthousiaste leraren en hij of zij staat al snel voor je klaar. Je hoeft met jouw gekozen leraar alleen een tijd en de locatie naar keuze af te spreken die voor beiden uitkomen en de leraar zal zich daaraan houden. Onze leraren staan open om les te geven op de locatie die jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld bij jou thuis, bij de leraar of een andere specifieke locatie.

 

Als je een gebrek aan tijd hebt en de leraar niet over wilt laten komen dan kun je er ook voor kiezen om lessen te volgen door middel van online sessies via de computer. Nog nooit is het volgen van yogalessen zo gemakkelijk en flexibel geweest. Wacht niet langer en ga aan de slag met één van onze yoga experts van Superprof!

Wat wil je leren?