Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Spaans

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 283 beoordelingen.

21 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €21

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je Cursus Spaans online

Overleg met je leraar spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen spaans online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

1288 leraren bieden

online lessen spaans.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen spaans te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 1288 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen spaans te geven ?

 

1288 leraren spaans bieden aan om je te helpen met spaans.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 1288 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen spaans?

De gemiddelde prijs voor online lessen spaans is 21 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar spaans
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren spaans krijgen?

Gemeten over een totaal van 283  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

1288 leraren spaans  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een online Cursus Spaans op Superprof

Lessen Spaans online via de webcam met een door jou gekozen docent

Heb jij een grote passie voor de Spaanse taal en is het jouw droom om deze taal te beheersen? Of misschien heb je bijvoorbeeld taalkennis nodig voor een langdurige reis of voor zakelijke doeleinden. Als jij graag de Spaanse taal wilt leren, dan ben je hier aan het juiste adres. Op Superprof helpen we je meer dan graag bij het leren van de Spaanse taal. Volg gerust een cursus Spaans met behulp van een van onze enthousiaste Spaanse taalexperts.

Op Superprof kun je lessen vinden zowel offline als online. Op deze pagina kun je Spaans leraren vinden die Spaanse les online bieden. Onze leraren hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de Spaanse taal en het geven van les. Zij helpen jou graag met het geven van de les die jij nodig hebt. Vind gauw een geschikte leraar Spaans online!

De online lessen Spaans waar jij naar op zoek bent

Op Superprof bieden we de lessen die jij nodig hebt. Is dit een van de eerste keren dat je in aanraking komt met de Spaanse taal en wil je graag Spaans leren vanaf het begin? Onze online leraren Spaans willen jou hier graag bij helpen. Wij hebben een enorme hoeveelheid online leraren die jou graag willen helpen met het geven van een cursus Spaans aan beginners. Laat je helpen en leer essentiële woorden, het alfabet, de spelling, uitspraak, de grammatica en veel meer. Leer hoe je de Spaanse taal moet spreken, lezen en schrijven.

Beheers jij de basis van de taal al maar wil jij graag meer kennis opdoen of bepaalde aspecten verbeteren? Veel van onze Spaans online leraren willen jou hier graag bij helpen. Met wie je ook beslist om je cursus Spaans te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een expert op het gebied van Spaans. Onze Spaans leraren op Superprof spreken de taal vloeiend of zelfs op een moedertaalniveau.

Niet alleen kun je bij ons cursussen vinden, maar ook bijles Spaans aan leerlingen op school. Krijg jij het vak Spaans op school bij jouw opleiding en zoek je naar extra hulp? Veel van onze Spaans leraren op Superprof helpen je graag bij het geven van bijles. Kom er gauw achter welke van onze leraren de bijles of cursus bieden die jij nodig hebt.

Ontdek welke leraar Spaans voldoet aan jouw eisen

Kom er gauw achter welke van onze online Spaans leraren de lessen bieden die voldoen aan jouw eisen en doelen. Op deze pagina van online leraren Spaans kun je alle advertenties vinden van leraren die beschikbaar zijn en lessen online bieden.

Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over hen, hun kennis en ervaring, de lessen die zij bieden, hun prijs per uur en meer. Bekijk alle advertenties en kijk welke van onze online Spaans leraren die cursus bieden die jij nodig hebt. Zodra je een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan via zijn/haar advertentie contact op.

Als je niet kunt vinden waar jij naar zoekt of als je twijfels hebt, neem dan gerust contact op met onze leraren en stel alle vragen die jij hebt. Ook kun je ervoor kiezen om een eerste les gratis van een uur te nemen. De meeste van onze online leraren bieden een eerste les gratis van een uur. Start gerust met een eerste les gratis en kijk of de les jou bevalt. Vergeet bij het zoeken naar een geschikte leraar niet om te kijken wie van hen beschikbaar is op de dagen en uur van de dag waarop jij graag je lessen of cursus volgt. Neem contact op en bespreek dit met onze leraren. Boek gauw je eerste les en start vandaag nog met je cursus Spaans online!

Onze online docenten Spaans kunnen je overal mee helpen

Elke online Spaans docent kan jou helpen op de gebieden waar jij hulp nodig hebt. Onze online Spaans docenten geven Spaanse lessen aan cursisten op elk niveau, van beginners tot gevorderden, kinderen tot volwassenen.

De meeste van onze Spaans docenten spreken de Spaanse taal op een native of zeer gevorderd niveau en kunnen leerlingen op elk niveau helpen, zoals beginners die pas voor het eerst met de Spaanse taal te maken krijgen en nog geen woord spreken maar ook gevorderden die Spaans spreken op een zeer hoog niveau en extra kennis op willen doen of leerlingen die een cursus zakelijk Spaans online willen volgen. Meerdere van onze docenten zijn afkomstig uit Spanje of Latijns-Amerika en spreken de Spaanse taal op een native niveau.

Wat wil je leren?