Homepagina
Lessen geven

Vind een leraar via Superprof en ga online Spaans leren

🥇 De crème de la crème
💻 875 online leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Spaans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 185 beoordelingen.

20 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €20

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind je ideale leraar zonder je te verplaatsen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen) voor een Spaans les

02

Organiseer je Spaans les online

Overleg met je leraar spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Spaans

5.0
Michael Leraar Spaans

Michael is een fijne, rustige en geduldige docent. Hij stelt je op je gemak en hij luistert goed en corrigeert je waar het nodig is. Ik ben zeer tevreden met hem waardoor ik veel vooruitgang boek.

5.0
Lida Leraar Spaans

Lida is een zeer vriendelijke vrouw. Ik heb de indruk dat zij er plezier in heeft om iemand haar moedertaal te leren. Haar werkwijze is zeer aangenaam en begrijpelijk.

Pierre, 2 weken geleden

4.9
Juan Leraar Spaans

I found Juan to be motivated, prepared and punctual. He is knowledgeable about languages and is able to explain the "why" behind most language rules. He speaks spanish most of the class which can be a bit intimidating when you are new to a language...

Michael, 3 weken geleden

5.0
Nicole Leraar Spaans

Nicole is een leuke lerares met veel geduld. We hebben in een korte tijd een stoomcursus gehad in het Spaans voor onze vakantie naar de Dominicaanse republiek. Haar lessen hebben ons geholpen om mensen beter te verstaan met name praten in verleden...

Orville, 3 weken geleden

5.0
Xime Leraar Spaans

Xime is een zeer goede lerares, zowel taalkundig als grammaticaal, het is fijn om van haar les te krijgen.

Willem, Eén maand geleden

4.9
Cristina Leraar Spaans

Ik heb een paar keer les gehad van Cristian en ik heb het elke les erg leuk gehad! Tijdens de lessen zijn we aan de slag gegaan met de basis van de Spaanse taal. Cristina geeft erg goed les en als je iets niet begrijpt blijft ze het uitleggen tot je...

Hannah, Eén maand geleden

Bekijk ons aanbod aan lessen Spaans

Online Spaans leren makkelijk gemaakt

De beste Spaanse bijles en cursussen online

 

Ongeveer een decennium geleden had niemand gedacht dat het mogelijk zou zijn om Spaanse bijles of een persoonlijke Spaanse cursus online te volgen op de tijden en met de Spaanse docent naar keuze. Veel mensen waren een lange tijd op zoek naar Spaanse lessen die zij konden volgen waar en wanneer ze maar wouden. Superprof heeft hier gebruik van gemaakt en het mogelijk gemaakt om Spaanse lessen online te volgen en te kiezen uit een enorme selectie van Spaans docenten over heel Nederland en de rest van de wereld. Superprof heeft zowel op Nederlands als internationaal niveau een geweldige reputatie opgebouwd. Steeds meer cursisten melden zich aan voor het volgen van een persoonlijke cursus Spaans of bijles Spaans online.

 

Een taalcursus Spaans online gericht op jouw behoeften en doelen

 

Bij ons kun je allerlei soorten Spaanse lessen volgen op een fysieke locatie bij jou in de buurt, bijvoorbeeld Spaanse les Eindhoven, in Amsterdam, Groningen, etc. Een cursus Spaans volgen kan ook online via de computer. Onze Spaans docenten zijn goed voorbereid op het geven van Spaanse lessen online en weten precies hoe ze elke Spaans les online goed kunnen voorbereiden. Elke Spaans docent geeft Spaanse lessen online van hoge kwaliteit. Onze Spaans docenten kunnen je overal mee helpen, al ben je op zoek naar wat extra hulp online bij het leren van de Spaanse taal, een cursus Spaans online, Spaans bijles online voor leerlingen die de Spaanse taal krijgen op school, online hulp voor het voorbereiden op een Spaans examen, een cursus Spaans voor beginners, Spaans cursussen voor gevorderden, en veel meer.

 

Waarom een Spaans cursus of bijles online volgen?

 

Steeds meer cursisten melden zich aan voor een cursus Spaans of bijles Spaans online. Je Spaans cursus online volgen is erg flexibel en zeer dynamisch. Je hoeft geen rekening te houden met ontmoetingen op een fysieke locatie met je Spaans docent. Geen van beiden zal hoeven te reizen naar een specifieke locatie. Dit bespaart je veel tijd en geld. Voor online bijlessen Spaans heb je alleen een computer, internetverbinding en een webcam nodig om met je Spaans docent aan de slag te kunnen gaan met de cursus Spaans online. Dit is praktisch om het feit dat je waar je je ook bevindt alleen je computer hoeft op te starten om te beginnen aan je cursus Spaans online. Als je veel onderweg bent hoeft dit niet te voorkomen dat je je online lessen niet kunt volgen. Spaanse lessen online volgen is populair en modern, het is iets wat steeds gebruikelijker wordt.

 

Waarom aan de slag gaan met onze Spaans docenten?

 

Superprof beschikt over een groot aantal Spaans docenten verspreid over heel Nederland. De selectie wordt steeds groter, hierdoor krijgen leerlingen steeds meer online Spaans docenten om uit te kiezen. Op Superprof heb je een duidelijk overzicht met profielen van alle Spaans docenten waar je uit kunt kiezen voor het volgen van je Spaanse lessen online. Je zal al snel zien wat voor ervaring elke Spaans docent heeft en wat zijn/haar specialisaties en kwalificaties zijn. Cursisten kunnen tijdens of na het volgen van hun Spaans cursussen ook een beoordeling achterlaten. Dit helpt cursisten bij het nemen van de juiste beslissing met betrekking tot Spaans docenten online.

 

Al onze docenten doen hun uiterste best om Spaanse bijlessen en cursussen online van de hoogste kwaliteit te geven. Ze zijn goed getraind in het geven van Spaanse les online en weten precies hoe ze de lessen moeten voorbereiden. Sommige Spaans docenten beschikken over bepaalde software en tools die de lessen vergemakkelijken, denk bijvoorbeeld aan een online whiteboard app. Volgens veel cursisten voelen Spaanse cursussen online zeer vertrouwd door het feit dat ze de lessen waar ze maar willen kunnen volgen, bijvoorbeeld thuis op de bank. Daarnaast gebruiken veel cursisten hun eigen apparaten en een app en programma's die zij regelmatig in hun dagelijks gebruiken.

 

Een Spaans cursus of bijles online op de tijden naar keuze

 

Spaanse cursussen volgen kan op de tijden, dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Als je alleen de tijd hebt op maandag, dinsdag of woensdag, dan is dat geen enkel probleem. Daarnaast kun je aan de slag gaan met je online Spaans docent op het uur van de dag dat voor jou praktisch is, bijvoorbeeld in de ochtend, middag of avond. Je kan ervoor kiezen om aan de slag te gaan met een cursus Spaans online met je Spaans docent voor de periode die jij nodig hebt, al is dat maar een paar Spaans online lessen, een cursus Spaans online voor een maand, een paar maanden, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek dit tijdens het contact opnemen met de Spaans docent, het is belangrijk om vragen te stellen met betrekking tot de beschikbaarheid van de Spaans docent.

 

Onze online docenten Spaans kunnen je overal mee helpen

 

Elke online Spaans docent kan jou helpen op de gebieden waar jij hulp nodig hebt. Onze online Spaans docenten geven Spaanse lessen aan cursisten op elk niveau, van beginners tot gevorderden, kinderen tot volwassenen. De meeste van onze Spaans docenten spreken de Spaanse taal op een native of zeer gevorderd niveau en kunnen leerlingen op elk niveau helpen, zoals beginners die pas voor het eerst met de Spaanse taal te maken krijgen en nog geen woord spreken maar ook gevorderden die Spaans spreken op een zeer hoog niveau en extra kennis op willen doen of leerlingen die een cursus zakelijk Spaans online willen volgen. Meerdere van onze docenten zijn afkomstig uit Spanje of Latijns-Amerika en spreken de Spaanse taal op een native niveau.

 

Onze cursisten die Spaans cursussen en lessen volgen stellen onze Spaanse docenten erg op prijs. Superprof heeft een geweldige reputatie opgebouwd zowel op Nederlands als internationaal niveau. We beschikken over online docenten voor alle talen, van Nederlands, Spaans, Engels, Frans, Arabisch en veel meer. Bijna elke Spaans docent online geeft zijn/haar eerste Spaans les gratis, dit zie je aangegeven op het profiel van de Spaans docent. Sommige online Spaans docenten geven korting op hun online lessen als je van tevoren meerdere online Spaans lessen bestelt. Bekijk voorzichtig de profielen van elke Spaans docent en neem contact op met de online Spaans docent die jou het meest interesseert. Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met jouw Spaans docent naar keuze!

FAQ

📒 Hoe werkt Spaans les online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

875 leraren bieden

online lessen spaans.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online Spaans les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 875 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen Spaans les te geven ?

 

875 leraren spaans bieden aan om je te helpen met spaans.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 875 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online Spaans les?

De gemiddelde prijs voor online Spaans les is 20 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar spaans
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren spaans krijgen?

Gemeten over een totaal van 185  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

875 leraren spaans  zijn hier beschikbaar om je te helpen.