Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Spaans in Den Haag

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Spaans leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 20 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Spaans reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Wil je starten met bijles Spaans?

2. Organiseer je Spaans cursus in Den Haag

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Den Haag!

Een leraar Spaans vinden was nog nooit zo makkelijk!

Lola

Leraar Spaans

Lola, she's simply the best. Great person, she helps me too much in my studies at the university. With her help I can become expert in Spanish language.

Lola

Leraar Spaans

Learning Spanish is fun! That is what I experienced when Lola started me teaching Spanish. Not only is she a perfect native teacher but also creative in her learning methods. She makes the lessons very pleasant, entertaining and customized to my...

Jeffrey, 3 jaren geleden

Lola

Leraar Spaans

De lessen van Lola zijn heel fijn en echt op jouw wensen afgestemd. Persoonlijk en op maat dus. Veel kennis en het is zelfs buiten de lessen om hadden we contact of kon beetje oefenen met Spaans. Voor mij werkt de 1 op 1 lessen. Lola dank je wel...

Linda, 3 jaren geleden

Lola

Leraar Spaans

Ik heb ongeveer 3 maanden les gehad van Lola om me voor te bereiden op mijn vertrek naar Spanje en de lessen waren zeer waardevol. Zonder deze lessen had ik me in Spanje nooit gered. Lola is echt een professional in het lesgeven.

Jonathan, 4 jaren geleden

Patricia

Leraar Spaans

De lessen zijn super. De manier waarop Claudia les geeft is heel erg fijn. Ze toont geduld en wanneer je iets niet op een bepaalde manier begrijpt heeft zij nog genoeg andere manieren totdat je het wel begrijpt. Ik ben ontzettend blij en had niet...

Claudia, 4 jaren geleden

Renato

Leraar Spaans

Renato kan uitstekend bijles geven! Hij heeft mij enorm geholpen. Ik heb mijn Spaans examen met een ruim voldoende gehaald!

Nicole, 5 jaren geleden

FAQ

✒️ Hoe worden bijles leraren Spaanse les uit Den Haag beoordeeld?

De studenten geven een gemiddelde waardering van 4.9 van de vijf op een sample van 20 beoordelingen.

 

In het geval van problemen omtrent onze diensten, staat het Superprof-team klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, elke werkdag.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om een cursus in de Spaanse taal te geven in Den Haag?

81 bijles leraren Spaans bieden de mogelijkheid tot bijlessen Spaans in Den Haag en omgeving.

 

Je kunt hun vaardigheden doorlezen en op basis daarvan selecteren welke tutor in Den Haag, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je thuislessen Spaans uit meer dan 81 privéleraren.

💻Kun je op Superprof ook online bijles Spaans volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen lessen spaans aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen Spaans meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Spaans bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor een bijles in de Spaanse taal in Den Haag?

De gemiddelde prijs van een cursus in de Spaanse taal in Den Haag is €22.

 

De ervaring van de docent Spaans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van de privé leraren biedt de eerste gratis les aan.

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt. 

Start vandaag nog met het verbeteren van je Spaans!

Check ons lerarenaanbod Spaans in Den Haag!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een Cursus Spaans op Superprof

Spaans bijles bij jou in Den Haag

Ben je geïnteresseerd in het volgen van Spaanse les Den Haag, bijles Spaans in Den Haag, een cursus Spaans in Den Haag, hulp met het leren voor een Spaans examen of misschien een cursus zakelijk Spaans in de buurt van Den Haag? Bij ons kun je alle soorten Spaans cursussen volgen waar dan ook in Den Haag. We hebben Spaans docenten verspreid over heel Den Haag. Onze Spaans docenten in Den Haag hebben veel ervaring met de Spaanse taal, de meeste docenten spreken Spaans op een native of gevorderd niveau. Naast veel kennis van de Spaanse taal hebben onze docenten in Den Haag kennis van taalkunde en het geven van lessen.

Onze Spaans docenten in Den Haag zijn beschikbaar speciaal voor jou. Je kunt aan de slag gaan waar en wanneer je maar wilt in of buiten Den Haag met een Spaans docent naar keuze. Het maakt niet uit of je alleen de tijd hebt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of een andere dag. Op elke dag zijn er meerdere Spaans docenten beschikbaar in Den Haag. Onze Spaans docenten in Den Haag geven Spaanse lessen op elk niveau. Van een cursus Spaans aan beginners tot Spaanse les voor gevorderden. Onze Spaans docenten hebben kennis van zowel het Spaans gesproken in Spanje als Spaans gesproken in Latijns-Amerika.

Onze Spaans docenten in Den Haag geven cursussen van alle soorten

Dagelijks komen onze Spaans docenten in Den Haag in contact met cursisten en studenten die een cursus Spaans nodig hebben om verschillende redenen. Sommige cursisten willen graag de Spaanse taal leren zonder specifieke reden, andere cursisten en studenten hebben een cursus zakelijk Spaans nodig voor bijvoorbeeld hun beroep. Onze Spaans docenten in Den Haag geven Spaanse lessen aan cursisten en studenten op alle niveaus. Er zijn ook veel cursisten in Den Haag die zich inschrijven om het feit dat ze van plan zijn om te verhuizen naar Spanje of Latijns-Amerika en graag een goede basis willen ontwikkelen van de Spaanse taal.

Ben je een fanatieke reiziger of een fan van talen en wil je graag een nieuwe taal leren? Het is altijd verstandig om Spaans te leren om allerlei redenen. Meer dan 558 miljoen mensen spreken Spaans over de hele wereld. Het spreken van de Spaanse taal geeft je veel kansen op professioneel niveau. Verder zijn veel van onze cursisten die om een Spaans cursus of Spaans bijles vragen studenten die het vak Spaans krijgen op school en wat extra hulp nodig hebben.

Een cursus Spaans in Den Haag

Een cursus Spaans of bijles Spaans kan overal in Den Haag door het feit dat we beschikken over Spaans docenten verspreid over heel Den Haag. Mogelijk is er een Spaans docent op niet meer dan een paar kilometer afstand bij jou vandaan in Den Haag. Het volgen van een cursus Spaans kan in Den haag maar ook in de rest van Nederland, het maakt niet uit of je in Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen of ergens anders woont, je kan overal een Spaans docent vinden.

Je kunt Spaans cursussen volgen in Den Haag op de locatie die jou het beste uitkomt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een Spaans cursus te volgen thuis bij je Spaans docent in Den Haag. Cursisten en studenten kiezen er ook regelmatig voor om een cursus of bijles Spaans te volgen op hun eigen locatie. Als je liever online aan de slag gaat dan is dat ook geen probleem. Onze Spaans docenten in en buiten Den Haag geven ook online lessen Spaans via de computer. Voor het volgen van een Spaans cursus of bijles Spaans online heb je alleen een computer en een webcam nodig.

Het volgen van een Spaans cursus in Den Haag kan op de tijden, dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Als je alleen een uur vrij hebt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of op een andere dag of tijd van de week, schrijf naar een Spaans docent naar keuze en vraag om info in verband met de tijd, dag en uur van de dag waarop hij/zij beschikbaar is. Onze Spaans docenten werken met meerdere cursisten en studenten tegelijk, het is belangrijk om tot een besluit te komen met betrekking tot een goede tijd om de Spaans cursus te volgen, een dag en uur van de dag die beiden goed uitkomen. Als je alleen op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag de tijd hebt, vind dan een Spaans docent die beschikbaar is op die dag.

Onze Spaans docenten in Den Haag hebben veel ervaring

Er is niets beter dan het volgen van Spaanse lessen met een docent in Den Haag die alles van het de Spaanse taal weet. Onze Spaans docenten in Den Haag hebben veel kennis van de Spaanse taal, veel Spaans docenten in Den Haag spreken de Spaanse taal op een native of gevorderd niveau. We hebben meerdere Spaans docenten in Den Haag met een afkomst uit Spanje en Latijns-Amerika die Spaans spreken op een native niveau, maar we hebben ook Spaans docenten in Den Haag die de Spaanse taal hebben gestudeerd en precies weten hoe ze je kunnen helpen met het leren van Spaans.

Al onze Spaans docenten in Den Haag hebben kennis van taalkunde en weten precies hoe ze de Spaanse taal kunnen ontleden, uit welke elementen ze bestaan en hoe ze alles binnen de Spaanse taal aan je kunnen leren. Onze Spaans docenten in Den Haag zijn ook goed getraind in het geven van Spaans lessen en weten precies hoe ze jou op de beste manier kunnen Spaans kunnen leren op een fysieke locatie in Den Haag of online. De meeste Spaans docenten in Den Haag geven de eerste les van de Spaans cursus gratis. Onze Spaans cursussen zijn van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Een cursus Spaans online

Spaans lessen volgen met je Spaans docent in Den Haag kan op de locatie van de Spaans docent binnen Den Haag of op je eigen locatie. Als je liever geen Spaans les volgt op een fysieke locatie kun je ook je cursus Spaans online volgen. Al onze Spaans online docenten zijn erop voorbereid op een cursus Spaans online te geven. Je hoeft je Spaans docent niet in Den Haag te ontmoeten om lessen te volgen, alle Spaanse lessen zijn online. Je hoeft alleen je computer op te starten en je bent klaar om de Spaanse les online te volgen. Schrijf zo snel mogelijk naar een Spaans docent, neem contact op en start vandaag nog met je Spaans cursus of bijles Spaans!

Wat wil je leren?