Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Spaans in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Spaans leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 21 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Spaans reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met bijles Spaans?

2. Organiseer je Spaans cursus in Rotterdam

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

✒️ Hoe worden docenten Spaanse les uit Rotterdam beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde score van 5.0 van de vijf op een sample van 21 ratings.

 

In het geval van vragen omtrent een cursus, staat ons team Klantrelaties klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per email, op werkdagen.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten staan ​​tot uw beschikking om cursussen in de Spaanse taal te geven in Rotterdam en omgeving?

In Rotterdam en in aangrenzende gebieden, bieden 92 leraren Spaanse les aan.

 

Je kunt hun vaardigheden doorlezen en op basis daarvan kiezen welke leraar in Rotterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privélessen in de Spaanse taal uit meer dan 92 leraren.

💻Kun je op Superprof ook online privéles Spaans volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen lessen spaans aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Spaans meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Spaans bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat is de prijs van lessen in de Spaanse taal in Rotterdam?

De gemiddelde kosten van een bijles in de Spaanse taal in Rotterdam is €21.

 

De ervaring van de docent Spaans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

De meeste tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt. 

Start vandaag nog met het verbeteren van je Spaans!

Check ons lerarenaanbod Spaans in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een Cursus Spaans op Superprof

De beste Spaans bijlessen in Rotterdam

Ben je op zoek naar Spaanse les Rotterdam, bijles Spaans, cursus Spaans, hulp met een Spaans examen, wat extra hulp om een om een bepaald onderwerp te begrijpen of iets dergelijks in de buurt van Rotterdam? Zoek dan niet verder, wij beschikken over veel Spaans docenten in Rotterdam die privéles Spaans geven aan leerlingen op elk niveau, van Spaans voor beginners tot Spaans voor gevorderden, van kinderen tot volwassenen, leerlingen die basis Spaans willen leren of zakelijk Spaans. Dit is allemaal mogelijk. Dankzij Superprof kun je je Spaanse les volgen op je locatie naar keuze binnen Rotterdam en de rest van Nederland.

Spaanse les in de buurt van Rotterdam

Waar je je ook bevindt in Rotterdam, we hebben Spaans docenten verspreid over heel Rotterdam. Mogelijk is er een Spaans docent op een kleine afstand bij jou vandaan in Rotterdam. Dankzij Superprof hoef je niet meer lange afstanden af te leggen om een Spaans cursus en lessen te volgen op verre en onpraktische locaties. In het verleden was het voor velen bijna onmogelijk om Spaans lessen te volgen in de buurt van Rotterdam. In Rotterdam konden cursisten alleen kiezen om zich in te schrijven voor klassikale Spaans cursussen op vaste dagen en op een vast uur van de dag. Klassikale Spaans cursussen in Rotterdam hadden vaak niet de gewenste duur.

Al deze factoren voorkwamen dat leerlingen een Spaans cursus of Spaans bijles konden volgen. Gelukkig is dat allemaal verleden tijd. Dankzij Superprof kun je cursussen Spaans volgen op de locatie, dagen en uur van de dag naar keuze. Wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen een vrij rooster en alle tijd van de wereld heeft. Het is belangrijk dat je een vrije keuze hebt en je op je gemak voelt tijdens het leren van Spaans en het volgen van een Spaans cursus op een praktische locatie in Rotterdam.

Kies een locatie voor het volgen van je Spaans cursus in Rotterdam

Het grote voordeel van Superprof is dat wij het mogelijk hebben gemaakt om Spaanse lessen te volgen op jouw locatie naar keuze in Rotterdam. Je kan Spaanse les volgen thuis bij de Spaans docent, veel Spaans docenten staan ook open om een Spaans cursus bij jou thuis te geven. Zoals je kunt zien hoef je niet meer ver te reizen. Als je de Spaans docent over laat komen bij jou thuis voor het volgen van Spaanse les hoef je niet eens meer de deur uit. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om bijles Spaans of een cursus Spaans online te volgen via je computer.

Spaans leren op praktische tijden

Je kunt dankzij Superprof je cursus Spaans in Rotterdam volgen op de tijden die voor jou gunstig zijn. Al zit je met een straks rooster, onze Spaans docenten kunnen een Spaanse cursus geven op de tijden waarop jij vrij bent. Al is dit op maandag, dinsdag, woensdag, zondag of een andere dag, in de ochtend, middag of avond, dit is allemaal geen probleem. Vind een Spaans docent die beschikbaar is op de tijden die jou het beste uitkomen. Onze Spaans docenten in Rotterdam kunnen Spaanse les geven zo lang je maar wilt, van een paar Spaanse lessen gedurende een maand, een half jaar tot een jaar of zelfs langer.

Spaanse lessen online

Wil je niet reizen voor het volgen van een cursus Spaans en wil je je Spaans docent niet over laten komen bij jou thuis? Dat is geen probleem, de meeste van onze Spaans docenten geven je graag bijles Spaans of een cursus Spaans online. Een cursus Spaans online volgen met online Spaans docenten brengt ook meerdere voordelen met zich mee. Online les Spaans volgen is zeer flexibel en dynamisch. Je kunt online aan de slag gaan met je Spaanse lessen wanneer en waar je maar wilt. Als je veel onderweg bent kunnen online lessen Spaans een prima keuze zijn. Je hoeft alleen je computer op te starten en je bent klaar voor je online les Spaans.

Spaans uit Spanje of Latijns-Amerika?

De Spaanse taal is geboren in Spanje. Tijdens de Spaanse kolonisatie van Latijns-Amerika is Spaans al snel over heel Latijns-Amerika verspreid. Vandaag de dag spreken rond de 483 miljoen mensen Spaans als een moedertaal en 75 miljoen mensen spreken Spaans als een tweede taal. Het Spaans van Spanje kan verschillen van het Spaans dat gesproken wordt in landen van Latijns-Amerika, waaronder bijvoorbeeld Mexico, Colombia, Argentinië, Chili, Ecuador, het Dominicaanse Republiek, etc. Als je je wilt verdiepen in de Spaanse taal is het belangrijk dat je weet welke variant je wilt leren.

De Spaanse taal leren met een expert

Leerlingen stellen Superprof enorm op prijs. Je kan aan de slag met een Spaans docent met veel ervaring en kennis van Spaans overal in Rotterdam en de rest van Nederland.  De meerderheid van onze Spaans docenten spreekt Spaans op een native niveau. Er is niets beter dan het leren van talen met iemand die er alles van weet en zowel Nederlands en Spaans op een native niveau spreekt. Elke Spaans leraar weet veel van taalkunde en hoe hij/zij Spaans moet leren aan cursisten met Nederlands als hun moedertaal.

Naast kennis heeft elke Spaans leraar veel ervaring. Je leraar weet precies hoe hij/zij Spaanse les van hoge kwaliteit kan voorbereiden. Het is belangrijk dat je alles wat je leert in praktijk brengt, door veel training zul je de Spaanse taal al snel op een goed niveau beheersen. Je Spaans docent zal veel met je oefenen om je spraak, lees, schrijf en luistervaardigheden te ontwikkelen in het Spaans. Het inschrijven voor Spaanse cursussen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Op ons platform heb je een duidelijk overzicht met profielen van alle Spaans docenten in Rotterdam.

Een cursus Spaans volgen met een Spaans docent via Superprof is de beste keuze die je kan maken. Je Spaans docent zal je tijdens de Spaanse lessen of cursus Spaans voorzien van alle informatie die je nodig hebt. De Spaans docent weet precies welke informatie relevant is voor de soort Spaans cursus die jij wilt volgen, hierdoor leer je Spaans op een veel sneller tempo. Bij ons vind je de hoogste kwaliteit tegen zeer lage kosten. De meeste Spaans docenten geven de eerste les van de Spaans cursus of bijles gratis. Vind een Spaans docent die jou interesseert, kijk naar zijn/haar specialisaties, ervaring en kwalificaties. Als je een Spaans docent hebt gevonden in de buurt van Rotterdam, neem dan direct contact op en ga vandaag nog aan de slag!

Wat wil je leren?