Uitstekend
reviews

Onze selectie van Personal Trainers in Leeuwarden

26 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 26euro per uur.

Wil je aan de slag met een Personal Trainer?

2. Organiseer je lessen voor Fitness en Personal Training in Leeuwarden

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Leeuwarden

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat is de prijs van privélessen Fitness en Personal Training in Leeuwarden?

De gemiddelde kosten van een cursus Fitness en Personal Training in Leeuwarden is €26.

De ervaring van de tutor Fitness en Personal Training, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren zijn beschikbaar om lessen Fitness en Personal Training te geven in Leeuwarden en omgeving?

In Leeuwarden en in aangrenzende gebieden bieden 5 bijles leraren een Fitness en Personal Training cursus aan.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan bepalen welke prof in Leeuwarden, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privélessen Fitness en Personal Training uit meer dan 5 privéleraren.

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijlesleraren Fitness en Personal Training in Leeuwarden?

De cursisten geven een gemiddelde rating van uit 5 op een meting van waarderingen.

 

Een advies op afstand staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, de hele week in het geval van vragen omtrent een cursus.

 

Extra hulp nodig?

👴🏼Waarom zou je bijles Fitness en Personal Training starten?

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de leraar van jouw keuze om een training Fitness en Personal Training te nemen, vol vertrouwen en veilig. Zo verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale sportbegeleider aan de slag gaat. En dat is van belang, zeker bij iets fysieks als Fitness en Personal Training! Je werkt letterlijk aan jezelf, je zwaktes en onzekerheden inbegrepen, dus het is belangrijk dat je op je gemak bent en je niet bekeken of beoordeeld voelt bij je personal trainer.

 

Indien je een paar kilo's wilt afvallen, je wilt deelnemen aan een triatlon, of gewoon beter in je vel wilt zitten: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan je hierbij helpen. Je kunt ze op Superprof vinden in allerlei specialisaties, op elk niveau. Sommigen weten alles van Crossfit en High Intensity Training, anderen kunnen je helpen te starten met fitness en krachttraining. Als je graag wilt afvallen kunnen daarnaast trainers die affiniteit hebben met kickboksen een boel helpen! De keuzes zijn reuze.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je thuislessen Fitness en Personal Training vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 5 bijlesleraren Fitness en Personal Training in Leeuwarden.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je vanuit huis via Skype of Zoom bijlessen Fitness en Personal Training volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen personal trainer aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Fitness en Personal Training meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle handvaten om snel veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Start jouw Fitness Journey vandaag nog

Bekijk ons aanbod van Personal Trainers in Leeuwarden

Bekijk meer leraren Aan de slag

Opzoek naar Personal Training in Leeuwarden? Zoek niet verder!

De beste personal trainers bij jou in de buurt van Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden en ben je op zoek naar een personal trainer of coach voor het behalen van je persoonlijke doelen? Wil je graag fit worden, afvallen, flexibeler worden, een sterker lichaam krijgen, spiermassa opbouwen, een betere toon krijgen, specifieke doelen en resultaten bereiken,  tips en advies voor gezondheid, manier van leven, voeding, bewegen, sporten, coaching en begeleiding met fitness, sport, conditie trainen, bodybuilding, gymnastiek, hardlopen.

Stretchen, bootcamp, crossfit, het opdoen van extra kennis en informatie, hulp met het voorbereiden van een programma, training aan vrouwen, training aan mannen, trainingen aan kinderen, personal training aan jongeren en volwassenen, personal trainingen aan een groep van meerdere personen, personal training of les voor een uur, een aantal uur, een dag, een aantal dagen, weken, of maanden.

Training en begeleiding voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, training of les op een specifieke plaats, begeleiding online of iets dergelijks bij jou in de buurt van Leeuwarden? Vind zo snel mogelijk een perfecte personal trainer of coach die jou kan helpen!

De personal training waar jij naar zoekt

Op Superprof beschikken we over een enorme hoeveelheid personal trainers verspreid over heel Nederland. In Leeuwarden kun je meerdere personal trainers vinden die jou graag willen helpen met het behalen van je persoonlijke doelen. Onze personal trainers hebben veel kennis en ervaring. Zij hebben veel cursisten geholpen met het bereiken van hun doelen en gewenste resultaten.

Op deze pagina van personal trainers in Leeuwarden kun je alle trainers vinden die beschikbaar zijn voor het geven van les, trainingen en begeleiding. Ongetwijfeld zal je een geschikte personal trainer vinden bij jou in de buurt. Op de profielen kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot specialisaties, kennis, ervaring, opleidingen, de soorten les, begeleiding, training en coaching die zij bieden en meer.

Kijk snel of je een geschikte personal trainer kunt vinden die biedt waar jij naar op zoek bent. Als je niet kunt vinden waar jij naar zoekt, neem dan gerust contact op met een of meerdere van onze trainers in Leeuwarden en stel al je belangrijke vragen.

Les, begeleiding en trainingen van de hoogste kwaliteit

Voor ons is het van groot belang dat wij lessen kunnen bieden van de beste kwaliteit, daarom werken wij alleen samen met experts in de vakken waarin zij lesgeven. Al onze personal trainers zijn professionals en kunnen dit bewijzen. Bijna elke personal trainer heeft een relevante opleiding gevolgd.

Alle trainers bezitten genoeg werkervaring op het gebied van personal training. Je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een expert. Naast lessen, begeleiding en training van hoge kwaliteit kun je profiteren van het feit dat onze trainers lessen bieden voor een zeer betaalbare prijs. De gemiddelde prijs per uur van onze lessen is zeer voordelig. Verder kun je profiteren van het feit dat meerdere van onze leraren op Superprof kortingen bieden op hun lessen als je meerdere lessen tegelijk boekt.

Ook geeft bijna elke trainer en coach op Superprof zijn/haar eerste les gratis. Tijdens deze gratis eerste les kun je beter kennismaken met de trainer en bepalen of je verder wilt.

Volg je training op een locatie naar keuze

Volg je graag je personal training, begeleiding of coaching op een specifieke locatie? Overleg dit met je personal trainer of coach en kom tot een besluit. Er zijn veel locaties om uit te kiezen voor het volgen van je training, begeleiding of coaching. Onze trainers zijn in staat om jou te begeleiden op meerdere locaties, dit kan zijn bij jou thuis, op de locatie van de trainer of op een andere locatie naar keuze, bijvoorbeeld in de sportschool of buiten in een park. De geschikte locatie is afhankelijk van de lessen waar jij naar zoekt. Op de profielen van de trainers kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locaties waar zij in staat zijn om les te geven.

Naast het volgen van training, begeleiding of coaching op een fysieke locatie met je persoonlijke trainer kun je ook lessen online volgen. Veel personal trainers op Superprof zijn in staat om begeleiding online te geven via de PC en zijn hier goed op voorbereid. Maak snel contact met een of meerdere van onze trainers in Leeuwarden en laat weten op welke plek jij aan de slag wilt. Naast het kiezen van een geschikte locatie kun je ook zelf bepalen op welke tijden je lessen moeten plaatsvinden.

Neem zo snel mogelijk contact op!

Al woon je in Leeuwarden en ben je op zoek naar een personal trainer of coach voor het behalen van je persoonlijke doelen en/of wil je graag fit worden, afvallen, flexibeler worden, een sterker lichaam krijgen, spiermassa opbouwen, specifieke doelen en resultaten bereiken, een betere toon krijgen, tips en advies voor gezondheid, stijl van leven, voeding, bewegen, sporten, coaching en begeleiding met fitness, sport, conditie trainen, bodybuilding, gymnastiek, hardlopen, stretchen, bootcamp, crossfit.

Het opdoen van extra kennis en informatie, hulp met het voorbereiden van een programma, training aan vrouwen, training aan mannen, trainingen aan kinderen, personal training aan jongeren en volwassenen, personal trainingen aan een groep van meerdere personen, personal training of les voor een uur, een aantal uur, een dag, een aantal dagen, weken, maanden, training en begeleiding voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, training of les op een specifieke plaats, begeleiding online of iets dergelijks bij jou in de buurt van Leeuwarden.

Kijk dan gelijk wie er momenteel beschikbaar is. Bekijk alle profielen, lees alle informatie goed door en beslis met wie je graag aan de slag wilt. Neem snel contact op en start vandaag nog met je personal training in Leeuwarden!

Wat wil je leren?