Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Nijmegen

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 6 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Wil je starten met bijlessen Nederlands?

2. Organiseer je bijlessen Nederlands in Nijmegen

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Nijmegen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Nijmegen!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Nederlands (schoolvak) in Nijmegen ?

De gemiddelde prijs van lessen Nederlands (schoolvak) in Nijmegen is €17.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Nederlands (schoolvak) nemen in Nijmegen ?

Met de hulp van een leraar Nederlands (schoolvak) kun je goed worden in Nederlands (schoolvak).

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Nijmegen en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Nederlands (schoolvak) ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Nederlands (schoolvak) verzorgt

lessen nederlands (schoolvak) online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Nederlands (schoolvak) te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Nederlands (schoolvak) te geven in Nijmegen ?

Er zijn momenteel 68 leraren Nederlands (schoolvak) beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Nederlands (schoolvak) te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Nijmegen om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 68 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Nederlands (schoolvak) beoordeeld in Nijmegen?

Gemeten over een aantal van 6 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.8 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Start vandaag nog met het verbeteren van je niveau Nederlands

Check ons lerarenaanbod Nederlands in Nijmegen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem lessen Nederlands via Superprof in Nijmegen

Laat je helpen door een Nederlands bijlesleraar in Nijmegen

Heb jij moeite met het vak Nederlands op school en/of loop jij achter op lesstof? Laat je dan helpen door een van onze bijlesleraren bij jou in de omgeving van Nijmegen. Wij beschikken over een grote hoeveelheid leraren gespecialiseerd in het geven van Nederlands bijles verspreid over verschillende delen van Nijmegen. Onze Nederlands leraren willen jou graag helpen met het geven van bijles bij jou in de buurt of zelfs bij jou thuis. Ontdek gauw welke van onze experts de lessen bieden die voldoen aan jouw eisen en de doelen die jij wilt bereiken in Nijmegen!

Laat je helpen door een van onze vele experts

Als jij moeite hebt met het vak Nederlands op school, dan is de beste beslissing die je kunt nemen om aan de slag te gaan met een bijlesleraar bij jou in de buurt. Je kunt Nederlands experts vinden over alle delen van Nijmegen, zonder twijfel zijn er meerdere leraren dicht bij jou vandaan die jou kunnen helpen. Wij hebben leraren die lesgeven aan leerlingen op elk niveau. Je kunt leraren vinden die lesgeven aan kinderen op de basisschool die hulp nodig hebben met het begrijpen de grammatica, spelling, schrijven en/of lezen. Daarnaast kun je bij ons leraren vinden gespecialiseerd in het geven van bijles aan leerlingen op de middelbare school die hulp nodig hebben met het vak Nederlands. Verder hebben wij ook leraren gespecialiseerd in het geven van bijles Nederlands aan studenten op het mbo, hbo of aan de universiteit. Niet alleen geven onze leraren les aan leerlingen op school maar ook aan mensen die graag hun kennis van de Nederlandse taal uit willen breiden.

De vele voordelen van het volgen van privéles

Er zijn tientallen voordelen van het volgen van bijles met een privéleraar bij jou in de buurt. Ten eerste zal de docent de lessen aanpassen aan jouw eisen en behoeften. De lessen zijn een-op-een, de docent zal alle tijd en aandacht alleen op jou richten. Je zit niet langer vast aan les met een docent waar jij niet zelf voor hebt gekozen, je kunt zelf bepalen met wie jij jouw bijles wilt volgen. Bijles volgen is ook veel persoonlijker, je voelt je veel meer vertrouwd met je docent tijdens de bijles. Verder is het volgen van bijles flexibel, je kunt aan de slag op de tijden en dagen die voor jou het beste uitkomen.

Vind de bijles die jij nodig hebt in Nijmegen

Onze docenten in Nijmegen kunnen jou overal mee helpen, van het helpen met huiswerk tot het leren voor een toets, tentamen of examen. Als jij bepaalde onderwerpen niet goed begrijpt, dan willen onze docenten jou graag helpen om deze te begrijpen. De docent zal ervoor zorgen dat je beter kunt presteren in dit vak en goede cijfers kunt halen. Waar jij ook naar zoekt, ontdek snel welke van onze docenten in staat zijn om de lessen te geven die jij nodig hebt in Nijmegen.

Op deze pagina staan alle advertenties weergegeven van docenten die in staat zijn om jou te begeleiden in Nijmegen. Op hun advertenties staat informatie vermeld over onder andere de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij lesgeven, hun opleidingen, werkervaring, tarieven, beschikbare tijden, locaties en of zij een eerste les gratis bieden. Superprof is het beste platform voor het vinden van bijles gegeven door experts. Naast Nederlands bijles kun je bij ons ook les vinden gericht op andere vakken, zoals Engels, Duits, Frans, wiskunde, rekenen, natuurkunde, biologie, economie, m&o, scheikunde, geschiedenis, Latijn, Grieks en aardrijkskunde.

Kies voor een geschikte locatie

Zorg dat je een bijlesleraar vindt die in staat is om jou te begeleiden op de locatie die jij in gedachten hebt. Op de advertenties van onze leraren kun je zien op welke locaties zij in staat zijn om jou te helpen. Al wil jij het liefst aan de slag bij jou thuis, vind dan een docent die hiervoor open staat. Als jij liever aan de slag gaat op de locatie van je docent, vind dan een docent die in staat is om jou bij hem/haar thuis te ontvangen. Woon jij niet in Nijmegen? Naast Nijmegen kun je ook Nederlands leraren vinden in andere steden en regio’s van Gelderland en de rest van Nederland. Je kunt leraren vinden van Arnhem tot Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Tilburg, Vennep, Amersfoort, Groningen, Breda, Hoofddorp en veel meer plaatsen in Nederland.

Nederlands bijles online

Je hoeft niet noodzakelijk je bijles te volgen op een fysieke locatie met je docent. Je kunt er bij ons ook voor kiezen om je Nederlands bijles online te volgen via de webcam. Vind jij het prettiger om je lessen online te volgen? Op Superprof beschikken wij over een enorm aantal leraren die in staat zijn om jou online te helpen via de computer en webcam. Lessen online volgen is een praktische optie voor mensen die een gebrek aan tijd hebben, niet willen reizen, geen reiskosten willen betalen,  geen geschikte docent kunnen vinden in hun omgeving of het simpelweg prettiger vinden om hun bijles online te volgen.

Laat weten hoe lang je lessen plaats moeten vinden

Vind een docent die in staat is om jou te helpen op de tijden waarop jij vrij bent. Neem contact op met onze docenten en kijk wie er in staat is om jou te begeleiden op de dagen en tijd van de dag waarop jij aan de slag wilt. Bespreek ook voor hoe lang jij je bijles wilt volgen, bijvoorbeeld voor een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden of langer. Vergeet niet gebruik te maken van een eerste les gratis. De meeste van onze leraren in Nijmegen bieden een eerste les gratis. Profiteer hiervan en kijk of de les je bevalt. Bepaal achteraf of je verder wilt met de door jou gekozen docent.

Neem snel contact op met een docent naar keuze in Nijmegen

Vind gauw een geschikte docent en neem contact op. Via de advertentie van de docent kun jij contact maken en een eerste les boeken. Schrijf de docent naar keuze een bericht en laat weten wat voor lessen jij nodig hebt. Als jij op zoek bent naar les gericht op een ander vak zoals Engels, Duits, Frans, wiskunde, rekenen, natuurkunde, m&o of biologie, geef dit vak dan aan en kijk welke leraren hierin gespecialiseerd zijn bij jou in de buurt. Waar jij ook naar op zoek bent, ontdek gauw welke docent in staat is om jou te helpen in jouw omgeving. Start zo snel mogelijk met je eerste bijles in Nijmegen!

Wat wil je leren?